Alle innlegg Sukkerforum

Nettsjekking flere steder? Trenger vi det da?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 28 april 2008 11:32

Jeg og flere med meg sjekker på flere nettsteder. Hvorfor gjør vi egentlig det?

Skjult ID med pseudonym bjørk ma. 28 april 2008 12:16

De forskjellige nettstedene samler forskjellig type mennesker, litt avhengig av både stedets profil og tilfeldighetene i hvordan brukerne kommer inn. Vi ser alle begrensningene i det å lage en profil på nett, man får knapt med seg en brøkdel av hvordan man er. Om man er med på flere steder kan man ha forskjellig vinkling i profilene sine og se hvilken profil som slår best an av slike typer man liker. Og om vi er mange som surfer, leser og kikker mange steder på nettet, tror jeg ikke det er så mange som betaler for å være medlem på flere fora, og da vil det bli slik at man finner ulike folk forskjellige steder. Ellers er vel også deltakelse på flere nettsteder et godt uttrykk for pick'n choose-mentaliteten vi alle har i dag. Selv om vi kan velge fra øverste hylle, er øverste hylle på dette tivoliet aldri nok, det kan jo hende de hadde enda større bamser på tivoliet på neste idrettsplass. Man vil ha flere bamser, bekreftelse fra alle. Om man møter noen bra er det alltid et eller annet som skurrer. Man skal bli kjent over lang tid og se at alt er perfekt for å kunne å innrømme noen følelser, og i løpet av denne tiden må man jo ha følerne ute i tilfelle man fikk nyss om et nytt tivoli i nabobyen. Hadde vært krise om man gikk glipp av det. Enkelte vil til og med aldri slutte å ville ta lodd på dem på øverste hylle, selv om de egentlig har det perfekte kosedyret hjemme. Så da blir vi på en måte gående og vente på morgendagen alle sammen, og glemmer at dagen i dag også er livet. Forhåpentligvis er dette kun et blaff i den sosiale evolusjonen, men tror fenomenet er såpass interessant at framtidens historikere sikkert vil ha et eget navn på det.

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 28 april 2008 12:19

Det er sannsynligvis av samme grunn som at vi, ( jeg ), sjekker mailen flere ganger daglig. Er "redd" for å gå glipp av noe :-)

(mann 47 år fra Telemark) ma. 28 april 2008 23:26 Privat melding

Når man har begynt å få dårlig nok rykte på et sted, er det greit å ha flere steder å spre seg på?

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 28 april 2008 23:43

fantastisk oppsummering bjørk
har du lyst å bli med en tur på tivoli
bruker å stikke innom Momarkedet utpå høsten...

Skjult ID ti. 29 april 2008 17:50

Eg har sjekket andre nett steder og der er fleire damer der i min alders gruppe enn det er her på sukker. no kommer eg fra hordaland så det var berre det fylket eg sjekket oss eit anna nett daiting tjeneste.Eg kan ikkje nevne navn for da blir sukker sure.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 29 april 2008 17:55

ja det er ikke så godt kjent på vestlandet som det er i oslo,men tror det forandrer seg nå som de skal begynne med sukkerfester i bergen og-

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 18:06

Heisann sunway =) Ok jeg spanderer en øl på deg den 6. juni? Kun fordi du er den eneste (fremdeles bosatt i Bergen) festklare personen jeg har møtt her borte =)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 29 april 2008 18:09

hihi:-) muligens bare vi og en kompis av meg som er sikkre:-)

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 18:16

Da river jeg i på dere begge =D, på tide å få partystemningen opp her borte =)

Skjult ID med pseudonym Sportylady ti. 29 april 2008 18:24

HEY! ER DET NOEN I OSLOREGIONEN SOM SKAL TA SEG EN TUR PÅ FESTEN I BERGEN?....Hadde vært knall å festet litt med de der borte da dere;-) Tatt en weekend i Bergen:-)

Skjult ID med pseudonym vita134 ti. 29 april 2008 18:25

Morpheon min venn, dette kan bli dyrt for deg, kva om eg dukkar opp og? :))

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 18:26

Intet ville være meg kjærere, Vita =)

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 29 april 2008 19:21 Privat melding

ja sporty,du må komme:-)

Skjult ID med pseudonym Sportylady ti. 29 april 2008 19:29

Og vet du Stråla:-) det kan være godt mulig jeg tar turen over fjellet;-), men det som hadde vært superkult var om noen av de som skriver på forumet ,og/eller andre som har lyst selvfølgelig, ble med, mange av oss som over en ganske så lang tid har snakket sammen og det hadde vært så kos å snakke med stemmer også:-)
VITA??? Skal du dit?

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 29 april 2008 19:32

ja det tror jeg skal gå an,bergen er forresten veldig fin på den tiden:-)