Alle innlegg Sukkerforum

Ammaigad!

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 18 april 2012 23:12 Privat melding

Dr.Dre sin monster kolleksjon!
I want one of those!!!
Noen som har vært borti disse dockingstasjonene? Er de like bra som de reklamerer for?
Headset-et skal visst være epic, så det er nok sikkert veldig bra dette og!
So, what do you say? :)

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/docking-og-mp3-hoyttalere/BEATBOX/monster-beatbox-dockingstasjon

(mann 36 år fra Aust-Agder) on. 18 april 2012 23:18 Privat melding

Jepp de er gode!

(mann 32 år fra Hordaland) to. 19 april 2012 00:15 Privat melding

Beatboxen er bra til reise men man betaler jo en del for merkevaren. Men liker du basstung musikk er jo beats-serien good stuff

Skjult ID med pseudonym Khione to. 19 april 2012 00:26

Er nok en tilhenger av basstung musikk ja, så noe sier meg at jeg neppe hadde blitt skuffet! ;)

Skjult ID med pseudonym musiker to. 19 april 2012 00:31

Jeg skjønner at det kan være praktisk og tiltalende med slike docking-stasjoner, men om man er ute etter god lyd finnes det langt bedre ting å bruke pengene sine på.

Ja, flaskehalsen vil nok ofte være dårlig komprimerte mp3-filer og iPhone som lydkilde, men det er utrolig hvor mye du kan forbedre lydkvaliteten (minske tapet av lydkvalitet) ved å bruke en halvgod DAC, en god gammeldags stereoforsterker og to greie høyttalere.

Bruktmarkedet er gull verdt, så det trenger ikke koste allverden. Kjøp en brukt NAD, Harman Kardon eller en Cambridge, for eksempel. Om du da i tillegg velger en lossless codec på musikkfilene, kan du risikere at det låter nokså fint.

PS.
Se bort ifra alt jeg har skrevet om du er ute etter høy lyd, høy udefinert bass, skarp diskant og null mellomtone.

(kvinne 33 år fra Hordaland) to. 19 april 2012 00:44 Privat melding

Jeg er ikke interessert i å ha en stue full av høyttalere og en svær forsterker... Derfor syns jeg denne dockingstasjonen virket som en genial ting mtp at folk sier at den skal være ganske bra! Vet at gutter syns det er veldig gøy med svært anlegg, men jeg er ikke så interessert i det.
Men takk for gode tips, musiker! :)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 19 april 2012 01:06

Vet bare at headsettene i den serien har altfor mye bass, mange synes det låter tøffere, men det er jo egentlig bare feil når musikken ikke høres slik ut som den er laget. Holder meg til Sennheiser headsett. Ingen erfaring med dockingen, men anbefaler å høre før man kjøper. Det gjelder alt av høyttalere og headsett. Kjøp aldri kun på anbefaling, er ikke sikkert øra dine er enige.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 19 april 2012 09:18

Har en mer "teknisk" anlagt kompis enn meg som mener at de der som er nevnt i trådstart er for "tunge" i bassregionen (jfr. Alene ovenfor) til å kunne brukes til "noe annet" enn nettopp det (altså å høre mye bass)... Sennheiser er også min anbefaling, de holder også leeenge (har hatt mine i 5 år, hyppig brukt men ingen "slitasje" å spore enda) og passer til "alt" (hvis man nå engang hører på "alt", er det vel en fordel). Noen av de koster skjorta, men for min del var det verdt det, både hva angår kvalitet, "variert bruksområde" og som sagt det at de er å regne som "vedlikeholdsfri".
OG det kommer nok litt an på anlegget/forsterkeren man har (jeg kjører alt, også pc-en, via en NAD-forsterker (som jeg kjøpte for konfirmasjonspenga! Men nok en gang, "lang holdbarhet" er cluet) og har altså trådløs forbindelse fra denne til headset), hvis man har et "skikkelig" sådan (som jeg altså mener å ha) vil faktisk kvalitet på "inngående" (lyden, om det er lp, cd eller mp3) og "utgående" (headset, høyttalere) være litt underordnet, man kan jo uansett justere via forsterkeren (mht bass/diskant, etc) alt ettersom hvilken musikk man hører på.
By the way, TS, det heter "Amaigaaad" (mange a-er på "gad")... :)