Alle innlegg Sukkerforum

"meg meg meg"-jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt ma. 14 mai 2007 21:40

Hallo.

Etter litt nedetid er jeg tilbake for å sjekke mulige nye fine jente-profiler. Ser dog, som før, at det er en del "meg meg meg"-profiler. Vil bare tipse om at dette ikke faller meg i smak, i hvert fall. Det er altså jenter som presterer å sentrere samtlige av de tre tekstene så til de grader rundt sin egen person.

Typisk noe sånt som dette:
selvopptatt jentes beksrivelse av seg selv:
Jeg er en jente som liker a,b,c,d,e.
Jeg trenger a,b,c,d
Jeg elsker å a,b,c,d

selvopptatt jentes beskrivelse av drømmepartneren:
han må forgude meg
han må få meg til å le
han må åpne dører for meg
han må ha ambisjoner på jobben (slik at han har høy inntekt jeg kan nyte godt av)
han må være høy, mørk og ta seg godt ut (slik at jeg liker å se på han)
jeg elsker hunden min så du må like hunder

selvopptatt jentes firtidsinteresser:
jeg liker å gå turer så du må også like det
+++


Altså, jeg tror faktisk det er en god del fine og gode jenter der ute som skriver slike profiler uten egentlig å legge merke til det selv - men - spørsmålet jeg da stiller meg selv (og noen ganger disse jentene via melding): Hva pokker har dere å tilføre et forhold selv, egentlig? Det oooooser ikke akkurat en koselig og feminin jente som er på jakt etter ekte kjærlighet av en slik profil. Det lukter mer kald kynisk og selvopptatt..

Jaja, det var dagens klagesang.

Moralen er: Sørg for at profilen også gir i hvert fall LITT inntrykk av hva DU kan tilføre et forhold også! :-)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 mai 2007 23:00 Privat melding

Jeg måtte (veldig ufrivillig!) dra litt på smilebåndene da jeg leste den oversikten din. Det er en del profiler som fremstår slik som du beskriver, men det finnes også mange hederlige unntak (politisk korrekt)! Nå har jeg naturlig nok ikke lest så mange gutteprofiler her på sukker, og det kan kanskje tenkes at det finnes en del "meg meg meg"-gutter her også?

(mann 43 år fra Hordaland) ma. 14 mai 2007 23:36 Privat melding

Er det ikke fint at folk du ikke liker skriver profiltekster du ikke liker? Tenk hvor upraktisk det ville vært hvis det ikke var slik :-P

Skjult ID med pseudonym Goddess ma. 14 mai 2007 23:36

Ja, tro meg...det finnes rikelig med "meg meg meg"-gutter her også.

Jeg vil bare si til gutt, at ved å lese slike profiler vil du få et innblikk i hva slags type jenter du kan risikere å bli sammen med...nemlig ei selvopptatt kvinnemenneske. Så vær glad for at dette blir oppdaget på dette stadiet. Du har dermed muligheten til å styre unna ganske tidlig. Og jenter, dette gjelder også for dere: styr unna selvopptatte gutter.(mann 44 år fra Hordaland) ti. 15 mai 2007 09:15 Privat melding

Jeg for min del synes det er greit at damer skriver litt sånn. De forteller i alle fall litt av det de vil ha. Kjipt at det er sånn, men praktisk at de sier fra.

Problemet mitt er at jeg som regel oppfyller alle kravene. Men damene er ikke interessert likevel! Så hva de egentlig er ute etter kommer jo ikke frem. Det som skjer med meg er at de enten ikke svarer på første melding eller slutter å skrive etter noen meldinger. Det er jo greit nok det, men jeg synes det er veldig praktisk når de har noen krav som gjør at jeg slipper å skrive til dem i utgangspunktet. Jeg bruker faktisk litt tid og krefter på mailene siden jeg ikke sender klipp og lim mail.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 mai 2007 13:58 Privat melding

Synes det er helt greit at damer skriver akkkurat det de vil ha - noe av poenget med å være her inne er vel å finne en som passer perfekt?

Men hvis en dame skriver noe som er usympatisk og som man ikke liker, er det vel ikke verre enn å bare hoppe over henne?

Er enig med aquaman over - har flere ganger sendt melding til noen som jeg ser kan passe sinnssykt bra, for så å ikke få respons.. det synes jeg er litt merkelig.. Men det er vel ett eller annet de ikke liker med meg da, og det er bare å akseptere:)Skjult ID med pseudonym gutt ti. 15 mai 2007 14:46

Hovedpoenget mitt er egentlig bare at man lett kan glemme å nevne hva man selv kan tilføre et forhold. Relativt viktig side av seg selv i denne sammenhengen, synes dere ikke?

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 15 mai 2007 15:03 Privat melding

He he he....Du har nok rett, men jeg tror ikke at det alltid er med vilje og det gjelder begge kjønn. Jeg syntes personlig at det er KJEMPE vanskelig å skrive om seg selv. Jeg er sikkert ikke alene om dette, derfor mange profiler virker slik tror jeg. Men herre gud, hva skal man skrive da, det er bedre å bli kjent gjennom chatting syntes jeg.
Hva med matchtreet da?! Er ikke den bra og se på?

:-)

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 15 mai 2007 15:47

Tror egentlig jeg trekker tilbake mye av det jeg sier. De fleste som vil ha et sunt og godt forhold som går to veier, er klare for det og har noe å tilby - vil nok få det frem i profilen sin likevel. Støtter meg egentlig til overnevnte kommentarer om at det er helt greit at profilene gir uttrykk for om dette er tilfelle eller ikke.

Så da reduserer jeg innlegget til å forhåpentligvis bare virke som en tankevekker for de det måtte gjelde ;).

Og for the record: Det er masse bra jenteprofiler her også!

Skjult ID med pseudonym førkja ti. 15 mai 2007 20:34

Svar på surpomp-brevet til Meg-meg-meg-fyren.

Hjeelp. Her må man visst passe seg så man ikke skriver noe galt..
Jeg synes denne typen diskusjon begynner å bli mer interessent enn å prøve å få kontakt med gutter og menn her..
Jeg har selv lagt ut en profil om meg selv som er ganske lik den som beskrives, men herregud, man må jo på en eller annen måte fortelle hva man ønsker, hva man liker/ elsker og hva man verdsetter.
Alternativet er å skrive..

"Jeg er en ganske fæl og uinteressant jente, uten noen interesser
og jeg liker egentlig ikke så mye.

Drømmemannen..tja kan vel godt like det samme som meg men det er ikke så farlig.
Han kan godt være ureinslig og ha dårlig økonomi, for jeg er vant med å bli utnytta av latsabber
som lever som parasitter på meg. Det sammme for meg egentlig.."

Har det noengang falt deg inn at folk har ulike persepsjoner på hva som er vakkert og hva som er en kjekk/pen mann/jente?

Det må da være lov å uttrykke at man ønsker å treffe en som har de trekkene man finner attraktive..

Huffen og huffen!!! ( skulle likt å se din profil, mr. ordlegge-seg-perfekt!!!)

Hilsen Førkja.

Skjult ID med pseudonym King ti. 15 mai 2007 22:04

Spørsmål til Tenkofant:

Funker det å stikke nesa fram her hele tiden? Hvis jeg har tolket deg rett så er du lite tilfeldig i framgangsmåten. Siden du fortsetter, så har jeg vel nesten svart på spørsmålet allerede?

Skjult ID med pseudonym gutt on. 16 mai 2007 02:07

Hei Førkja.

Det er godt du forstod budskapet mitt...

Man skal selvsagt skrive ha man selv er ute etter, men en profil bør også inneholde informasjon om hva man selv kan tilføre et forhold. Enkelt og greit. Er du uenig i det altså?

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) on. 16 mai 2007 12:36 Privat melding

Dere kan gjerne si at man blir bedre kjent gjennom chatting og at det er på den måten man virkelig får et bilde av den andre, men det er ikke til å stikke under en stol at profilteksten er uhyre viktig! Man blir vel kanskje "dømt" før man får chattet, i og med at over 90% aldri svarer på first call...??

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 16 mai 2007 16:27 Privat melding

Til Blomm1

Er ikke sikker på det du sier her! Det første jeg ser på her på sukker er det "treet" he he
sara