Alle innlegg Sukkerforum

Blir du skuffa eller glad når du oppdager at du har blitt blokkert av noen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Andungen ma. 9 april 2012 19:59

Søren, der skjedde det igjen!

Prøvde å gå innom profilen til en av forumsdeltakerne, kom ikke inn - fordi vedkommende hadde gitt meg BESØKSFORBUD! Selv om jeg ikke engang hadde vært innom profilen før!

Jeg vet det fins mange grunner til å bli blokkert. Ikke alle passer for alle, det er klart, og det kan være mange grunner til det.

Men, det er ikke det jeg ønsker å diskutere ... det jeg ønsker å diskutere er hvordan det føles for deg når det skjer.

Er det bare meg som kjenner et følelsesmessig stikk når de får "du har blitt blokkert"-meldingen i fleisen? En følelse av å ha blitt utstøtt fra det gode selskap?

Eller gjør det deg lykkeligere å se at du har blitt blokkert, slik at du slipper å kaste bort tiden din på vedkommende?

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd ma. 9 april 2012 20:04

Gjør meg ingenting, har blitt blokkert av mange som er her på forumet jeg. Selv om du ikke har vært innom deres profil, så har vel de vært innom din først og evt funnet ut at du ikke er interssant nok for dem.

Skjult ID med pseudonym S ma. 9 april 2012 20:05

Antakeligvis var du under 70 i match eller personen hadde et absolutt krav du ikke oppfyller. Men ta det som positivt, folk blokkerer hele tiden profiler de ikke ser som interessante som kjærester. De/du er jo ikke her primært for å få venner. Du slipper å se dem i onlinelista di, og kan heller konsentrere deg om de som kan være interessante for deg :)

Skjult ID med pseudonym lea ma. 9 april 2012 20:05

Har også blitt blokket av en av forumsdeltakerne, hadde heller aldri vært på profilen hans tidligere.
Synes det så greit:) Gjør det samme selv...blokkerer alle profilene jeg er inne på som ikke er noe for meg.
Ikke noe vondt i det.

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 9 april 2012 20:06

Jeg bryr meg ikke, med mindre det er en forumsdeltaker jeg virkelig liker.

Skjult ID med pseudonym makker ma. 9 april 2012 20:06

nei, det er ikke under 70, jeg vet hvem synderen er jeg, men skal ikke nevne nicket, ikke verdens mest sympatiske person, skrev om sexlivet sitt og dildoer her tidligere, ikke noe tap, så slapp av :)

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 9 april 2012 20:18

Det synes jeg er helt greit :-) Da kaster ikke jeg bort tid på å kikke lengselsfullt på vedkommende (om det skulle være en jeg kunne like), og vice versa om det er en som liker meg og det ikke er gjensidig, så kan han kikke videre og glemme meg :-)

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 9 april 2012 20:21 Privat melding

det er litt dumt det selvom man ikke er blokket noen men kommer ikke inn pga 70 % match kan det vise seg at man fungerer som gode forum venner :)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) ma. 9 april 2012 20:25 Privat melding

Jeg har sikkert mer! Hurra....
;P

Skjult ID med pseudonym Andungen ma. 9 april 2012 20:27

Vel, denne gangen gjaldt det en forumsdeltaker jeg syns virket litt interessant ut ifra bilde og hva vedkommende hadde skrevet.

Og i det jeg går inn for å finne ut mer kommer det "her er du dessverre uønsket!".

Det gjør det ikke akkurat fristende å være en aktiv deltaker på forumet. Hvordan forholder man seg når man eventuelt møter personen på sukkerfest senere? Jeg ville nok ikke klart å la være å tenke på det. Jeg kan raskt falle i fellen og tenke som så at det nok er et eller annet med profilen min, eller rett og slett meg som person, som virker frastøtende - men hva?

Ingen bryter vel ut i glede når dette skjer, men det virker som de fleste ikke bryr seg i det hele tatt.

Kanskje Sukker kunne tatt blokkeringskonseptet litt lengre. Vi lytter jo til våre venners meninger om andre personer. Om en persons blokkeringsliste hadde blitt offfentliggjort ville dette gjort det lettere å vite hvem man skal tenke seg to ganger om før man involverer seg med :-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 9 april 2012 20:30 Privat melding

Tror det er rimelig store forskjeller i hva som skal til for å bli blokkert her. Selv blokkerer jeg bare hvis noen er direkte ufin eller lignende, og jeg har blokkert èn person. Jeg ser at noen blokkerer folk som ikke er interessant eller som de har lav match med e.l, men jeg ser ikke helt hensikten i det. Forøvrig føler jeg forholdsvis lite hvis jeg ser at jeg er blokkert av noen. Tough luck. Men har bare opplevd èn gang å trykke på en forumdeltaker som hadde blokkert meg.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID ma. 9 april 2012 20:32

Indifferent. Alle må forstå at Sukker er et verktøy for å forenkle jakten på en kjæreste og ikke legge noe som helst i det at folk blokkerer de man ikke tror passer som kjæreste.

Har blitt flinkere til å bruke blokkeringsfunksjonen selv.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 april 2012 20:39 Privat melding

Syns det er helt ok å bli blokkert. No drama.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 april 2012 20:40

Er vel i grunn greit det, da vet man jo at de ikke er interessert, så "slipper" man sende de meldinger ihvertfall.
Er jo ikke krise at noen ikke ser på deg som kjærestepotensiale liksom ;) Sparer jo tid på det viset egentlig.

Veldig slapp med min blokkering i det siste gitt. Men stort sett de som jeg ser på som helt usannsynlige. Enten fordi jeg mener hun ikke er noe for meg, eller at hennes "krav" ikke beskriver meg. Da regner jeg med at det er dårlig match, forutsatt at begge har rett selvinnsikt da :p Det er nødvendigvis ikke en sannhet.

Skjult ID med pseudonym Andungen ma. 9 april 2012 20:40

Noen skriver "om det er en som liker meg og det ikke er gjensidig, så kan han kikke videre og glemme meg :-)"

For min egen del er ikke slik det fungerer. Det er sjelden man oppdager at man har blitt blokkert av noen, det er bare unntaksvis at det skjer.

Når det først skjer er ikke dette noe man glemmer så lett. Det stikker litt, det ergrer en hver eneste gang man ser personen på forumet - den personen der har vurdert meg, og ønsket å blokkere meg, selv før jeg eventuelt tok kontakt. Hmmm .... man spør seg hvorfor, men finner ingen svar. Denne prosessen skaper ingen lykkefølelse. Mer en følelse av å ha blitt utestengt fra festen.

Man kan nesten si at det er de personene man har blitt blokkert av man husker best av alle ...

Skjult ID med pseudonym Gyro ma. 9 april 2012 20:41

Jeg blokkerer ufine personer. Har ikke behov for å blokkere noen andre.

Om noen forumstroll ønsker å se på profilen, må de gjerne det. Men de under match kommer ikke inn uansett, så da begrenser det seg likevel.

Blokker meg de som vil, da er jeg jo ikke noe for dem uansett. Er på jakt etter seriøs kjæreste, ikke en haug av kikkere :)

Skjult ID med pseudonym Pompadour ma. 9 april 2012 20:51

For min del går det helt fint. Jeg blokkerer over en lav sko selv alle som ikke er aktuelle kjæresteemner.

Er overhodet ikke noe vondt ment med det. For eksempel passer som regel ikke en småbedagelig turgåer som meg sammen med en treningsfanatiker. Ergo blokkeres disse ofte.

Blokkerer også personer jeg har datet eller skrevet med som det ikke har blitt noe mer med. Disse er ikke lenger aktuelle kjæresteemner, og ergo trenger de ikke å komme opp i matchlistene mine. Det er tross alt mer enn nok av andre mulige kandidater der.

Skjult ID med pseudonym Andungen ma. 9 april 2012 21:08

Vel, det jeg mener Sukker bør gjøre er å fjerne "Hos denne personen rekker du dessverre ikke opp. Du er rett og slett ikke attraktiv nok. Get over it!" - meldingen. Dette er ikke noen positiv ting å få vite. Svartelisting bør bare brukes unntaksvis.

Det at folk er indifferent i forhold til deg er normalt, og greit. Men at folk har tatt et aktivt valg for å sperre deg ute - det er ikke positivt. Man ønsker å rette opp i et slikt forhold. Eller man ønsker å finne ut hvorfor dette skjedde.

Jeg tror dette er noe som ligger nedarvet i våre gener. Det var ikke trygt å ha noe "uoppgjort" med andre i et stammesamfunn.

Sukker kan fortsatt ha en opprydningsfunksjon der man kan markere andre profiler som uinteressante, slik at disse profilene ikke lenger kommer opp på sine egne lister.

Men dersom noen har markert meg som uinteressant, da ønsker jeg ikke å vite dette. Ganske enkelt fordi det tar fra meg litt av gleden ved å bruke Sukker.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 00:52 Privat melding

Sirene, Stjerne og sta nevner flere av mine grunner for at jeg blokkerer.

Jeg er kresen og det har jeg da min fulle rett til å være. Jeg ser etter et evt kjæresteemne og da ønsker jeg meg en med mange like interesser også desverre, jeg er SÅ kjedelig desverre.

Man skal ikke ta det personlig at en person du ikke kjenner IRL mener du er uinteressant som kjæresteemne. Kan jo hende det er noe så latterlig som avstand.

Skjult ID ti. 10 april 2012 00:53

Jeg blir kjempeglad. Grunnen er at da slipper jeg å bruke tid på å undersøke noen som ikke er interessert i meg.

Skjult ID med pseudonym pragma ti. 10 april 2012 01:21

Nå vet jeg ikke hva slags melding som dukker opp når man prøver å gå inn på en blokkert profil (kanskje noen kan gjengi den her?), men det er da ingen grunn til å henge seg opp i dette.

@ andungen m.fl.
Man må tåle å bli avvist om man skal ha muligheten til å treffe noen. Husk at dette er en dating-side, ikke et sosialt fellesskap eller et utstillingsvindu for kikkere. Om personen ikke er interessert i deg, så er det ingen grunn til at du skal kunne lese profilen og se bildene som er lagt ut til potensielle partnere.

For de attraktive kvinnene her inne skjønner jeg godt verdien av å kunne minske antallet meldinger i innboksen fra personer de ikke er interessert i. Alle som er her for å treffe en potensiell kjæreste vil spare tid og krefter ved at uaktuelle alternativer lukes bort så tidlig som mulig.

Ja, dere må akseptere at dere er uaktuelle for noen. Jo fortere, jo bedre.
Det er så mange andre der ute dere heller burde bruke tiden på.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 april 2012 02:20

Jeg blir glad! Sparer meg fra å måtte blokkere dem. Er så kjipt å ha masse damer og velge mellom for jeg klarer jo ikke velge allikevel. Så da er de greit at de hjelper meg med å tynne ut listene.
Et par måneder til så sitter jeg igjen med to håndfulle profiler jeg kan velge å ta kontakt med. :P

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 ti. 10 april 2012 02:30

enig med pragma! Bra førklart- men det trenger ikke og ha med attraktivitet att gjøra, kan vara andra orsaker- som før eks att personen bor før långt bort, er før gammel, før ung osv. Men man får en mer relevant matchlista før sig selv. Det førenklar.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 02:31 Privat melding

LOL:-D Good one:-D Sånn jeg har det snart også. Slå oss sammen og lage en slagplan for hvordan vi skal klare å kapre en av de håndfulle som er igjen??;-P

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 10 april 2012 02:39 Privat melding

Nesj, hvorfor skal jeg bli sur for det? Jeg blokkerer jo selv folk som ikke er interessante! Men dersom en person blokkerer meg blokkerer gjerne jeg den personen og... Ikke punch på at folk skal snoke på profilen min etter at de har blokket meg... :)

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 10 april 2012 02:40 Privat melding

eg har bare blokket en person her inne og d e søsteren til eksn min.....e d god nok grunn? :D

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 02:44 Privat melding

Hahaha:-D Sant det @Khione. Jeg er en av de snokerne:-D Jeg velger faktisk å blokkere karer jeg LIKER altfor godt fordi jeg vil snoke masse på dem;-P Rene stalkeren;-P hahaha:-D Litt rar måte å gjøre det på må jeg innrømme:-D haha:-D

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 02:47

@ Ceca
Hahahahaha! Kjente jeg ble litt skeptisk her nå :p
Neida, snoking er lov det vet du! :) men jeg gjør det ganske åpenlyst da, så jeg må ofte holde meg selv i skinnet for å ikke poppe innom noen profiler for ofte! :p eyecandy er bra for synet har jeg hørt! ;)

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 april 2012 02:51

Kan man gjøre det?? Blokkere noen og så se profilen demmes?? :))

Skjult ID med pseudonym FC75 ti. 10 april 2012 02:55

eg skal blokkere Khione også, bare pga av hun har sett meg uten å hilse på meg...så sier hun at eg ser morsk ut :D

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 02:56

Hahahaha! Tullegutt!

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 03:00 Privat melding

Jada:-D Det er fullt mulig:-D Men om de kun gir tilgang til profilen sin ved match over 70 går det ikke da... OBS OBS liksom.

Er de blokkerte som er min eyecandy;-P Ofte har jeg datet dem og likt de fryktelig godt men de har dumpet meg eller jeg dem pga at jeg ikke kan stole på dem eller en annen teit grunn.

Jeg har bare en slik fyr nå om dagen da. Har hatt han ganske lenge også må jeg innrømme. Gutter er så teite ass:-( Noen blir bare stuck liksom.

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 03:05

Jepp! Enig! Noen blir rett og slett bare stuck! :(

Venter på at jeg skal dumpe innom profilen til drømmemannen når som helst! Og jeg skal sende et brev som gjør at han blir kjempe sjarmert og bare MÅ bli kjæresten min! Mulig jeg må sjenke han full, men la gå! :p Mohahahah!

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 april 2012 03:08

@Ceca83

Hmmm, det var nytt for meg. Men jaggu meg smart. Så da kan jeg blokkere de jeg liker best, hehe. Jo takk har vært borti de typene jeg og. Huff det er kjiipt når man ikke kan stole på dem. Da er det som regel en grunn for det og. Man kjenner det må magefølelsen. Men så har man litt lyst å fortsette og fordi man er så betatt. skal ikke være enkelt.....:-/ Gutter kan være veldig teite ass, helt klart!:))

Skjult ID med pseudonym FC75 ti. 10 april 2012 03:10

helt utrolig at dere kan klage på oss gutter, jenter e de teiteste eg vet om!!
men eg e glad eg ikkje e stuck på noen profiler....høres stress ut :D

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 03:12 Privat melding

Nå fikk jeg lyst på en varm klem og en armkrok å grine litt i føler jeg... ble litt vel vemodig detta her:-( Send over THE icecreme @Khione... jeg VET du har noe på lager;-P haha:-D

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 03:16

Hahaha! Done deal! :p

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 ti. 10 april 2012 03:44

varfør delar du så privata ting åpent här på nettet?

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 10 april 2012 06:36

Kan vel hende jeg føler en negativ reaksjon umiddelbart, men det er absolutt positivt. Det er veldig mange å velge mellom, og det er en veldig høy andel av dem som ikke er interessert i meg, så hvis jeg blir blokkert av noen som ikke er interessert, slipper jeg å kaste bort tid på dem :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 09:37

Fiesta...jeg tenkte det samme......

Skjult ID med pseudonym m30 ti. 10 april 2012 13:32

Hvordan vet man at man er blokkert?
Står det i klartekst, eller står det at den andre parten har deaktivert profilen sin?

En person jeg har kommunisert med noen uker, og hadde avtalt å møte, er plutselig utilgjengelig.
"Du kan ikke sende melding til XXX fordi han/hun ikke er aktiv lenger."

For å svare på spørsmålet:
Om det er en person jeg har kommunisert med som uten forvarsel blokker meg, så ville jeg nok blitt litt furten. Det er bedre å bare si at "Sorry, mate." Jeg trenger ingen begrunnelse. Men å bare avslutte uten noen ting syns jeg er litt respektløst. (Jeg er ingen "multidater", så kommuniserer bare med en om gangen. Jeg fisker med stang fremfor trål.)

Om en person blokkerer meg uten at det har vært noen dialog bryr meg mindre.

Skjult ID med pseudonym stjerne* ti. 10 april 2012 13:38

Øvers står det:
Profilen du ønsker å se har match under 70...osv

Under står det:
(navnet på profilen) syntes ikke din profil var interessant..

Skjult ID med pseudonym stjerne* ti. 10 april 2012 13:40

Deaktiviert er en form for sletting av profilen.
Men i disse dager er det visst mange som deaktiverer profilen når de ikke er online...dvs. Ofte ikke seriøse mennesker..Tror jeg da:)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 14:39

OM man blokker i hytt og pine, vil det vel til slutt stå igjen bare en-nemlig drømmeprinsen? Er det ikke sånn det virker, da..?

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 10 april 2012 15:00

Siden drømmeprinsen ikke finnes, annet enn i drømme, blir det å blokkere mer som å skrelle løk til bunnen... en fjerner alt som er til å gråte av - og sitter igjen med ingenting :-D

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 10 april 2012 15:01

Og de som blir blokkert... får kanskje lyst til å ta seg en bananlikør...

http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/316757

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 15:05

Jaja skål, da :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 10 april 2012 15:26 Privat melding

Haha, Bønna! :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 10 april 2012 15:31

(navnet på profilen) syntes ikke din profil var interessant..
=
- fordi vedkommende hadde gitt meg BESØKSFORBUD
-Og i det jeg går inn for å finne ut mer kommer det "her er du dessverre uønsket!".
-"Hos denne personen rekker du dessverre ikke opp. Du er rett og slett ikke attraktiv nok. Get over it!"
?

Her er det vel noen som legger litt VEL mye i en blokkering, kanskje? Konstruktive tanker det der. ;-)

Jeg har opplevd at en av forumherrene har merket meg som uinteressant. Jeg trakk lett på skuldrene, og tenkte noe i retning av: "Jepp, det virker både logisk og greit. Vi er nok ingen god match."
Så klikket jeg på det røde krysset i høyre hjørne øverst på det vinduet. Og dett var dett.
Og jeg kommuniserer enkelt og uproblematisk med denne forumherremannen i forum når det passer seg slik. C`est la vie. :-)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 15:52 Privat melding

Jeg ble veldig skuffet når Tingeling blokket meg, men så får jeg alltid en klem hvis hun ser meg da :p Hehe