Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er ikke frampå, hvordan kan jeg da være mr. Kjekk???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rusken on. 11 april 2012 20:02

hei dere! Holder meg anonym, ettersom det fort blir litt teite svar osv=)

Jeg er en gutt, 25 år, utdannet ingeniør, godt med jobb og leilighet og det som liksom hører til det vanlige, får høre av venner av meg at jeg kjekk av utseende. Problemet mitt er bare at jeg aldri har vært noe frampå av meg som person, jeg vil ikke si at jeg er usikker på meg selv i det hele tatt av person. Jeg er liksom der at jeg verken er en fyr som liker å vise "her er jeg" og skape en personlighet jeg ikke er. Det betyr jo også at jeg ikke er den helt store på jente fronten heller. Hvordan ville du gått frem, når DU møter en som du liker? jeg er ikke av den arrogante typen, men mer en jordnær personlighet som ikke vet hvordan jeg skal gå frem... Håper på svar :)

Og for Norsk rettskrivere som skal poengtere skrivefeil med mer... Les det jeg har skrevet og la være med å kommentere. Jeg sliter nok med lese og skrivevansker fra før.

(mann 43 år fra Hordaland) on. 11 april 2012 20:14 Privat melding

oh, this is a good one :)

Skjult ID med pseudonym poppy on. 11 april 2012 20:17

TS

Ikke alle jenter som vil ha en frempå fyr heller. Noen foretrekker en rolig en, som kan sole seg i glansen til dama:)) Synes ikke du skal forandre deg, men kanskje prøve det litt ut her på sukker først. Skrive litt brev og ta initiativet. Øvelse gjør mester:)

Lykke til :D

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 april 2012 20:18 Privat melding

Du kan jo finne deg ei utadvendt og pågående dame da.. eller drikke deg full..det bruker jeg å gjøre.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 11 april 2012 20:22 Privat melding

når det gjelder skrivingen, tror jeg ikke du er den som sliter aller mest vertfall! :P

Skjult ID med pseudonym RAWR on. 11 april 2012 20:26

toget har gått, løpet er kjørt og det er ingen vei tilbake til start.
håp på et mirakel, det kan jo hende du har ren flaks. ( sats heller på lotto)
de positive sidene du nevnte får du aldri bruk for, du må være frempå før du får vist dem frem.

no place for second best, nice guys finish last, or not at all.

Skjult ID med pseudonym bille on. 11 april 2012 20:29

Jeg synes det er veldig behagelig med menn som ikke er frampå, og heldigvis er ikke alle mennesker utadvente bråkebøtter ;) Hvis du er trygg på deg selv i andre sammenhenger, vær trygg i møte med kvinner også. Og så til det som kanskje er vanskeligst: Vis det når du er interessert, selv om det kanskje ikke er naturlig for deg å gjøre det på en overtydelig, superflørtete måte. Det kan være litt vanskelig å lese folk som er slik du høres ut - og du risikerer å havne i vennekategorien selv om jenta i utgangspunktet kan være betatt.

Hadde du vært noen år eldre kunne jeg gjerne blitt bedre kjent med deg :)

Skjult ID med pseudonym -a- on. 11 april 2012 20:31

Jeg har litt samme problem. Liker ikke være midtpunkt, og holder meg i bakgrunnen. Resultatet er ofte at jeg havner i vennefella, for av en eller annen grunn er det meg gutta kommer til for å prate, gjerne om jenteproblemer. Det er jo ikke alltid like gøy, men får jo en innsikt jeg ikke hadde fått på annen måte.

Når det kommer til hvordan jeg går frem for å sjekke, så sjekker jeg aldri fremmede ute. Men liker jeg noen på en fest der alle er venner av venner, prøver jeg starte en samtale om feks musikken som står på, eller noe annet som det er lett å prate om. Det viktigste er uansett å være seg selv. Og det med å gå for den mest utadvendte jenta? Jeg går ikke for de gutta som absolutt skal mene noe om alt, eller snakke hele tiden iallefall, de finner jeg ikke spesielt sjarmerende.

Lykke til. TS! :)

(mann 33 år fra Akershus) on. 11 april 2012 22:05 Privat melding

Lær deg å flørte. Du trenger ikke være frampå, bare vær mer bevisst på signaler du sender ut til jenter og signaler jenter sender til deg. Jeg prøver å bli flinkere på det selv, for jeg har omtrent samme problemet.

Skjult ID to. 12 april 2012 15:38

Koreboros
Er det rus-brus som hjelper deg å gi så gode råd?

Skjult ID med pseudonym haha to. 12 april 2012 16:43

Du trenger bare 20 sekunder med overmot for å bryte isen :)
Ikke vær redd for å bli avvist, det er ikke personlig, dem kjenner deg ikke.

Skjult ID med pseudonym Wallaby to. 12 april 2012 17:20

Jeg mener! At tipset om å "være seg selv" funker - men bare dersom du er jente. Da er det ikke meningen at du skal gjøre noe aktivt, annet enn å pynte deg, stille opp der det skjer, og lene deg tilbake. Deretter skal du med et kritisk blikk evaluere alle som kommer bort og med sextalk og forsøk på humor prøver å få deg til sengs - jeg mener, som prøver å finne ut om dere to passer for hverandre, i allefall for en natt.

Siden jobben din går ut på å evaluere beilerne og ikke prestere selv har du rike muligheter til å oppfatte tegn på nervøsitet, og kan dermed lett luke bort de som mangler selvsikkerhet rundt damer så vakre som deg.

Er du derimot norsk mann, er en utenlandsk wingman veien å gå. Nordmenn er medfødt feige og tør ikke ta kontakt med mindre promillen viser tre eller mer. De er redde for at de skal gå tom for ting å si, for å bli avvist, eller at en meteoritt skal falle i hodet på dem dersom de skulle prøve å snakke med en fremmed jente.

(mann 48 år fra Akershus) to. 12 april 2012 18:12 Privat melding

@rusken ..
we are in the same boat mate .. in both situations ..
My spelling sucks ( Norsk ) but i still hope people get the drift of what im saying .

So Girls .. where is the line drawn , between being too forward and maybe arogant , and being too laid back ?

Skjult ID med pseudonym Rusken fr. 13 april 2012 02:06

Tusen takk, for mange meldinger folkens =)