Alle innlegg Sukkerforum

Hvem sletter/blokkerer dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym delete lø. 7 april 2012 16:12

Tar dere vare på alle meldingene, eller sletter dere dem etter hvert som dere ikke får svar?

Blokkerer dere folk dere ikke får svar fra?

Sletter dere meldinger fra folk som ikke er aktive lenger (kan jo hende de bare tar en pause)?

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 april 2012 16:20

@ts
Har ikke slettet/blokkert på evigheter.
Ryddet kraftig i listene før jul, og sorterte bort veldig mange, hovedsakelig på grunnlag av flyttbarhet, alder og fylker.

(mann 31 år fra Akershus) lø. 7 april 2012 16:24 Privat melding

Jeg har aldri slettet eller blokkert noen. Er ingen som maser på meg uansett :P

Jeg ryddet litt i hjertelista en gang da...

Skjult ID lø. 7 april 2012 16:32

Sletter alle som ikke er interessante. Det er jo ingen vits at de man ikke er interessert i kommer opp i online- og søkelistene!

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 april 2012 16:34

Gjør igrunnen også som @skjult ID kl. 16:32....men det er jo litt jobb, så det er en stund siden jeg har gjort det nå :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 7 april 2012 16:37

Jeg også sletter meldinger hvis jeg ikke får svar og blokkerer de som ikke er interessante, eller som ikke svarer:) Jeg er en systematiker uten like og dette er et godt system for meg:) Så slipper jeg å sende meldinger til noen som ikke er interessert, slipper å gå inn på en profil hver gang den skifter profilbilde, for å innse at... ahh...her har jeg vært inne 50 ganger før:):)

Skjult ID lø. 7 april 2012 16:38

Ja, sletter og blokkerer dem jeg ikke er interessert i. Ikke vits i å ha dem på lista. Regner med at jeg blir blokkert ut av lister jeg også :).

Skjult ID med pseudonym oo lø. 7 april 2012 16:38

har sletter noen få, men ser ikke helt grunnen til å blokkere noen jeg allikevel ikke har kontakt med. De forstyrrer meg jo ikke fordi jeg ikke er interessert...

Men jeg lurer på :
Når man blokkerer - kommer nytt kjøtt inn - fryktelig stygt skrevet 8-) Altså, får en tilgang "nye" profiler da?

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 16:47

Jeg er ganske aktiv bruker av sukker og må dessverre sortere, slette, blokkere for ordens skyld.

De som ikke svarer på mine første mld. må være helt uinteresserte. De får plass andre steder enn på online lista mi.

Skjult ID med pseudonym toughluck lø. 7 april 2012 16:52

Noen blir nærmest provosert og deprimert av å bli slettet. Jeg tenker motsatt: De som blokkerer meg gjør meg en stor tjeneste, for da gjør de det lettere for meg å finne fram til noen som jeg passer sammen med.

Skjult ID med pseudonym toughluck lø. 7 april 2012 16:53

Sletter hvis de ikke svarer på melding nummer to.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 16:53 Privat melding

Jeg tenker og gjør som Miss Gucci.
Folk som ikke svarer er ikke interesserte, da blokkerer jeg for å ikke bruke mer tid på dem, og jeg blokkerer uinteressante folk for å få en mer "effektiv" matchliste.

Skjult ID med pseudonym Blunkefjes lø. 7 april 2012 16:56

Jeg blokker alle jeg går inn på som jeg ikke er interessert i, for å unngå at de går inn på min og tror jeg er interessert fordi jeg tok en kikk på deres profil... Og ellers alle som jeg ikke føler passer pga trynefaktor, fra feil fylke, noe som jeg ikke passer med som de har skrevet i profilen...etc. Du trenger ikke føle deg støtt av å bli blokket, gjør det kun for å rydde opp og organisere, ingen vits å logge inn og se alle de jeg ikke vil bli kjent med for hundrede gang! Husk! DU er ikke profilen din! Og mulig jeg har blokket noen jeg ikke burde blokke også, men d vet man jo aldri. Liker systemer og derfor gjør jeg det! Dont hate me;)))

(mann 33 år fra Akershus) lø. 7 april 2012 16:57 Privat melding

Syns det er litt merkverdig år jeg ser noen har besøkt meg. Og når jeg prøver å besøke dem. Så er jeg blokkert. Har aldri verken vært innom profilen eller skrevet med personen før.

Skjult ID med pseudonym Mannr1 lø. 7 april 2012 16:59

Heyho84: det er bare enkelt og greit fordi de tok en titt, kanskje fordi du er her på forumet også, og blokket deg fordi du ikke passet for å unngå å virke interessert fordi de så på din profil! Ingen ting å ta personlig;)

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 17:05 Privat melding

Det er veeeldig mange jeg blokkerer fordi de ikke er interessante som kjærestemateriale, men som jeg godt kunne vært venn med. Derfor er det ingenting å føle seg fornærmet over.

Skjult ID med pseudonym oo lø. 7 april 2012 17:08

men som spurt tidligere

kommer det nye/andre profiler inn på listen når en blokkerer de en ikke er interessert i?

Skjult ID med pseudonym Mannr1 lø. 7 april 2012 17:09

Oo; ja de andre rykker fremover i køen haha!;D

Skjult ID lø. 7 april 2012 17:12

De rykker fram, ja. De har lavere matchtall, men det gjør ingenting. Matchtallet er bare tull.

Skjult ID med pseudonym Høypåmeg lø. 7 april 2012 17:13

Blokk alle og enhver til du sitter igjen med skvalet- altså alle dere "forumister" - altså de som har laang fartstid her inne og ikke kommer noen vei fra eller til- hoho;P den var vel litt på kanten ja- men mitt poeng er at blokker du for mye, sitter du vel ikke igjen med no særlig da... så værsegod fortsett med kynismen deres

Skjult ID med pseudonym oo lø. 7 april 2012 17:18

takk. Jeg har en tanke om at jeg faktisk ikke helt vet hvem som er min beste match og blokkerer kun de som er for langt fra mine ønsker. De i mellomsjiktet kan stå på gangen ;o) og kanskje en dag viser det seg at det rett og slett en HAN som stjeler mitt hjerte og vi svever på en romatisk rosa ulldott

Skjult ID med pseudonym hmm lø. 7 april 2012 17:22

Kan virkelig folk se at jeg har vært innom profilen deres for så og blokkert dem? Trodde man ble usynlig, og da forsvant fra "besøkende"-listen.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. lø. 7 april 2012 17:24

Jeg blokkerer alle jeg ikke har interesse av, jeg blokker alle de som jeg har skrevet med og får svar at jeg ikke er den rette for de, så slipper jeg å se de, jeg blokker de som blokker meg så slipper det å bli at de kan se min profil, men ikke jeg dems, jeg blokker de jeg føler er to much, blokker de som jeg ser klager, syter ditt og datt på forumet som gjør at de ikke er noe kjæresteemne for meg.... ja blokkerer mange, men blokkerer bare de som jeg VET med 100% sikkerthet ikke er noe for meg eller at de ikke har noe interesse for meg.

Gogni har blokket meg, men jeg har blokket henne også :D

Skjult ID med pseudonym Satansverk lø. 7 april 2012 17:27

Jeg blokker alle jeg ser - sånn at jeg ikke blir såret først- low selfesteem ja! ;)))

Skjult ID med pseudonym hmm lø. 7 april 2012 17:46

Kan virkelig folk se at jeg har vært innom profilen deres for så og blokkert dem? Trodde man ble usynlig, og da forsvant fra "besøkende"-listen.

Skjult ID med pseudonym S lø. 7 april 2012 17:58

Har ikke vært her lenge, men har begynt å se fordelen med blokkering av profiler som overhodet ikke er interessante. Ellers blir man jo sittende å se på en liste full av menn som knapt rekker meg til puppen, er 18 år eldre eller yngre, bor på steder som er lenger unna enn Madrid eller tullinger som har skrevet svært så usjarmerende meldinger. Lista blir ikke tom av den grunn, tvert imot, mye interessant lenger ned på matchtallene også :)

Meldingene sletter jeg ikke, skal gi alle til Se & Hør når jeg har funnet drømmemannen.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 7 april 2012 18:08

Rydder litt iblandt..
Blokkerer de som er ufine, og de som har stått på lista lenge men er uaktuelle..

Skjult ID med pseudonym Old Lady lø. 7 april 2012 18:17

Skriver jeg en melding og som enten ikke blir lest eller lest og ikke besvart innen noen dager så blokkerer jeg.
Jeg er her for å forsøke å finne en livsledsager og da er blokkering i mangel av annen mulighet for å sile ut en grei måte å rydde på og aldri ment som en fornærmelse som noen tror. Om jeg er inne på en profil hvor holdninger til vedkommende er veldig langt fra mine så blokkerer jeg og gifte menn også. Har også tatt en runde blant de profiler jeg har høy match med og utrolig mange har ikke fylt ut noe. Ser ingen grunn til at billedløse, tekstfrie profiler skal kunne surfe rundt her.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 8 april 2012 05:57

Jeg sletter og blokkerer dei som ikke svarer innen rimelig tid. Samme med profiler som helt faller utenfor det jeg ser etter