Alle innlegg Sukkerforum

Logistikkproblemer og mødre ute i skogen.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Arrogant sø. 22 april 2012 12:33

Vil gjerne fortelle om noe som betyr noe for evt forhold, men som kan være litt vanskelig å snakke om med en potensiell kjæreste. La meg kalle det logistikk-problemer i livet. Noen sier at bostedet til et kjæresteemne er en filleting, men er det alltid det? Jeg har et travelt liv i Oslo hvor jeg bor (er alenepappa her, har mange politiske verv her, mange venner her) mens jeg jobber i en mindre by utenfor Oslo som jeg togpendler til (dårlig å bilpendle, da parkeringen ved jobben koster 150 kr dagen, månedskort med NSB er bedre). Her på sukker har jeg møtt en rekke sympatiske og interessante damer som har en ting til felles: De er alenemødre og bor på steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak, de er til og med alenemødre som har kjempedårlige samværsordninger i forhold til barnas fedre (eller 0 samvær). Altså bor barna med mor hele tiden og mor mangler frihet til å overnatte hjemmefra av og til.

Og jeg er i samme situasjon hva gjelder samvær. En 14-åring bor hos meg og vil ikke overnatte hos moren sin. Jeg vil ikke la 14-åringen ha ”alene hjemme”-helger. Og lignende bekymringer har disse mødrene fra steder som Hokksund, Svelvik, Rælingen og Drøbak. Flere slike damer har skrevet til meg og startet en kommunikasjon. Men, når jeg finner ut at de er alenemødre uten en skikkelig samværsordning, har jeg ikke en gang giddet å møte dem. For jeg vet at jeg mangler frihet til å tilbringe annenhver helg på Hokksund. Og hun mangler frihet til å komme til Oslo på overnattingsbesøk. Jeg har heller ikke bilen med meg på jobben, så jeg kan ikke kjøre på ettermiddagsvisitter til Svelvik eller der omkring. Og to-tre kvelder i uken skal jeg på politiske møter i Oslo, det begrenser også min frihet til å bygge forhold med noen ute i skogen. Man tenker at det blir for mye logistikkproblemer til at et eventuelt forhold er bryet verdt. Sorry! Litt trist er dette å tenke på. For det kan jo være noen gullklumper blant disse damene, men jeg avviste dem i utgangspunktet.

Rådet mitt er: Er du aleneforeldre og bor ute i skogen, da MÅ du ha en skikkelig samværsordning! Du MÅ ha annenhver helg helt fri! Mangler du slik samværsordning, da bør du enten finne kjæreste i nabolaget eller du bør flytte til Oslo f eks. (Forbausende mange av oss er forresten totalt uvillige til å flytte, gjerne pga barnas skole og venner). Logistikkproblemer bør tas på alvor!

Skjult ID med pseudonym pilgrim sø. 22 april 2012 12:41

Enig med du på endel ting. Skjønner ikke selv hvorfor jeg får mail og hjerter fra kvinner i nord- og vestlandet. Likeså fra kvinner 10 mil unna der jeg bor (Oslo) når det står klart på min profil at jeg blir i byen. I dag morges fikk jeg mail fra en kvinne i Troms med 4 barn????? Why???? :-)

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:43 Privat melding

Jeg bor i skogen, og er fullt klar over utfrodringene med å møte noen andre som alenemor. Jeg kan kun annenhver uke, onsdag - søndag.

Men, jeg skjønner ikke helt hvorfor du velger å lage en tråd om dette på forumet, tror du ikke de fleste alenemødre er fullt klar over dette?

Skjult ID med pseudonym pilgrim sø. 22 april 2012 12:46

De kan jo ikke være klar over dette problemet når man da gjentagende kontakter slike som meg og ts som ikke har mulighet for og flytte på seg.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 22 april 2012 12:48 Privat melding

Det kan jo være problem av mange årsaker, familie, nettverk, barn, skole m.m. Jeg for min del har bodd i Tønsberg, Kristiansand og nå tilbake "hjemme" i Møre og Romsdal. Har en jobb jeg stortrives med.Og som regel går det veldig fint å flytte på seg, mine erfaringer er bare positive. Men møter man den spesielle så må man jo vurdere mulighetene. For min del er det viktig å kunne få meg jobb først. Og man kan om man må bytte jobb - selv om det kan være skummelt. Det ideelle for min del er ei som kunne komme hit først i noen år, men det er "det perfekte". Men jeg er åpen for forslag, det viktigste er at jeg kan få jobb der, og da blir det fort i en by med den karrieren jeg har. Og en annen fordel med å flytte er jo at man blir kjent med mange nye mennesker :)

Det som er det største problemet er jo ikke å relokalisere om man møter den utvalgte, men det å faktisk klare å treffes ofte nok til å bygge noe man vil satse videre på. Jeg er personlig ofte i Oslo/Vestfold og kan lett treffe noen derifra, men blir lettere kjent med personer fra minst to flybytter/utenfor alfarsvei (som meg) osv...

Og kunne godt tenke meg å bo innen 3-4 timers bilradius unna Tønsberg siden mora til guttungen bor der, og 65 mil er litt langt unna rent praktisk. Samtidig at det er lett å reise hjem til Møre og Romsdal - så Oslo/Akershus/Buskerud/Vestfold er aktuelt. (Sånn der var reklamen) :P - logistikken ordner seg om man virkelig vil. :)

Men nå har jeg aldri vært redd for forandringer da, og har vel alltid opplevd at ting ordner seg. Så mitt råd, ikke vær så redd for å utforske nye områder. Det kan være svært spennende det.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 22 april 2012 12:48

Kanskje det kun er for å flørte? tlfsex?

Skjult ID med pseudonym pilgrim sø. 22 april 2012 12:55

@prospero37
Noen eller muligens de fleste av oss velger og la barn komme først og da ikke flytte lengre unna enn at normalt samvær er mulig. Selv har jeg 50 prosent barn og har vært på alt av skolesaker, oppvisninger, etc. Vi velger forskjellig, jeg velger mitt barn først.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 12:56 Privat melding

@prospero..

Jeg er enig i at mange kunne hatt godt av å flyttet litt på seg, utvidet horisonten litt. Jeg er selv en utflyttet romsdaling som har bodd rundtomkring i Sør-Norge. Men jeg er barnløs og har muligheten til å flytte rundt på meg. Hadde jeg hatt barn, så hadde det også begrenset meg litt. Ikke fordi jeg ikke kan flytte, men fordi jeg ville valgt barnet og dets hensyn foran mine egne. Dvs at jeg ville bodd i nærheten av mor, slik at barnet kunne ha kontakt med begge foreldrene. Er vel fordi jeg ikke hadde gått med på å bli avskåret med å kun være "helgepappa" om jeg hadde hatt barn.

Så for de som er i slike situasjoner, så blir man jo gjerne noe fastlåst. Og da kan jeg skjønne de som skriver tydelig i sine profiler at de ikke kan flytte over lange avstander, at de synes det er snodig når andre som bor langt unna med samme kriterier kontakter dem med tanke på ett mulig forhold.

Skjult ID med pseudonym Stefar sø. 22 april 2012 12:56

Går det an å treffes "tilfeldig" på en lekeplass eller en skogstur/fjelltur/tivoli? Hvor man har med barna? Eller er det helt utelukket? Da treffes man diskre over en kopp kaffe og prater sammen. Må man treffes alene første gangen? Kanskje letter om man avtaler å gå på en aktivitet sammen? Bare en tanke som slo meg... Barn har jo ikke noe skade av å se to voksne snakke sammen, og man kan jo like gjerne vise frem "djevelungen" med en gang siden de er en del av helheten?

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 22 april 2012 13:03

At TS er like opptatt , like lite flyttbar og har barn hver helg selv, er jo bare en liten fille ting.

Jajaja... men det er selvfølgelig alenemødrene sin feil uansett og de må finne løsninger som gagner ham..
Om man virkelig liker en person er det da vel begge som må prøve å prioritere? Ikke bare fra den ene parten?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 13:09 Privat melding

@kvinne

Slik jeg tolket arrogant så tar ikke han kontakt med kvinner som han utfra profil ser ikke er flyttbare til han. Mens han opplever at han blir kontaktet av andre som heller ikke er flyttbare. Og kanskje blir en smule frustrert over akkurat det :)

Det er jo selvsagt ikke slik at alt er alenemødrenes feil. Men om du bor i f.eks Bergen med barn, og ikke kan flytte derfra pga det. Hvorfor tar man da kontakt med noen som man ser ikke er flyttbar TIL Bergen?? Er det der det kommer inn enkelte kvinners "behov" om å endre mannen?

Skjult ID med pseudonym Arrogant sø. 22 april 2012 13:17

Takk for fin respons! @Lashes som skrev: "Men, jeg skjønner ikke helt hvorfor du velger å lage en tråd om dette på forumet, tror du ikke de fleste alenemødre er fullt klar over dette?"

Nei, overraskende mange alenemødre på små steder tar det for selvsagt at en mann har frihet til å komme på helgebesøk til dem. (Da mener jeg etter at et kjæresteforhold er startet). Jeg har også blitt dumpet selv av en sukkerdame langt ute, da hun skjønte at jeg mangler denne friheten.

@Kvinne: Beklager hvis innlegget mitt gir inntrykk av at jeg mener alenemødrene har all skyld for slike logistikkproblemer. Jeg prøver å gi råd om viktigheten av SAMVÆR, alt for mange av oss ser ikke hvor ødeleggende det blir for kjærlighetslivene våre at barna som bor med oss ikke har skikkelige samværsordninger.

Jeg har presset masse på selv for å få min 14-åring til å ha samvær med moren sin (altså skikkelig med overnatting), men det er så mye uvilje at jeg er nær ved å gi opp. I mitt tilfelle skyldes dette spesielle årsaker som jeg ikke vil gå inn på her, det handler om forholdet mellom ungdommen og moren).

Skjult ID med pseudonym The One sø. 22 april 2012 13:19

Haha fantastisk. Arrogant er et meget passende pseudonym du har valgt deg TS. Damene må flytte fra "skogen" og inn til verdensmetropolen Oslo for at de skal ha mulighet for å finne en mann. Det er ikke noe galt i å bo i Oslo, men tror kanskje det er lurt å få opp øyne og se at det er en verden utenfor Oslo også. Her hvor jeg bor er det mange, og flere blir det, osloborgere som flytter til for å få en bedre livskvalitet. De pendler til Oslo for å jobbe og ønsker å bo her. For the record, jeg bor lengre unna enn det du snakker om ;-)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 22 april 2012 13:19 Privat melding

@pilgrim -
Tror de som kjenner meg vet at jeg setter gutten først alltid, kjører ofte til østlandet jeg og gjør det jeg kan for at de skal ha mye samvær. Hun har ikke førerkort og jeg kjører gladelig dit for at de skal ha tid sammen. Setter han ikke på fly eller tog alene men får oss noen fine bilturer sammen. Han har det veldig fint han, har fått blitt kjent med min familie, blitt kjent med sin bestemor og slekt. Han har fått gode venner og har det helt topp. Det å flytte betyr ikke automatisk at man setter egne behov først. Det viktigste for oss er å ha det bra i hverdagen og her storkoser vi oss. Og vi kan storkose oss flere plasser vi.

For han vil ha like mye samvær med mora om jeg bor her eller der, og både han og jeg evner å få venner dit vi kommer (om det skjer). Nå har han kun flyttet en gang på 8 år, så om vi må flytte en gang eller to til før han er voksen så tar ingen skade av det. Jeg flyttet aldri i min oppvekst og lurer på om jeg tok mer skade av det... :P

Poenget er vel at alle har sine valg og at man fatter sine valg ut fra en helhet. Ja vi velger forskjellig og det respekterer jeg fullt ut, men også jeg setter gutten først. Synes det var greit at han fikk bli kjent med min side av familien også, noe han har hatt stor glede av. Så må man slutte å hoppe til konklusjoner uten at man kjenner hele sannheten. Verden er ikke bare svart/hvitt.

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 13:24 Privat melding

Hvorfor skriver du ikke bare i profilen din, at du er bundet hjemme og ikke kan reise på besøk? Eller nevner det relativt tildlig i mail?

Jeg tror de fleste damer vil ha en som kan komme til seg iblandt også, ikke bare alenemødre;)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 22 april 2012 13:40 Privat melding

@Eikers1 - Jeg vil heller ikke være helgepappa, så jeg har han heltid. :) Så kan hun være helgemamma - det skal jo være likestilling, så da må noen av oss balansere litt. :) (Og før man hopper til konklusjoner så er det en historie bak det også) (Og jeg har blitt overrasket det siste halvannet året over hvor mange som dømmer mora når jeg er alenepappa -tullinger...at det må være noe galt) - Tro meg igjen verden er ikke sort hvitt. :) Uten at jeg utbroderer det her.

Skjult ID med pseudonym Alenefar sø. 22 april 2012 13:46

TS: Synes du har startet en flott tråd som tar opp mange bra temaer som meget godt kan belyses i et forum som dette. Takk for det!

Tror det er mange her som bør lese innleggene litt bedre før de setter seg opp litt for bastante meninger, ikke sant prospero37? Synes både du og TS høres ut som flotte fedre som helt sikkert finner dere en livsledsager der hvor det passer dere.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 13:47 Privat melding

@prospero

Selvsagt skal det være likestilling på det området også. Og det er jo som regel en grunn til at noen er helgeforeldre, og ikke deler 50%. Men selv om jeg var heltidspappaen, så hadde jeg fremdeles valgt å bli boende i noenlunde nærhet til mora. Såfremt at en jobbsituasjon gjorde at jeg måtte flytte på meg. Selv om jeg også er glad i å kjøre bil :) Men all respekt til deg som tar ditt ansvar som far :)

Skjult ID med pseudonym carbar sø. 22 april 2012 13:49

Jeg synes TS har gode poenger.. Tenker slik selv, og blokkerer mange interessante pga at de oppgir at de ikke er flyttbare. Selv om jeg per nå har ungene annenhver uke. Til høsten flytter nemlig faren vekk og jeg må ta full omsorg. Får barnefri annenhver helg og en dag i uka, men føler at jeg blir så bundet opp at jeg ikke gidder begynne på noe som er låst mht bosted - det er bortkastet tid rett og slett.. Ja, man blir kynisk her inne...:(

(mann 46 år fra Akershus) sø. 22 april 2012 13:55 Privat melding

@carbar

Det er vel ikke å være kynisk, men realistisk..

Skjult ID med pseudonym carbar sø. 22 april 2012 13:57

@eikers1: Det ordet likte jeg mye bedre! Takk:)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 22 april 2012 14:57 Privat melding

Så konklusjonen er at man bør se mer på om de er flyttbar eller ikke, og kanksje være tydelige i profilteksten?
Og kanskje ikke kontakte de som ikke er flyttbare om du ikke er det selv heller? Det var vel budskapet til TS også.
Men det å få til et møte OM man da er flyttbare kan jo også være en utfordring. Om man ikke har synkroniserte frihelger :P Men vil man så klarer man.

Skjult ID med pseudonym Arrogant sø. 22 april 2012 14:57

@Kommode1. Takk for kommentar. Jeg tror jeg ennå står for konklusjonen min: "Rådet mitt er: Er du aleneforeldre og bor ute i skogen, da MÅ du ha en skikkelig samværsordning! Du MÅ ha annenhver helg helt fri! Mangler du slik samværsordning, da bør du enten finne kjæreste i nabolaget eller du bør flytte til Oslo f eks."

Men, rådet gjelder selvsagt bare de som ønsker seg kjæreste.

Ellers er jeg enig med deg i at slike logistikkproblemer lett kan føre til at man aldri blir kjent med sin virkelige tvillingsjel. På den annen side, det finner man kanskje aldri ut at noen var, heller. Når logistikkproblemene er jeg slik jeg beskrev i åpningsinnlegget, får man aldri sjanse til å bli ordentlig kjent. Det blir bare noen e-poster, kanskje en cafeprat, kanskje en stjålet stund intimitet på en avspaseringsdag (mens barn er på skolen). Men aldri nok rolig tid sammen til å kjenne etter.

(kvinne 49 år fra Buskerud) sø. 22 april 2012 18:50 Privat melding

Jeg er i samme situasjon som deg Kommode1, og helt enig. Selv om jeg må innrømme at det har vært utfordrende, spesielt da han var liten, så har det ikke umuliggjort noe...heldigvis :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 22 april 2012 18:54

"Eg veit ei ita jente, eg kjenner ho så vel,
ei veit ei lita jente nord i skooooogen..."

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 19:10

Jeg er IKKE flyttbar, men blir likevel kontaktet av IKKE flyttbare menn... Det burde jo som andre punkter gi match under 70.. som det gjør med f eks absolutt krav på røyk... Så ville de ikke dukket opp som en bra match...

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 22 april 2012 19:12

"med raude kinner, auge blå.....tra-la-la-la-la-la-la-la-la"
*kan bare korte strofer* ;-)

Har ikke lyst til å flytte fra hjemsted, familie og sosialt nettverk jeg heller, men skulle mannen i mitt liv bo på en annen kant av landet og være enda mindre flyttbar enn meg....så er det ikke helt borti natta umulig at jeg tar tør ta sjansen allikevel :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 april 2012 19:29

Du glemmer jo en del scenarioer da.
Hva om hun er alenemamma og barnets far er død? Har hun ikke noe valg hun da eller, annet enn å finne en i nærheten eller flytte til Oslo?

De fleste har vel besteforeldre som kan passe barnet om en skulle trenge en frihelg?

Jeg har ofte tenkt på at avstand er en filleting og jeg har ikke en gang barn. Men likevel, hvis jeg tenker litt fremover og ser for meg hvordan jeg eventuelt skal treffe ei jente for første gang, så er jeg jo avhengig av at hun bor relativt nære. For det er jo ikke akkurat bare bare og dra mange timer en vei, møtes i 15-30 minutter og så reise mange timer tilbake igjen.

Og jo mer jeg tenker, jo flere hinder oppdager jeg. Så jeg begynner å lure litt på om det kanskje bare er like greit å fortsette som singel en 10 nye år.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 19:49 Privat melding

Hittil, er dette den beste tråden jeg har lest her inne i min tid.

Logistikkproblemer og samvær, utgjør mye.

Finnes vel alenemødre med fullt ansvar, som fortsatt kan få venner og familie til å hjelpe til? i dating perioden, har det jo egentlig lite å si om hun kan se deg ofte eller ikke... Hvis man vil, får man det til....

Finnes ingen hinder ;)

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 19:54

WhereArThu... har du unger, siden du sier det finnes ingen hinder?

Da lurer jeg på om du egentlig VET hva du snakker om... Jeg HAR unger, og JA det finnes flere hinder.. Kunne ikke akkurat tenke meg å spørre foreldre om å passe unger fordi jeg skal på date,....

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 22 april 2012 19:54

På tide å sette på en annen plate, kommode1? Tror du har spilt nok Sputnik idag....
Leonard Cohen og "I`m your man" er fin, sett på den du....spiller du høyt nok, skal du ikke se bort fra at damene kommer løpende, fullt overbevist om at du er akkurat det ;-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 22 april 2012 19:54

Enig med WAT, den som vil, får det til (nesten uansett "hinder", vil jeg våge å påstå) i dette "gamet"... :)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 19:58 Privat melding

Snehvit: Ja jeg har en datter. og GRATULERER til deg... du er sikkert mye mer ansvarsfull og flinkere enn meg. Er det det du ville høre?

Og HVORFOR kunne du ikke akkurat tenke deg å spørre dine foreldre? ville du tatt med deg ungen på date da?

Skjult ID med pseudonym Stefar sø. 22 april 2012 20:01

Distanse trenger ikke være hinder. Jeg kjenner et par som bor i hver ende av Europa. Har selv vært på date i Nederland. Barn i bildet hele veien. Jeg jobber sammen med ei fra Polen som har familien "hjemme" om man vil så får man det til. Men noen ser begrensninger der andre ser muligheter. Jeg flytter gjerne ut av landet om jobb/dame passer seg sånn - men da må det være en internasjonal skole i nærheten - hadde vært stas om jr kunne vokse opp med litt mer internasjonal erfaring. Vilje, guts & glory.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:02 Privat melding

*YES! det er det vi snakker om Stefar!

Hvis du ikke prøver, får du det aldri til.

Kanskje enkelte bør se seg i speilet å begynne å tenke.. ?

Skjult ID med pseudonym Adnil sø. 22 april 2012 20:04

Klart at barn kan sette begrensninger... men det kan andre ting i livet og, .. som karriere, fritidsaktiviteter med mer. Jeg har to barn og mener at dersom det å date, og muligens treffe den rette har prioritet er det mulig å overvinne hinder, og avstander:)) For hvis vi tenker godt etter, får vi ikke til det vi har mest lyst til å få til? Jeg gjør ihvertfall det...

Skjult ID med pseudonym stinky sø. 22 april 2012 20:05

wat
tipper du toppen er annenhverhelg pappa...

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:06 Privat melding

hehe ikke snehvit... fordi hun har barn.... jeg tror hun er den eneste på sukker som har barn.. vi andre vet ingenting :P

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 20:06

Har aldri sagt jeg er bedre enn noen.... du må være veldig bitter for noe......................skal ikke gå inn på hvordan jeg ordner date.....

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 20:11

Og PS..ingen grunn til å være ufin fordi jeg stiller deg et spørsmål...Det er bare et tastetrykk unna å melde folk ufine her inne.....

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:12 Privat melding

haha ja, jeg er kjempebitter :P jeg stråler av gretten og bitterhet... ;)

Ser for meg deg lese ordet: I R O N I baklengst ;) hahahahaha

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:14 Privat melding

har jeg vært ufin nå? haha O K. hadde vi sitti i kirken, KANSKJE... men nei. har nok ikke det.

og PS til deg og lille frøken, jeg har ingenting til overs for folk som tror de er bedre enn meg.

Skjult ID med pseudonym Adnil sø. 22 april 2012 20:15

Jeg er ihvertfall kvinne.. til tider har jeg hatt full omsorg, og nå er det av og til annen hver helg, og noen ganger mange mnd mellom...Men jeg har gode venniner, som stiller opp for meg og jeg stiller opp for de:)) Og ikke flau for å få hjelp av familie heller ... De vet at jeg stiller opp for de og :))

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 20:15

1) har jeg sagt jeg er bedre enn deg? Nope...
2) er nok ingen lita frøken.....

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:16 Privat melding

men Snehvit: er du seriøst så barn, at du tør å stille spørsmål og få svar... men når du får et spørsmål tilbake, trekker du deg inn i hullet ditt og kaller meg ufin? PLEASE pust the button ;)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:17 Privat melding

slå opp begreper ironi.. jeg VET Du ikke er noen liten frøken.

:D

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 22 april 2012 20:17

*knegg*

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 20:19

Alltid ønsket meg en sønn til... *dån*....

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:20 Privat melding

Stakkars barn... kan forestille meg hva han må gjennomgå :P

Skjult ID med pseudonym M-42 sø. 22 april 2012 20:21

Mulig hun hintet til at du var barnet..

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 22 april 2012 20:28

Nå er du bare barnslig BT ;P

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:28 Privat melding

M-42: nei sier du det? hva skjer her inne? gikk iq nivået NEDOVER etter fylte 30 ?

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 20:28 Privat melding

saved by the kommode ;)

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 22 april 2012 20:46

Hva mener du? Skal vi heller snakke om krig og fred å sånn likssom ;)

Jess, har tenkt å være 20-og-noe i mange år til!! ;D

*prøver så hardt æ kan å fortrenge at det bare er 1 år igjen til 30* GRØSS

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 22 april 2012 20:54

WhereArThu og Snehvit;

Mulig jeg blander meg inn uten grunn, men syntes dere begge skulle roet dere ned.
Helt ærlig syntes jeg dere begge ( i begynnelsen) kom med meget gode poeng.

Snehvit; forstår hvorfor WAT følte seg angrepet, i skrift hører man ikke åssen spm blir stilt,
det tolkes dit hen man er i humør og i sammenheng med det som er over...

WhereArThu; Skjerpings mann! Du veit bedre enn de fleste at man ikke kan lese ironi!
Jeg vet du er bedre enn den som starter krangler!

Ellers vil jeg si meg enig med begge de ovenfor nevnte...
Jeg kvier meg selv for å spørre mor om barnevakt til dates hele tiden.
Fordi det er så mye annet det hender jeg trenger henne til, og jeg har ikke alle venner og
rest av familie til å hjelpe meg da de bor litt for langt unna. Så det ER faktisk ikke alltid så lett
Så snehvit har rett på mange måter der...

Men er enig med WAT likevel, for til syvende og sist, MÅ man finne en løsning for å kunne få ting til
å fungere.
Men det betyr ikke at du nødvendigvis ber om mer barnevakt enn du har samvittighet til. men forteller man
til familie og venner at du muligens har en i sikte, er det utrolig hvor mye de frivillig stiller opp for deg...

Saken er at ALLE har forskjellige synspunkter og meninger om dette, enkelt og greit fordi man opplever forelderskap anderledes. Jeg VET så innderlig godt hva snehvit mener... Er som regel der selv.
Men når jeg treffer noen jeg VIRKELIG vil treffe, er jeg som regel rett på det WAT er, finner en løsning....
Eller fortsetter kontakten med så mye "glød" som mulig, slik at han er villig til å vente til jeg finner den gløtten av mulighet....

Skjult ID med pseudonym Adnil sø. 22 april 2012 20:58

Godt skrevet Calienta!

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 22 april 2012 21:02

Skriver under på Adnil... <3

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 22 april 2012 21:16

takk dere to =)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 21:42 Privat melding

hahaha! burn

(mann 32 år fra Oslo) sø. 22 april 2012 22:04 Privat melding

Calienta: hvordan går det med denne frøkna? =))

Skjult ID ma. 23 april 2012 00:19

Aner vi litt rester av "løs avføring bak i trusen" etter en litt hard helg WAT eller?

Sorry TS, måtte bare.

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 23 april 2012 07:28

Jeg tror ingen elsker hverandre etter tre sukkermeldinger. For å bygge opp et virkelig forhold, må to mennesker tilbringe tid sammen. Møtes IRL og ha tid. De må ikke bare like hverandre sånn teoretisk. De må faktisk tilbringe tid sammen og erfare at de har det best sammen. Jeg har hatt nok brevvenninner i livet til at dette har jeg erfart selv.

Folk har vel ulike syn på lang-distanse-forhold, jeg har prøvd det flere ganger. Min erfaring er bare negativ.

Skjult ID med pseudonym Calienta ma. 23 april 2012 16:09

WhereArThu;
Joda går bra her vett

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 23 april 2012 19:27

@Kommode1
Har flyttet jorda rundt en gang for kjærligheten...bare etter 1 ukes bekjentskap.Kjærlighet ved første blikk og varte i 2 år.
Min x-mann og far til mine barn flyttet ikke engang hjem igjen( han bodde laaaaangt unna) etter første natten vi traff hverandre..Kjærlighet ved førte blikk og varte i 7 år..

SÅÅÅÅ hvis
- to sukkerduer VIRKELIG elsker hverandre og er hverandre sin beste halvdel etter et par-tre sukkermeldinger så spiller avstanden svært liten rolle. Så enkelt er det fakta faen meg!!!

*enig med du*

Skjult ID med pseudonym Enja ma. 23 april 2012 20:32

Ja så enkelt er det når an ikke har unger. Så enkelt er det ikke når han har barn og hun har barn. Hvem skal forlate barna sine da?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 april 2012 21:00

Syns det er vanskelig nok uten barn jeg, kan ikke forstille meg hva slags mareritt det er for de med. :P

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 23 april 2012 21:54

Jeg mente ikke at det var helt enkelt...men det er fullt mulig :)
Sier det først *pang* å finner man en løsning uansett:))
Selv om begge har barn..

Skjult ID med pseudonym Alvalill ma. 23 april 2012 22:33

Skulle fått til ganske mye med en som var verdt å få det til med, jeg :o)

Skjult ID med pseudonym Arrogant ma. 23 april 2012 23:08

Enig med Enja og Powpowgutt!