Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål i mld

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fredagyey fr. 20 april 2012 12:15

Nå har jeg tatt kontakt med en del gutter og viser interesse for dem. Men etter en stund må jeg hale ut orda på dem og få stiller spm tilbake.

Er frem interesserte eller ikke?
Hvor lenge gidder dere å bruke tid på disse?

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 20 april 2012 12:20 Privat melding

Har hatt et par slike tilfeller selv, og dessverre er mine par tilfeller gutter som jeg har sansen for. Det kjedelige er at det er de som har tatt kontakt først og virket interessert så renner bare samtalen litt ut i sanden etterhvert. De som sender meldinger uten å ha noe spesielt å si, gidder jeg ikke jobbe noe spesielt med.

(mann 35 år fra Hordaland) fr. 20 april 2012 12:22 Privat melding

Tja.. Litt avhengig av teksten i førre melding eg mottok, men eg brukar mellom 20 og 45 minutt på å svare.. Og av den tidsbruken går halvparten til skriving, og resten til omformulering og å rette skrivefeil.

Så.. Eg skriv mykje. (Men det er meg. Eg snakkar mykje også. Tidvis for mykje.. :P )

(Men om det hadde vore ein person eg ikkje var noko spesielt interessert i, eller hadde få felles ting med, så ville eg nok hatt problem med å skrive lange avhandlingar...)

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 20 april 2012 12:28

Spør rett ut om de har lyst til å treffe deg. Da må de jo svare ja eller nei....?

Skjult ID med pseudonym smileguri fr. 20 april 2012 12:29

Snehvit: Ikke alle svarer i det hele tatt på slike spørsmål... Noen er til og med feige nok til å blokkere den som spør om et treff....

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 20 april 2012 12:43

Om de ikke kan svare meg JA så er det ikke mer å bruke tiden på..... Har ikke tall på hvor mange useriøse jeg har vært borti her inne... Uendelig..men så dukker det plutselig opp en som er noe ;)

Skjult ID med pseudonym smileguri fr. 20 april 2012 12:48

Samme her... Noen ganger er det nesten så jeg angrer på at jeg meldte meg inn, men man håper jo alltid at mannen med stor M skal dukke opp :)

Skjult ID med pseudonym -redrum- fr. 20 april 2012 12:51

Mitt beste råd til alle er at dere avtaler møter med personen så tidlig som mulig. For hver dag over en uke hvor dere ikke har møtes, så øker sannsynligheten for at personen du snakker med går lei og bare kutter all kommunikasjon.

Det er i hvert fall erfaringen jeg har hatt. Men vet at i hvert fall 1 av de gjorde det kun for å være ondskapsfull.

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 20 april 2012 12:52

Det gjør han nok...før eller siden.(helst før..)

De som blokkerer er ikke interesserte... Jeg tastet 250 meldinger med en fyr på 2 dager, neste dag var jeg blokkert.. Da kan man jo lure... Kunne jo bare sagt: takk for en koselig prat og lykke til videre, siden vi begge visste ingen av oss ville flytte.... Er bare å gå videre, stryke av minnet dem som ikke viser interesse.. De fleste av oss er jo her for å finne " the one", ikke en haug av folk som trekker oss ned ...

<3

Skjult ID med pseudonym carbar fr. 20 april 2012 12:54

@smileguri: Jeg er der. Angrer. Ble nylig blokkert av en som var kjempekeen fordi jeg stilte spørsmål rundt hans identitet OG forklarte at jeg var grundig lurt både på alder, bosted OG sivilstatus så jeg trengte å verifisere han før jeg fortsatte no "prating". Da jeg ikke fant han på det navnet og fylket han oppga, og fordi jeg var kritisk til bildet (så ut som det var hentet ut fra et blad) ble han sur og blokkerte meg. Ønsket han lykke til på eposten hans og fikk nakenbilde tilbake. Og at han ikke fant seg i å bli mistenkeliggjort. Er det rart man gir opp?
@TS: ikke mye tid. Når de tar kontakt, antar jeg de har fattet en interesse og lurer på mye. Spør jeg tilbake om ting uten å få svar, stopper kommunikasjonen relativt raskt her i gården...

Skjult ID med pseudonym fredagyey fr. 20 april 2012 15:19

-redrum-

Jeg vil jo ikke planlegge å møte noen som ikke bidrar noe i samtalen gjennom meldingene. Jeg forventer ikke at det skal komme et hav av spm heller, men litt interesse når de første svarer på førstemeldingen hadde vært fint.

Nesten lettere å finne noen andre å skrive med som virkelig er glad for at du har tatt kontakt og som viser genuin interesse for deg og det du skriver :)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 20 april 2012 15:31

Er nok mye av dette rundt om, litt sånn halveis interesse i mange svar. Da blir man fort relativt lei av å holde i gang noe :) Er noen gode innimellom, men mye virker ikke slik. Og da er nok ikke interessen lik på begge sider. De er ikke nødvendigvis useriøse, men ikke seriøst interessert i deg ihvertfall. Da kan man vel fint finne andre som er det.

Tidlig møte er nok det beste ja, da merker man bedre om man er interessert i annet enn teksten som sendes. Slipper også problemet med at mange er veldig forskjellige på meldinger og live. Veldig få av de jeg har fått svar av spør noe tilbake, da gidder jeg som regel ikke sende melding tilbake på det de har svart. Da viser man ikke interesse ihvertfall, føler jeg :) Det tolker jeg heller som ett høflig avslag uten å si det, kan jo være feil til tider men merker at min interesse da forsvinner kjapt :)

Og svarer man ikke ja/nei evt at det passer en annen gang på møte så er nok ikke interessen for å møtes der, da er det vel bare å hoppe til nesten.

Svarer ikke selv alltid så langt, men synes det er bedre med sånn passe lange meldinger enn lange avhandlinger hver gang. Ofte mer samme lengde som hun svarer.

Skjult ID med pseudonym -redrum- fr. 20 april 2012 15:32

@fredagyey

Klart at om de ikke viser interesse fra dag 1 eller 2, da er det jo ikke noen vits.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 april 2012 19:16

Hvis ting stopper opp og ikke lenger har flyten, så er det et godt tegn på at det bare er å blokkere i vei og fortsette videre til neste person.
Det kan selvsagt hende en hadde hatt kjempeflyt og kjempekjemi om en møttes, men sånt gidder en ikke å tenke noe på. :P

(mann 36 år fra Aust-Agder) lø. 21 april 2012 01:30 Privat melding

Det greieste er vel som allerede er foreslått å møtes.

Man har jo ingenting å tape på det, dvs visst man bor sånn til at det er mulig nokså raskt.
Men det er ikke alltid like enkelt for oss gutter å holde en samtale igang over mail.
Flere av oss lider vel litt av "prestasjons angst" å ikke klare å holde en samtale gående.
Vi føler oss dumme fordi vi stiller samme spørsmål ofte, og kan finne det slitsomt de gangene vi spør og dere ikke vil fortelle det vi spør om, at vi ikke er empatiske nok.

Mengden ord som må til for å få tilfredsstilt dere jenter er som regel høyere enn vårt.

Er bare noen tanker, ikke at jeg bruker noen kalorier på å tenke på dette.
Men kanskje noen andre gjør det.

Trist når man ikke føler at man får noe igjen fra en som en liker litt, men ce la vie.

Lykke til med å møte noen fredagyey :)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 21 april 2012 05:27

Det er neste det dummeste eg har hørt!
Å blokkere noen fordi dei stiller feil eller for få spørsmål!!
Rart dere er single da

Skjult ID med pseudonym torsketran lø. 21 april 2012 09:59

Nei, det er ikke rart.
Og forum er ganske profesjonelle single.

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 21 april 2012 11:17 Privat melding

Eg synes mange jenter er frykteleg dårleg på å halde ein samtale i gong, enten har dei fleire ball i kurven eller så er dei gørr kjedelege. Heldigvis finnes det eit par jenter som er det heilt motsatte og eg brukar timar på å svare :P

Skjult ID lø. 21 april 2012 16:25

Jeg har hatt et par samtaler i gang, hvor det ikke kommer noen nytt, eller hvor han ikke spør om noe etter et par runder frem og tilbake, selv om jeg har fortalt litt om meg, og spurt noe om ham i hver mail. Da er det bare å la samtalen dø ut og gå videre til neste. Er han interessert tipper jeg han har noe han lurer på og klarer å spørre om det :). Tror egentlig ikke menn er hverken dumme eller analfabeter. Trenger nok bare å være nok motiverte. Stå på både damer og menn - plutselig er drømmepartneren der!