Alle innlegg Sukkerforum

Fall-lemmer, feller og andre salattråkkere.

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 20 april 2012 23:29 Privat melding

Sånn er det med online dating, man kommer inn i en verden av tilbud, som blodfersk singel møter man et mekka av utvalg, en ICA Maxi på landsbygda, handelsmarked i Marrakech. Det bugner av ferske, overmodne, underprisede og supertilbud. Man kan sikkert prute? Side opp og side ned med flotte håpfulle damer på jakt etter sin store kjærlighet. Eller kanskje ikke den store, litt overvektige, heller en barsk, passe trent handymann? Hvem vet hva alle disse damene leter etter? Kanskje noen til og med leter etter meg? Så da går man håpefull til verks og søker følgelig innenfor sin nærmeste radius, noe som kan være utfordrende for en som bor i en bygd langt utenfor allfarvei som meg. I søket dukker det opp et par søte jenter og man går i sin aller første online datefelle og skriver til dem begge. Ikke så galt for all del, og ikke der feilen ligger heller. Lærdommen ligger i, sjekk facebook først, så hadde man funnet ut at disse to søte jentene, trolig er vakre fordi det er arvelig og ligger til familien. Leksjon nr. 1 ikke skriv til søstre, det kan fort slå feil.

Heldigvis mister man ikke motet når man driver med online dating, det er jo som å kaste garn i et oppdrettsanlegg, det formelig kryr av småyre jenter i alle fasonger og størrelser. Så man sprer på og som menn flest tenker man jo på effektivitet, vi er glade i å være litt produktive, så vi kaster ut garnet i form av et likt formulert brev til alle over middels vakker og gjerne med geografisk større spredning uten å tenke på deres mobilitet. Her er det statistikk som gjelder jenter. «For hver nei, er man nærmere en ja» dette har vært de litt beskjedne guttenes mantra når de begynte å gå på byen full av mot og håp før deres rungende nei knuste all selvtillit. Og jenter snakker sammen, leksjon nr 2 ikke skriv like brev til alle, det blir bare litt feil, og jenter er lumske de ser garnet og de smetter unna.

Del2 følger...

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 20 april 2012 23:30 Privat melding

Likeså fullt kan man lykkes å finne noen flotte jenter som tar kontakt, og når man er vant til å treffe noen ute, kunne prate i fred og ro, så blipper det over hele radaren til jentene. Takket være leksjon nr 2 så er konkurransen hard. Skjønner man ikke at når alle menn stiller seg i det samme oppdrettsanlegget og kaster ut garn, så blir det vanskelig å gjøre en god fangst? Vel tilbake til poenget, man er vant til å kunne se dama dypt i øynene, ta på henne om du har sjans, prate og flørte. Men her er det konkurranse. Ikke mist motet eller hodet. Leksjon nr 3, stay cool, ikke bli for ivrig, og la av og til fisken svømme til deg. Man vil jo helst at fisken skal bite på kroken, og ikke hoppe ut i vannet og tre kroken i fisken…

Speil, speil på veggen der… et paradis for overfladiske førsteinntrykk. Man leter rundt i singelverdens IKEA-katalog og som med så mye annet, estetikk, form og farge selger. Smaken er forskjellig. Men ingen kjøper overraskelsespakker heller. Få et bilde på profilen din og vis deg frem i den flotte prakten du har. Online ansikstsshopping en gren hvor alle prøver å hoppe over sin egen list og man blir pirkete ut av en annen verden. Så dagens siste leksjon, dra på deg smilet og se i kameraet. For det er der det starter.
Da gjenstår bare å ønske alle happy hunting denne helga, måtte det bli din siste, så det blir mer plass til oss i restekassa. God helg.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 20 april 2012 23:45 Privat melding

@LissiBlond - du kalte meg "unge mann" - bonuspoeng til deg :) *smelt*

(mann 36 år fra Aust-Agder) lø. 21 april 2012 00:16 Privat melding

Artig lesestoff :)

Tror mange kjenner seg igjen, og har like erfaringer.