Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man si??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flirfull to. 20 april 2006 20:10

Hehe. Har opplevd en litt festlig problemstilling:-) Dere vet: her sitter man på date og snakker om hvem man er og hva man gjør.. Og så kommer spørsmålet: Hva gjør du på fritiden?? "Jo, da på jeg på date med personer jeg har møtt på sukker". Skikkelig turn off, eller er vi stolte nett-sjekkere som tåler å høre det? :-) Det kunne nesten blitt en hobby å gå ut med personer fra Sukker. Det er en god samling av bra mennesker her!

Skjult ID med pseudonym løvinne to. 20 april 2006 20:38

Det ville nok vært litt turn-off. Det er da mye annet man forhåpentligvis gjør på fritiden enn å være på date??? Det høres jo unektelig også litt trist ut om det er blinddates som er fritidssyssel. Du kan jo prøve og rapportere tilbake responsen.

Jeg forstår uansett ditt forsøk på humor, men det er nok ikke sikkert spøken (håper jo ihvertfall at det er det) blir like godt mottatt.

Skjult ID med pseudonym Flirfull to. 20 april 2006 22:14

Nei, du har nok rett :-) Men kom igjen.. Det går unektelig med en del tid når man er litt aktiv her :-) Kanskje det også skal tones ned?? Humor er viktig!

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 20 april 2006 22:23 Privat melding

Flirfull - noe sier meg at det faktisk ER det du driver med på fritiden...

Skjult ID to. 20 april 2006 22:48

Flirfull... Du er helt rå! Dersom du dater 100 sukker damer, må du lære deg å dra en i land! =) Ellers er hobbyen din fra nå av å treffe mennesker, eller noe litt mere diskret. Hehe... Du har litt av et luksusproblem kamerat! =) Men seriøst... Finn deg en kul hobby a! Begynn på Capoeira, lær å spille gitar eller et eller annet som ikke høres ut som du aldri klarer å dra noe iland! Lykke til kompis!

(kvinne 39 år fra Oppland) fr. 21 april 2006 01:09 Privat melding

Om det skulle være en trøst, jeg synes unektelig du var morsom.
Og i mine øyne lyktes du.
Men så er jeg visstnok noget sær og;)

(kvinne 41 år fra Telemark) sø. 23 des. 2012 08:35 Privat melding

Jeg tar humoren:-) Tenker nok det hadde vært litt skremmende for den du er på date med dersom den ikke dater noe særlig.....men det kommer nok an på om det bare er en "kaffedate" eller om det ofte er etterfulgt av sex.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 23 des. 2012 08:57

Det er en slik humor som kun oppfattes av de du ikke er på date med. Derfor er den turnoff.