Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som kommer og....... menn som ikke ikke får utløsning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Strengene ma. 9 april 2012 09:59

Ser endel tråder går på orgasme til damer og mangel på dette. Det er alltid snakk om damene. Jeg tror det ikke er så veldig uvanlig med motsatt problematikk også. Menn som ikke får til å komme- og da ikke fordi de vil vare lenge for kvinnen sin. Jeg har opplevd dette (er kvinne), jeg har fått orgasme, mens mannen ikke blir ferdig (og nei, det har ikke med manglende fysikk hos noen av oss...). Viss jeg ikke hadde fått orgasme, ville jeg vel uansett vært fornøyd- sex er bra uansett, men pga av forventning om at mannen alltid skal komme for å være tilfredsstilt- blir jeg skuffet viss han ikke kommer. Og slik bør det jo ikke være, eller? Er det for stort prestasjonsjag som ligger på mennene. For stort forventningspress?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 april 2012 10:21 Privat melding

Har vi ikke allerede en slik tråd?

Skjult ID med pseudonym Strengene ma. 9 april 2012 10:29

Det aner jeg ikke, er ikke en av de vanlige på forumet-men har rukket å lese litt her i påska. Håper menn svarer her, og tråden er merket seriøs.

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 9 april 2012 10:37

TS skriver at sex er godt uansett, jeg er absolutt enig med henne.

Etter min mening er vi for mye fiksert på det å komme, prestere, imponere, strekke til.
Hvis begge partnere er trygge på hverandre og forstår hverandre er det liten problem, det med orgasme.
Hvis man fokuserer bare på "slutten", kan oppstå prestasjonsangst og det går vel ikke på fysikk, eller?

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 9 april 2012 10:40

Jeg mente at problemet er ikke særlig stor og man kan fikse det ved å bruke tid, snakke om det og hjelpe ved å støtte hverandre.

Skjult ID med pseudonym Gutt28 ma. 9 april 2012 11:11

Jeg velger å svare anonymt på denne.

Første gang man har sex med en ny jente handler mer om tillit og føre forholdet fremover enn selve orgasmen. De gangene dette skjer i fylla på byen handler det selvfølgelig om noe annet. Men dette er en annen sak.

Det er viktig for meg at jenta skal ha det fint i den sexuelle akten. Jeg vil jo gjerne ha sex med henne i fremtiden også! Jeg liker å gå ned på jenten. Finne g punkt og klitten.

Jeg har ikke et problem med å få orgasme når jeg har sex med en jente. Jeg har heller ikke et problem med for tidlig utløsning. Om jeg skulle komme for tidlig så føler jeg det gjerne tidlig i omgangen. Da gir jeg henne mye oralsex. En ting er at dette er en skikkelig tenning for meg og en annen ting er at dette er noe jeg "veit" (hvertfall de fleste liker).

Jeg kan få et problem med å få orgasme når det er tredje, fjerde eller femte gangen med samleie etterhverandre. Jeg er ikke dette på som et problem. Tenningen er der for oss begge, men jeg har bare ikke mer å gi. Det pleier å gå da også, men da uten kondom. Det er litt risikosport. Jeg vil gjerne ha barn, men vil gjerne at dette skal være planlagt og sammen med en jente jeg vil ha et forhold sammen med.

Sex er uansett bra. Men jeg har så pass med selvtillit på den fronten at jeg ikke ser på det som et problem. Om det ikke går (det har skjedd, men er ikke normen) så er ikke det verdens undergang. De fleste jenter viser faktisk forståelse for dette og gir gjerne en ekstra sjangse senere.

Nå skal jeg nyte resten av ferien med å rydde, planlegge litt jobb og ronke forann internett. Har desverre ingen date i dag likevell. Den ble avlyst. Flott jente, men jeg trur vi kun hadde blitt venner uansett. Så det er i grunn helt greit. Håper ikke hun leser dette. Det er pinlig om hun gjennomskuer hvem dette er. Men vi har ikke skrevet noe seksuelt til hverandre uansett. Men hun kan gjennomskue det med den avlyste daten...

Kos dere i snøværet. Hadde ikke forventet det skulle komme den siste fridagen min :D

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 9 april 2012 11:13

Enig med TS. Jeg er en slik mann som til tider har problemer med å få orgasme, selv om jeg har normalt god helse, er ikke-røyker og sykdomsfri. Ereksjoner har jeg nok av, men det er utløsningen som til tider mangler. At utløsningen kan mangle en gang i mellom, er til å leve med. Det blir verre hvis man opplever tre-fire ganger etter hverandre med samme dame at man ikke får utløsning i samleie. Ja ikke en gang føler å være i nærheten... Det har også skjedd for meg. Dette har ført til en del problemer. Man forlater mulige kjærester fordi tenningen i sengen uteble, man gir opp damer som har mange gode sider. Andre damer man har startet forhold til, prøver man å få til å gjøre ting som hjelper på tenningen, men slett ikke alltid med suksess. "Vær så snill og la håret ditt være langt. Ikke farg det lyst, for jeg tenner mer på deg når du er brunette". Slike utsagn møtes så å si aldri med velvilje..... For meg oppleves tenning å henge mye sammen med damens utseende og erotiske adferd, men det er himla ukorrekt å innrømme det!!! "Det er det indre som teller, og/eller vi har god kjemi sammen" - det er slikt som er lov å si. Å si sannheten er farlig, som f eks: Når jeg ser på de vakre brystene dine under samleie, hjelper det meg til å få orgasme. - Å, er det brystene mine du elsker, ikke meg? Det verste er at man ikke kan snakke oppriktig med aktuelle partnere om problemet, fordi hvis man skal være ærlig, kjøres man straks inn i konfliktstoff, altså bort i temaer som ikke fører til fryd og harmoni mellom den typiske kvinne og mann.

For noen år siden gikk jeg til noen sexologer i Torggata for å få råd, det kostet 550 kr timen, jeg var på det noen ganger. Jeg gav opp, fordi det jeg ville ha var RÅD (gjerne praktiske råd), men det jeg fikk liknet mer og mer på en psykoanalyse. Dessverre var det også et problem for meg at psykologen var en pen dame i 30-årene. Hun var seriøs nok, men jeg følte at hun hadde null innsikt i hvordan det er å være en mann i en mannskropp. Virket som hun mente at for en vanlig mann i 40-årene er det like lett få kjæreste som det er for pene damer i 30-årene. Noe enhver mann som ikke er Kjell Inge Røkke eller George Clooney, vet ikke er tilfellet. Hennes beste praktiske råd til meg, var at jeg måtte slutte å ha sex med damer som jeg ikke egentlig synes er sexy. Neppe visste hun at det er ensbetydende med å ikke ha sex.

Skjult ID med pseudonym Petite ma. 9 april 2012 11:14

Om du er redd noen skal kjenne deg igjen, ville jeg droppa den "ronke forran internett"....

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 9 april 2012 13:27

Fy fader ass... skal du runke foran internett bare fordi det ikke ble en date med oss? Fy fader ass...

Er bare sååå glad ass.. for at jeg avlyste daten i dag ass..Tenk å dra på date med en fyr som sitter og runker foran internett a'?

Skjult ID med pseudonym Dame ma. 9 april 2012 13:29

@ts,Interessant tema.

Tror ikke jeg har vært borti det, sånn fra starten av, men etter et par runder er det ikke unormalt at noe slikt kan skje.
For egen del har jeg vel mer "problemer" med å komme i mål med nye bekjentskaper. Trenger gjerne mer tid til å bli trygg, finne ut av hverandre osv. Ingen problemer med å "få det til" når jeg er i et ordentlig forhold.

@ærlig
Fint at du deler din historie.
Det hørtes ikke ut som at sexologen visste noe særlig og kunne gi deg konkrete og gode råd. Vil heller tro at noen mannlige eksperter har mer å fare med, f.eks. Ken Purvis, Harald Årst. Disse er kjente og seriøse og har lang erfaring på feltet.
Håper du finner ut av det ... og kommer videre.
Har hørt at jeg er så heit at "han" har problemer med å holde igjen, og jeg er mørk, har langt hår, fast og fin kropp.

Uansett, gode ønsker fra meg og masse lykke til! ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 13:59 Privat melding

@ærlig, fint at du deler, og gode poenger du drar frem der og ikke minst hjelper oss damer et stykke videre på veien til å forstå dere herremenn :-)

Reagerte kun på en ting...angående at en dame ikke takler at du sier du får tenning av å se på puppene...forhåpentligvis er det umodenhet, eller kanskje usikkerhet, som får noen damer til å protestere på det... Det er jo en del av hele akten å pirre mannen og tenne ham og strutte med puppene er jo bare skjønt ;-)

Til dere damer som føler han ikke tenner på dere om han sier han blir kåt av å se på puppene; puppene er jo en vesentlig del av kvinneligheten din og er jo en del av deg, og om de en stakket stund får hovedoppmerksomheten, så nyt det og la dere rive med! Tenk alt du går glipp av ved å kreve at han skal til enhver tid elske hele deg og ikke nevne at han tenner vilt på puppene dine, da du vil tolke det som om det eneste han ser av deg er puppene... De er en del av helheten kjære medsøster :-)

Skjult ID med pseudonym Strengene ma. 9 april 2012 14:20

Takk for gode svar. Kommuniser også dykk menn om det er greitt at man er "ferdig" etter damens orgasme eller om det er forventet at damen skal gi mannen orgasme. Jeg tenker at når jeg er ferdig, så har jeg bare lyst å slappe av og nyte og sovne. "Vet" mannen at han ikke kommer til å få utløsning akkurat under denne akten er jo det greitt for begge parter, men er han 2 min unna må man jo selfølgelig fortsette til begge er fornøyd...

Skjult ID med pseudonym Strengene ma. 9 april 2012 14:49

Regna med den kommentaren kom, men orka ikke å omformulere meg. Så si fra om det er forventa at stillinga er 1-1!:)

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 9 april 2012 17:58

Takk til Dame, Aqueena og kommode1 for fine kommentarer. Jeg skulle ønske jeg var like positivt innstilt som kommode1. Men, dette problemet bekymrer meg, og jeg klarer ikke la være å tenke på hva som er årsakene.

God ide med urolog i stedet for sexolog.

Skjult ID med pseudonym Fie 71 ma. 9 april 2012 19:37

Enigma og Ærlig,
Ken Purvis er urolog, mener han har en eller to (!) dr grader på temaet.
Mulig han er sexolog også, men ofte er det også bittesmå,fysiske faktorer som teller og da bør man ha en urolog med i bildet. Har hørt fra bekjente (fagfolk) at Purvis er veldig dyktig.

Ærlig,
jeg synes en mann fint kan si til en dame at han tenner på enkelte ting ved henne, og synes du har vært uheldig hvis du har opplevd motstand. Men håper ikke du forventer at kvinner skal se ut som i pornoblader, en tur i kvinnegarderoben vil vise at det er store variasjoner, og det kan nok tenkes at noen av dem har komplekser for å ikke likne med. .

Skjult ID med pseudonym Strengene lø. 14 april 2012 16:54

Er jo bra å få rettet på viss det er fysisk, men tenker at for de fleste det gjelder så er det forventningspresset som blir for stort??

Skjult ID med pseudonym X lø. 14 april 2012 19:03

Jeg slet med det samme problemet med å komme før i tiden, men da pulte jeg mye stygge damer!