Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er det blitt av ryggraden/ballene brødre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BornFriiii to. 12 april 2012 13:51

Ja, jeg lurer på hvor MANNEN i mannen egentlig har blitt av. Jeg ser en hel del mage, men utrolig lite ryggrad. Og la meg si en ting, det er ikke det samme å ha kjære brødre.. Ølmage er ikke bra nok til å få betegnelsen MANN i min bok.
Jeg registrerer at det fungerer sånn nå, at i det blir flere og flere veskebærere for dama, uten stemmerett i forholdet, med søknadsplikt ovenfor dama om han vil gjøre noe på egenhånd, "samme for meg" karer som har en uoverkommelig oppgave ved å sette sammen så mye som et ikeamøbel. Virker som mannfolka mister ballene med en gang dem får dame, og jobber livet av seg for å ikke komme på kabt med henne fordi det kan være veien tilbake til singellivet. snakker ikke om å være drittsekk mot dama, snakker om å ha meninger, ta ansvar og gå foran i dag-til-dag utfordringene.

Og til dem som er single. Kom dere opp fra knærene. Pågående tigging ovenfor jentene er ikke noe tegn på selvtillitt og ryggrad det heller. Ikke gi jentene all makta. Tenk over alt du kan, alt det gode du kan tilby, det er noe jentene må gjøre seg fortjent til, ikke førstemann (jente) til mølla.

Er det denne typen moderne mann (les: balleløs mann) jenter liker?

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 12 april 2012 13:55

Din tolkning av balleløse er kanskje ikke som andres. Setter stor pris på han som KAN skru ikeamøbler, jeg !! :)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 april 2012 14:14

Vel, når man passerer 40, osv., og tar en del valg partneren ikke er enig i, da får man høre at "vi har vokst fra hverandre" og bruddet er et faktum etter hvert.

Og det føles ikke feil :-)

Så da er jeg her.

Skjult ID med pseudonym bat to. 12 april 2012 14:19

Og alternativt, er det mange jenter som liker en mann som tar dem etter håret, legger dem over fanget/bordet og gir dem dask når de har vært slemme?

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 12 april 2012 14:21

bat..han må du gjerne ha..det er ikke han JEG ser etter.. ;)

(mann 33 år fra Hordaland) to. 12 april 2012 14:27 Privat melding

I denne tråden kommer alle menn til å mene at de selv ikke er tøfler, og alle damene kommer til å si at de ikke vil ha noen tøffel.

Greit med en tråd hvor *alle* kan være enige, eller hva ;)

Forutsier også at ca halvparten kommer til å mene det motsatte om motsatt kjønn.

Skjult ID med pseudonym BornFriiii to. 12 april 2012 14:37

jah, jeg ser den lnx.

Ser også at mye kunne vært kortet ned i åpningsmeldingen ved å bruke ordet tøffel:) Spot on.

(mann 33 år fra Hordaland) to. 12 april 2012 14:49 Privat melding

Hehe. Har sett noen lignende tråder i min alt for lange tid her. Men poenget består jo. Jeg ble en gang fortalt at det skjer en stor forandring med menn når de fyller 30. Tenkte ikke så mye over det da, men jo mer tiden går, jo flere eksempler dukker opp. Menn blir nærmest tøfler av natur omtrent i det øyeblikket de bikker 30! Det skjer gang etter gang. Jeg har noen år igjen, og jeg nekter!

(se der, jeg følger min egen "oppskrift")

Skjult ID med pseudonym BornFriiii to. 12 april 2012 14:57

Er det 30-tallet som er "problemet", og ikke noe med "damenes makt over mannen"? Den hypotesen merker jeg meg. Jeg har noen få år igjen jeg også, og det skjer bare ikke. Finner jeg ikke ei jente som tåler at jeg ikke dilter etter, kjører jeg heller solo.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 15:04

@bat

Hahaha, ja high 5! :) Gi meg en mann som kan daske meg på ræva og holde meg i håret ( på soverommet vel og merke). I hverdagen derimot kunne jeg tenkt meg en som ligger midt på treet. Ikke FOR streng, men heller ikke svak. Liker ikke pusete menn og den mannen jeg trenger MÅ kunne sette meg på plass innimellom. Får jeg lov til å sjefe hele tiden, ja da gjør jeg det og. Det er bare sånn det er. Men så tror jeg også det er viktig at begge parter høres. Hvis et forhold skal vare må man vise respekt for hverandre. Enkelt og greit!:)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 april 2012 15:12

Når vi alle er her, så er det vel ikke så enkelt og greit likevel, Poppy ?

Skjult ID med pseudonym tralala to. 12 april 2012 15:14

Du velger faktisk selv om noen skal få makt over deg.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 15:15

@Stevia

Jo det er faktisk det. Hvorfor skulle det ikke det? Jeg er her fordi jeg er singel. Når jeg finner en partner så vil jeg respektere han og forventer det samme tilbake. Så på den måten er det jo enkelt og greit :)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 april 2012 15:22

@Poppy
I teorien er det så greit, i praksis tukler vi det til.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 15:24

@Stevia

Så,så. Opp med humøret. Så ille er det da ikke ;))

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 12 april 2012 15:30

@Poppy
Humøret er egentlig bra det, men i en verden hvor det er lett å misforstå og snakke forbi hverandre kan ting komme skjevt ut og bli verre selv om man respekterer hverandre.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 15:38

@Stevia

Du hørtes bare litt oppgitt ut:) Bra du ikke er det da. Og for all del, ja. Det er fort å missforstå og snakke forbi hverandre. Men er vel naivt å tro at man ikke skal ha konflinkter i et forhold. Det sier seg selv at det vil man få okke som. Det er hvordan man velger å løse disse tvistene som er av betydning. Det er da det gjelder å vise hverandre respekt. Høre hverandre og være løsningsorienterte :D Men i dag virker det som at det er lettere å "gi opp" enn å løse problemer. Gresset er visstnok grønnere på andre siden av gjerde. Iallefall det mange tror. Sannheten er vel at de møter seg selv i døra. For solskinnsdagene i et forhold dabber alltid ut. Forholdet går over i en annen form. Om man liker det eller ikke er en annen sak. Noen vil vel bare ha spenning hele tiden kanskje.....Ikke vet jeg. Men jeg har ikke gitt opp håpet. Drømmemannen min er der ute og venter på meg. Det er jeg helt sikker på. Må bare finne han først, så blir alt bra <3

Skjult ID med pseudonym bat to. 12 april 2012 16:04

@poppy
Så kjedelig du er, da :P

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 16:07

@bat

What?? Er jeg kjedelig nå daaaa:P Skal slutte å være så seriøs. Hva vil herren ha da? Tell me :D

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 12 april 2012 16:11

Vel, det er damene som vil ha det slik TS beskriver det...
Da MÅ det vel være riktig eller?

Det ironiske er at noen damer er så inni helsike opptatt av å forandre menn at det virker bare avskrekkende og særs lite tiltrekkende...
Var ute med ei sukker-dame... og hun brukte daten til å fortelle meg hvilke ting eg burde endre/forandre på, og hva eg burde slutte med eller begynne med... det blei den siste daten kan du si....
For meg... hvis ein ikkje klarer å håndtere den personen ein i utgangspunktet er... med feil og mangler, sterke og gode sider... da bør ein kanskje bare gå sin vei der og da... som eg gjorde med min sukker-date

Skjult ID med pseudonym arneand to. 12 april 2012 16:12

@ts
Nå kan det jo være slik at de som ikke er så lette å dressere til veskebærere sitter her på grunn av det... ;p

Skjult ID med pseudonym BornFriiii to. 12 april 2012 16:33

@arneand

Nå har jeg inntrykk av at tøfflene er godt representert her inne dem også.

Men om du har rett - så er jo det noe trist ved akkurat dét. Faktisk litt mørkt:) Men da har man som mann et valg: Seilie alene eller bli permanent sofapute/tøffel. Enkel hjemmeseier. Bankers som vi sier på tippespråget.

Skjult ID med pseudonym bat to. 12 april 2012 16:33

@poppy
Må jo kunne ha muligheten til å gi litt dask når-som-helst og hvor-som-helst :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 12 april 2012 17:00

@bat

Joda, joda. Litt dasking er ikke å forakte :D

Skjult ID med pseudonym chris to. 12 april 2012 17:21

Ikke litt balleløs, smisker aldri. Men er snill mot de som fortjener det, og som er snill mot meg.