Alle innlegg Sukkerforum

Hva vil du her egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TryAngel fr. 13 april 2012 07:55

Nå skjønner jeg i grunn ikke stort av menneskene her inne.
Leter de fleste her inne etter bare en kjæreste? Har dem hatt så stor fokus på ensomheten i livet at dem har glemt hva som egentlig teller?

Det er så altfor mangesinte menn og kvinner her inne som stadig spør om svar, hvordan få flest mulig svar, best mulig profil så flest mulig skriver til en. Disse klager over alle som ikke svarer, sukker over få brev, arger seg over fete "alternativer", forbanner mangel på dates og så videre.

Hvorfor blir disse så opphengt i akkurat dette? Å være på en datingside er kanskje et hjelpemiddel, men ikke det som gir deg svaret. Men er de klar over det? HVORFOR vil de ha så mange svar/brev?
Hvem er det de skriver til, siden de aldri får svar?
Hva skriver de, siden det blir stille med en gang?
Og hva leter dem egentlig etter her inne? En kjæreste, liksom?

Jeg syntes i grunn disse menneskene er litt skumle. Og skumlere er det at de for det meste er anonyme når de skriver her inne (jupp, slik jeg gjør), så om de skulle finne på å skrive til meg, får jeg ikke luket disse ut og sendt dem "nei takk" frasen.
For jeg er ikke ute etter en hvilken som helst kjæreste.
Jeg er ikke inne her for å få flest mulig svar eller mest mulig post.
Jeg ønsker simpelten å finne kjærligheten. Ikke en overfladig kjærlighet som tar meg kortvarig bort fra ensomheten.
Nei, jeg vil ha den kjærligheten som gjør at vi fyller ensomheten sammen. Den kjærligheten som gjør deg helt fjortis igjen :-)

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 13 april 2012 08:08

Det er kanskje litt varierende hvordan forumdeltakerne er som individer, men det blir noe annet når de er på forum.
Forumbrukerne er kanskje ikke de gjennomsnittlige sukkerbrukerne heller.
Der noe alvorlig galt med forum her, interaksjonen og summen av det hele.
En må ikke la seg påvirke av forum og folkene her.
Det er dårlig påvirkning, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym oo fr. 13 april 2012 09:07

Da er vi to TryAngel. Jeg søker ikke tilfredsstillesen av å få ørten brev fra overfladiske kontakter for et eller annet sidesprang og et kort forhold. Jeg dater ikke en haug med menn, men noen få utvalgte som har profiler som tangerer mine ønsker. Jeg klager aldri over de jeg ikke matcher med fordi jeg ikke forventer at alle skal passe inn i mitt bilde. Jeg venter tålmodig på at en plutselig trollbinder meg ;o)

Jeg søker "the man" - mannen i mitt liv som gjør at kjærligheten omslutter oss og som vil gå sammen med meg på livets landevei

intet annet

Skjult ID med pseudonym oo fr. 13 april 2012 09:11

men på forum tillater jeg meg å komme med noen absurdheter bare for humoren skyld. Det er også en del av meg - men ikke nok til at jeg vil gi det som et førsteinntrykk - derfor pseudonym ;o)

Jeg vil anta at de som er på forum også har profil eller?? og at flere bruker det som lek og adspredelse, og noen som søppelsjakt for sine egne dårlige oppgulp - de siste kan en jo bare hoppe over

Skjult ID med pseudonym fang fr. 13 april 2012 09:41

Men sett at den store kjærligheten finnes her inne på sukker. Og sett at det er en person eller veldig få.
De må ha et profilbilde som tiltaler nok. De må ha en profiltekst som forteller hvem de egentlig er og som kan gjenkjennes, det har de færreste.
Det må gå an å finne profilen. Det må skrives en kontaktmail som gjenkjennes og trigges på.
Det er mange store, tunge skritt dit, som nålen i høystakken.
Hva er sannsynligheten for at noe svikter på de stegene frem til man finner noen som kan være den Rette?
Med disse problemene, er det ikke rart at mange søker vidt og bredt, og prøver kontakt med mange.

Skjult ID med pseudonym Herre fr. 13 april 2012 09:45

For aktiv deltakelse både på forum og nettdating generelt, kan bryte ned selvtillit. Blir man oversett ved manglende svar i årevis, gjør dette noe med mange, og noen begynner å tro at man ikke er verdig kjærligheten. Da er det fort gjort å degradere oss til å føle oss mindre, og da sutrer man gjerne. Man har blitt en annen enn den man i utgangspunktet var. Du trekker slutningen at de som sutrer ikke er ute etter noe seriøst, men denne slutningen stiller jeg meg ikke bak. De som er på nett år etter år og som kjemper for å finne kjærligheten er kanskje vel så seriøs som de fleste andre.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 13 april 2012 09:56

En liten avsporing; Klarer Lowry å skrive ett eneste innlegg her uten å presisere/generalisere ovenfor "oss andre" forums-nisser at det er "noe alvorlig galt" med "oss"? Begynner å bli LITT lei av å se det hele tida, og føler meg IKKE "truffet" av det når han en sjelden gang presiserer litt mer nøyaktig hva han synes er "galt" uansett... Ergo er det en viss "skjæring over én kam", Lowry... :)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 13 april 2012 10:00

herre
jeg forstår hva du skriver. Men tror du selvtilliten kan bygges i cyber-rom? Vil det eventuelt da være en ekte selvtillit? Vil svar og halvhjertet dialog på sukkermail gi den selvtillit som manler?
Mange legger fram sider av seg selv gjennom tastatur som ikke like lett vises øye til øye. Det er lett å beskytte seg ved å være anonym for vi er relativt anonyme både med eller uten bilde.

Jeg har truffet menn som har framstilt seg anderledes i profil enn i virkligheten. De virker så trygge, men i RL har flere vist seg å være noe annet. Jeg dømmer ingen, jeg jobber med mennesker og psyke til vanlig og har stort hjerte for alle. Men jeg tror ikke diskusjonsforum eller medlemskap på sukker gir noe tilskudd til selvtilliten.

Jeg sier ikke at de som sutrer ikke er seriøst ute etter å finne kjærlighet men jeg tror at det er bedre å jobbe med seg selv og egne tanker (spesielt de negative:) og gjennom selvinnsikt og forståelse vil det bli enklere å finne en god match. Og egentlig tror jeg det er bedre å finne en partner i virkligheten... men sukker er et godt alternativ for oss som kommer oss sjeldent ut.

Så istedenfor å bli deprimert av å være på sukker år etter år - bruk tid på en utviklende hobby. Finn på noe i virkligheten, bygg selvtillit andre steds hen... så kommer kanskje kjærligheten seglende på ei fjøl helt plutselig

håper jeg ;o)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 april 2012 10:19

Du, Nref.....herren du nevner er jo såpass aktiv på forumet at han kan jo erklæres å være en av forumsnissene han også...ergo sitter han og skyter seg sjøl i foten(eller no´sånt)
;-) og det er jo litt morsomt ;-)

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 13 april 2012 10:21

@sirene
Forumnisse med litt selvinnsikt, om jeg må be.
Samt noen pakker plaster.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 13 april 2012 10:38 Privat melding

Jeg kan i allefall si at jeg er IKKE her for å finne mange kjærester.. Det har jeg ikke økonomi til ;) Nei, det holder lenge med ei for meg, og jeg er ute etter hun som vil være kjæreSten min litt mer enn ett par mnd. Helst ønsker jeg henne som vil dele resten av sitt liv med meg. Mulig at det er håpløst gammeldags å tenke slik, og jeg vet jo at livet gir ingen garantier for noe som helst. Men jeg gidder ikke å gå inn i noe som jeg innerst inne føler at ikke er det rette for meg. Da er jeg heller singel.

Så vil vel noen si at, er det ikke bedre å ha noen en kort periode enn ingen? Nå kan det jo selvsagt vise seg å bare vare en kort periode, det man trodde skulle bli noe langvarig. Men å gå inn i ett forhold type "sommerkjærester" som er diskutert i en annen tråd, hvor man vet at det bare kommer til å vare en kort stund. Det er jeg blitt for gammel til, det er fjortis-opplegg som de under 25 kan få styre på med.
Hun som blir min, hun skal vite at når jeg først går inn i forholdet så gjør jeg det fordi jeg vil ha henne... lenge.. Så kan det selvsagt skje ting i livet som gjør at dette endrer seg.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 april 2012 10:42

@Lowry: ;D

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 13 april 2012 10:51

Fint for deg, Lowry... :) Vi er faktisk (ganske mange) flere med selvinnsikt her inne ("Næh! GÅR det an..?"), bare så det er uttrykkelig presisert; Så gi nå f... i generaliseringene, da..! Plis? ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 13 april 2012 11:07

Målet med mitt medlemsskap på sukker er å få et langvarig kjæresteforhold. Veien dit må nok bli til mens jeg går. Men den går ikke ved å teppebombe damer som har flotte profiler. Det jeg ser som et mulig problem, er at damer opplever å bli teppebombet. for da blir liksom mine forsøk på å skyte Amors piler litt puslete i forhold. Og jeg håper faktisk at de jeg kontakter ser meg blant alle meldingene fra teppebomberne.

Det ble i en annen tråd nevnt noe om begrensninger i antall førstehenvendelser, jeg ser at det kan ha noe for seg. Og det ville ikke begrenset min aktivitet nå. Men jeg ville kanskje sendt noen færre meldinger de første ukene, før jeg skjønte hvor tåpelige de var. Takk til forumet, hvor jeg har kunnet lese meg opp til å lære gjeldende kotyme.

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 13 april 2012 11:07

Jeg er en av de idiotene som henger på formet. Jeg elsker å skrive, rett og slett, og her får jeg utløp for min skrivetrang..

Du kan se det som du vil, men jeg mener at siden jeg faktisk klarer å formulere meg, er det et tegn på at jeg HAR noe mellom øra. Jeg klarer å få ut noe..!!

For meg holder det met ET brev i innboksen så lenge det er han jeg leter etter..

Jeg fører ingen form for statistikk på verken oppmøte på dater eller avslag begge veier. Jeg ser etter en kjæreste, som Eikers, helst for alltid!

(mann 42 år fra Oslo) fr. 13 april 2012 11:56 Privat melding

Målet mitt med sukker er å treffe en kjæreste på sikt, som jeg liker og som liker meg og hvor vi bare har det godt sammen. Er det ikke så enkelt da?

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 13 april 2012 12:08

MrKjekkas..jo akkurat så enkelt er det....!

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 april 2012 12:22

MrKjekkas, blir ikke enklere enn det :) Sier meg enig i den.

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 13 april 2012 12:25 Privat melding

Så enkelt....men akk så vanskelig..!!
Men han finnes der ute.., han som er ment for meg...det er jeg sikker på..:))

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 13 april 2012 12:26

2be... du burde jo ha full innboks... ;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 13 april 2012 12:33 Privat melding

Tar sukker med en stor klype salt. Skulle noe dukke opp så er jo det kjempetrivelig.

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not fr. 13 april 2012 12:34

Det har jeg ikke Snehvit..men det trenger jeg ei heller....trenger bare fra han ene..hehe..:))
Men hyggelig sagt..:))

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 13 april 2012 12:37

" the one"..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 april 2012 13:01

Hva jeg vil her? Jeg ønsker å finne ei jeg liker og som også liker meg. Ganske enkelt egentlig. :P

Skjult ID med pseudonym L fr. 13 april 2012 23:59

@TS TryAngel

Fra mitt ståsted blir svar på dine spørsmål slik:

Jeg blir opphengt i det fordi jeg ikke får noen ting ut av sukker, ingen samtaler/bekjentskaper eller dater.
Jeg er klar over at det er et hjelpemiddel. Jeg vil ha svar i det hele tatt. (trenger ikke mange)
Jeg skriver til jenter med score 88-90 og over, etter å ha lest profil og funnet ut hvem de er.
Jeg har prøvd både korte og lange meldinger, alle personlige/unike, uten svar.
Jeg leter (her og ute) etter en kjæreste, en å dele livet med, hun jeg kan stifte familie med og leve lykkelig resten av livet med.

Summa summarum, i mitt tilfelle er det ikke snakk om mange svar, men svar i det hele tatt..... derfor jeg i hvert fall kjenne meg igjen i "hylekoret"
litt usikker på om jeg egentlig svarte på noe du spurte om, men det er nå min situasjon....

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 14 april 2012 00:11 Privat melding

Er jo her for å finne hun ene og eneste for meg. Ei jeg vil leve resten av livet med og som vil ha meg som jeg er. Og som setter pris på den personen jeg er. Ei som jeg vil leve med og respektere og syns er fantastisk. ;)

Skjult ID med pseudonym bille lø. 14 april 2012 00:40

Jeg tror jeg er her for å finne kjærligheten, men synes også det er greit å for eksempel kommunisere med menn jeg tenker ikke er aktuelle som kjæreste når jeg ser profilen (geografi, andre interessekonflikter), men som jeg likevel synes virker spennende. En fyr sendte meg mail for noen uker siden, og bare utfra profilen tenkte jeg på ham som uinteressant (han fastslo det selv, befriende nok, tidlig), men det har utviklet seg til en lang og fin samtale - så da får vi kanskje et vennskap ut av det? Har som filosofi å svare på de mailene som stiller minst ett interessant spørsmål, men kan sikkert endre på det hvis jeg har en skikkelig flørt på gang. Legger ikke noe i at enkelte ikke svarer. Men lett å bli tatt av oppmerksomhetssyken ja.

I profilen har jeg oppgitt "flørt som kan utvikle seg til noe mer" - fordi jeg både kan ha glede av selve letingen og et forhold som faktisk kan bli langvarig. Leter ikke etter forhold hvor en bare har sex uten å kunne prate sammen, og får foreløpig litt klaus av å skulle lete spesifikt etter noe langvarig :)

At en framstår annerledes i profilen og skriftlig kommunikasjon enn IRL er dessverre bare sånn det er. Jeg skriver sikrere enn jeg prater, men prøver å være åpen om personligheten min også. Kanskje vanskeligere for menn å legge ut om at de er usikre, sjenerte og innadvente, men de bør kanskje nevne det etter hvert som en skriver mailer til hverandre... uansett om en ønsker seg en trygg kar er det bedre med en litt usikker en med selvinnsikt enn en uten.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 14 april 2012 06:51

Ser det er noen som skriver at de kun er ute etter drømmeprinsen.... Da skal dei leite lenge, hvis dei er så kresne og sære som enkelte er her inne!

Har fått 3 hyggelig "neitakk"-svar på noen poster eg har sendt, og kanskje så mange som 12-13 som ikkje gidder å svare.... Bedre å få svar, syns nå eg da.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 14 april 2012 10:16 Privat melding

Jeg er her uten mål og mening, men jeg har et generelt ønske om kontakt med jenter jeg liker. Så får den kontakten bli det den blir, eller ikke.

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 14 april 2012 21:51 Privat melding

Finne en ei flott jente:)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 14 april 2012 21:58 Privat melding

Jeg er her for å forhåpentligvis finne den rette mannen for meg :)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 15 april 2012 00:55 Privat melding

jag är här før att hålla även denna "nettdejtingdørr" åpen som en møjlighet till att møta kärleken (seriøs, långvarig relasjon). Om jag inte møter honom ute IRL.

Men- en sak kan man inte bedømma kun via nettet og mailing og bilder- og det är hvordan man kommer føle før personen IRL- så...oavsett hur trevligt og hyggeligt det än kan vara via mail här inne- kanskje det kommer upplevas på en helt annen måte när man väl går på date. Därfør TS- kan man behøva skriva med flera här inne (även om man skriver med en i taget..)...och därfør kan det ta väldigt lång tid...innan man får en fullmatch IRL på date ;). Det ska ju stämma från bådas sida.

Så- om man får många svar eller inte här inne spelar ju inte så stor roll- men det spelar ju roll om man kommer sig på date med den personen man tycker är av intresse- och det spelar roll hur daten går :). Jag är i alla fall ikke her inne før att ha brevvänner ;).

(mann 36 år fra Aust-Agder) sø. 15 april 2012 11:16 Privat melding

Den fjortis følelsen du snakker om, er jo mer en forelskelse fase. Jeg tror ikke det er mulig å leve i forhold å ha en følelsen hele tiden. Det er min mening ihvertfall, men om du mener på at det er mulig så for all del stå på :)

Nå hva jeg vil med dette, så er det egentlig så enkelt å finne ei som man kommer overens med, vil komme hjem til etter endt arbeidsdag, en diskusjonspartner, ei å stolpe på og alt det andre som er normalt i et forhold.
Følelser utvikler seg i et forhold, fordi man ikke er forelsket etter en stund så betyr ikke det at man ikke mer mindre glad i personen.

Til syvende og sist så ender alt ned i, vil du komme hjem til den personen hver dag, og visst det er gjensidig så har man kommet langt vil jeg si :)