Alle innlegg Sukkerforum

Beklager misforståelsen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 12 april 2012 20:01

Aqueena har ikke forsvart Sukkers stive regler for profilbildene!

(mann 34 år fra Rogaland) to. 12 april 2012 20:02 Privat melding

hmmm?

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 12 april 2012 20:08

Det gjelder den aktuelle tråden "Hvilke bilder slettes hvorfor".Der sa jeg i begynnerinnlegget noe som ikke stemte.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) to. 12 april 2012 20:09 Privat melding

heheh ;)

Skjult ID med pseudonym carbar to. 12 april 2012 20:10

Rett skal være rett:-)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 12 april 2012 20:15 Privat melding

Hehehe jøje meg da! Er det noen som har blitt snurte på mine vegne? Jeg er happy, fornøyd med tingenes tilstand sånn generelt og tok meg ikke nær av misforståelsen i det minste @Tresnitt :-) Har det bare med å se, eller i alle fall prøver, å se en sak fra flere sider ;-)

Goklem til deg Tresnitt, digger deg fremdeles jeg ;-))

(mann 45 år fra Oslo) to. 12 april 2012 20:23 Privat melding

Ånei. Ingen har blitt snurtne på dine vegne! (Hehe) Jeg bare brukte tilfeldigvis et eksempel i innledningen som jeg hadde misforstått. Trudde du snakket om bilder da du snakket om tekst. Også var vi helt enige. (Det hadde heller ikke vært alvorlig OM du hadde sagt det jeg trudde) Det var sukker jeg klaga på. Ikke deg.
Klem til deg Aqueena.

Skjult ID med pseudonym Newman to. 12 april 2012 20:37

Jeg kan godt gjøre det.

Dette er ikke bare enkelt, men er her oppdelt og i korte, spiselige setninger:

* Eierne av siden ønsker selvsagt at den skal bli størst mulig.
* For at den skal bli stor ønsker man mye aktivitet.
* For å få aktivitet er det viktig at jenter blir medlemmer og trykker inn på guttenes profiler (omvendt er aldri noe problem).

En av de viktigste triggerene til å få jenter til å bli med, for så å trykke seg inn på profiler er profilbildet.

Her kommer det litt vanskelige:
Mens menn, uavhengig av formål, trigges mest av sexualiserte (altså hintende om sex, ikke nødvendigvis inneholdende nakenhet) bilder, er kvinnenes to største (ubevisste) positive reaksjoner på trygghet og/eller omsorg når det kommer til bilder av menn.

Her kommer reglene inn:
For at dette skal virke må da kvinnene kunne se begge øynene, hakepartiet og en del av pannen (tips til dere gutter med langt hår). Jo flere forstyrrende elementer, desto lavere effekt. Blunking, grimaser, hatter, briller som skjuler øynene, ting som dekker deler av ansiktet eller for stort utsnitt ødelegger effekten.

Derfor er det viktig (og riktig) for sukker å sette standarden ganske strengt. Det vil alltid være noen som på død og liv ønsker å være kreative i forhold til reglene, men så lenge man får flere medlemmer av å ha dem strenge er det et svært riktig økonomisk valg.

Forenklet oppsummering:
Slappere regler på profilbilder fører til færre kvinner på sukker, som fører til færre betalende menn. Enkeltes motvilje mot å begrense de mer kreative bildene til albumet blir derfor (helt naturlig) nedprioritert. Det koster dem langt mindre at et par særinger forsvinner enn at det store flertallet gjør det.

kilde: MANGE år i markedsføringsverden.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 12 april 2012 20:41 Privat melding

Godt forklart @Newman :-))

Skjult ID med pseudonym Newman to. 12 april 2012 21:02

Mens jeg likevel er i gang. Til dere som enda ikke måtte være overbevist:

En uniforms oppgave er å gjøre menn likest mulig kroppslig. Hvorfor er det da slik at jenter liker gutter i uniform?
Det er rett og slitt fordi det uten distraksjoner er lettere å skille ut "riktig" mann. Det er nøyaktig det samme med en pen diskret dress.

Neste poeng:
Prøv å legge merke til dette når du ser reklamer på TV eller i aviser. Dersom en kjekk mann er hovedperson i en reklame som skal selge produkter til damer ser du stort sett ALDRI hatter, briller som skjuler øynene, ting som dekker deler av ansiktet eller store utsnitt. Skal man selge noe der menn er i målgruppen derimot.. Har du aldri syntes det var litt merkelig at det er flere halvnakne menn i reklamer som retter seg mot menn enn mot kvinner?

(Det finnes selvsagt unntak, og når man har en blandet målgruppe er det selvsagt helt andre parametere som gjør seg gjeldende)