Alle innlegg Sukkerforum

"Facebook syretest" før oppmøte på date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym AktivDater sø. 8 april 2012 22:00

Hei,

De av dere som drar på dater her inne? Pleier dere legge folk til på facebook i forkant for å se hvem vedkommende egentlig er? Jeg fant ut at det kunne være fordelaktig da ganske mange "sminker" profilen sin vel mye her inne på sukker..

Og en siste ting, hold dere gjerne til sakens kjerne på denne tråden.. :)

TS

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 april 2012 22:02

@ts
Nei. *grøss*

Skjult ID med pseudonym Liii sø. 8 april 2012 22:02

Vise alle personalia er jo en passe lavpannet ide,spør du meg før du skal på date, så svaret blir : NOPE!!! Økte så dum!

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 8 april 2012 22:02 Privat melding

Kunne ikke falle meg inn å legge noen jeg ikke kjenner/har møtt til på facebook. Blir så kleint når man skal slette de etterpå...

Men jeg kan absolutt finne på å søke opp navnet på facebook og snoke rundt på interesser/venner/bilder som ligger fritt for innsyn.. DET gjør vel de fleste??

Skjult ID med pseudonym Liii sø. 8 april 2012 22:03

Ække så dum skulle det stå

Skjult ID med pseudonym haha sø. 8 april 2012 22:05

Har gjort flere ganger, og både slettet og blokkert :)
Ser ikke problemet, gitt fra seg tlf nummer så har dem det meste uansett dersom man ikke har hemmelig nummer da. Og så paranoid gidder ikke jeg å være.

Skjult ID med pseudonym nope sø. 8 april 2012 22:05

Aldri, aldri, aldri, aldri...

Jeg venter i det aller lengste før jeg legger til noen på FB. Av flere årsaker.
Før de enten er blitt gode venner, eller en seriøs flørt/forhold, er det da ingen grunn til å ha dem der.

Skjult ID med pseudonym haha sø. 8 april 2012 22:08

Er mulig å slette folk på face lissom..

Skjult ID med pseudonym AktivDater sø. 8 april 2012 22:19

Tydelig da at jeg burde endre min praksis? Men er det ikke like greit å vite litt mer om vedkommende, eller er litt av spenningen at man skal vite minst mulig?

TS

Skjult ID med pseudonym haha sø. 8 april 2012 22:27

Ser ikke noe grunn til å endre praksis TS, jeg har ikke tenkt å endre på det i alle fall.. Ser ikke noe problem i å vise min fb profil til noen jeg skal møte jeg. Har ikke akkurat personnummeret mitt liggende ute heller.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 8 april 2012 22:30

Gjort det to ganger, begge er nå slettet. Er ikke noe sjakktrekk, men samtidig er det jo ikke verre enn at man bare sletter de om det ikke skulle fungere :) Men tror faktisk ikke jeg vil gjøre det igjen.

Skjult ID med pseudonym AktivDater sø. 8 april 2012 22:31

enig med deg haha. føler det er mest fornuftig. utfordringen er at man ofte etter facebook finner ut at vedkommende vil man ikke dra på date med likevel.. men da er det jo kanskje likegreit? evt så hadde det jo vært allright å gitt vedkommende en sjanse uansett?

Skjult ID sø. 8 april 2012 22:59

Nei, legger overhodet ikke folk som jeg ikke kjenner IRL til på facebook. Helt uaktuelt å skulle eksponere familie og venner til en person jeg ikke kjenner, samt detaljinformasjon om jobb og aktiviteter.

Når man til og med må blokkere forumstroll som stalker på facebook etter å ha blitt blokkert på sukker, da er man forsiktig.

Det har kanskje noe med hvilket nettverk og hvilken jobb man har, men jeg er ihvertfall forsiktig før jeg inviterer noen inn i min boble. Og nei, du finner ikke nummeret mitt på opplysningen heller.

Skjult ID med pseudonym haha sø. 8 april 2012 23:04

TS: Har aldri avvist noen pga fb profilen deres.. Hva så om man kanskje har noen dårlige bilder eller lignende på facebook, når jeg har lagt dem til på face har jeg allerede bestemt meg for å treffes. Og fått ja fra motsatt side ;)
Ikke blitt avlyste dater av det heller, hehe..

(mann 31 år fra Akershus) sø. 8 april 2012 23:38 Privat melding

Jeg har gjort det sånn. Synes det er veldig greit egentlig. De får se hvordan jeg "er" på min facebook og jeg får se hvordan de er. Vil man fortsatt møtes etter det så er jo det bra, hvis ikke så slettes dem rimelig fort.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 8 april 2012 23:43 Privat melding

Ikkenoe must, men legger gjerne til på fjesboka for å snoke mer :) Ser ikke helt at det er kleint å slette noen etterpå heller. Ærlig sak det vel?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 april 2012 23:49

Ja lykke til du. Skjer ikke at ei jente får Facebooken min med det første.
Har KUN folk jeg har kjent veldig lenge der. Er ikke interessert å legge til noen for så å fjerne de uka etter.

Skjult ID med pseudonym haha ma. 9 april 2012 00:00

Legge til / Slette / Legge til / Slette
Gjør det på telefon og face hele tiden, min kontaktliste er like dynamisk begge steder.. Er noe avsluttet blir nummer og face kobling slettet ganske fort..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 9 april 2012 01:08 Privat melding

Jeg synes man får et litt annet bilde av folk på fb enn her inne, så jeg er helt åpen for å legge til folk før man evt treffer dem.
Og helst med en avtale om at dersom man får et såpass annet bilde av hverandre ved å få tilgang på fb-siden, så er det helt legitimt å si at man ikke vil møtes likevel.

På fb er man ofte litt mer sånn som man er "til daglig", noe som jeg mener kan være en fordel når det kommer til å få et mer "korrekt" bilde av hverndre som personer.

Har vel faktisk opplevd å bli venn med et par stykker på fb som jeg deretter aldri hørte noe mere fra :P
Mens andre har ikke blitt skremt.
Uansett så tenker jeg at ærlighet varer lengst, og at det er bedre å bli "dumpet" før man møtes enn å kaste bort hverandres tid unødig.