Alle innlegg Sukkerforum

Svar på meldigene!

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) fr. 11 mai 2007 18:30 Privat melding

Er det jeg som har gått glipp av noe, eller er det akseptert av alle at man ikke svarer på meldinger fra en bruker?? Jeg skriver så oppriktig jeg kan og mer enn 2-3 linjer når jeg skriver til en jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Jeg bruker altså litt tid på det og prøver å gjøre det så personlig så mulig. Er det ikke da på sin plass å kunne forvente et svar? Om man ikke er interessert, så si det da! Og ikke la meg gå og vente i ukesvis...

La meg gjerne høre fra damene på denne.

Skjult ID med pseudonym petimetra fr. 11 mai 2007 22:48

vel - her er vel guttene vel så sløve som jentene. tror ikke kjønns-generalisering er på sin plass her, men at folk jevnt over mangler grunnleggende nett-etikette.

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) fr. 11 mai 2007 23:19 Privat melding

Mente ikke å generalisere, men var egentlig ute etter meningen fra spesielt jentene og ikke 100 gutter som sier de er enig. Beklager den misforståelsen :-)

Skjult ID med pseudonym blabla lø. 12 mai 2007 00:08

Ikke så lett dette greiene her. Jeg er av de som ikke svarer på meldinger som ikke vekker nysgjerrigheten. Av og til har man ingen forklaring på hvorfor. Men er det sånn at dere foventer svar alltid? Sender jo av og til ut selv også - og når ingen svarer i andre enden så gidder jeg ikke bry meg mer det. Mitt beste tips - gjør det samme!

(mann 44 år fra Hordaland) lø. 12 mai 2007 00:11 Privat melding

Synes jeg sporer noe som er et vanlig problem for menn her. Ser mange klager over det. Man bruker veldig lang tid på å finne en dame mann tror er perfekt og gir seg tid med et brev også hører man ikke noe. Jeg har i alle fall opplevd et. Tror egentlig ikke det hjelper så veldig mye om man får svar. Man blir skuffet uansett. Tror dette er en fase veldig mange nettsjekkende menn må igjennom. Særlig de sjenerte ærlige typene (som meg).

Det er bedre å bare innse realitetene. Attraktive damer får veldig mange meldinger. Har hørt snakk om 10-20 per dag. De får gjerne flere per dag enn vi får på flere år, hvis vi ikke oppfordrer til det. Det som funker er å lære seg å skrive bedre meldinger, finne flere aktuelle damer, f.eks ved å ikke overtolke det som står i tekstene eller ikke være for kritisk til utseendet. Skriv godt, skriv til flere, forvent mindre. Det har litt med statistikk å gjøre også om du er den heldige som får svar...

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 12 mai 2007 00:56

Det er noe med totalen da, som en anne kvinne her inne skrev. Hvordan skal man forholde seg til en melding når profilen er tom for bilde og tekst. Man vurderer jo kanskje meldingen opp mot profilen?

Kanskje gutta kunne legge like mye energi i å presentere seg på en fin måte gjennom profilen og ikke bare meldinger? Da tror jeg svarprosenten til mange her inne ville gått opp :) Vil jo tro at jentene i det minste svarer på de som virker interessante...

(mann 44 år fra Hordaland) lø. 12 mai 2007 11:08 Privat melding

Veldig godt poeng. Man bør legge innsats i å få lagt ut skikkelige bilder og beskrivelse av seg selv. Tror det er veldig viktig for damer også. Menn tenner veldig på det visuelle (det er derfor damer bruker over 1 time på badet hver morgen, og har skapet fullt av klær). Damer kan bruke halve livet på å stelle egen skjønnhet, likevel oppretter de en profil med et guggent mobilkamerabilde av seg selv. Litt bortkastet spør du meg. Se litt vitenskapelig på det: Du bruker 2 timer på badet før en enkelt firmafest der du blir sett av 3 single menn som ikke prøver seg. Du bruker like lang tid på en dårlig profil som blir sett av 2000 single menn som har lyst å prøve seg. Det å finne seg en livspartner er det viktigste i livet. Er det ikke verdt den ekstra innsatsen?

Bare for å gjenta moralen til hovedinnlegget: Hvis du ikke får svar, spør deg selv hvorfor du egentlig er skuffet . Fordi du ikke fikk svar, eller fordi du ikke fikk positivt svar? Jeg har fått svar fra damer som sier rett ut at jeg ikke er deres type. Det var like skuffende som å ikke få svar.


(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) lø. 12 mai 2007 14:25 Privat melding

Blabla: Så du oppfordrer faktisk til det, ja.. Interessant. Jeg må si at jeg foretrekker å få et svar selv om det er; "Beklager, men..." det er da vel alminnelig høffelighet??

(mann 36 år fra Oslo) lø. 12 mai 2007 16:21 Privat melding

Hehe - var akkurat dette jeg skulle inn hit og spørre om:)

Jeg har ikke tenkt å sutre over at jeg ikke får noe respons fra de jeg tar kontakt med, men jeg blir jo litt overrasket over å få veldig lite respons på meldinger;) Jeg har prøvd meg med korte og hyggelige meldinger (null sliberighet), men uten hell:) Hvis jeg ikke får svar på første melding, tar jeg det som et klart tegn.

Det er som det blir sagt tidligere her - de jentene som er attraktive her inne får latterlig mye meldinger og det blir irriterende. Jeg kjenner flere jenter som ikke vil registrere seg på steder som dette fordi de synes det blir slitsomt. Menn som er for aggressive risikerer å ødelegge for alle ved å jage vekk de bra damene.. Strålende!

Men da har jeg altså svaret mitt - det er vanlig å ikke få svar:)

Jaja - får vel bare fortsette letingen;)

Skjult ID med pseudonym Tingelinux lø. 12 mai 2007 20:16

Jeg synes det er helt greit at man ikke får svar hvis mottaker ikke er interessert. Jeg går da ikke rundt i ukesvis og lurer på hva som skjer om jeg ikke får svar, man trenger jo ikke å være lynende intelligent for å skjønne tegningen.

Jeg er også helt enig med aquaman73 i at et negativt svar kan være minst like kjipt som ikke noe svar i det hele tatt.

(mann 43 år fra Hordaland) sø. 13 mai 2007 00:12 Privat melding

Sjekk tråden på side to av diskusjonsforumet med tittel "Alt må tas med humor".

(mann 38 år fra Oslo) sø. 13 mai 2007 11:25 Privat melding

Så snart meldinga di er lest, kan du gi et par dagers slackbonus. Etter det er det nok bare å svømme videre, flere fisker i havet og sånt vettu ;)

Skjult ID med pseudonym muligbabe? sø. 13 mai 2007 11:27

jeg har vært her inne siden januar 2007 ,og har hatt stor glede av sukker! Jeg har vært på 2 dates, sikkert fordi jeg er så kresen...., og de har vært supre, men ikke hva jeg ser etter....

Jeg prøver å svare alle som skriver til meg, enten med en høflig avvisning eller med noe flere ord. (jeg har en med vilje en jævlig sær profil, så det mange som ikke gidder å skrive til meg i det hele tatt... ) Hvordan jeg svarer, har alt å si ettersom hvor mye jeg synes profilen og bildene vekker min interesse, evt hva de skriver til meg og hvordan! En gutt uten bilde kan vekke min interesse hvis han skriver morsomt og kanskje har fanget opp noe som står i min profil som han spiller videre på.. fleiper med meg osv. , hvis jeg da ikke liker det bildet jeg får av han, vel da skriver jeg høflig tilbake at du er ikke den jeg ser etter eller noe i den duren. Jeg velger da å være ærlig med engang, og føler at det er det samme jeg ville hatt tilbake fra dere..! (har fått noen nettvenner her inne da :-))

Kanskje det er lurt å ikke ta sukker eller andre steder for seriøst, vi er alle interessert i å møte den rette, men kanskje man må kysse noen frosker for å finne prinsen/prinsessen? Så i mellom tiden kan man kanskje ha det gøy og bruke nette som en sosialisering og møtested for likesinnende. Flørte, gå på dates, få nye venner og kose seg - nyte livet som ligger rett foran deg!Skjult ID med pseudonym Tjall sø. 13 mai 2007 16:58

Hvordan i all verdan kan man flørte, gå på dates og kose seg når man ikke får svar?? Kun 1 av 30-40 gidder å svare og da forsvinner mye av moroa (ja jeg har endret på profil og bilde uten noen nevneverdig forandring). Har faktisk veldig mye mer respekt for de som svarer, selv om de sier nei.

For å snu litt på det hele så er det jo heller de som ikke svarer som tar dette for seriøst. Er det ikke litt rart å bestemme seg for om noen er interessant eller ikke basert på en kort tekst og en melding? Alle som tar seg bryet med å lage en melding fortjener en liten sjekk om vedkommende er interessant - mer enn hva profilen gir!

Skjult ID med pseudonym muligbabe? sø. 13 mai 2007 18:44

hvis 1 av 30-40 damer svarer, er det mulig at fremgangsmåten er feil. Med fremgangsmåten mener jeg at kanskje teksten/meldingen til dama er kjedelig og ikke utpeker seg? Eller at du er for direkte? Kanskje profilen din er altfor normal og ikke gir noe ekstra, kanskje du har dårlige bilder? Dårlige bilder mener jeg bilder som ikke er i fokus, og bilder av alle andre ting som opptar deg, skog, fjell, mark, biler, motorsykler - alle bildene uten at du er med selv eller synes svært lite. Kommer du utenfra Oslo, kan det hende at noen damer ikke gidder å se to ganger en gang på deg? Det er veldig mange fra Oslo her..... og som vil ha noen fra Oslo-området!

Jeg foretrekker en mann som har flere bilder i albumet sitt, alt fra nærbilde av ansiktet i farger, hel bilde , gjerne kroppsbilde og et bilde hvor man kan se kleskoden :-). Personlig synes jeg bilder av barna, skog, fjell og reise bilder uten at han er med, er teit!

Jeg opplever at mange gutter/menn har veldig høy selvtillitt og finner segselv veldig attraktive og kjekke, noe jeg da svært ofte ikke deler med dem, hvis det er slik at jeg avviser en slik person, kan jeg ofte få en litt sur/snurt tone tilbake.... det forstår ikke jeg da, og vedkommende kan sirkle rundt profilen min i ukesvis etterpå, uten å legge igjen noen flere meldinger.... forsmådd surpomp som jeg ikke har truffet engang! Kanskje noen kan forklarer meg det??

Så vidt jeg har forstått er det mulighet til å gå inn på oppslagstavla og legge igjen forskjellige tilbud der, kanskje det er et alternativ for deg? Vær aktiv på chatten?

du får gjøre noen mer forsøk før du gir helt opp... :-)
(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 13 mai 2007 19:31 Privat melding

Jeg har ikke hatt profil på sukker så lenge, men i forhold til andre tilsvarende nettsider jeg har prøvd må jeg si at responsen her på sukker har vært minimal. Jeg synes det er vanlig høflighet å svare på meldinger, selv om en ikke er interessert, det tar jo tross alt ikke så lang tid å skrive et par setninger! Da vet jeg i hvertfall at mottaker har fått meldingen!

(kvinne 34 år fra Oppland) sø. 13 mai 2007 22:14 Privat melding

Ellers så kan du gå på "utboks" og sjekke om de har lest meldingen din. Da slipper du unødig hodebry. Jeg syns det er greit om folk sender svar, men blir ikke fra meg om jeg ikke hører noe. Noen ganger er det lettere enn å måtte svare at man ikke er interessert (for oss begge). Men det er jo forskjellig hvordan vi liker det.

Skjult ID med pseudonym Tjall ma. 14 mai 2007 00:28

Det er jo komplett umulig synes jeg å "treffe" med første melding. Greit nok å være original, humoristisk osv., men med lav svarprosent så orker man ikke å legge så mye i en melding før man vet at man har oppnådd kontakt. Det har ingenting med selvtillit å gjøre, men jeg ønsker rett og slett å få noe igjen for meldingene. Tror mange ville fått en positiv overraskelse hvis de hadde gitt et svar (tenker ikke nødvendigvis bare på meg selv her)- neste melding ville det nok vært lagt mer energi og arbeid i . Dessverre er det sånn at første melding må være perfekt - ellers er du ute...

Ellers finnes det jo en knapp for "uinteressert" - bedre enn ingenting - og ikke mulig å sende sure meldinger tilbake så vidt jeg vet. Hvorfor ikke bruke denne?

Skjult ID med pseudonym gutt 26 ma. 14 mai 2007 00:40

Jeg synes det er best å ikke få noe svar i det hele tatt om mottaker ikke finner en interessant, det værste er de damene som svarer og jatter med men som aldri var interessert i utgangspunktet. Hva er greia der liksom??

(mann 61 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 mai 2007 00:53 Privat melding

Eg er enig med deg mann 26 år fra Nordland .Damene er lite seriøs dem svarer ikke på brev som enn sender til dem .Det er god folk sjik å svare på brev som enn får ,Håper damene skjerper seg ,vis ikke så flytter eg frå SUKKER.

(mann 42 år fra Telemark) fr. 18 mai 2007 13:14 Privat melding

Tankevekkende kronikk i Aftenposten:
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article914068.ece

Vi nordmenn har prestert å bli verdenskjent for mye, dessverre også vår mangel på høflighet & gjestfrihet når vi omgås fremmede, så det er ingen overraskelse å se samme tendensen i et(hvert) sjekke-forum 'her på berget', gjerne med hederlige unntak når en treffer på nordmenn som har hatt mye kontakt med andre kulturer. Dette er trist, for Sukker har i utgangspunktet en suveren matching-tjeneste, sånn rent teknisk sett...

Jeg har flere kamerater som etter hvert har gått lei av å knapt få svar eller god-dag-mann-økseskaft svar, av å ikke være spennende nok og evt høre på hjertesorgene til (norske) venninner som svermer for bad-guys uten å lære. De lar nå være å begrense søket sitt til "en befolkning på størrelse med en bydel i London" og oppfattes som attraktive av bl.a. flotte damer som har det fint nok der de er til å ikke ville reise jorda rundt for hvem som helst (og de er obs på 'gold diggers'). Som anonyme 'muligbabe' sier "hvis 1 av 30-40 damer svarer, er det mulig at fremgangsmåten er feil", men flere av dem er velutdannede Oslo-folk som har prøvd det meste av det hun foreslår, med dårlig resultat så de flagger ut - og en må få en viss respons for å gidde å fortsette med å skrive spennende meldinger (akkurat som det er viktig å forstå at en må få noe igjen for å ha noe å gi i et forhold).

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 18 mai 2007 22:57 Privat melding

Hei den aftenposten-kronikken er jammen kul!

... forøvrig har det vært kjekt å følge med i denne tråden, jeg trodde det var bare meg som fikk latterlig lite respons på kontaktforsøkene her inne og på lignende steder :-P

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 19 mai 2007 21:52 Privat melding

Selvsagt skal man svare når man får meldinger! Det går an å avvise høflig hvis man ikke er interessert, sånn man gjør hvis man blir kontakten i RL. Er meldingen slibrig derimot, gidder jeg ikke å svare.

Skjult ID med pseudonym meldinger ma. 6 aug. 2007 05:59

Har vært på sukker i ca 3 uker nå, og har fått en del respons fra jenter, men synes det er veldig lite interessant og svare på korte og egentlig uineressante meldinger. Eks. hun skriver noen få ord om mitt utseende, og håper å høre fra meg. Synes det er greit å ikke svare, om man føler at vedkommende ikke er aktuell. Noen ønsker til og med at man SKAL legge igjen en melding om man har vært inne på profilen deres å tittet. Blir veldig mange meldinger å skrive da!
Selv har jeg kun tatt kontakt med en jente, og da la jeg litt arbeid i meldingen, slik at den skulle se interresant ut.
SÅ......Legg litt tid i meldingene dere skriver, så kansje det er større muliget for et svar!

Skjult ID med pseudonym Grolsch ma. 6 aug. 2007 07:33

Til: Muligbabe.

Det kan jo være at noen syns din profil er så leseverdig at de må inn flere ganger for "kulturelt påfyll", he he. Ellers kan jo grunnen være at du ser bra ut og at noen derfor vil se deg flere ganger.

Menn kan være rare, tegneserien Kollektivet har en farlig slående beskrivelse av karakteren Munir`s forhold til Ellos-katalogen:-)

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 6 aug. 2007 09:04 Privat melding

Noen ganger kan jeg faktisk legge igjen en beskjed om utseende eller noe som står i profilen uten å ønske kontakt, jeg bare må kommentere det. Jeg er gær'n jeg!

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 6 aug. 2007 10:28

Jeg syntes at man skal prøve å behandle andre mennesker, slik man selv ønsker å bli behandlet. I god kardemommeby stil.
Det går an, å si takk for meldingen, men jeg tror ikke du og jeg har alt for mye tilfeldig. Samt ønske vedkommede lykke til videre på sin leting.
Å overse andre mennesker, gjøre dem til "ikke mennesker", er ikke særlig pent. Det er kort og godt mitt syn.
Om en person i det virkelige livet utenfor dette forum, sier hei, og hilser på meg, er det normal atferd å hilse igjen, verre er det faktisk ikke.

Skjult ID med pseudonym unyansert ma. 6 aug. 2007 10:37

Jeg prøver alltid å svare på meldinger uansett om jeg er interessert eller ikke (med unntak av slibrige meldnger da selvsagt, spørsmål om puppestørrelse fortjener liten respons) og synes det er synd at det virker å være mange som ikke gjør det. Er nok en av de som i enkelte perioder får endel henvendelser, men så lang tid tar det tross alt ikke!
Dessuten har det vært flere tilfeller hvor ordvekslingen på mail har vært hyggelig og interessant og gitt grunnlag for vennskap om kanskje ikke et forhold. Jeg vet at mange er imot tanken på "brevvenner" her inne, men for min egen del vil jeg ikke avskrive mulige gode vennskap.
En ting jeg derimot finner underlig er menn som tar kontakt, tilbyr seg å sende bile, uttrykker interesse og gir hjerter for så å bli stumme som østers når jeg gir positiv respons. Hva var vitsen med meldingen/hjertet etc da?
Å være på sukker bør vel avspeile den virkelige verden der ute. Om noen hilser på meg så hilser jeg tilbake, løper ikke og gjemmer meg bak nærmeste stolpe!

Skjult ID med pseudonym mann-27 ma. 6 aug. 2007 11:49

Dette med at det er så vanskelig å få svar på henv. har vært tatt opp flere ganger på denne sida.
Betyr vel at det er uhorvelig mange som har samme problemet, mange fler enn man først antok.

Sukker kunne f.eks. sladde en (3 mm.) stripe over bildet (i profilen) for hver mail vedk. ikke hadde svart på.
(Slik at etter f.eks. 12 ubesvarte mail ville hele bildet vært sladdet.)
Er overbevist om at problemet ville vært borte, særlig om sladdingen starter og avsluttes midt på bildet.

Skjult ID med pseudonym Tingelinux ma. 6 aug. 2007 12:11

Dette er etter min mening såre enkelt. Får man ikke svar så er der ingen interesse i andre enden - hva mer trenger man å vite egentlig?

Jeg synes ikke det er noe kulere å få en høflig tilbakemelding a la; takk, men nei takk.

Skjult ID med pseudonym kvinne-66 ma. 6 aug. 2007 12:31

Sitter slett ikke på gjerdet, men sender meldinger til de jeg synes virker interessante. Undrer meg en smule over de som vender tilbake, og som jeg har sendt melding til. Småkjipt da å enten ikke få svar i det hele tatt - selv om meldingen er lest - eller å få et :) i innboksen. Blir ikke mye klokere av det....

Dessuten lurer jeg på hvorfor folk ikke forteller om seg selv på profilen - greit å være litt mystisk men det finnes en mellomting mellom å barbere seg og skjære av seg hodet!

(mann 37 år fra Aust-Agder) ma. 6 aug. 2007 14:28 Privat melding

Man kommer nok ikke til en konklusjon i denne tråden da det på annethvert svar kommer motstridende oppfatninger av hva som bør/ikke bør gjøres. Men snedig å se hva folk svarer og hva de synes er "greit" å gjøre;-)
Man kan jo lese her svaret på hvorfor ikke meldingene blir besvart eller noen ganger svart og da vet man det...Enkelt!

Skjult ID med pseudonym m.m.m ma. 6 aug. 2007 20:11

Det frister ikke alltid å svare når profilen er tom for tekst og bilde og personene spør "Lyst til å bli kjent?" (noe som skjer en del). Da vet man faktisk ikke om man vil bli kjent eller ei. Når man også skriver i sin profil at man ikke vil ha kontakt med noen som er mer enn ti år eldre, og bli kontaktet med "Hei, jeg likte det jeg så og leste i profilen din.... blabla) så er det heller ikke fristende å svare siden han tydeligvis ikke har tatt seg tid til å se på annet enn bildene dine, og da hjelper det lite at han ser ung ut for alderen eller føler seg ung.
Etter å ha svart en del med at jeg ikke var interesert, siden de ikke er min type, har jeg fått en del ekle meldinger tilbake, så etter dette har jeg sluttet å svare når jeg ikke har lyst til å ha kontakt med personen. Jeg mener ikke å være slem men som sagt tideligere her så kan man da ta et hint. Det er også ren høflighet å ikke svare ekkelt på ærlige avslag, så høflighet er det ikke særlig mye av her. Det som også er dumt er at folk sikter ofte høyere enn seg selv, ikke at jeg er noe flott, men når man bare skriver meldinger til de peneste og vakreste jentene og ikke ser ut selv så velger man jo vekk de som kanskje ville svart, da er man ikke mye bedre enn disse kvinnene som ikke svarer heller.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2007 20:52 Privat melding

Tips: Send melding til jenter uten bilde, eller hold deg unna de du skjønner får en bråte med meldinger/tilbud daglig, les: tradisjonelt pene jenter som "alle" liker. Som nevnt lengre oppe, de opplever enorm pågang.

Men, nytter ikke å klage.... tiden som brukes her i diskusjonsforumet skulle vært brukt på å skrive meldinger, det er mer konstruktivt. Online dating suksess for menn er avhengig av volum.... Brutalt ærlig og lite romantisk, men sant :)

Skjult ID med pseudonym Tingelinux ma. 6 aug. 2007 20:58

Godt poeng mrkrølle.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2007 21:44 Privat melding

Tips 2: Dropp å sette damene som interessante, og tro at dette betyr noe. Jeg vet at dette er taktikken som blir brukt over en lav sko her inne. Kombinert med generiske meldinger, hvor navnet er byttet ut. Det eneste som fungerer er en velformulert melding som relaterer seg til profilen, og kan du kombinere den med et bilde hvor du smiler ditt mest fandenivoldske smil, kan dette føre til suksess...

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 6 aug. 2007 23:06

Vet ikke helt hvorfor noen valgte å bumpe denne eldgamle tråden, som også er en kopi av fjaksen andre tilsvarende tråder.

Det er vanvittig enkelt:
Om noen leser meldinga di og ikke svarer mer eller mindre umiddelbart så er det bare å flakse videre. Det er nøyaktig det samme som å få en melding tilbake hvor det står "Hei, du er ikke noe for meg. Lykke til videre". Sånn er livet.

Om du virkelig likte profilen kan du markere dama som uinteressant, slett meldingen du sendte og vips, du slipper å minnes på at hun ikke var interessert.


De som stiller over gjennomsnittet visuelle krav til jentene bør skrive veldig gode meldinger da disse damene får vanvittig mange henvendelser her inne. Eventuelt kan de sjekke opp enda flottere jenter utenfor Internett! :-)

Skjult ID med pseudonym Grolsch ti. 7 aug. 2007 04:56

Gutt.

Tredje avsnitt i i din melding er et særdeles fornuftig tips, virker som du har en veldig pragmatisk tilnærming til dette med nettsjekking. Tror mange , særlig menn, hadde tjent på å tenke mer som deg.

Mulig det, for noen, hadde hjulpet på " treffprosenten " om selvinnsikten var litt høyere. For eksempel: " Ensom og litt lubben mann med sterk aversjon mot fysisk aktivitet, som gjerne bruker all sin fritid foran pc`n" bør IKKE forvente respons fra de flotteste pikene.
Her har jeg selvsagt satt ting litt på spissen :-)

Personlig har jeg få eller ingen ambisjoner i arbeidslivet og forventer derfor ikke respons fra de som prioriterer dette høyt, ( de fleste prioriterer jo dette i dag, det ser i alle fall slik ut. )

(mann 42 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2007 22:14 Privat melding

Tips 3: Skriv til nye profiler, de er ikke nedlesset med meldinger ennå. Det kan også lønne seg å sjekke ut hvem som er online sent, og sende til dem da. De er ofte mer mottagelige fordi de er "ensomme". Som sagt... online dating er mye psykologi og taktikk. Romantikken får dere spare til senere.

Skjult ID med pseudonym Chanel ti. 7 aug. 2007 22:27

Hvis man får 10-20 meldinger pr. dag, ikke bruker all verdens tid her inne, jobber og ellers gjør litt andre ting...Man har faktisk tenkt til å svare, men så kommer det nye meldinger og legger seg over de forrige, osv osv...:-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2007 22:31 Privat melding

Jenters luksusproblem.... Prøv dere som gutter og dere ville fått sjokk ;) Personlig bryr jeg meg ikke, jeg liker jakten, og det bygger karakter...

Skjult ID med pseudonym MILLY ma. 8 okt. 2007 23:01

dette er en veldig kunstig og unaturlig måte og treffe mennesker på (eller jeg håper at det er det )mist ikke motet min venn .. sjarmen kommer ikke frem via ord på en mail ei heller lukten din eller din lune latter og morsomme fakter .. stå på mine venner =)

Skjult ID med pseudonym Alpha26 ti. 9 okt. 2007 16:03

Folkens, dette er en realitet vi mannfolk har skyld i selv. Vi har sikla og jakta etter kvinnfolk i alle dei år. Dette er da resultatet. Kvinnfolk blir selektive og meir overflatisk. Hvorfor skal dei gidde å svare viss dei har 30 andre meldinger?
Norge er et lite land og konkurransen blant damene er mindre enn andre land med større befolkning. Dette fører til att damene tar oppmerksomheten for gitt og handler deretter. Ser altfor ofte profiler uten tekst og damer som er ute etter å bli kjent med andre kule folk og ikke klar for forhold. Hva slike gjør på en side som sukker er for meg ubegripelig, men mannfolka biter vel på. Vi biter oss selv i halen og klager. Slike er det idag og vil desverre bli slik i fremtiden.
Ser du ikke ut som en modell eller er en meget strøken kar, so vil ikke damene gidde å svare. Uansett hva du skrive på profilen, så hjelper dette lite. Er du heldig og finner noen som faktisk er jordnær og har sunn holdning, så får du sikkert svar...men dette er unntaket fra regelen. Damene kan gjerne gi inntrykk av å vere reale og skikkelige, men ord og handling er to vidt forskjellige ting. Det er synd det skal være slik, for pr.idag sitter nok girlpower mentaliteten litt for langt inne, både på sider som dette og i realiteten.......

Frag Out!