Alle innlegg Sukkerforum

Den som hadde en hånd å holde i på 17. mai....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym follojente on. 16 mai 2007 21:26

Er jeg den eneste som gruer meg litt til 17. mai? Er jeg den eneste som synes det er stusselig å stå alene og se den håpefulle i barnetoget? På sånne "offentlige familiedager" og andre høytidsdager kjenner jeg ekstra mye på det å være singel.... Da er savnet etter en partner ekstra stort (jada, det er ganske stort på helt vanlige dager også). Da savner jeg å våkne ved siden av en varm og kjent kropp, et menneske som smiler til meg og sier "gratulerer med dagen, kjære", - et menneske som jeg kan lage kaffe til før jeg tasser ut på balkongen med flagget, et kjært menneske å pynte seg sammen med, et godt menneske å spise ekstra god frokost med, en kjæreste som roper "Vet du hvor det blå slipset mitt er?" (noe jeg selvfølgelig vet :-), en kjæreste å være stolt av "mine og dine" barn sammen med, .....- en kjæreste å være stolt av...En kjæreste å smile varmt til, en kjæreste å holde i hånden i møte med alle man kjenner og ikke kjenner så godt. En kjæreste å drikke champagne sammen med, en kjæreste å forberede grillfest sammen med, en kjæreste å ta i mot gode venner sammen med. En kjæreste å legge seg sliten sammen med. En kjæreste å krype inntil.....

Ha en god 17. mai alle single foreldre!! Måtte sommeren 2007 by på nye muligheter :-)

(mann 36 år fra Telemark) on. 16 mai 2007 22:25 Privat melding

Her spirer det opp en liten forfatter kjenner jeg. Genuine følelser forfattet ned til tekstformatet. Kjenner en liten klump på innsiden forme seg som på en måte kobler seg inn i teksten og blir et lite øyeblikk ett med forfatteren så jeg selv kan kjenne følelsen. Imidlertid går det hele over da jeg tenker på hva min 17 mai skal bestå av. Blir en liten fisketur borte fra kjas og mas. En tur med to personer. Venner som reiser bort fra feiring fordi det ikke føles verdt å feire. Mange spør seg kanskje om hvor vår lojalitet til landet er.. Vel, jeg føler vi alle gjør vår del på hver vår måte. Om jeg ikke ønsker å føle meg totalt alene sammen med tusen andre mennesker føler jeg at det er min fulle rett til å dele denne dagen med kun èn person. En person som gir meg mer selskap og følelse av tilhørighet enn enhver dag dette landet måtte kalle helligdag.


Ellers vil jeg takke for et flott innlegg.

Måtte dere alle ha en flott 17 mai og måtte dere alle få feire på deres måte. Om du føler deg litt utenfor så prøv å fokuser på alt som er positivt i livet så vil du se at dagen blir mye bedre enn du kanskje hadde trodd.

Skjult ID med pseudonym snurp on. 16 mai 2007 22:54

Kunne vi fjerne jul og påske i samme slengen?
En trøst er det jo at det er enorme mengder latesom lykke på sånne dager .Også blandt par, det lover jeg deg.
Bare se ordentlig etter neste gang.
Fisketur hørtes bra ut. Skitt fiske!!

Skjult ID med pseudonym Follogutt on. 16 mai 2007 23:31

Mange som er i samme båt som Follojente.. Jeg får kalle meg follogutt da.. har ikke tenkt å sitte hjemme i morgen å sutre.. så jeg tar turen til Oslo og muligens Parkteateret.. eller er det bedre steder for oss single i morgen..
Og.. ville vært hyggelig om flere i samme båt møttes et sted i morgen kanskje.. så man slipper å henge alene ved baren på en dag som i morgen.. vil flere til Oslo?? Ønsker dere uansett en fin dag i morgen..

Skjult ID med pseudonym follojente on. 16 mai 2007 23:40

Veldig ok å høre at mine tanker både vekker sympati og gjenkjennelse. Støtter "Snurp" i tankene rundt at det er masse latesom lykke på sånne dager. Det jeg ser er par som er dresset opp, vellykkede, - i nystrøkne bunadskjorter, pent brune, masse hvite tenner, - sammen....smilende....sammen! sammen! sammen!!!

Men på baksiden av all denne "vellykkede, lykkelige" fasaden, skjuler det seg sikkert en del vonde følelser og mangel på ekte nærhet.

Jeg har hørt at "skadefryd er den eneste sanne fryd...." Vet ikke om det er helt rett, men en liten trøst er det nok :-)

Nå er det ikke mer rødvin her. Nå er det sengetid. I morgen står jeg opp for å dele gleder med min 17.-mai-yre-3.klassing. Oppi alt er jeg veldig veldig glad for at jeg har henne!!!

Sov godt alle!!

Skjult ID med pseudonym dame on. 16 mai 2007 23:53

Ønsker deg en fin 17 mai med din 3.klassing. Tross alt!:)

Skjult ID med pseudonym follojente to. 17 mai 2007 00:15

Takk, Follogutt. Coctailen tas på styrten i morgen tidlig. Det trengs for å være akkurat like positiv fra kl null-åtte-hundre helt til leggetid kl 2130. Kan hende er det behov for coctail-påfyll fra Ås litt sånn utpå dagen, f.eks. mellom barnetoget og de alltid-så-festlige-lekene på barneskolen. (Der hvor barna står mer i kø enn å more seg...) Gleder meg veldig til å lande i morgen kveld, hjemme, med et godt glass og en skål med meg selv for "godt gjennomført"!
Mange gode ønsker til Ås, til alle som feirer med barn og til alle dere som har alt annet å gjøre enn å se på barnetog.
Follojente

Skjult ID med pseudonym gutt to. 17 mai 2007 02:06

Follogutt og Follojente, dere burde la sløret falle og vise hverandre hvem dere er! Begge aleneforeldre fra follo, det er jo "match made in heaven"!

Skjult ID med pseudonym Follogutt to. 17 mai 2007 17:27

Sånn...Nå har follogutten kastet dressen.. tatt på seg litt mer ungdommelig kveldsantrekk og tatt to sterkøl... og halv syv toget til Oslo...Må jo leve et par år til..Og unner med selv en rask posjon coctail bær.. enn fra hermetikkboks foreløpig.. Så om noen er i samme båt.. drar jeg på Park og fru hansen på løkka og titter litt..
Og til forsvar.. så vet nok follojente akkurat hva hun gjør og bør gjøre.. Ønsker alle en fortsatt herlig dag....

Skjult ID med pseudonym Follogutt fr. 18 mai 2007 00:56

Nå skal folloparet ha seg litt ! God natt

Skjult ID med pseudonym Follogutt fr. 18 mai 2007 01:46

Som i dataverden.. så er... follogutt copibeskyttet.... kjempeteit å sende den replikken med ha seg litt... den pasienten er på et litt lavere nivå... sorry.. sånn er det bare..follodame tuller vi ikke med... hilsen den ekte Follogutt(en)..

Skjult ID med pseudonym follojente lø. 19 mai 2007 22:31

Jada, Follogutt....jeg har fått masse skjønnhetssøvn (Takk!) og er både vakker og fornøyd denne helgen. 17. mai vel overstått, familieseringen også vel overstått og nå bare overlatt til min egne ro..... godt egentlig. Soft-is hadde vært flott i helgen hadde det ikke vært for at jeg er midt inne i "Prosjekt Hvervenbukta 2007" :-)
Ha en fortsatt strålende lørdagskveld!
Follojente

(mann 59 år fra Oslo) sø. 20 mai 2007 01:33 Privat melding

Vel overstått 17. mai feiring alle sammen.. For min del er 17. mai "barnas dag" og siden jeg ikke har barn, besto den "store" dagens rituale med å bli vekket av hornmusikk og flaggheis. En finger på fjernkontrollen for å sjekke hvem og hvordan de store sto på balkongen sin i år, samt beskuelse av 1 barneskole og en bunadskledd reporter som smiler. Av - knappen og i gang med jobb. Fint å kunne jobbe via PC. Ingen som maser, ingen som synes du er en dritt som ikke kler på deg finstas, kjøper is eller pølse eler menger deg med 1000 vis av andre for å se festglade mennesker vandre forbi. Er det jeg som har blitt for gammel? Er det jeg som er blitt "satt" og siden jeg ikke har barn å stryke bunad og dress for er helt "uttafor" på en slik dag? Hvor er det blitt av den gamle gode følelsen og spenningen med 17. mai? Dengang man nesten ikke fikk sove fordi man gledet seg til russebråk, pølser og is, samt en ureglementert kinaputt eller to? Noen fler der ute som føler det samme?

Skjult ID med pseudonym follojente sø. 20 mai 2007 09:32

He he....litt i stuss på hvordan jeg skal vite hvem som er falske og hvem som er ekte "follogutter" her :-)

(kvinne 47 år fra Buskerud) sø. 20 mai 2007 09:44 Privat melding

Du har helt rett i at 17. mai er BARNAS dag, Nosu. De årene mellom jeg selv var russ og fikk egne barn (over 10 år) var preget av forvirring. Hvor var den gode 17. mai-stemningen jeg husket at jeg hadde? Hvor var all spenningen og forventningen?
Den er kommet tilbake, siden jeg er så heldig og har 2 små gutter som er i ferd med å få mamma sine forventninger, stemninger og følelser "tredd nedover hodet" på seg. Men de liker det, heldigvis.
Jeg tror dessverre at BARN, enten ens egne eller andre (venner eller familiens barn) er koden til de "tapte" følelsene du beskriver.
Kanskje du skal egle deg innpå noen kjente med barn neste år? Inviter venner med barn til frokost f.eks. Kanskje du da får litt av barnas forventninger overført til deg selv?

Skjult ID med pseudonym Follogutt sø. 20 mai 2007 13:50

Var bare litt bekymret med uttrykket fra en konkurrent.(om man kan kalle det det da)... skal ha seg litt.. resten er fra passe avslappede meg... har en formening om at din profil begynner på b.eller I..og at du tittet innom igår kveld....kan det stemme.. og du har vel en anelse selv tenker jeg.. Litt opptatt en stund her..skulle jo vært behagelig å sitte på en kafe på en dag som denne men.. ønsker follojente en behagelig solskinnsdag og selskap med dine nære ..

Skjult ID med pseudonym follojente sø. 20 mai 2007 14:06

he he, ja jeg kan jo alltids gjette på at profilen din begynner med h og at du er 41 år :-)
Mulig jeg er på viddene.....da er vi i så fall to :-) You are not even close!

Skjult ID med pseudonym 2mnd sø. 20 mai 2007 19:13

Get a room ;)

Skjult ID med pseudonym follojente sø. 20 mai 2007 20:32

Måtte le av 2mnd's siste kommentar her :-) Men lover å ikke bry diskusjonsforumet mer med denne interne follo-passiaren. Follogutt er nok ikke min type uansett. Beklager, follogutt :-)

Skjult ID med pseudonym Follogutt sø. 20 mai 2007 22:34

Slapp av alle engasjerte venner..Ingen hoppe(follojente) som stiller til start med andre ord.. muligens en alvorlig ansvarlig follokvinne for follomann er mer passende... Ønsker alle velkommen til nytt tema når det måtte dukke opp...

(mann 50 år fra Buskerud) ti. 22 mai 2007 14:40 Privat melding

Første tanke er vel å synes, vise føelser og samtidig søke kontakt? Tviler vel på at noen i 17 mai toget plutselig snur seg, og tar tak.. og at det skulle være drømmeprinsen...

Vi er vel alle ensomme til tider, men om vi da også setter oss ned i en stol, og ser på savnet, istedet for å gjøre noe... så blir det sjelden bedre :-)

Lykke til, og ja.. det er 17 mai neste år også :-)

Skjult ID med pseudonym Follogutt ti. 22 mai 2007 17:11

Merkelig at du tok opp akkurat det Haakon67, opplevde noe ganske så artig for et par år siden..
Stillte til start på "lunchtravet" for barnehagene 16.mai... med solbriller på snei og tettsittende T-skjorte og grå jeans..
Det angrer jeg ikke på i dag..
I påfølgende uker kom opptil flere vakre henvendelser på nattelivet.. nææmen det er du som stod og så på toget..du er jo sååå behagelig å prate med og såå søt dah... og et par søte opplevelser de neste 6 mnd...
Et godt råd til single gutter.. enslige mødre går i barnehagetog 16.mai... selv om det er noen måneder til da..
så for follodame dømme gjennom bilder...hehe