Alle innlegg Sukkerforum

Hvis man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reg ma. 16 april 2012 10:47

Hvis man gjør noe man hittil ikke har gjort, vil man få noe man hittil ikke har fått.

Skjult ID ma. 16 april 2012 15:38

Nettopp! Og med alle våre exer som vi fikk fordi vi "gjorde det vi alltid har gjort" så vil du nå få noe nytt og spennende når du "gjør noe du hittil ikke har gjort" :-) Komplisert?

Eller: Utvid horisonten og ikke vær så rask med å avvise profiler basert på bilde. Tror det er maaaaange som ikke får en sjanse på grunn av dårlig bilde. Har opplevd flere stadier selv i min tid her nne: flott bilde, flotte meldinger, merkelig på tlf, men kjempehyggelig IRL. Merkelig bilde, flotte meldinger, hyggelig på tlf og hyggelig IRL og flere kombinasjoner der tlf samtalen var så rar, men bilde kjempebra - førte ikke til noen date. Motto: MØT FOLKET! Merker også at en person som i utgangspunktet ikke er interessant ut fra melding og bilde, plutselig kan bli det bare du gir dem en sjanse. Det kommer plutselig omsorgsfulle og hyggelige meldinger etterhvert som man blir kjent og de åpner seg mer og mer. Mange flotte mennesker her inne, men mange "brente barn" også, så gi de en sjanse!

Skjult ID ma. 16 april 2012 15:58

Ja/nei
Nei/ja

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 april 2012 16:13

Nei. Jeg er ikke enig i det utsagnet. Jeg kan gjøre som jeg alltid gjør og noen ganger kommer det jenter innom profilen min og noen ganger ikke. Altså to forskjellige utfall samtidig som jeg gjør den samme tingen hele tiden.
Så der tar du nok feil gitt! :P

Skjult ID ma. 16 april 2012 16:17

Good for you!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 16 april 2012 18:48

powpow - hvis du reagerer som du alltid har gjort på det som skjer deg (ved f.eks å ikke date de som kommer innom profilen), vil du få det diu alltid har fått på sukker ... stemmer ikke det?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 april 2012 20:46

@Lilleulv

Tja, tjo. Du har jo et poeng. Men da kan jeg legge til at samme hvordan jeg reagerer, så er sluttresultatet alltid det samme, ingen date. :P

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 16 april 2012 20:57

Får litt vondt av deg jeg, @Powpowgutt....
Tror du må tørre å våge litt mer.... Hva er du så redd for ved en evt date? De fleste er nok hyggelige om du bare gir dem sjansen :-)

Skjult ID ma. 16 april 2012 20:58

Powpow, har du lest The Secret? En lærdom - du får akkurat det du ber om. Tenker du og forestiller deg; ingen date, så får du ingen date. Tenker du og forestiller deg at du er på date med en du liker, så kan det hende du får denne daten. Sannsynligheten øker, tror jeg :) Du får det du ber om, hele tiden. Det er derfor det er så viktig å tenke på at det man ønsker seg allerede er en realitet, hele tiden, og ikke fokusere på det man ikke vil ha. Dette er en lang treningssak, men bevisstgjøring er første skritt på veien. Å skrive det ned, det du IKKE vil oppleve, gir en enda sterkere beskjed om at du vil få det du IKKE ønsker deg. Du kan velge å ikke tro på dette også.... og gjøre som før..... og få de samme resultatene. Jeg er fortsatt på treningsstadiet :)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 16 april 2012 22:37 Privat melding

I all sin enkelhet en skikkelig gammeldags nøtt er jo dette her:) Kan gruble lenge over den her, og uansett hva du kommer fram til er det litt rektig!
Men for å inføre et slags kompromiss er svaret mitt ja....hvis du gjør det rektig:)

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 18 april 2012 03:50

Skrev meldinger jevnt og trutt, men det ga ingen resultater.
Så sluttet jeg å skrive meldinger, men det ga ingen resultater.