Alle innlegg Sukkerforum

knullbar vs kjærste materiale

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lillemy lø. 21 april 2012 08:19

Det jeg lurer på er.
Når jeg er på byen er det mange som vil ha sex med meg. men liksom ikke mer.
Hvordan få tak i de guttene som vil noe mer ? Og her inne får jeg sjelden post

Skjult ID med pseudonym :) lø. 21 april 2012 08:22

Ikke noe problem! Du finner sikkert noen som både vil ha matpakka si smurt, middagen servert og rene klær i tillegg. Stopper vel omtrent der :)
Så at man slipper billig unna med kun sex må vel være positivt?

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 21 april 2012 08:30

En måte er å kanskje taste og bli kjent med snille gutter, som du ellers ikkje ville brukt 2 minutt på?

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 21 april 2012 08:40 Privat melding

Stikk innom så jeg får titte profilen din , lettere å uttale seg da..

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 21 april 2012 08:50

Som mann er det alltid noe i meg som gjerne vil ha sex med flotte damer. Og jeg leser deg sånn at du appellerer til den delen av menn.

Så er det en del av meg som gjerne vil utvikle noe mer. Og det går ikke på tvers av ønsket om sex, men kommer i tillegg. Så vi må møtes på interesser og tankesett. På en del utesteder kan det være vanskelig å kartlegge menn i forhold til annet enn ren seksuell tiltrekning, så mulig du bør oppsøke steder hvor du treffer folk som deler dine interesser ellers, eller i hvert fall steder man kan trekke seg tilbake i lokalet for å prate. Og da må du benytte sjansen til å snakke litt.

Dette ville funket på meg, men hvor typisk jeg er, vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym lillemy lø. 21 april 2012 08:55

Takk for kloke ord :-)

Skjult ID med pseudonym supermann lø. 21 april 2012 09:00

Dette er et klassisk punkt dere damer ikke ønsker å ta innover dere:

Menn stiller mye lavere krav til ei dame han bare skal ha sex med enn de han ønsker et forhold med. Han er villig til å gå langt under sitt eget nivå om man kun ønsker sex. Så om en gutt kun vil ha sex med deg og ikke noe mer, så er det fordi han anser deg til å være under hans nivå!

Det er også mye av forklaringen på hvorfor damene her på sukker får så mange meldinger. Vi menn er nemlig klare for litt pause-spenning mens vi venter på den rette. Det fører til at vi sender meldinger til mange damer for å kanskje få napp på sex. Vi sender da meldinger til damer under vårt eget nivå. Det fører igjen til at disse damene tror de er veldig populære, men dere har ikke skjønt hva dette dreier seg om. :-)

Skjult ID med pseudonym lea lø. 21 april 2012 09:13

Helt riktig *LissiBlond, akkurat som kvinner som kan det samme:) Men jeg tror *supermann har et poeng dessverre:(

Skjult ID med pseudonym sta lø. 21 april 2012 09:18

Tror nok Stevia treffer ganske så bra, samt at supermann har noen poeng også :)

Man kan fint ønske kun sex med ei som man anser som attraktiv av utseende, mens forhold så må man jo også tåle personligheten over tid. Og da er det litt andre "krav" som slår inn.

Er ikke alle menn som kun er ute etter sex, men tilnærmingsmåten er nok ganske lik for begge, så hvordan man skiller dem er nok vanskelig. Tror nok ikke man merker veldig stor forskjell på dette på kort tid, men over tid så merker man det nok.

Det har vel mye med instillingen dere jenter har også, at ingen menn vil roe seg ned før de er 50 ;) Med den rette jenta er det ikke noe problem i det hele tatt. Akkurat som dere så trenger vi også den rette "kjemien" for å bruke en skikkelig klisje. Føle oss ønsket av henne og at hun åpner seg og ikke sitter på sin egen tue og spiller hard to get liksom :p Vi har nok akkurat samme behov som jenter for å velge noe langsiktig.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 09:20 Privat melding

Prøv å post noe på oppslagstavle

Skjult ID lø. 21 april 2012 09:20

Til "supermann": vi damer vil jo for all del unngå den typen du her beskriver, men er jo smertelig klar over at de finnes, og særlig her inne! Hva mener du damer skal se etter for å luke ut menn som bare vil ha sex versus menn som tar kontakt fordi de er interessert i å finne ut om vi kan være drømmedama?

(mann 36 år fra Aust-Agder) lø. 21 april 2012 09:30 Privat melding

Langt under eget nivå.........

Hva faen skal det liksom bety?
Greit nok at man kan ha sex med folk som man kanskje ikke vil bli sammen med, men er det virkelig noe poeng i seg selv?
One night stands har jo veldig mange hatt, og mange som har "prøvekjørt" en potensiell kjæreste noen ganger for å se hva det ledet til. Klart at en fremtidig kjæreste/samboer/kjerring må ha flere sider enn at du bare du bare vil ha hun til å få tømt pungen.

Stevia er inne på noe, man må finne sine likemenn og da må du oppsøke miljøer der du mener du kan finne de.
Man kan helt sikkert finne den neste livs partneren sin i køen på Kiwi men er vel ikke så mange som flørter der.

Personlig så så syntes jeg dette er en grei plass, men folk kan jo være helt annerledes i real life enn det de utgir seg for å være her.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 21 april 2012 09:34

@(Skjult ID ) - lø. 21 april 09:20
Tror kanskje det blir vanskelig å skille de to sånn med en gang. De som bare vil ha noe kan være vel så flinke til å vise akkurat samme interesse som de som ønsker noe langsiktig. Mange av dem er jo veldig flinke til å trykke på de knappene som trengs for å oppnå det man vil ha. Så er nok ingen fasit for hvordan man finner ut hvem som vil noe mer enn bare sex.

Nå tror jeg nok ikke det med attraktivitet har så veldig mye å si for om de bruker sukker eller ikke, da har du ikke sett alle de utrolig attraktive damene her inne Lissi :) Har vel mer med hvilke menn man møter hverdagen kanskje, som ikke helt er det man leter etter? Evt så vet man ikke selv helt hva man leter etter, så da prøver man litt forskjellige steder.

Det "nivået" han snakker om er jo forskjellen på kun ett pent utseende og ei som man faktisk liker for personlighet/væremåte også. Er jo en viss forskjell. Dette burde dere kjenne igjen selv, en veltrent kjekkas vil nok være noen dere kunne tenke dere å bare ha sex med, men over tid er han for slitsom/dum/irriterende ( osv osv ) til at man har lyst til å være sammen med ham over tid.

Skjult ID med pseudonym jente lø. 21 april 2012 09:38

Supermann har rett, og det er på tide at vi kvinner innser dette og ta det innover oss. Ha gjerne ons, men gjør det fordi du har lyst på sex med fyren, ikke fordi du tror at han bryr seg om noe mer enn sex med deg. Vær klar over at du ligger et stykke ned på lista hans.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) lø. 21 april 2012 09:42 Privat melding

Gir du de sex da TS??
Får jo oppmerksomhet når æ e ute æ også, men hopper ikke til køys me dem fordi.
Hvis en mann sjekker mæ opp og æ liker han, gir æ han nr mitt og ber han ringe mæ dagen etter så vi kan møtes.
Da får æ hvertfall vite om han faktisk er interessert eller bare full og kåt ;)

Psst: Dessuten er sex mye bedre når man ikke er full ;P

Skjult ID med pseudonym sta lø. 21 april 2012 09:55

Er vel det som er poenget, vi har forskjellige preferanser. Alle er vi forskjellige også. Men vi er nå bygd sånn at hjernen generaliserer fordi ellers blir det for mye informasjon å ta hensyn til. Helt normalt det.

Noen synes vi er pene, men ikke noen vi ville vært sammen med over tid. Noen har begge deler og ingenting er bedre enn det :)

Man anser jo ikke ei dame for dum bare fordi man ikke ville hatt henne som kjæreste? Da klarte du fint å lese mellom linjene igjen og tilla informasjon som ikke sto der. Eneste jeg sa var at personligheten ikke matchet det man over tid ville ha likt. det er absolutt ikke det samme som dum. Her kommer alle de små tingene inn som gjør en personlighet, hvordan man snakker, hvilket språk, kroppsspråk, aktiv, avslappet osv osv. Er dette som avgjør om man trives med en person over tid, ikke kun utseende. Selv om det kan være nok for en kort tid.
Var poenget jeg prøvde å formidle :)

Alle har vi dårlige og gode kvaliteter. Det var det å finne ei man setter pris på alle sammen, samtidig som hun setter pris på dine da :)

Skjære alle over samme kam er nok ikke så lurt nei. Bak ett utseende og noe tekst ligger det masse erfaringer som har gjort at personen er som den er. Og det er alltid spennende å lære mer om personen enn det man får ut fra en profil. For det mest spennende med de fleste står nok ikke i profilen :)

Skjult ID lø. 21 april 2012 09:56

Helt enig LissiBlond, Synes dette var en fin tråd, greit å høre andres erfaringer og fint å få høre det fra både menn og kvinner.

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 09:58

Sta er hvertfall både kjekk og morsom ;) Bare så synn du bor på helt feil kant av landet ;) Haha

Skjult ID med pseudonym sta lø. 21 april 2012 10:01

Awwwww JSSJ takker ;) Flytter for deg vettu, bare å si fra * blunker lurt *

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 10:03

Har vært på utkikk etter noen kontainere, men fortsatt ikke sett noe til de ;)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 21 april 2012 10:03 Privat melding

JSSJ

Hæææ.. sex i edru tilstand?? :-.O Nei, det er jeg for sjenert til ja.. :-/

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 10:05

Da har du gått glipp av mye moro Jan Erik!! ;D *flire*

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 21 april 2012 10:06 Privat melding

@JSSJ - der kom dama med fasiten. Enkleste måten å finne ut om en mann er interessert er å holde igjen med sexen. Det er ikke verre enn det.

@TS (som jeg har skjønt nå betyr trådstarter.. :P Bruk litt tid, snakk med vedkommende, finn ut hva han vil og om dere har en større felles plattform enn bare "gode i senga" - så vil man kunne danne et grunnlag for om også "fornuften" er enig med libidoen. For min del må begge matche for at jeg følger opp en interesse. Jeg vet forskjellen av å være betatt og falle for noen. Betatt kan man bli av tekstene her inne, men jeg kan ikke falle uten å ha møtt vedkommende også. Så et tidlig treff over en kopp kaffe for å få sagt hei er en god start. Og om det virker som en bra fyr så kan man jo treffes flere ganger for å se om det skjer noe. Ellers er det jo et godt råd å få en interesse og møte mennesker via hobbyer eller aktiviteter, da de kanskje vil være mer likesinnede i utgangspunktet.

Det er nok mange useriøse her inne, men de seriøse finnes de også. Men for min del må både fysisk og mental tiltrekning matche og det hjelper ikke hvor pen dama er om det ikke er noen felles verdigrunnlag, da mister jeg interessen.

Lykke til.

(mann 36 år fra Aust-Agder) lø. 21 april 2012 10:09 Privat melding

@LissiBlond

Trodde de fleste her inne mann eller kvinne var ute etter å finne noen å være sammen med, mer enn bare sex tenker jeg på.
Kanskje bare jeg som ikke kjenner mitt eget kjønn godt nok......

(mann 46 år fra Akershus) lø. 21 april 2012 10:13 Privat melding

Ja, spesielt siden jeg drikker så lite og sjelden JSSJ ;-) hehe

Men nå skal jeg ikke sabotere tråden mer :)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 10:18 Privat melding

Lissiblond;

dummeste jeg har noen gang hørt: De mennene som virkelig har draget og kan velge og vrake i kvinner er aldri innom sukker.

Er det positivt at man kan velge og vrake eller sier det noe om gutten/jenta som velger denne personen?

JSSJ er den perfekte her inne ;) hehehe

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 10:23

Har ikke du glemt å gi mæ en "update" på en spesiell date Kevin?? ;)

Hehe JSSJ havner alltid i vennefella ;P

Skjult ID med pseudonym lea lø. 21 april 2012 10:27

Igjen enig med *LissiBlond:) hun har skjønt det gutter, så det så!

(mann 46 år fra Akershus) lø. 21 april 2012 10:28 Privat melding

Jeg tror nok at LissiBlond har rett i at det finnes mange menn (og noen kvinner) her på Sukker, som bare er ute etter noe "uskyldig morro".. Sukker og andre datingsider er jo bare en komprimert utgave av den virkelige verden, slik at ting ofte blir mer synlig.

Mer ikke enig med henne i at det bare er de av oss som ikke kan velge og vrake som benytter Sukker og andre nettsider. Det finnes mange både kvinner og menn her inne som jeg tror kan velge og vrake i partnere. Iallefall når vi snakker om sexpartnere.

Forøvrig så er det skrevet mye klokt her i tråden, og mine tanker rundt det har vel andre alt klart å formulere :)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 21 april 2012 10:32 Privat melding

Vennefella er nådeløs JSSJ.. Den sitter som en saks rundt leggen når du har tråkket i den, og den slipper ikke taket.. Har noen merker på leggene etter den, er vel igrunnen heldig som fremdeles har bena intakt :)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 21 april 2012 10:35

JSSJ du kan jo ikke havne i vennefella ;) det går bare ikke! Tror de containerne ble borte gitt... håper du kan fø oss begge når jeg kommer :p

Ofte har nok dette med at man kun tiltrekker seg en viss type personer noe å gjøre med det man selv formidler/utstråler, bevisst eller ubevisst. Så da har man vel noe å jobbe med for å endre litt på seg selv også. Ikke alltid det er eksterne faktorer som er skyld i "problemet" :) Noe å tenke på for oss alle en gang i blandt ;)

(mann 36 år fra Aust-Agder) lø. 21 april 2012 10:38 Privat melding

"flørt som kan utvikle seg til", betyr jo ikke at man bare vil ha pulings, ihvertfall ikke i mine ører.

Som nesten de fleste andre så tror jeg ikke at det sier *BANG* *SMELL* *FYRVERKERI* (tegneserie lyder) hos noen etter første møte. Man trenger tid for å bli kjent med en person, men man merker fort om det er noe man vil satse på.
Jeg tror og mener at de fleste forhold begynner som en flørt som utvikler seg, og jeg tror at de som setter "flørt som kan utvikle seg til" er ute etter et langtids forhold.
Mulig at oppfatningen av denne statusen, om man vil kalle den det, er noe forskjellig fra kvinner til menn, eller om det er mind settingen til personen som avgjør hva en person med en slik status er klar for.

Visst bare folk kunne si i klar tekst hva de vil ha utav det å være på sukker så hadde alt vært så utrolig mye lettere :)

(mann 35 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 10:56 Privat melding

Kjenner meg igjen, ass. Folk som vil ha sex med en er et evig mas. Det er derfor man skal prate med de som ikke er mest populær på byen, men velge fra andre hylle. Mye lettere å ha en ordentlig samtale :P

Bra tråd forøvrig (noe det ikke har vært så mye av her i det siste)

(mann 40 år fra Sogn og Fjordane) lø. 21 april 2012 11:32 Privat melding

Om dette er et stort problem så foreslår jeg at man blir med i organisasjoner/frivillig arbeid der man møter nye mennesker hele tiden (edru) her får man prøvd både medgang og motgang på de man treffer og det er ikke sjeldent dette utvikler seg til et sterkt forhold...

Når det er sagt. Om en mann avviser en kvinne på byn er du en dott som ikke ser skogen for bare trær og når kvinner avviser menn er de (etter selvsigende) seriøse kvinner... finn sex feil!
Skal med en gang si at dette selvfølgelig ikke gjelder alle kvinner, men mange. så jeg trenger ingen melding om det :)

Håper alle her finner seg en god make og lykke til i jakten :)) og god helg!

Skjult ID med pseudonym bat lø. 21 april 2012 11:33

Jeg fikk nylig en melding fra ei på et annet, spesialisert nettsted.
Svarte positivt med nøytralt innhold, men uten å få svar.
Så sendte jeg henne en mail som gikk på det intime, og nå er en dialog igang :)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 11:55 Privat melding

Yes..... Null sex men fortsett å være interessert/ flørtete med fyren til evt han spør etter ditt telefonnr og inviterer deg på date.

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 21 april 2012 12:31

@lissiblond

Og herved er du unevnt til " generalisering " generalen :)

Enig med deg i at fordelen med å ha levd lenge er "opparbeidet erfaring "men desverre hjelper det lite hvis man får alt for stor avstand til de som kommer etter noen man naturlighvis gjør etter en hvis tid .Det hjelper altså lite for å kunne forstå og utalle seg om andres vaner

Er det å generalisere å si at alle damer vil ha sex men de tør ikke inrømme det ?
Problemet ligger i at når man er søkbar på nett da tør man ikke å skrive hva men egentlig ønsker , " det passer seg ikke " På nett skal man være seriøst også håper på at det kommer en frekk jævel som gjør deg våt i buksa for damene og tenner deg for mannen :) Til å med skrive om dette her er ikke politisk korrekt .

(mann 42 år fra Oppland) lø. 21 april 2012 13:02 Privat melding

@JSSJ Du gjør det på akkurat sammen måte som jeg gjør det du :D nice

Skjult ID med pseudonym Bullgog lø. 21 april 2012 13:02

Kanskje best å IKKE bare hoppe rett i sengen ....

Skjult ID med pseudonym Adnil lø. 21 april 2012 13:04

Tror dette er komplisert både for kvinner og menn. Har noe med timing... I perioder er du kanskje der at du ikke ønsker noe mer, enn kortvarige opplevelser, men så kan tiden komme hvor du søker noe med mer substans. Det er som er viktig i begge tilfellene er å være ærlig tenker jeg.

For min del har jeg vært singel i tre år (er kvinne) og klart meg veldig greit med flyktige møter. Men er nå kommet dit at jeg kunne tenke meg å treffe noen som kan berike livet mitt på flere områder. Når jeg da får meldinger fra menn som er der jeg var før kan jeg ikke reagere på det :))

Men de som som later som de er ute etter noe mer seriøst uten å være det har jeg lite sansen for. Er uansett lett å sile ut,... synes jeg...

Så dette med kvinner som må holde tilbake sex for å finne ut om han virkelig liker deg.. hmm det er et spill jeg ikke vil være med på. Er det slik at man er tiltrukket så er man det, og liker han deg, ja så liker han deg og om dere har hatt sex...

Ser dette ble noen løse tråder, men er mine refleksjoner etter å lest tråden her....

Skjult ID med pseudonym Schnuppa lø. 21 april 2012 13:19

Jeg er en av de som får en del oppmerksomhet når jeg er ute på byen( det at jeg er kun annenrangs for disse gutta var jo...interessant å høre). Jeg opplever å ha helt mistet troen og tilliten til at en mann har ærlige hensikter. 95% av de som tar kontakt med meg( ute), er interessert i kun sex. For å bli kvitt disse useriøse fyrene, drar jeg alltid den samme greia; " jeg vil ha hele pakka jeg, vettu" eller " jeg er på jakt etter en kjæreste" . Disse kommentarene er alltid nok til at de rygger raskt, og fordufter i løse luften ;)

Skjult ID med pseudonym Adnil lø. 21 april 2012 13:27

@Schnuppa... hvordan vet du at de bare er ute etter sex .. Jeg tror jeg hadde blitt skremt om en mann jeg traff på byen sa " du jeg vil ha hele pakka jeg" ...
Så klart er det en del som kun ønsker det, men det jeg mener er at det å ta det litt slow, gi tlf nr avvente å se om de har lyst på date, og så se hva som komme ut av det...

Det at jeg blir sjekket opp vil jeg ALDRI tenke er fordi jeg er annerrangs og dermed lett å få!! Og tar jeg feil, velger jeg å fortsette å være naiv, og tenke det beste om de mennene jeg har møtt i mitt liv.. Min erfaring er ihvertfall at de fleste ønsker mer konakt, .. og mange ganger har det heller stått på meg ...

Skjult ID med pseudonym Schnuppa lø. 21 april 2012 13:35

Hvordan jeg vet de bare vil ha sex? Vel, de mennene JEG snakker om, er menn som er ganske så direkte i sine ønsker for kvelden. Dette er menn som er slitsomme, slibrige og tydelig ute på jakt etter et passende bytte for natta.
Jeg har ikke for vane å skremme bor ALLE menn jeg møter på min vei. Er da en sosialt oppegående dame.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 13:39 Privat melding

Og nettopp det at 95% av guttene på byen som prøver seg på søte jenter er ute etter sex gjør at man ganske greit gir opp sjekking i fylla. Null vits å approache ei dame som allerede har oppe jernmuren og tror at du er som alle de andre. Mye bedre med en sukker-date one-on-one da :)

Skjult ID med pseudonym Adnil lø. 21 april 2012 13:44

@ Schnuppa tror Aires har et poeng. Har ihvertfall fokuset mitt her inne på Sukker nå når jeg ønsker å åpne for noe mer seriøst.
Uansett lettere når alkoholen ikke er en faktor:))

Skjult ID lø. 21 april 2012 16:33

@Schnuppa: ad menns adferd på byen - så for en god del år siden en dokumentar om tema Kjærlighet der de hadde gjort spørreundersøkelser til menn og kvinner på byen i over 39 land (!) om hva de var ute etter. Ikke overraskende var det vel opp mot 90 % av mennene som bare var ute etter sex, mens majoriteten av jentene var ute etter å finne en partner/kjæreste.

Derfor tror jeg nesten det er mer seriøst å date på nett først enn å stå halvfull og henge i en bar og tro at drømmedama eller prinsen tilfeldigvis er akkurat der akkurat da. Så man kan være attraktiv og få oppmerksomhet IRL også, men bare fortsatt ikke ha funnet den rette. Da kan nettdating være et supplement til å se seg rundt på treningsstudioet, butikken, badestranda, what ever. Det "skumle" er jo å ta kontakt med noen IRL "Hei, synes du ser ut som en spennende person, lyst til å slå av en prat"? Hvem tør det?

Skjult ID med pseudonym Schnuppa lø. 21 april 2012 17:06

JEG har skjønt dette....er vel derfor jeg er her på Sukker.......

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 21 april 2012 17:17

Applaus til LissiBlond til den første........!

Skjult ID med pseudonym Haha lø. 21 april 2012 18:03

Er det bare slik for gutter. Jeg har plukt opp et par menn på byen for kun sex. Lå ikke noe mer i det. Må ha rette personlighet i et forhold. Satser ikke på å finne "the-one" på byfylla. Du treffer ikke den virkelige personen. Blir helt feil å satse på en full fyr fra min side.

Her på sukker blir det litt det samme, men du får i hvert fall igang en samtale, og alle ønsker vel stort sett det samme. Tar ikke sexmeldinger her seriøst i det hele tatt. Vil jeg ha sex, er det bare å plukke dem opp på byen. Nok av desperate menn der ute.

(mann 32 år fra Oslo) lø. 21 april 2012 18:07 Privat melding

aldri hatt sex i fylla som jeg kan huske...

Skjult ID med pseudonym fjesløs lø. 21 april 2012 18:16

Jeg er ute etter noe mer ;p Men så er jeg anonym også, da!

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 21 april 2012 18:27

@haha

Endelig en kvinne som inrømmer at sånn gjør og ønsker kvinner å ha det ....... anonymt men dog , Skal du pule meg så må du elske meg først , høres litt sånn klosterskoleaktig pike :)

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 18:46

Dette har ingenting med elske eller ikke elske å gjøre..

Har du prøvd en fyllepenis før du eller??
En halv feit fyllepenis er IKKE digg for å si det sånn ;P *flire*

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 21 april 2012 18:54

Nei det har jeg ikke ......:) Enig med deg , kan ikke tenke meg at DET kan være fristende .Har du prøvd en fyllemus noen gang :) ? Ikke akkurat fristende DET heller . :p

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 21 april 2012 18:58

Hehe nei sikkert ikke bedre det nei ;P
Derfor.... Utveksle mobil nr og avtal en bedre date ;)

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 21 april 2012 19:18

tror vi tenker på to forskjelige standpunkter :) liten misforståelse er det lov

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 21 april 2012 19:24

sanker ikke tlf fra fulle damer på byen , du skal være rimelig overbevisende at du havnet der ved et uhell for at moi skal ringe , og er jeg full noe jeg mer eller mindre aldri er holder meg unna damene , erferinger sier at det funker ikke å forsøke å skjekke en dame på fylla ......erfart er rette ord :) lenge siden det .

Kostbare damer er lett å gjennomskue , det var mitt standpunkt her ::::

Skjult ID med pseudonym Haha lø. 21 april 2012 19:26

Visste ikke at fyllepikk blir feitere. Det kommer kanskje ann på mengden med alkohold som er inntatt og da. Av og til kan du føle noe der og da, men ikke noe mer. Det finnes jo noe som heter fysisk tiltrekning uten at personligheten er noe wow. Bare nyte livet. Lever bare en gang, og jeg har ikke tenkt å leve som en nonne. Har ingen dårlig erfaring. Mye bra kan skje i fylla. ;-)

Sånn uten videre betyr det også at om jeg hadde truffet den VIRKELIGE store hadde jeg nok ikke blitt med første natten nei. Er mye mer alvorlig når følelser blir involvert. Det er bare sex. Så lenge en velger å beskytte seg så har vel ingen andre med det.

Skjult ID med pseudonym Adnil lø. 21 april 2012 19:44

Helt enig med deg Haha. Er fler og fler kvinner som også velger å ha sex med noen de ikke har romatiske følelser for. Og hva er galt med det, så lenge begge parter er inneforstått med at det er dealen...