Alle innlegg Sukkerforum

Evig singel???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Berremeg to. 19 april 2012 21:12

Ble ganske satt ut når jeg satt og så et program som heter "dagens mann" tror jeg. Her stemte damene seg ut hvis de fant noe uinterresant med mannen. Mange gjorde det på grunn av filleting som yrke, hvor personen bodde, om han likte øl eller champagne best, om han kunne synge eller ikke, etc, etc.
Synes dette var totalt banalt og var kun noe som tv produserer, men etter og ha vært her inne noen år finner jeg de samme likhetene her. Kvinner har forsvunnet grunnet filleting og sitter igjen med at de fleste her inne leter mer etter feil hos personer enn muligheter.
Hørte noe veldig fint på radioen i dag der en kvinne ble interviuet og ved spørsmål da det gjalt hennes samboer sa hun at han langt ifra var den perfekte da de traff hverandre, men hadde potensialer!!! Finnes slike kvinner her inne som vil treffe noen og vokse sammen eller leter man ut i evigheten etter den perfekte?

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 19 april 2012 21:15

I min profil har jeg 2 krav... ( skal ikke ha flere egne unger+ røykfritt). Ellers er det kun ønsker jeg har inni meg, ingen skriftlige. Jeg tror man kan " vokse sammen", utvikle noe sammen og JA tror det er mulig !!

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 19 april 2012 21:19 Privat melding

Han har potensiale tyder jo på at dama forventer å kunne endre mannen..og jeg trodde menn avskydde damer som ville få mannen til å forandre seg.

(mann 34 år fra Rogaland) to. 19 april 2012 21:20 Privat melding

Det finnes nok av dem her, men du må huske at de graver sin egen grav også samtidig med å ha slike holdninger, er ikke noe å samle på alikevel, så ingen tap! :P

Skjult ID med pseudonym arneand to. 19 april 2012 21:23

@-Bene- to. 19 april 21:19
Uhu, stemmer stort sett det.
Hva ER greia med å bli sammen med noen for å forandre dem?
Jeg har sett det ofte, men fatter det fortsatt ikke.
(>.<)

Skjult ID med pseudonym sta to. 19 april 2012 21:25

Er forskjell på at bare mannen skal endre seg og tilpasse seg kvinnen mot det at begge tilpasser seg hverandre :)

Men er nok lett for at man bruker småting som unnskyldning for ikke å prøve :)

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 19 april 2012 21:26 Privat melding

Den perfekte mannen finns ikke, jeg har tro på å finne en man kan vokse og utvikle seg sammen med:)

Skjult ID med pseudonym Noka$ to. 19 april 2012 21:27

Alle mine vennepar har møtt hverandre irl,og alle har sine feil og uvaner.

Hadde de møttes her,hadde de ikke vært sammen.Her må ALT være perfekt.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 19 april 2012 21:33 Privat melding

@ TS, for det første.. flere av jentene som står der i det programmet er innleide.. hvilke normal jente ville stått slik program etter program liksom? ;) og at de buzzer seg ut på filleting, er nok disse innleide jentene, for å ikke bli stående igjen og måtte på date etc ;) det kalles koreografi :p
ellers så kan nok jenter buzze seg ut på filleting, hvis de egentlig ikke synes noe om fyren eller at førsteinntrykket var teit ^^

(mann 35 år fra Aust-Agder) to. 19 april 2012 22:45 Privat melding

Det programmet er bare juks, som så mange andre nå i disse dager.

Få tilbake Reisesjekken!

Skjult ID med pseudonym Nref to. 19 april 2012 22:50

Nortibia har nok rett, så konklusjonen er vel som så ofte før "ikke tro på alt du ser på tv"... :)

Skjult ID med pseudonym pilgrim to. 19 april 2012 23:11

Greit nok at det bare er juks men har vel selv på følelsen at det er akkurat sånn her inne. Ts brukte sikkert bare det programmet som en likhet med hvordan mange er her inne, eller?

Skjult ID med pseudonym Nref to. 19 april 2012 23:16

Vel, noen ER jo "sånn" i det virkelige liv og, uten at det forandrer så mye fra eller til for "oss relativt normale" (man får bare gjøre sitt beste for å holde seg unna disse eksemplarene, rett og slett)... :) Hvis man skal henge seg opp i sånt (evt. basere sitt syn på "forhold og lignende" på denne generaliseringen), er det vel egentlig bare å ta på seg en sekk full av stein og hoppe på sjøen, da (ja, noen har jo gjort det og...)!

Skjult ID med pseudonym Fårikål fr. 20 april 2012 01:21

Vet ikke ass! Men husk, det eneste man får vite om folk her på nett, er utifra bilder og tekst. Og det er ofte jævelig stor forskjell fra hvordan en person er online og i virkeligheten. Lett å glemme det, av og til tror jeg.

Ganske dumt å si nei til noen man ikke har møtt. Selv om at man kan se noe her også, så ser man ikke personen. Trust me!

Derfor peis på med dates og drit i å være kresen før man har møttes face to face? kanskje?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 20 april 2012 02:00

@Nortibia
Kjenner til tre jenter som var med i det programmet, så det er nok ikke bare innleide jenter.
4. personen var Iselin som er med i Paradise Hotel, så det har litt med den indre linselusa å gjøre.
Jeg ble ganske provosert hvordan jentene var misfornøyd med flere av de oppegående mannfolka der..fordi de hverken forstod svensk, og engelsk, var for høy, for lav, you name it!

Hvilke krav skal man sette til andre uten å virke for kravstor? Har man sett seg selv i speilet?
Sigrid Bonde Tusviks program traff meg rett i hjerterota! Tror det er flere som kjenner seg igjen i henne.

Det er gjerne slik at brent barn skyr ilden. Jeg er ikke 15 eller 20 år lenger. Jeg vil benytte tid og virkelig finne en jeg trives med. Ikke finne en som jeg skal forandre på fordi han er så forskjellig fra meg. Vice Versa, ikke miste seg selv i forholdet.
Er av gammeldagse typen. Skal jeg gifte meg er det ikke for at jeg skal skille meg om noen år.

Det er flere her inne jeg har sett på som potensielle, med gjennomsnitt på 88 i matchtall og oppver, men gått bort ifra disse pga. lange strekninger, og situasjoner.
God kjemi på meldinger betyr IKKE god kjemi irl har jeg fått erfare :(

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 april 2012 05:26 Privat melding

Har sett programmet å ja det er temmelig latterlig. Det som er litt paradoksalt er jo at det oftest er oss menn som blir beskyldt for å være overfladiske å kun gå etter det vi ser når vi ser etter damer, men her er det jo lagt opp for akkurat det motsatte.
Personlig så syns jeg ikke noe særlig om programmet, å selv om det er skuffende å se damer som faktisk melder seg på så velger jeg å tro at de bare gjorde det for å være sporty, ikke at de faktisk er slike i virkeligheten for da blir jeg iallefall skuffa.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 20 april 2012 08:45

Ikke alle evner det å se hele personen og tror små ting vil være avgjørende. Skal litt mer til enn detaljer for min del.

Veldig enig med gunsan da, meldinger er noe helt annet enn live. Merker selv at jeg kan skrive annerledes enn jeg er irl og da er det greit å treffes tidlig. Man vet jo ikke før msn har vært sammen litt. Da helst litt mer enn en time liksom ;) ikke alle starter som en rakett haha

Men virker som mange små ting kan avgjøre ja og det er jo synd. Særlig for de som begrenser seg selv ved å la småting avgjøre. Men så lenge de er fornøyd med sine valg er det jo ikke ett problem.

(mann 41 år fra Telemark) fr. 20 april 2012 22:23 Privat melding

Det blir litt naivt å si at en ikke vil endre seg.
Vi endrer oss alle sammen kontinuerlig. Som regel i et samspill med omgivelsene rundt oss.
Jeg er ikke den jeg var for noen år siden, og jeg vil være endret om noen år.
Da må jo det beste utgangspunkt være "potensiale", så kan man endre seg sammen. Enten går man videre mer eller mindre parallelt, eller man endrer seg fra hverandre. Det er valg man kan forsøke å ta om man ser dem.

Angående å stemme ut på grunn av småting, så er det alltid en risiko med stort utvalg. Man risikerer å bli kresen/pirkete på de ting som ikke betyr noe. Det samme skjer sikkert her over tid. Man rasjonaliserer og "stemmer ut" på grunnlag av ting man tror betyr noe, men alt her inne er bare skisser av hvem vi er der ute. Noen skisserer bedre enn andre, men fortsatt bare en del av bildet.

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 21 april 2012 00:09 Privat melding

Eg kan dumpe kvinnfolk for å ikkje følgje klesmoten!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 21 april 2012 01:06

Sånn slekkens slaraffen one piece og uggs mener du?

Hva er mote i dine øyne?
Alt er relativt og smaken er som baken!

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 21 april 2012 05:30

Vel, de avslagene jentene her inne skriver, dei få som faktisk svarer, har ein 50-50 fordeling mellom fornuftig grunn og mismatch på småting

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 22 april 2012 02:39

Ja, det var endel ting der som ikke hang helt på greip!
Dustete spør du meg....

Tillit og gjensidig respekt er hovedingrediensene i et forhold.