Alle innlegg Sukkerforum

Søker reisepartner.

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Østfold) sø. 22 april 2012 03:06 Privat melding

Hei jeg har tenkt å dra til enten Spania, Tyrkia,Kroatia, Gran Canaria, Hellas skal bo der et halt år og vært kult med reisepartner.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 08:11 Privat melding

Bør du ikke først bestemme deg for HVOR du vil reise? Tror det ville vært lettere om du hadde bestemt deg for ett land, og også skrev litt om hvorfor du vil reise dit, hva du vil gjøre og oppleve der.

Men etter å ha lest noen av dine innlegg i tråder her på forumet, så må jeg være ærlig og innrømme at jeg tror du vil slite med å finne kvinnelig reisefølge her. Men uansett lykke til. Tror det er flere enn deg som kunne tenke seg ett frihalvår hvor man reiste til ett annet land og kultur.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) sø. 22 april 2012 09:18 Privat melding

Må være fint å være ufør å bruke pengene fra staten til å ta sæ et halvt år i utlandet.
Selv har æ jobb, forpliktelser og annsvar her hjemme som æ ikke kan reise fra på dagen. (tror de fleste som er i jobb uansett vil trenge tid til å eventuelt søke permisjon fra jobben sin til en slik reise)
Men, du kan jo være heldig å treffe ei i samme situasjon som dæ..

God tur!

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 10:17 Privat melding

JSSJ, skal vi reise på mange nye eventyr sammen? :) Hehe to små kan være med :)
Er så dumt du og Eikers ikke var med i går, dere må komme dere på sukkertreff snart :)

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) sø. 22 april 2012 11:32 Privat melding

Hehe - applaus til JSSJ.. Akkurat som man skulle sagt det selv.. :) - hvilket bringer egentlig hele greia over i en annen debatt, men den skal vi kanskje ikke ta her?? :)

Til TS: God tur..

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 11:41 Privat melding

JSSJ...

Han sier jo ikke at han skal reise i morra da ;) Han venter nok ett par mnd, slik at du får ordnet deg permisjon, satt barna bort på institusjon ett halvår, og ordnet det slik at regningene blir betalt. Kan jo være greit å ha hus når du kommer hjem igjen også ;)

Skjult ID med pseudonym oo sø. 22 april 2012 11:48

har bodde i USA i 1,5 år, har reist jorda rundt like lenge, 6 mnd i india, flere kortere turer (4-6 uker) i europa. Alltid alene og alltid møtt veldig hyggelige mennesker. Og turene har bygd min selvtillit..

... du som er så egenhelbredet og har så veldig stor selvtillit som du prøver å gi uttrykk for, har da ingen problemer med å reise til utfordrende "GrandCanaria" i 1 år?

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 22 april 2012 11:55

Vel, uten å dra denne debatten videre i akkurat DEN retning, vil jeg nå bare si at HVA folk bruker trygda si på (om det nå er pensjon (pensjonister i Spania!), uføretrygd eller hva...) regner jeg som overhodet ikke MIN (eller andres) sak... Så hvis noen vil reise til utlandet for disse pengene, er det jo helt kurant for min del (det er jo IKKE direkte fett (myte!) å leve som ung ufør, så økonomisk kan det jo være en fordel i seg selv)...
Og NEI, det er f..n IKKE akkurat enkelt å få innvilget uføretrygd heller, DEN myten (nok en!) kan jeg med selvsyn avkrefte (kjenner både folk som har blitt det, samt NAV-ansatte og leger som jo stadig er innom fenomenet, og de sier alle som en at prosessen er lang, tidkrevende (og de som søker om det legger vanligvis til "slitsomt"...), krever mye kontroller/legeærklringer o.lign), og de som driver med trygdesvindel (og dermed (mis)bruker av "våre skattepenger") er i overveldende flertall de på mindre "kontrollerte" ordninger som dagpenger, attføring og arbeidsavklaringspenger (da disse systemene er mindre rigide mht egenrapportering). Sånn, det var bare DET. :)

Skjult ID sø. 22 april 2012 11:58

Dette minner om mobbing

Skjult ID med pseudonym BeesKnees sø. 22 april 2012 12:05

Dette minner om selvskading

Skjult ID med pseudonym ærligtalt sø. 22 april 2012 12:07

Jeg kjenner ikke TS og har heller ikke kjennskap til hva han tidligere har skrevet her på forumet. Uansett, så lenge man ikke kan være konstruktiv i tilbakemeldingene sine, men må slenge dritt om at man vil slite med å finne reisepartner pga hva man har skrevet her på forumet, og at det må være fint å leve på trygd, være helt uten forpliktelser og kunne ta seg et halvt år i utlandet på statens regning, så synes jeg man heller kan holde kjeft. Og det blir ikke mer positivt av at man slenger med en "God tur!".

Ellers er jeg enig med Nref og Skjult ID (11:58).

Skjult ID sø. 22 april 2012 12:15

Enig i at det er noen litt ufine poster i denne tråden.Men med tanke på tidligere tråder av TS som mere hører hjemme i en psykiatrisk sykejournal enn ett sjekkeforum,må han tåle litt pepper.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 22 april 2012 12:16

PS; Å "nave" på Uføretrygd er omtrent teknisk umulig, med mindre du har såpass med skuespillertalenter at du kan lure både NAV-konsulenter (som stort sett har "sett det meste"), leger (som tar den medisinske avgjørelsen/anbefalingen om å innvilge dette) og veldig ofte psykologer/-iatere (ofte involvert) over en periode på flere år (det er ytterst få, om noen som går "rett på" Uførestønad, vanligvis har de henslept ett par-tre-fire år på (enda mindre "fet" økonomisk) arbeidsavklaringspenger eller lign.)... Greier man det kunststykket, har man nesten fortjent å få det og...

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:28 Privat melding

@ærligtalt

Jeg ser du bl.a sikter til mitt innlegg. Der har jeg prøvd å være konstruktiv, ved å råde han til først å finne ett bestemt reisemål, og hva han ønsker å oppnå med turen. Dette for at det skal være lettere for andre å vite om det er noe de ønsker å være med på.

At jeg samtidig har gitt uttrykk for at han kanskje vil slite med å finne en reisepartner her inne, pga bl.a sine innlegg her på forumet. Det er min ærlige og oppriktige mening, og også ment som en konstruktiv tilbakemelding til han. Du kaller deg ærligtalt, vel det var ærligtalt fra meg.. For jeg tror at enkelte av hans innlegg vil virke skremmende på endel damer. Sier ikke at det skremmer bort alle, og det hadde jo vært flott om han fant noen som vil reise med han i ett halvt år.

Jeg skulle gjerne tatt meg ett friår og reist. Men akkurat nå er ikke det noe alternativ for min del. Skal være enig i at det er ufint å bruke trygda hans som ett argument mot han. Jeg antar at det er en grunn til at han er uføretrygdet, og hva og hvor han ønsker å bruke de pengene er det kun han som har noe med.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:34 Privat melding

@Nref

Uttrykket å "nave" er nok ikke ment mot de som bruker NAV for å få uføretrygd. Det er noe ungdom bruker for å kunne få seg det de kaller ett "friår". Arbeidsfrisk ungdom som ikke gidder å få seg en jobb eller gå på skole, og istedet for prøver å snylte på staten, for å få de til å dekke kostnader man har. Er man arb.ledig og ikke har krav på dagpenger, så finnes det jo endel sosiale stønader for å få hverdagen til å gå rundt. Det er vel disse stønadene som blir misbrukt isåfall..
De som ikke kan jobbe av sykdomsmessige årsaker, de er vel ikke de som står mest på for å få "navet". Men rett og slett få den hjelpen de har krav på slik vårt velferdssamfunn er bygget opp.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 april 2012 12:37

@andre300
Synes du skal slette denne tråden, jeg. :-)
Men hva med å annonsere etter reisepartner på Oppslagstavla?
Og så ønsker jeg deg lykke til på reisen, om du nå finner reisemål eller reisepartner først. Tror nok mange kan tenke seg å gjøre det samme som du. :-)

Skjult ID sø. 22 april 2012 12:38

Å skrive sånn til noen man mener hører hjemme i en psykiatrisk sykejournal sier vel sitt om forumskribenter!

Skjult ID med pseudonym ewing sø. 22 april 2012 12:40

@Skjult ID nettopp 12:38
Ja

Skjult ID sø. 22 april 2012 12:41

Eikers. DET ER IKKE ALLE som leser forumet så mye og så ofte som du!

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:42 Privat melding

@Skjult ID 12:38

Hvem mener han hører hjemme i en psykiatrisk journal?? Du eller oss andre?? Kan ikke se noen andre enn deg som har skrevet noe om akkurat det.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 22 april 2012 12:53

Neida, Eikers1, jeg er klar over at "naving" ikke har noe med uføretrygd å gjøre... Men foretrekker likevel å poengtere dette til det kjedsommelige, da noen er veldig gode på å dra alle under en kam og mistenkeliggjør folk som går på alle slags trygdeordninger (spesielt når vedkommende er "ung") nærmest på instinkt... Samt går rundt og innbiller seg at det er noe "stas" å gå på uførepensjon før man omtrent har fått prøvd seg i arbeidslivet, det er jo (snakker jo ikke til deg primært her, da du jo er oppegående nok til IKKE å måtte ha dette inn med teskje :)...) en tung avgjørelse å ta for folk i yrkesaktiv (ev. "sin beste") alder å søke om noe sånt, oftest etter å ha vært lenge på enda "dårligere betalte" ordninger tidligere... Og "lukrativt"? Nei, LITT bedre enn nevnte midlertidige ordninger, og det er nå det. Nokså tungt for selvfølelsen i seg sjæl, dette (det gjelder alle jeg har vært borti i denne situasjonen), om man ikke skal gå rundt og bli skult på med mistenkelighet i tillegg...
Forøvrig enig med Tingeling, best å bare droppe hele tråden.

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:55 Privat melding

Hvordan tør du å søke etter reisepartner her? Var vi ikke alle vampyrer?

(mann 37 år fra Østfold) sø. 22 april 2012 14:13 Privat melding

Hør her folkens, jeg har hatt spirituell oppvåkning hvor jeg har sett bortenfor mitt eget ego/identitet, jeg har kunnskap om verden/universet som er så lang vekk fra deres nivå at hva dere sier preller av som vann på en gås, sannheten er at jeg elsker alt og alle. Men dette er et maskerade spill, hvis dere forstår platos huleligning så forstår dere hvordan jeg ser på dette. Eneste dere ser er skygger og maya illusjoner. Det er menneskets natur å være redd for det man ikke forstår, og lashes det er slik at vi har et tilkobling system til kilden(Chakra systemet), men ego blokkerer denne tilkoblingen og for å få nødvendig energi( universet består i essensen av en energi som kalles aether)så skjer dette gjennom kommunikasjon mellom hverandre. Dette kan være både positivt og negativt, de fleste har ulike negative metoder for å ta denne livskraften av andre på.

Skjult ID med pseudonym Italic sø. 22 april 2012 14:37

Andre300, om jeg tror på at engler snakker med meg så gjør jeg det.

Men på en datingside prøver jeg å treffe litt flere en bare den eller de to andre her inne som synes det samme.

Du fremstår som meget snål, creepy og skummel. Jeg føler jeg vet hva jenter ser etter i en partner.

En som lister opp inntekt i profil og som du skriver i posten over her er ganske way-off target.

Du kan velge å høre på det, ignorere eller gjøre noe med måten du fremstår.

Tror nemlig ikke du er slik i virkelogheten. Du burde mao filtrere/moderere deg litt...

Skjult ID med pseudonym Mannehora sø. 22 april 2012 14:41

Vet ikke hvor det kommer frem at TS er ufør, kan kanskje være en tidligere tråd, men må si at jeg på generell basis synes det høres litt rart ut med "uføre" som har så mye energi og overskudd at de kan holde seg i atletisk form og reise rundt i verden i månedsvis. Burde de ikke da også ha nok overskudd til å jobbe for penga? Just saying.

Skjult ID med pseudonym Yeah sø. 22 april 2012 14:42

Jeg synes det er utrolig bra han legger alle kortene på bordet, jeg. Så slipper man nasty surprises underveis. Poenget med sukker er vel ikke å lokke til seg folk på falske premisser? Er man noe eksentrisk (pakker det litt pent inn her), så er det vel best for alle parter at det kommer frem relativt tidlig... Eller?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 14:56 Privat melding

@Mannehora

Har det slått deg at sykdom er mye mer enn bare fysiske skavanker??