Alle innlegg Sukkerforum

Nært og Sært

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stefar lø. 21 april 2012 11:45

Noe har jeg grublet på en stund. Dette gjelder kanskje ikke dere utadvendte urbane hovedstadsborgere. Jeg skriver stort sett bare til de jeg ser et ptensial i. Og av og til dukker det opp noen som er spennende som er fra samme fylke, eller enda bedre samme kommune. Når jeg skriver til de utenfor mitt eget fylke får jeg svært ofte svar også (70-80%). Men når det kommer til de som bor nært, så får man ikke svar (0 % så langt!), blir blokkert og jeg sliter virkelig med å få kontakt med de som bor nært. Og det er en markant forskjell. Jeg skriver ikke standardmeldinger heller og jeg sender ikke ofte brev, men jeg er aktiv så lenge jeg ikke har funnet den som klarer å fange min fulle oppmerksomhet. Men jeg blir glad når det dukker opp nye spennende personer fra overkommelig distanse og ønsker de gjerne velkommen, er høflig - men det kommer ikke svar.

Hva er det? Blir det for skummelt når det kommer for nært? Er vi på "bygda" (= utenfor Oslo) så beskjedne? Eller ble plutselig online dating litt for virkelig?

Jeg kjenner også noen andre som er medlem her, fra andre fylker, de opplever litt av det samme. For meg hadde det jo vært topp om det viste seg at godjenta befant seg på samme sted - selv om alle besøk på bygdas butikk tilsier noe helt annet :P

(Og nei, jeg har ikke et dårlig rykte her hjemme) hehe.
- og følgelig har man jo ikke lykkes enda heller for de fleste man kommer i kontakt med er jo ikke flyttbare :P

Opplever flere det samme?

Skjult ID med pseudonym Stefar lø. 21 april 2012 11:51

@summerhot - Jeg har ikke noe imot blokkering, kan jo være at man ikke føler noe som helst felles med vedkommende? Jeg kan blokkere de som er helt uaktuelle, de vil ikke nå frem til meg uansett.
Men jeg svarer alltid på meldinger jeg får og blokkerer ikke de jeg har begynt å skrive med eller sagt hei til, det ser jeg på som uhøfflig.

Men det jeg stusser over er at man ikke engang får et "hei" tilbake fra de som bor nært. Når man får svar med relativ stor suksess så snart man overstiger fylkesgrensa :P

(mann 46 år fra Akershus) lø. 21 april 2012 11:54 Privat melding

@stefar
Har ikke opplevd så mye av det her.. Men har opplevd tidligere på andre nettsider at jeg har hatt mye lettere for å få kontakt med jenter som bor ett lite stykke unna, enn de som bor i nærheten. Bodde i Oslo i mange år, og fikk sjelden kontakt med jenter derfra inne på nett. Inntil jeg flytta til Trøndelag, da var de også interesserte.