Alle innlegg Sukkerforum

Skrivefeil??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sperre? fr. 11 mai 2007 00:14

Ser med stor fasinasjon at det stadig sparkes etter de med skrive feil her inne:-) e så heldig at eg er blant de heldige som dette treffer. Har og sett at det er kritisert pga bruk av dialekt..... fortsett sånn det e bra at det slåes ned på skjulte hendikapp her. Kansje det er grunnen til at noen ikke skriver noe i profilen sin (gjelder kansje bare meg:-)). Det positive med og ikke ha noe i profilen min er at hvis jeg noen gang skulle være så heldig og en gang få respons på proffen min så har de i alle fal noe og spørre om. Har lest om enkelte som snakker om flere tusen besøkende osv..... jeg er nok ikke fult så heldig, har prøvd både med og uten bilde men ser nok ikke ut som om det gjør noen forskjell.

Kansje en dårlig komb av utseende,nøytral prof litt skjenert og ikke minst så sov eg vel i den timen gud delte ut kunskapene om skriftens kunst.

Kansje dette er et forum for de uten skrivefeil???

............................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Spre dere:-)

Skjult ID med pseudonym petimetra fr. 11 mai 2007 09:11

:)
Jeg er nok en slik som vurderer ut fra hvordan en person ordlegger seg, og om det er 14 skrivefeil i en setning med 5 ord, blar jeg nok videre.
Om man har dysleksi, kan man selvsagt ikke klandres, men da går det an å opplyse om det - det er ingen skam, men viser mot og innsikt. Men dersom man ikke har det - og skjuler seg bak det - fordi man sov i rettskrivningstimen - da henger jeg ikke med.
Fordi dette er et forum der man blir kjent gjennom det skrevne ord, betyr det nok en del (for meg i alle fall) at det jeg leser ser både gjennomtenkt og ordentlig ut. Kanskje er jeg for hastig i mine bedømmelser, men jeg vet at om jeg skal lese en mail som er full i feil - gjelder særlig basis norsk-kunnskaper (forskjell på hver og vær - hvis og viss - .....) og ser jeg at disse mangler, da klarer jeg ikke kommunisere gjennom tekst.
Kanskje noe å tenke på - både for meg og for de som slurver. Til dere med lese- og skrivevansker - dette er IKKE et angrep på dere!!

Skjult ID med pseudonym Gutt26 lø. 12 mai 2007 12:50

Det dreier seg om førsteinntrykk. Å ha tid og evne til å formulere seg på en skikkelig måte gir et bedre inntrykk enn de som bare slenger rundt seg med skrivefeil (selvsagt er dyslektikere tilgitt). Dialekt er også fy-fy. Jeg snakker selv dialekt, men i skrift bør man holde seg til enten bokmål eller nynorsk.

Det blir omtrent som å møte opp på date med flekkete skjorte. Ikke alle er moteikoner, men å gjøre det man kan for å ta seg best mulig ut er vel noe alle vil gjøre. Det gjelder også meldinger på Internett.

(mann 59 år fra Oslo) sø. 20 mai 2007 02:30 Privat melding

Skrivfeli?
Det hender vel at tankene løper litt fortere enn fingrene på tastaturet, men en feil her eller der, bør vel ikke trekke ned? Søker man imidlertid det perfekte, så hopper man bare over en profil med masse skrivefeil og leter videre..sjansen for match er minimal allikevel.
Hvorfor ikke bruke dialekt hvis / når man har det? Mange nyanser blir borte om man da forsøker seg på et perfekt bokmål.
Dialekt er topp, selv om jeg har problemer med å følge en hissig Sogning eller Gudbrandsdøl som snakker fort (ingen fornærmelse, det er jeg som er treig.)
Hold på, og bruk dialekten, godta en skrivefeil eller to, men bruk ikke fremmedord når det finnes adekvate relative synonymer som kan alterere.. :-)

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 20 mai 2007 20:11 Privat melding

herregud

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 20 mai 2007 20:13 Privat melding

dt jg mner er at dt må da være litt lowe å være se selv her vel har dr ikke noe anet å skrive om
ok nå er jg sur for at jg bit på


(mann 59 år fra Oslo) ti. 22 mai 2007 02:28 Privat melding

Dette begynner å utarte til et noe underlig diskusjonstema.
Jeg må takke for responsen fra "God-mat" og beklage at jeg la inn et lite agn på slutten, men at det ble slukt av "feil fisk".
Kaster ut nok en gang med følgende utsagn:
"Individer som er henvist til transparente boliger med desidert lav bruddstyrke, bør ikke innlate seg på å anvende større eller mindre fragmenter av petrokjemisk materiale som prosjektiler."
Ps. Til "kvinnen"; Tromsø er da vel en fin by? Kanskje jeg skal flytte dit siden jeg ikke har lagt ut bilde ennå?

Ha en fortreffelig dag alle sammen!

(mann 59 år fra Oslo) ti. 22 mai 2007 16:49 Privat melding

Nå har jeg lagt ut bilde, fornøyd nå eller?
(Ps. ikke knus Pc-n)