Alle innlegg Sukkerforum

Misstenker offentlig kjønnskrig mer enn noen gang i fremtiden....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 8 april 2012 22:22

Vi er jo godt i gang med å hate hverandre her inne... Og i andre forum og tilsetninger...

"Ånei dama vil ha meg hjemme ikveld skjønner du", "Æsj, typen min vil ikke finn på noe"... Osv osv...

Vi kan diskutere hvor fæle exene var, de vi var på date var, de vi ikke får svar fra.. Hvorfor vi ikke liker slike og slike og slike menn/kvinner/gutter/jenter..

Jo surere kommunikasjon som dette vi får i vår levetid, jo værre blir det å holde på de gode tingene i fremtiden..

Jeg begynner ikke å miste troen på kjærligheten.. Men mellom mann og kvinne... Jo.. egentlig.. For her er det store bevis på at krigen er i full gang...

Og har Jeg hjulpet til å legge ved på bålet, så beklager jeg dette.. For da er det for å dempe en bålstarter...

Tråden her forsvinner nok i mengden fordi den verken inneholder sex, klage på et eller annet kjønn og tema til dette.. Men håper de som leser den tar med seg at vi burde faktisk se litt mer positivt at vi er født som to kjønn... Og hva vi kan dra nytte av hverandre foruten kun det kjødlige osv....

Skjult ID med pseudonym Dildo sø. 8 april 2012 22:37

Joda, dette er vi alle som er litt oppegåendes enige i "sukker", men dere kan da vertfall gjøre hva dere kan for å ikke LAGE kjønnskamp av dette her......

Skjult ID med pseudonym Ine sø. 8 april 2012 22:42

En god start er om man ikke starter provoserende innlegg som handler om sex......

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 april 2012 22:46

Noen som nevnte sex?? :p

Blir fort krig når alle setter seg i skyttergraven og skyter på den andre, uten å tenke på hvorfor man skyter.

Det aller meste er nok bare manglende kommunikasjon, evt skikkelig dårlig kommunikasjon.

Fordi hver part ikke tenker likt, så tolkes det man ikke helt forstår i steden for å spørre om ikke den andre kan utdype litt hva han egentlig mente før man skyter liksom :)

Er nok veldig enige stort sett, det bare sies på forskjellige måter også tolker vi forskjeller. Da blir det krig.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 8 april 2012 22:49

Prøvde å muntre opp med teorier om Romvesen men synes det går tregt. Som motvekt til det kvinne81 nevner. Tullball på høyt nivå (skikkelig høyt også) blir ikke prioritert det heller

Som i annet tabloid - det er drama, sex, dårlige historier og sykdom som selger. Intet nytt i sukker

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 01:12 Privat melding

jag orkar inte ens läsa trådar här inne med før mycket smutskastning och negativitet i. Førsøker hålla mig till dem trådar som "verkar" positiva- eller intressanta på något vis :).

Och alla kan vi førsøka dra vårt strå till stacken och vara mer snälla och positiva med våra medmänniskor ;). Och till exempel här inne på forumet - ;).

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 9 april 2012 01:28

At folk her inne bare skal være "snille" og sveve på en rosa sky hele tiden er det jo bare ikke logikk i. Det spiller vel heller ingen rolle hvilket tema det gjelder. De fleste diskuterer jo med hverandre uansett. Enten det er sexrelaterte tråder eller ikke. Det er jo liksom derfor folk skriver og er her inne på forumet. Det hadde vært kjedelig om man bare skulle være enige i alt hele tiden.

At TS er av den oppfatningen at det foregår en kjønnskamp på forum kan jeg ikke forstå helt. Det er for meg naturlig at vi som forskjellige individer og av forskjellig kjønn har ulike syn og meninger. Det er jo også naturlig at folk bruker forumet til å slenge litt med leppe å blåse ut litt frustrasjon. Forstår ikke helt problemet. Det er jo ikke akkurat som at DENNE tråden er så positiv heller. Men du trenger kanskje en utblåsning du og :))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 april 2012 02:02

Hvordan kan en klage på slike vakre skapninger som kvinner? :P

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 ma. 9 april 2012 02:18

@ poppy

Du må ju førstå att det kan bli kjedeligt mye gnäll og drittkasting här inne. Man kan vara konstruktivt ueniga i ting. Precis som det kan va naturligt att slänga med läppa kan det vara minst lika naturligt att va glad og vennlig i en diskussion. Att man PRØVER og va mer snäll og vänlig på forumet betyder inte att man skall øverdriva åt andra hållet och "sväva på rosa skyer"- herregud- finns väll mellomting? gjør det ikke?

Jag tycker TS har en god poäng när hon säger "Jo surere kommunikasjon som dette vi får i vår levetid, jo værre blir det å holde på de gode tingene i fremtiden".

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 9 april 2012 03:22

@Fiesta76

Selvsagt forstår jeg at det kan være for mye drittkasting her inne, og selvsagt burde man være positiv og saklig. Men det er jo ikke dermed sagt at det er en kjønnskamp her inne. Eller at vi ikke skal ha troen på fremtiden eller hva det nå enn var TS mente.

Personlig velger jeg selv hva jeg skal la meg irritere av og hva jeg skal engasjere meg i. Det er bare å styre unna de trådene og diskusjonene man synes blir for negativ eller smakløs.

Er det noe bedre å lage en negativt laddet tråd som dette da? Den er jo ikke akkurat oppmuntrende heller. Ei konstruktiv, bortsett fra den frasen du siterte da..