Alle innlegg Sukkerforum

avviste profilbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 15 april 2012 09:10

Jeg lurer på.....

er det bare meg som lurer på, hvor alle trådene av avviste profilbilder fra sukker.no har tatt veien til?
Ellers lurer jeg på, hvor lenge denne tråden er her, før den blir slettet (ikke av meg)?

seriøst en luretråd

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 15 april 2012 09:53

Du må bare bla bakover noen sider, så finner du dem. De er ikke slettet(faktisk) ;-)
Kommet mange nye tråder siden disse ble startet, vettu :-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 23 april 2012 11:46 Privat melding

Gah, fikk beskjed at mitt bilde var fotomanipulert! whaaat, tatt med webkamera og publisert, HVA er fotomanipulering med det? alvorlig talt, sukker, begynner å bli litt VÆL heftige tilstander nu.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 23 april 2012 12:15

Hæ, Bene? Er ingen ekspert på sånt, men hvis det var det bildet som dukket opp i går (som jeg også gav (velfortjente!) komplimenter for), så begynner jeg snart å seriøst tro noen sitter og fantaserer seg frem til/driver loddtrekning på hva som skal være "bildeavvisnings-grunn". Har filosofert litt over å bytte mitt eget (ikke misfornøyd ("who am I to judge" på DET, da..?), men mest for variasjonens del) men tar IKKE sjansen, rett og slett, tok meg fire forsøk å få det jeg har, og er ikke fornøyd med albumet heller, men det var nå de bildene jeg HADDE som (ja,) ble godkjent, de da...

(mann 36 år fra Aust-Agder) ma. 23 april 2012 12:21 Privat melding

Veldig rart åssen de rater bilder her, bilder som har vært godkjente lenge, er plutselig ikke gode nok lengre.
Var ikke bildet ditt bare i svart hvitt Bene?

Selv har jeg sett mange profil bilder jeg ikke ville ha godkjent her, men er ikke opp til meg.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 april 2012 12:47

Profilbilder som har vært godkjent lenge, opptil i flere år, er ikke lenger godkjente ganske enkelt fordi Sukker i fjor en gang lanserte den mobilversjonen og nå må alle profilbilder vise ansikter som også er tydelige der. Så selv om du har et favorittbilde eller to som du har brukt i kanskje to - tre år, og hvor ansiktet er helt klart og tydelig på en normal PC skjerm, så er det ikke sikkert det lenger blir godkjent fordi ansiktet blir for lite på en smart phone. Mine beste to bilder i i hvertfall dessverre ikke det lenger. Ganske irriterende, for jeg har hatt mye god respons på de to, men sånn er det bare. Og jeg liker jo at de har en mobilversjon da, selv om jeg egentlig synes at de godt kunne fire litt på akkurat det kravet om at ansiktet skal være klart og tydelig selv om bildet på mobilskjermen ikke er større enn et lite frimerke. Det burde holde at det er klart å tydelig på en PC. Synes jeg.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 23 april 2012 13:08 Privat melding

nref - det stemmer at det var det som dukker opp igår kveld. Det var ikke gjort noe med det annet enn at fargene var fjernet. Og jeg har da hatt s/h bilder før uten at det har betydd noe. Jeg KAN ikke engang bildemanipulering. Jiz, ja, man kan lure på hva de tenker de som sitter å skal godkjenne.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 23 april 2012 13:11 Privat melding

hah..nå prøvde jeg å laste opp et NYTT og fikk det gamle som ble avvist. Hva skjer, sukker??

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 23 april 2012 13:13

Hahaha! :) Så det! Det begynner egentlig å bli litt morsomt, dette her..!

Skjult ID med pseudonym salamander ma. 23 april 2012 13:13

Hysj.... :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 april 2012 13:38

Tror det er best vi alle bare slutter og å ha profilbilder. :P

Skjult ID med pseudonym betteroff ma. 23 april 2012 17:23

Velger å gjengi deler av en mail som kom fra sukker angående festivalmatching, men som kan forklare litt om streng sensur av profilbilde:

Bildegodkjenning
Som noen har merket er det en viss terskel å få godkjent profilbildet sitt på Sukker. Vi har forståelse for at dette kan være irriterende og ikke ønskelig når man tenker på sin egen presentasjon. Det siste året har vi sett en sterk økning i forsøk på å skille seg ut. Og det blir gjort på alle slags måter.

Det har også blitt veldig populært å tippe hodet på skakke, kult hvis man er der sammen med personen og kan tippe på hodet og se hverandre i øynene, men ikke like kult når det er på annenhver profil nedover siden. Da blir det slitsomt og rart å se på. Litt er greit, men vi setter grensen til 30 grader på skakke.

Vi har over 1000 profilbilder til godkjenning hver dag og ser hvordan ting ville se ut om vi ikke var så strenge. Vi ønsker ikke at Sukker skal se slik ut, og tror ikke at folk ønsker det heller.
Problemet er at det nødvendigvis må bli en subjektiv vurdering av hvor grensen skal gå. Vi har for eksempel ikke tidligere slettet bilder der folk tipper en god del på hodet, men ettersom nå plutselig "alle" skal tippe på hodet så mener vi at vi må tenke på helheten og andre medlemmer som observerer dette. Ofte er det kombinasjoner av ting som er problemet også, uskarpt i kombinasjon med for langt unna. Det er med andre ord umulig å være fullstendig konsekvent, og ikke minst bli oppfattet som det. Vi kunne gått igjennom alt som ikke er lov, men for at dette ikke skal bli for langt så oppfordrer vi alle til å laste opp et bilde som er "et normalt skarpt portettbilde". Når du er på Sukker så er du på Norges desiderte premium datingtjeneste, og det skal også gjenspeiles i kvaliteten på bildene :-)