Alle innlegg Sukkerforum

Herlig bra!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Supermann to. 19 april 2012 17:59

Av og til opplever man morsomme ting i den online nettdateverden...

F.eks mottok jeg en flørt fra ei som ikke bor så veldig langt unna. Jeg synes hun virket spennende, men siden begge var "ikke betalende" medlemmer fikk jeg bare sendt en flørt i retur. Så mottar jeg en ny fra henne og velger å bli betalende bruker for å kunne si hei. Betaler medlemskap, skriver en melding og sier i svært korte trekk "hei" - så går det noen dager, hun er ikke pålogget og jeg venter i spenning på svar. Så i dag er jeg blokkert... :P og jeg ble jo betalende for å kunne få snakke med henne... Så da får jeg heller være åpen for å snakke med noen andre... hehe. Ledig innboks venter på brev :) Godt jeg leter etter ei som er litt mer høfflig enn dette.

Very well - ha en super torsdagskveld.

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 19 april 2012 18:00

Velkommen til realiteten..been there, done that.... ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 19 april 2012 18:03 Privat melding

men nå har du i det minste økt sjansene dine til å treffe ei da @ TS ;) OG du kan skrive på forumet :p

Skjult ID med pseudonym arneand to. 19 april 2012 18:03

@ts
Hahaha, klassiker ;p

Skjult ID med pseudonym S to. 19 april 2012 18:19

Supermann? *Forvirret* Hvor mange av dere er det her egentlig?

Skjult ID med pseudonym Clark Kent to. 19 april 2012 18:24

kom ikke på noe bedre pseudonym, og jeg tør ikke å "avsløre" meg... passet bra siden jeg ble superbruker... Og ja det er jeg som skrev det første her og går litt bort fra "Supermann" siden det er forvirring her.. :P

Kanskje en presentasjonstråd for nye medlemmer av og til hadde vært greit? Hvor man oppfordres til å ikke bruke pseudonym?

Men ja @nortibia - det sies så i reklamen at nå øker sjansene, men tror nok jeg må ut å ta mer initiativ selv. Har ikke rent over av besøk... Men jeg trenger nå bare ett riktig besøk da..

(mann 57 år fra Oslo) to. 19 april 2012 20:09 Privat melding

Initiativ er bra, jeg vil nesten si en forutsetning for suksess. For den som bare venter på noe godt, venter ofte forgjeves.

Det er tross alt lett å sjarmeres av en som er utvalgt av akkurat deg til å få kontakt, mer tilfeldig om noe finner på å velge deg blant alle de som ikke tar initiativ.

Skjult ID med pseudonym -redrum- to. 19 april 2012 20:15

Nortibia inne her ennå!? Hadde ikke trodd at en så lekker jente med så gode interesser ville forbli singel inne her så lenge!