Alle innlegg Sukkerforum

Dating med flere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cruyff ti. 10 april 2012 01:41

Hei, er singel oslo-gutt på 32 år.

For tiden dater jeg 3-4 jenter om hverandre. I tillegg går jeg ut på en del 1.dater.

Når må man stoppe med multidating?

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 10 april 2012 01:42

Vel etter husbygging, giftermål, stasjonsvogn-investering og 1,8 barn begynner det vel å bikke kraftig over i kategorien "utroskap", så før DET, i alle fall...

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 01:44

Tror neppe det finnes noe fasitsvar på det... Det nærmeste man kommer fasiten er: Så lenge samvittigheten din tolererer det...
Selv kunne jeg ikke gjort det. Kunne gått på 1-2 dater med to forskjellige, for å bli litt bedre kjent. Men utover det? Nope, har altfor stor samvittighet til det... :)

Skjult ID med pseudonym Sucsok ti. 10 april 2012 01:44

Spis dem opp gradvis samtidig.

Skjult ID med pseudonym Cruyff ti. 10 april 2012 01:48

Føler at jentene som får vite at jeg går på flere dater blir mer gira på å gå ut på 2.date. Så noe MD er trolig greit.

Når blir dere såra jenter? Etter 4-5 dates? Måned med dating? Etter at sex har blitt introdusert?

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 01:54 Privat melding

@Cruyff, vil tro at det gjelder når følelsene kommer inn i bildet og man anser den andre som kjærestemateriale ;-)

...er ikke lurt å holde damene på gress for lenge heller, da kommer det plutselig en annen herremann og snupper tak i henne som du kanskje aller helst ville ha, vi kvinner liker jo å føle oss som den eneste for mannen ( og helst være det i realiteten også, det er ganske gjennomskuelig når vi ikke er det ;-))

Kanskje har du ennå ikke møtt henne som får deg til å glemme alle de du har på gress? ... Det kalles forelskelse... ;-)

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 10 april 2012 01:54

De blir kanskje mer giret i den tro at de kan klare å danke ut konkurrentene... Men som oftest ender det opp med at de blir mer såret enn at de fryder seg over seieren, nettopp fordi de selv ble danket ut for noe mer spennende... En fyr som dater 3-4 stk samtidig over en lengre periode og som har sex med de osv er ikke klar for noe seriøst, i mine øyne... Men hey, vi er alle forskjellig! :)

Når en jente blir såret er veldig individuelt. Stoltheten blir nok såret før "sjelen"... Men igjen, det er opp til hver enkelt og ikke noe fasitsvar... Hadde selv blitt lei meg om jeg hadde datet en fyr over en lengre periode og det hadde vært seriøst, fra min side, for så å finne ut at han holdt på slik med 3 andre og... Man føler seg nok ikke helt Top Notch da, tenker jeg...

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 10 april 2012 01:56 Privat melding

tror ikkje eg hadde hatt samvittighet til å date 2 engang hahaha...men eg e sikkert gammeldags :p

(mann 36 år fra Oslo) ti. 10 april 2012 02:01 Privat melding

Selv så har jeg datet flere samtidig og en og en. Eneste fasiten jeg har kommet frem til er at man må følge samvittigheten. Men har man sex med en og hensikten er å få et nært forhold ut av det så er det stopp på å date andre og om denne viser deg nok interesse ovenfor deg.

Jeg ser at jeg selv finner det turnoff og jeg får tillitsproblemer ovenfor en som sier han dater flere.. eller at det kommer frem at han gjør det fremdeles etter en viss tid.

Skjult ID med pseudonym tala ti. 10 april 2012 02:02

Jeg er ny i gamet, men tenker at fram til det er snakk om sex bør det egentlig være greit for de fleste, selv om jeg ville syntes det var rart om du har møtt ei du virkelig ser for deg å kunne satse på, men likevel multidater i uker og måneder. Ser ikke for meg at jeg kommer til å date flere samtidig over lengre tid, bortsett fra hvis noe åpenbart er på vennskapsplanet, mens et annet er romantisk.

Ellers gjelder vel bare åpenhet - og/eller hvilke mål du har. Noen synes jo det er greit å ha sex med flere i samme periode, og at partneren(e) deres også har det :)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 10 april 2012 02:03

"Seriøst" tror jeg dette er veldig indivduelt fra person, kanskje man kan spørre litt forsiktig de man dater hvis man dater flere? Men enig med Ceca i prinsipp; Sex=stopp (på øvrig dating/"prosjekter").

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 april 2012 02:15

TS

Jeg hadde nok dumpa deg om du hadde fortalt meg at du datet 3-4 stykker samtidig. Det må jeg bare si. Det blir litt useriøst for meg da. Men mulig jeg er litt sjalu av meg. Jeg liker ikke å dele menn med andre. :)))

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 ti. 10 april 2012 02:18

tycker det er turnoff om den jag dejtar møter flera samtidigt. Då mister jag intressen før vedkommande direkt. Och självklart dejtar jag bara en i taget själv.

(mann 33 år fra Akershus) ti. 10 april 2012 02:18 Privat melding

Enig med poppy

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 april 2012 02:20

@heyho84

Yeeey, high five! :-)

Skjult ID med pseudonym foo ti. 10 april 2012 02:30

Før hadde jeg samvittighet til å date flere samtidig, men jeg sørget også for å være åpen om det slik at det er en enighet frem til "man er sikker".

...helt til dagen jeg så ei jeg datet på date med en annen fyr ;).

Selv om Oslo er Norges største by er den ufattelig liten, så for meg har det endt mer på om jeg er komfortabel å treffe på de jeg dater mens de er på date med noen andre. Stort sett ikke, gitt, så nå er det bare èn om gangen - og et håp om at de jeg dater også tenker det samme.

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 10 april 2012 02:31

Okey kjære. Kommer straks under dyna di. Så kan du se på film så skal jeg gi deg en liten overraskelse du sent vil glemme! :-) Fordi du er kjæresten min <3 ilu <3

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 09:30

Enten dater du meg, eller så dater du henne. Ikke begge to. Jeg hadde gått på flekken om jeg visste du datet flere. For meg virker det som helgardering og at du bare er ute etter "hvem-som-helst" og ikke akkurat meg.

Ja vi er forskjellge, men jeg hadde ikke godtatt det overhodet.!

(mann 46 år fra Akershus) ti. 10 april 2012 12:35 Privat melding

For meg er det uaktuelt å holde på med multidating. Jeg kunne kanskje gått på 2 førstedater med 2 damer i løpet av noen dager. Men så fort jeg hadde funnet ut at det blir en 2 og 3 date med ei, så blir hun andre "avskjediget". Orker ikke å kjøre masse dobbeltløp. Sannsynligheten for at man da aldri vil kunne klare å bestemme seg, anser jeg for stor i slike tilfeller. Når man hele tiden skal drive og sammenligne disse jentene opp mot hverandre, som jeg tror naturlig vil komme til å skje.

Nei, jeg bruker heller tiden på 1 om gangen, så får jeg dannet meg ett godt bilde av henne uten andre forstyrrende elementer.

Skjult ID med pseudonym S ti. 10 april 2012 13:12

Jeg dater bare de som er helt perfekte, så blir slik ca 1 gang i året. Enklest det :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 13:16

Og så er vel heller ikke dette ungkaren..?
Jentene burde kanskje vite at de er med på et show der de plutselig kan risikere at de ikke får en rose.....

(mann 46 år fra Akershus) ti. 10 april 2012 13:17 Privat melding

S

Om du dater den som er helt perfekt, så blir det jo ikke nødvendig med å date flere da. Bare mange dater med den ene ;)

Skjult ID med pseudonym Ninett ti. 10 april 2012 13:24

Busy...Hvis "blir noe på en" er målet, hvorfor ikke bare søke etter ei elskerinne her inne, da? Så vet de hva du er ute etter.

Skjult ID med pseudonym S ti. 10 april 2012 13:30

@ Eikers Nettopp :) Er ikke så god i matte, men det du sa der