Alle innlegg Sukkerforum

Er det mange her som skal på Bislett games 7.juni?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 8 april 2012 23:25

Er du interessert i friidrett?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 8 april 2012 23:27 Privat melding

næææ.. Er mer på turn og rytmisk sportsgymnastikk jeg.. Tar på meg trang trikot og drar på slike stevner så ofte jeg har mulighet :D

(mann 32 år fra Oslo) sø. 8 april 2012 23:48 Privat melding

Det skal man ikke se bortifra, vi er med å sponser Bislet Games :) eller vi har gjort det de siste årene, så regner med vi gjør det i år også. Vi har også eget sykkellag med i Tour d France :)

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 8 april 2012 23:56

Ja, jeg -er- faktisk interessert i friidrett bl.a. Var en gang og så for mange år siden og kunne tenkt meg igjen ... mye flott å se på ... mmm :-) *drømme meg bort*

(mann 46 år fra Akershus) sø. 8 april 2012 23:59 Privat melding

@Enigma

Interessert i friidrett ja, og drømme seg bort i mye flott å se på.. Hvem vant diskos og kulestøt det året?? ;) hehe

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 9 april 2012 00:04 Privat melding

Liker godt friidrett, men skal ikke dit :)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 9 april 2012 00:10

Eikers1:
Hehe, husker ikke helt. Spesielt de kvinnelige kasterne. De er virkelig sterke og selvstendige - må være noe for de frustrerte forum- og Sukkergutta.
Er så gammel at vår egen Geir Moen "dominerte", ihv. i Europa. Har alltid likt løping selv. Klart, sprinterne er i en egen klasse, men de virkelige atletene er 10-kjemperne - respect! :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 9 april 2012 00:37

Stemmer sikkert, Sportsofie. Som sagt, husker ikke. Mente generelt. Men Trine Hattestad må vel ha vært i "vinden" på 90-tallet ihv. Husker at en av funksjonærene ble truffet i armen eller skulderen av en mannlig spydkaster. Det så litt dramatisk ut, men det gikk heldigvis bra! :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 9 april 2012 02:03

sportsofie:
Tro det eller ei, har faktisk trent både med Katarina og mannen hennes, mens jeg bodde i Trondheim og jeg var aktiv (-ikke- kulestøt - haha!).

Så lenge vi ikke har navn og profiler som hevder seg i verdenseliten, blir det vanskelig å konkurrere om oppmerksomheten. Det er nå slik at en del grener ikke fenger like mye som andre, f.eks. løpsøvelser - spesielt sprint! og andre mer populære grener. Urettferdig, ja. Men slik vil det alltid være. Mange særidretter blir jo glemt til fordel for fotball (tippeliga bl.a.) osv. osv. Igjen, det er penger som avgjør. Money talks, plain truth.