Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall: ????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SoS lø. 7 april 2012 17:43

Jeg har ikke skjønt helt det med matchtall. Har dere? Litt oppblåst kanskje?

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 17:49

@SoS
Du fyller opp relasjonsprofil ved registrering på Sukker. Det gjør jeg også og Sukker beregner våre svar og det bli en match av det. Hvis du svarer at du søker enONS og jeg skriver at jeg vil gifte meg, bladet på forholdslengde bli rødt. Hvis du svarer at du elsker å lese og jeg svarer akkurat det samme, bli bladet på lesing grønt.

God påske

Skjult ID med pseudonym SoS lø. 7 april 2012 17:50

Men uannsett, 98 procent matchtall høres veldig urealistisk ut.

Skjult ID lø. 7 april 2012 17:51

Jeg bryr meg ikke om matchtallet. Hvor kjedelig er det ikke med en partner som er prikk lik deg selv?

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 17:52

@nostalgisk
Hvis begge liker å være dominante er bladene grønne hos begge og det et tydelig svar at de må søke videre..

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 18:01

Nemlig, @nostalgisk...
Selv studerer jeg litt bladene før jeg få meg noe formenning om den andres preferanser.
Jeg vil tro at folk svarer ærlig på de spørsmålene i testen.

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 18:10

Jeg ble kontaktet av en ung mann / 20 år yngre faktisk / som hadde en fin match med meg. Treet så så grønt og fint ut. Men alderblomsten var i hengende stilling.
Vi ønsket begge langt forhold, men begge ønsket seg en partner omtrent på samme alder.
Vi fant tonen og tastet en del og snakket om våre interesser og preferanser. Gutten forsøkte å overtalle meg til uforpliktende sex men vi venter, vis dere skjønner. Hadde det ikke vært for alderen, kunne vi kanskje vært et perfekt par.

Skjult ID med pseudonym tala lø. 7 april 2012 18:34

Jeg tror det kalkuleres at det er en dårlig match om begge svarer likt på områder hvor det blir konflikter og problemer om man er for like. I hvert fall bør det være sånn. Men det er litt vanskelig å vite noen ganger, om de forskjellene som listes opp egentlig blir et problem. Jeg er kanskje litt dum på sånne skjemaer, men jeg sliter også med å forstå hva som er riktig å svare på en del av spørsmålene, og svarer nok mer "i midten" på de jeg er usikker på.

For eksempel konfliktsøking: jeg misliker sterkt uenigheter og trekker meg tilbake <------> jeg ser sporten i en opphetet diskusjon og er ikke redd for en krangel. For min del kan jeg godt ta opp ting jeg mener bør gjøres noe med, eller diskutere politikk/verden osv, og jeg tror ikke jeg er konfliktsky i et forhold. Da tenker jeg mer på de som ikke sier noe, men trekker seg lenger og lenger ut av forholdet uten å ta grep. Men jeg hater å krangle, selv om jeg sikkert kan være med på å øke konfliktnivået noen ganger. Hva er rett for meg å svare da? Jeg KAN sikkert virke som en kranglefant ovenfor noen, men jeg liker mye bedre de relasjonene hvor vi kan diskutere uten å krangle. Jeg har svart omtrent midt på tallskalaen, og satt området som viktig - men så virker det feil å vektlegge det så mye når jeg har svart så vagt :s Argh! Dessuten er det flere av de med match på 85 omtrent, som kan virke som bedre matcher til meg enn mange av de på 94-95.

Skjult ID med pseudonym tala lø. 7 april 2012 18:36

Kan legge til at jeg fikk opp min ekssamboer med match på 94 her - vi passer definitivt ikke så godt sammen, og trigget hverandre på veldig såre punkter. Da var begge ganske nyregistrert, så vi kan jo ha svart feil og vagt også, men vi måtte le litt av den :) På den annen side så ble vi jo også tiltrukket av hverandre i sin tid, og var sammen lenge.

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 april 2012 18:52

Syns den matchtall- greia er noe tull.... Tror nok vi kanskje går glipp av noen godbiter fordi sukker bestemmer hvem som skal passe sammen. Har opplevd flere ganger at når jeg endrer litt på noen svar i relasjonsprofilen, jo da forsvinner brått noen jeg har brevvekslet med lenge eller tittet interessert på. Hadde en som jeg hadde 94 i match med, så endret jeg litt på 2 svar i relasjonsprofilen.... og vips så var han borte- under 70 i match :(
Jeg personlig synes det er et dårlig system, men andre syns sikkert det fungerer kjempefint :)

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 7 april 2012 20:02 Privat melding

Systemet er bra, om man kan å bruke det. Tydeligvis blir det for vanskelig for veldig mange ;)

De punktene i relasjonsprofilen som er viktige, setter man som viktige. De som ikke er det, setter man som ikke viktige. Ganske enkelt, ikke sant? Så hvis alle ulikheter er helt ok, så er det bare å sette alt sammen som "ikke viktig". Men sannsynligvis vil man synes det er litt viktig om partneren vil ha barn NÅ, mens man selv aldri vil ha det - eller omvendt.

Poenget er at man velger SELV hvordan rangeringen blir. Og det med at noen plutselig får <70 i match ved en liten endring, kommer av at en av partene har brukt absolutte krav i sin profil. Igjen, det er noe man selv velger, og det står tydelig at et absolutt krav har nettopp den effekten.

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk lø. 7 april 2012 20:03

Ja, det som er virkelig problem med det er at folk tar seg ikke tid til å forstå og svare på spørsmålene i testen og heller ikke ser på matchtre.
Og vips kommer problemer på tross at man er tiltrukket av hverandre.

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 april 2012 20:08

Lurer litt på hva utfallet ville blitt, dersom sukker foretok en bruker-undersøkelse om hva folk synes om matchtallet, og om det er en funksjon folk flest benytter seg av og vil ha her.

Skjult ID lø. 7 april 2012 20:13

Match greiene er jo irriterendes.

Jeg er blitt matchet 97 % med noen, som ikke ønsker barn.
Ehh dumt jeg har ett par av de liksom.