Alle innlegg Sukkerforum

Hva er viktigst?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym xx50xx ti. 10 april 2012 20:29

Når man ser på profilene til menn her inne... jeg selv ser på 50+.... så er det utrolig ,mange som er opptatt av trening og kropp. Er det fordi panikken har tatt overhånd eller er det virkelig så mange som dette er så viktig for??

Selv er jeg litt rund men ikke smellfeit... men jeg får helt angst av å vise interesse for noen av disse selvom profilen deres ellers fenger meg meget.

Er virkelig utseendet så viktig? Jeg har kommet dithen at liker de ikke "innpakningen" så kan det være det samme... skal jeg slanke meg/trene så er det for min egen skyld og ingen andres ;)

Skjult ID med pseudonym megasus ti. 10 april 2012 20:31

Nei, men i denne alderen øker risikoen betraktelig for hjerte og diabetisrelaterte sykdommer, tror mange er mye mer obs på slik nå, greit å få nyte en pensjonisttilværelse noenlunde frisk

Skjult ID med pseudonym xx50xx ti. 10 april 2012 20:38

Ja, men det er ikke dermed sagt at vi som har 5-6 kg for mye og har født barn så magen er litt "slaskete" ikke lever sunt med normal mat og gåturer som mosjon......

Skjult ID med pseudonym S ti. 10 april 2012 20:57

Menn som er 50+ og har treningshysteria i profilen sin ser garantert ikke ut som idrettsproffer, de er slappe og dvaske også. Av de i 40 årene forventer man vel mer veltrente kropper hos de som skryter av å gå Birken på 10 minutter. Tror ikke du har noe å være redd for, majoriteten sliter nok med 4-5 ekstra kilo i den alderen uansett.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 10 april 2012 21:11

Joiner deg.
Jeg har spor etter å ha født unger

store pupper
stror rompe

smal i livet

Skjult ID med pseudonym Mitas ti. 10 april 2012 21:13

Tror en del smører tykt på når det gjelder treninga.. det gjelder nok alle aldersgrupper. Men ikke vær redd for å vise interesse! Du har jo ingenting å tape.. hvis mennene ikke godtar deg for den du er, er de uansett ikke noe å samle på..

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 10 april 2012 21:17

50+ trener for å imponere yngre damer, vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym xx50xx ti. 10 april 2012 21:23

Konkluderer med at liker ikke disse mennene innpakninga mi kan de bare stikke... ha ha :)

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 10 april 2012 21:27

@xx50xx
Menn i denne aldersgruppa er ikke særlig interessert i deg p.g.a. din alder ikke innpakninga, vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym xx50xx ti. 10 april 2012 21:32

Å ja.... så menn fra 50 og oppover ønsker heller de yngre i stedet for oss som er 50...
Ja, ja... dem om det :P

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 10 april 2012 21:35

Mulig det at menn ikke er interessert i damene i din aldersgruppe.....men det var en TRÅD om dette for litt siden. Det vet jeg fordi jeg laget den...

Der var spørsmålet hvor mange år +/- damene ville gå... Så selv om menn ikke ser på damene på 50, så ser ikke jentene på 30 på dem for det...... Så livet er en kamp. Men mange finner hverandre...

Alltid håp :)

Skjult ID on. 11 april 2012 09:34

Bor så sentralt at jeg ser sukkermenn i alle aldre på gata til stadighet, og jeg kan berolige deg med med å si at de jeg tidligere var redd for å kontakte, er jeg ikke interessert i. Menns bilder lyver. De lyver fordi det ofte er gamle bilder eller bilder tatt på sitt beste en sommerdag. De synliggjør at de ikke tar hva som helst her på sukker, men virkeligheten er at du ofte må si at du ikke er interessert.

Skjult ID on. 11 april 2012 09:44

Det står veltrent i profilen, men fyren er enten innmari tynn eller god pondus. Tennene er oftest også ganske annerledes enn på bilder, og nesten alle ser eldre ut enn de gjør på bildene. I tillegg er det mange med bilder som har familie. Senest på lørdag så jeg en av mennene her med kone og to barn. Med andre ord ingen grunn til å være redd for å ta kontakt. Menn skryter på seg :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 11 april 2012 11:57

Hadde jeg sett en med familie, hadde jeg tatt kontakt er inne og sagt det.....

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 11 april 2012 12:41

Huff da så mange bitre damer her da:)
Uvanlig må jeg si. Gutta er mere kjent for sine sutretråder:)))

@- ons 11 apr 09:44

At du har sett en herifra med en kvinnee og barn er vel ikke helt uvanelig?
Jeg er å se sammen med barna og x'en flere ganger jeg?
Kan jo hende de fremdeles er gode venner og kan tilbringe tid i SAMMEN med barna:)))

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 11 april 2012 12:53 Privat melding

Bra skrevet Stjerne* :-) er veldig lei slike negative tråder.

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 11 april 2012 13:34

Jeg prøver å holde meg i god form for min egen del mer enn for å være attraktiv, men attraktivitet er jo likevel en bonus:-)

Merker jo også at regelmessig trening gjør meg til en bedre elsker. Var ellers hos legen i dag, og han konstaterte etter å ha målt blodtrykket at jeg er i god form for min alder. Det gledet meg, og var en spore til å opprettholde den situasjonen.

Men jeg har aldri hatt vaskebrett. Dere kan ikke se på meg at jeg er i god trim, hvis da ikke det at jeg går rett inn i str 54 er tydelig nok for en høy mann.

Skjult ID med pseudonym ikke gift on. 11 april 2012 13:54

xx50xx har stilt mange spørsmål og kanskje oppfordret til og med til å sutre, kanskje.
Jeg vil gjerne ta en sakelig prat/diskusjon om akkurat de tema TS stiller. Fordi det er egentlig alfa&omega her på sukker. Hvorfor er det så vanskelig å finne en partner?

De fleste gir uttrykk at de er seriøse og ser etter en kjæreste men sitter her "inne! år etter år og klarer ikke "å spleise" seg selv med en "drømmeman/dame". Har vi for store krav? Lyver vi for mye eller klarer vi ikke å bli objektive nok i profilene våre? Vi klager og sutrer, ja, men... bør vi ikke ta en omgang med oss selv førs, før vi søker etter den veltrente mannen eller den smell vakre dama i passende alder?

DEt med trenning kan man sammenligne med de som har vært på elle de høyeste fjell og topper og fortsetter å vandre i skog og mark, men enda er pålogget på sukker døgne rundt.

Juger vi eller bare drømmer om at vi er en annen person enn vi er?

Skjult ID med pseudonym ??? on. 11 april 2012 13:59

Rollespill med seg selv, spør du meg ???

Skjult ID med pseudonym Malcite on. 11 april 2012 14:02

Ikke 50+ eller noe, men velger å tro at det har litt med selvfølelse, litt med helse å litt med form. Det er som påpekt hittil, økte sjanser for hjerteinfarkt, diabetes osv, økt helse betyr jo å sterkere motstand mot sykdom utenfra (forkjølelse osv)
Selvfølelsen kommer nok sterkest ut da man føler seg tryggere å mer full av selvtillit om man har gjort noe positivt for seg selv.