Alle innlegg Sukkerforum

Hvor viktig er matchende sans for humor?

Vis siste innlegg
(mann 64 år fra Akershus) sø. 8 april 2012 23:45 Privat melding

Kan man si det så drastisk som at dersom den ene ler seg skakk av f.eks. Herodes Falsk, mens den andre synes Herodes Falsk bare er irriterende og teit, så vil ikke forholdet fungere? Eller kan man akseptere hverandres ulike sans for humor?

[Se: Jeg har krysset av for seriøs tråd. :)]

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 april 2012 23:49

@ts
Damn you!
Å gjøre dette til en grønn tråd da gitt.
*Føler seg lurt* :(

On topic:
Det er nok veldig viktig, utrolig kjipt å vise noen noe du synes er morsomt, og personen ber deg forklare poenget...
*shrugs*

Se, jeg svarte på spørsmålet!
Får jeg skryt nå?

Skjult ID med pseudonym Tispa sø. 8 april 2012 23:51

respekterer man partneren sin, så er det vel det samme ;)

Skjult ID med pseudonym Nopsis sø. 8 april 2012 23:52

Gå HELT fint!! Antar menn ikke liker å strikke, ikke alle kvinner liker fotball etc... så for all del, le i vei..! Kos deg.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 8 april 2012 23:53 Privat melding

Det kommer litt anpå hva slags humor man har, og i hvilken grad man benytter seg av den selv.

Å le av forskjellige ting på tv er uproblematisk.

Hvis derimot den ene digger ironi og sarkasme, og benytter seg av det personlig, og den andre ikke syns slikt er morsomt, så kan det fort bli litt liv i leier´n for å si det sånn... =P

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 8 april 2012 23:53

Jeg tenker at noe ulik humor kan man ha. Men veldig trist om kjæresten min aldri hadd syntes at noe av det jeg sa etc var morsomt, eller at man aldir kunne se en komedie som begge likte.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 april 2012 23:53

Tja, kan man ikke le av de samme tingene føler jeg at det blir litt feil. Dersom hun aldri ler av mine idiotiske kommentarer.... hmm tror ikke det hadde gått bra i lengden i grunn. For det kan bli mange av dem til tider :p

Lol arneand... forklare poenget... da er det dødfødt ja :)

Skjult ID med pseudonym stianen_ sø. 8 april 2012 23:59

@arneand: Klapp på skulderen! :)

@Tispa: Men da vil man jo ikke kunne gå sammen på humor-ting eller se de samme filmene. Er ikke det litt kjedelig, da? Greit at man må ofre seg for partneren sin i blant, men innen rimelighetens grenser. Synes jeg. Et hypotetisk scenario: Hvis min tenkte kjæreste synes at Kristian Valen var helt topp, og ville ha meg med på et to timers show med ham - da hadde jeg nok måttet gå noen runder med meg selv først, altså. Veiet for og imot. Hva kunne jeg krevet i gjengjeldelse? Hvor mange oppvasker kunne jeg fått henne til å ta i tiden fremover? Osv... :)

Men det er kanskje jeg som er sær? Hehe...

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 00:09 Privat melding

Jeg synes det er viktig med litt lik humor, men som de fleste her er det greit at man har noen variasjoner... Som KongKebab sier, så funker det dårlig om man føler at man er offer for partnerens humor...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 9 april 2012 00:55 Privat melding

Jeg kan le av det meste, så er i så fall en potensiell partner som kanskje heller vil få problemer med meg :P

Er jeg i det rette humøret, så finnes det egentlig ingen grense for hvor "døll" humor jeg kan le av.
Så en fyr som er "sofistikert" i humor-veien, vil nok fort finne meg lite tiltrekkende :P

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 10:19 Privat melding

De eneste problemene jeg ser:

A) Hvis den ene er som meg, som kan le av alvorlige temaer, ting som er tragikomisk, mens den andre mener at man aldri skal le av alvorlige ting.
Jeg vet av egen erfaring at noen blir sure selv om jeg understreker at humoren min ikke betyr at jeg ikke tar ting alvorlig.

B) Hvis den ene er som moren min, som irriterer seg over andres humor.
Ikke bare blir hun irritert over hva andre i familien ler av på TV, men andre blir irriterte av at hun kommenterer og klager på andres humor.

Det viktigste er altså ikke hva slags humor man har, men at man godtar den andres humor!

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 april 2012 10:42 Privat melding

Hvis man ikke har lik humor, så funker det ikke. Min forrige eks lo ikke av en dritt. Forferdelig å være sammen med for meg, som helst ler hele tida. Ekstremt dårlig match.

Nei nei nei aldri igjen :-)

Skjult ID med pseudonym Hedda ma. 9 april 2012 10:45

En mann som syns pedofilivitser er morsomme er uaktuell, om han så er perfekt på alle måter ellers.

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 9 april 2012 10:47

Jeg var gift i mange år med mann som ikke skjønte andres humor i det helle tatt. Andre / de fleste skjønte ikke hans humor heller. Jeg hørte til de fleste. Slitsom, spør du meg, meget slitsomt.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 9 april 2012 10:49

Åja, så mora di er "en sånn en", 2d6... Ingenting galt om henne konkret, men sånt er avsindig slitsomt....
Har en gang i tidenes morgen datet en veldig "alvorlig" jente, som ikke lo av noe jeg sa som var ment humoristisk... Sier ikke at det var HUN det var noe galt med (undertengede kan være nokså sær på humor-fronten...), men det var en HELT utrolig turnoff-følelse, og hadde ikke trodd at en sånn (på papiret) "ubetydelig" faktor (trodde jeg DA, var som antydet "ung og dum"...) kunne ha SÅ mye å si for at interessen fort løp ut i sanden... Det ble avsluttet i minnelighet fra begge parter, da.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ma. 9 april 2012 10:50 Privat melding

Tuller mye på min egen bekostning, så jeg ser helst at min fremtidige partner også har selvironi. Utover det trenger vi ikke ha kliss lik humor, men tror ikke det skader om vi er litt i samme område. Jeg syns mye er morsomt, gjerne ting som selvhøytidelige folk syns er teit, så det blir slitsomt om han skal sitte å se dumt på meg hver gang jeg ler...

Skjult ID med pseudonym SoS ma. 9 april 2012 10:54

Jeg synes det er viktig at man har samme type humor. En liker jackass og den andre Graham Show... Etter min mening det er en dårlig match!!!! Humor er like viktig som soverommet;-)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 april 2012 10:56

Uff 2d6 det høres slitsomt ut ja :) kan tildels spøke med litt alvorlige temaer selv så om hun er mærtagende så funker det dårlig. Bare det at man kan le sammen gjør ting mye bedre ( ihvertfall for min del ). Alt for mange alvorlige ting til at man må være seriøs hele tiden.

Kan le av deg jeg khione, erm med deg heter det kanskje ;)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 9 april 2012 11:18

...satt faktisk og venta på når det kom noen for å hakke på TS for den famøse tråden hans her for ei stund sia... Og det skjedde (litt implisitt, men dog...), ja! :)

Skjult ID med pseudonym -a- ma. 9 april 2012 12:18

Humor er viktig. Om en fremtidig liker å tilbringe helgene på Latter, da sliter jeg maks. Men litt ulikheter er det jo lov å ha. Det er veldig fint å se en film eller noe gøy "på gata", som gjør at begge to sporenstreks bryter ut i latter :)

Skjult ID med pseudonym stianen_ ma. 9 april 2012 12:43

Som med humor, så synes jeg også det er viktig med i hvert fall til dels sammenfallende filmsmak. Hvis man hele tiden irriterer seg over partnerens valg av filmer, så kan det utvikle seg til å bli et reellt problem for forholdet. Tror jeg, da. :)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 9 april 2012 12:52

...og musikk, vil jeg skyte kjapt inn! :) VET jeg, da!

Skjult ID med pseudonym tala ma. 9 april 2012 13:15

For meg er det viktig at vi har en god del felles humor - det gir jo bekreftelse også, og kan gjøre mange ting morsommere og lettere å prate om. Men alt trenger ikke være likt, og jeg tror ikke det betyr så mye at man har litt forskjellig smak i noe "tv-humor", det er viktigere at en forstår det språket en faktisk bruker seg i mellom.

Skjult ID med pseudonym Fie 71 ma. 9 april 2012 19:22

MÅ ha endel overlapp, det er så morsomt å ha latterkick sammen, enten det er Eddie Izzard, Nissene på loven eller The Onion.

Men innser at noe guttehumor må jeg kunne leve med, uten å dele, som jackass og Kristoffer Schau.