Alle innlegg Sukkerforum

11/9 - an inside job?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vante fr. 20 april 2012 04:42

Tror d u 11. september var en terroraksjon, eller var det en dekkoperasjon planlagt av de amerikanske myndighetene for å legitimere en ny krig?

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 20 april 2012 04:51 Privat melding

På tide å legge fra seg tastaturet nå, vante.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 20 april 2012 04:59

Det eineste nye her, er at noen fremdeles trur på konspirasjonsteorier i denne saken.

Skjult ID med pseudonym GhostPanda fr. 20 april 2012 06:39

Alt kan jo være mulig. Noen har jo tjent enorme penger på dette. Har jo lest om folk som dreper en annen for 50 kr. Hvorfor ikke drepe 1000 for flere milliarder.

Hvis et fly hadde flydd inn i Pentagon. Hvorfor er vinduene på siden hele?
http://www.apfn.org/images/pentagon-9-11.jpg

Stålbjerke ser ut som det er kuttet med sprengstoff (tror det heter termite).
http://3.bp.blogspot.com/-eDKVipcFvmk/TnFcOl258bI/AAAAAAAAKsc/HHR0z3L4ysY/s160 0/WTC%2Bthermite_thermate_explosives_wtc_911.jpg

Hva er egentlig sannsynligheten for at to bygg faller rett ned og ikke på siden. Eller det var tre bygg som raste den dagen.

Tenk selv, ikke la andre tenke for deg

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 april 2012 06:48 Privat melding

Pedro: jeg tror på teorien om at 9/11 terroren var resultatet av en svært så vellykket konspirasjon iscenesatt av militante islamister. Alternativene har jeg liten tro på.

(mann 37 år fra Østfold) fr. 20 april 2012 06:56 Privat melding

Jeg vet åssen hele systemet av konspirasjon fungerer og et vanlig person er så langt fra å vite det som en lekmann forstår kvantefysikk.

Skjult ID med pseudonym torsketran fr. 20 april 2012 08:15

Skal en få utbetalt milliarder for en stor selvmordsoperasjon en skal delta på, er det lurest å be om å få pengene utbetalt på forskudd.
F.eks en sjekk en kan ta med seg og ha i lommeboken.

Skjult ID med pseudonym GhostPanda fr. 20 april 2012 08:25

Eieren av WTC fikk utbetalt 4-5 milliarder dollar i forsikringspenger.
Bygget ble forsikret mot terrorangrep kort tid før 11.9

(mann 35 år fra Aust-Agder) fr. 20 april 2012 09:30 Privat melding

Konspirasjonsteorier er morsomt å lese om, og artig å se amerikanske dokumentarer.
Men thats it.

At det finnes konspirasjoner, helt sikkert, det hersker det nok ingen tvil om.
Men når det kommer til denne saken så tror jeg de aller fleste er enige om at
det ikke er det.

Det som jeg har bitt meg litt merke i, i ettertid er flydelene, eller kanskje mangel på deler som ble igjen etter Pentagon krasjet. Men innen alle dokumentene (usensurert) blir frigitt i denne saken så vil man ikke bli kvitt konspirasjonstankene.

Det aller meste lar seg forklare på nokså greit vis, men mye militært holdes hemmelig pga nettopp det at det er militært. Også begynner folk å trekke sine egne konklusjoner ut i fra hendelser/rykter.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 20 april 2012 09:46 Privat melding

Virkeligheten er vanskelig nok om man ikke skal begynne å kludre den til med monspirasjonsteorier. Her var det muslimske islamister som foretok flyangrep mot bakkemål, med flyene som selvmordsbomber.

Jeg synes konspirasjonsteoriene til tider kan bli vel usmakelige i saker som dette.

Skjult ID med pseudonym for fr. 20 april 2012 10:09

Normenn ha null peilig på virkligheten, dere leve i et bobble. 9/11 var minst assisted av politiker, CIA osv...Libya, Iraq Afganistan var en ulovlig invasjon. Det er alt for mange hemmligheter, som vi ikke få lov å vite. Tenkt selv folkens, question everything

(mann 51 år fra Oslo) fr. 20 april 2012 10:09 Privat melding

Stusser litt på hvorfor folk vil fremme konspirasjonsteorier i disse dager når en får detaljert fremstilling av konspirasjonsteorien Eurabia i Oslo tinghus.

Jeg skal innrømme at jeg har latt meg underholde av diverse teorier som chemtrails, 9/11 en sionistisk konspirasjon, verden går under i 2012 og andre merkverdige oppfatninger. Dog har jeg en kraftig bismak etter 22/7

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 20 april 2012 10:19

Enig med Harald og kit her... Underholdningsverdien i dette (f.eks. på nettsteder som VGDebatt, som til tider var litt "morsomt" i all sin absurditet og hverdags-paranoia) dalte betraktelig for min del her et stykke utpå sommeren en gang...

Skjult ID med pseudonym m30 fr. 20 april 2012 10:21

Jeg syns "Architects and Engineers for 9/11 truth" er en ganske interessant side når det kommet til 911-konspirasjoner. http://www.ae911truth.org

Argumentet mange bruker mot de ulike konspirasjonsteoriene er at det må være så mange mennesker involvert at det i praksis ikke lar seg gjennomføre uten informasjonslekkasjer.

Men strengt tatt kan det være en liten håndfulle mennesker som har brukt en effektiv ståmanns- og undercover-modell. Engasjert selvmordskandidater tror jeg er det minste problemet å fremskaffe.

Det jeg har reagert på er med hvilke hastighet og måte tårnene faller på (det ser da vitterlig ut som en kontrollert, fritt-fall detonasjon), og en del rundt treffet i Pentagon-bygget.

(Det eneste jeg er sikker på, er at Amerikanske myndigheter har snappet opp denne tråden.. :p )

Skjult ID med pseudonym Damen fr. 20 april 2012 12:26

@ts : Kutt ut !!

(mann 42 år fra Telemark) fr. 20 april 2012 12:38 Privat melding

Det sterkeste argumentet for at dette var en sammensvergelse er flyet som styrta og ikke kom frem til målet.
Svært få vrakrester ble funnet og vitner har sagt at de som fantes, like gjerne kunne vært fra noe annet!

En annen ting er denne telefonsamtalen hvor en person høyt oppe i det amerikanske samfunnet, ringer til en venn og ber han holde seg unna New York, en grusom men nødvendig hendelse vil skje! Målet er å skape grunnlag for å godkjenne en id chip som de vil operere in i amerikanere.

Til sist så er det denne brennende massen som kan sees renne nedover WTC etter at det første flyet har rammet WTC! Eksperter har utalt at eksplosjonen som opsto da fyet traff bygget, ikke kunne ha forårsaket noe slikt. De mener at dette må ha vært satt i gang på et tidligere tidspunkt.

Personlig tror jeg ikke på noe av det.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 20 april 2012 13:11 Privat melding

Man skakje tru man ska veta :-))

(mann 33 år fra Akershus) fr. 20 april 2012 17:07 Privat melding

Jeg fastholder på prinsipielt grunnlag at det kan ha vært det, uten å påstå det ene eller det andre eller sette meg noe særlig inn i saken.

Hvorfor synes jeg denne ene konspirasjonsteorien virker mer sannsynlig enn alle de andre store? Fordi her er det motiv (gjenvalg av Bush, penger til "forsvars"industrien og oljeinteresser i midtøsten), midler (mange høyt oppe i USA har kontakter i midtøstens terrororganisasjoner, det er jobben dems), og naturligvis total mangel på offentlig tilgjengelig bevis som forteller hvem som sto bak.

Hvis det var en innsidejobb, var det fortsatt en terroraksjon. Ikke tro at midøsten (og breivik) har noen som helst enerett på å utøve terror.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 april 2012 17:30 Privat melding

Som sivilingeniør kjenner jeg at jeg blir ganske irritert over en god del av argumentene som brukes som "bevis" for at 9/11 skal være iscenesatt av amerikanske myndigheter.
Ikke fordi jeg ikke tror at noen er i stand til å angripe egen befolkning for å fremme egen agenda, men fordi mesteparten av påstandene baserer seg på ren ignoranse når det gjelder fysiske lover og materialegenskaper.

Uansett, for de av dere som fremdeles lar dere underholde av konspirasjonsteorier, uavhengig av hvor rasistiske eller smakløse de kan være, så anbefales www.nyhetsspeilet.no
Mye rart fra den kanten.

Nok om det. Hill våre overherrer, reptilmenneskene!

Skjult ID med pseudonym m30 fr. 20 april 2012 17:36

@neptjuv
Har du sett på sida jeg linker til over her? (http://www.ae911truth.org)

Er det noe i det som blir sagt der, eller er det bare tull?

(Jeg er nysgjerrig og uvitende. Setter pris på en vurdering fra en fagmann.)

(mann 35 år fra Aust-Agder) fr. 20 april 2012 19:15 Privat melding

@Strings

Ble lettet når jeg leste den siste setningen :)

Skjult ID med pseudonym perspektiv fr. 20 april 2012 19:20

http://www.youtube.com/watch?v=Q_OIXfkXEj 0

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 13:31 Privat melding

Helt ufarlig er ikke skepsisen mot tradisjonelle legemidler:
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8084591

Skjult ID med pseudonym tøghleif sø. 22 april 2012 17:39

hallo? de gikk inn i irak på falskt grunnlag? ingen som har fått med seg det?
vietnamkrigen? koreakrigen? alle "false flag" operasjonene i sør amerika?

lyspærer og andre elektroniske artikler har fått en kraftig begrenset levetid for å øke forbruket og forespørselen
aspartam er heeelt trygt og helsemyndighetene anbefaler å øke ditt inntak( bare ikke hvis du er under seks år eller gravid/ammende!) amalgam var forøvrig også heelt trygt...

monsanto sprer gift over hele kloden samt genmanipulerer og tar patent på såkorn ol. som de selger til ågerpris i den tredje verden samt utraderer de lokale variantene med giften sin, de har heldigvis fått kjøpe seg inn i frøbanken vår på svalbard

usa har laget konsentrasjonsleire for egne borgere over hele kontinentet, de kalles FEMA camps, søk på dette på nettet og fortell meg at ikke disse eksisterer(jeg vil så gjerne tro det)

man skal være en komplett idiot hvis man aksepterer alt man blir servert som fakta i dagens samfunn. dette går begge veier, men i 9/11 tilfellet er det for mange tungtveiende grunner til at også dette ser ut til å være en false flag operasjon.

oppfordrer forøvrig folket til å tenke selv. hvor er dagens samfunn på vei? mer frihet forståelse og toleranse?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:41 Privat melding

tøghleif, du må tro på hva du vil. Hvis du lurer, kan du jo google på det du er usikker på, etterfulgt av myth. Eksempelvis "FEMA camp myth"

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 23 april 2012 16:40 Privat melding

@tøghleif:

jeg søkte på FEMA camp myth, og første avkreftende lenke som kom opp var fra FOX news... da tror jeg heller på julenissen hahaha

forøvrig er jo det du skriver om monsanto og usa sine false flag operasjoner helt riktig.

folk er lullet inn i taco og lørdagsgodt forran tven og velger å akseptere all informasjon fra myndigheter som god fisk....

for min del stoler jeg ikke på noen myndigheter, historien har gitt meg rett i denne mistilliten gang på gang

spis de rike!

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 23 april 2012 16:54

Greit å utvise sunn skepsis, det gjør jeg og (til tider i meste laget), men velger faktisk å tro (nå snakker jeg primært om Norge her, da) på folkevalgte(!) politikere i et svært så åpent og demokratisk samfunn som dette landet (tross svartmaleres elendighetsbeskrivelser, så ER nå "vi" det, da...), hvor det aller meste av "snusk" faktisk kommer for en dag ganske kjapt (trenger vel ikke nevne så mye mer enn bordellturer til Latvia, kamera på dass, armbånd, tepper og Audun Lysbakken her...) enn tilfeldige "sannhetssøkere" som popper opp på nett og annetsteds... Historien har i hvert fall SÅ langt gitt MEG rett (no offence, Wimston :)..!) i å være såpass "hverdags-naiv" gang på gang, uansett hvem som har styrt landet i MIN levetid... ;)