Alle innlegg Sukkerforum

Blokkerer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt fr. 20 april 2012 17:25

Det burde vært mye enklere og blokkere, skulle kunne blokkert ved bare å merke på bilder eller navn, i visningsbildene. Er jo ikke noe innteressant og blad igjennom profiler man ser ikke er interresant gang på gang.

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 20 april 2012 17:53

Det er da ikke sååå vanskelig å blokkere...? Mener du at du vil blokkere profiler du ikke en gang har lest?? Ja da sitter du til slutt igjen med en person.. deg selv...

Skjult ID med pseudonym blokk fr. 20 april 2012 18:03

Jeg merker at når jeg selv blir blokkert, så må jeg bare gå inn på profilen til noen andre og blokkere.

Skjult ID med pseudonym blokk fr. 20 april 2012 18:03

Av og til er utseendet nok til å ville blokkere noen. Alle har sine minstekrav.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt fr. 20 april 2012 18:32

Mange man ser med en gang at man ikke føler seg tiltrukket av, har ikke noe med minste krav og gjøre. Noen tiltrekkes av det og andre det, sånn er det bare. Og det hadde vært veldig greit om man kunne plukket ut alle man ikke fant interressant på en lettere måte. Mye lettere og finne fram til den "rette" når man ikke har så utrolig mange profiler å bla igjennom gang på gang.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 20 april 2012 18:53

kan fint gå inn i profilen og blokkere :) Tar ikke så lang tid. Ikke ser de besøket ditt heller om du blokkerer. Men hadde vært kjekt med blokkering rett fra online listen ja. Man har jo noen preferanser ( selv om man gjerne skulle hatt noen andre noen ganger )

(mann 36 år fra Aust-Agder) fr. 20 april 2012 19:09 Privat melding

@Snehvit

Han kan vel se ut i fra profil bildet at jenta(ene) ikke har stor personlighet (ref. pupper), og da er det jo ikke noe spennende å lese profilene uansett ;)

Men over til det TS mener, så ser jeg jo at dette hadde vært enklere, men nå er ikke jeg en som ser noe særlig på enten utseende eller stor "personlighet". Som nevnt i andre tråder så er visst burugle ikke noe positivt å si om noen, men hvem er det som bestemmer at den eller den personen er en burugle?
Når sant skal sies så det første man legger merke til både her på Sukker.no og i virkeligheten så er det utseende, så overfladiske er vi ALLE sammen. Å si noe annet mener jeg er å juge, men skjønnhet er individuelt, og vet man hva man leter etter så kanskje man finner det fortere.

Skjønner hva du mener Tigergutt, men det er nok en grunn til at de har gjort det slik som de har her på Sukker.no. Men man vet jo aldri, kanskje det kommer, du får fremme det som et forslag for de som administrerer siden.

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 22 april 2012 19:38 Privat melding

Idag har jeg vært ufin og tatt en runde med blokkering på folk jeg absolutt ikke har noe som helst til felles med what so ever (nudies i albumet/barisprofiler/etc) og et par jeg kjenner fra før (IRL). Dette fordi, spesielt de jeg allerede kjenner, tar jo bare opp plass for eventuelt nye bekjentskaper. Men så lurer jeg på, hvis jeg går inn for å blokkere noen, vil jeg da synes på deres besøkende-liste? det ville jo være ganske tåpelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 april 2012 19:42

Ja, skulle likt at folk slapp å inne for å blokkere. Eller i det minste at om du ble blokkert så ble besøkantallet fjernet.
Så lenge det ikke er noen dato/tidsstempel for nå folk besøker profilen din så er det jævlig frustrerende når blokkeringer teller på besøkene. For da vet jeg ikke om noen har vært innom for å blokkere meg eller om det er hun siste som har vært innom enda flere ganger siden sist.

Hadde vært flott med tidsstempel og at blokkeringer ikke telte med i antall besøk.

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 20:17

Om noen er innom og blokkerer deg og viser bildet..så trykker du kanskje på personen for å se hvem det er. Da kommer du jo ikke inn på vedkommendes profil om han/ hun har blokkert deg. Da får du jo svar.... Men litt kipt, ja enig ;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 22 april 2012 22:10 Privat melding

ja, men er det ikke det som er ulogisk? Når man er innom for å blokkere noen, bør man vel forsvinne fra den personens besøkende-liste ogå?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 april 2012 22:13

..blokk... blokk... blokk?? blåååkkk blåkk blåkk blåkk blåkk.... blokk..