Alle innlegg Sukkerforum

den eneste rette

Vis siste innlegg
(mann 69 år fra Oslo) to. 20 april 2006 22:12 Privat melding

Etter å ha lest mange kvinners ønsker ser jeg at alle de jeg leser er på jakt etter den rette mann for dem. Det er jo greit, men jeg ønsker ikke å være den mannen. Jeg er etablert og ønsker å komme i kontakt med kvinner som også er det, på en direkte og real måte. Sukker kan ikke brukes til det dessverre for de spør ikke en gang om slike ting men legger opp til at en skal finne den såkalte drømmepartner. Redaksjonen i sukker har derfor noe av skylda for dette. Det er jo tusener av dere kvinner der ute som ønsker litt alternativ til tv ,men jeg finner dere ikke her iallefall.

Skjult ID med pseudonym løvinne to. 20 april 2006 22:34

Systemet på Sukker er vel i all hovedsak utarbeidet for at vi single skal kunne lettere finne partner utfra de spørsmålene som blir stilt. At det finnes brukere her inne som ikke er single er greit nok, men det er vel først og fremst vi andre som er hovedgruppen.

En av de tingene jeg liker med Sukker er at de har en seriøs profil. Derfor er også de fleste her inne single og mest interessert i å finne 1 partner å dele livet med.

Det finnes sikkert andre fora på internet som egner seg bedre til dine ønsker.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 20 april 2006 22:36 Privat melding

Furu - logg deg heller inn på Spraydate... der finner du nok mer av det du er ute etter. Lykke til.

Skjult ID on. 26 april 2006 12:31

Jepp, Furu, Spraydate er tingen for eklinger som deg.

(kvinne 52 år fra Oslo) on. 26 april 2006 14:41 Privat melding

Ja helt klart :-) Spray eller Finn en venn er tingen for deg.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Cath on. 26 april 2006 20:09

Tror nok at du må ha misforstått hele hensikten med Sukker. Er enig med de andre her som mener at det finnes andre fora på nettet for det du er ute etter. Sukker er ikke for de som ønsker å finne noen å bedra sin partner med! So move along!

Skjult ID lø. 29 april 2006 12:03

Ærlig er du, men å klage over at ingen her vil være med på uhumskhetene dine må vel være VM i mangel på selvinnsikt?

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 16 mai 2006 14:15 Privat melding

Haha, det er kanskje direkte å helt tydelig si at man er etablert, og vil ha noen på si man har truffet på nettet, men realt er det neppe! Hverken mot noen av damene eller den uskyldige fjerdeparten som også blir ramma, siden du sier du vil treffe ei som også er etablert. Milde himmel for et opplegg...

Skjult ID med pseudonym bravo sø. 21 mai 2006 23:58

Jeg synes ikke det er så ille gjort mot de damene han prøver å komme i kontakt med. Han er ærlig - og det er det mange som ikke er. Om det er så lekkert, se det er en helt annen ting.

Alle har ansvar for seg selv og sine handlinger - også de som roter seg bort i gifte kvinner/menn. Jeg synes det er mye verre med de som lyver eller bare "plutselig" er utro, og som har holdningen "at det bare skjedde".

Jeg er enig i at det er døvt i forhold til de uskyldige tredje og fjerdepartene som er involvert. Men det er jo faktisk mulig at de vet om det de og. Og det er ikke sikkert at de er så "uskyldige" som vi tror.
Jeg ble forsøkt sjekket opp av en "moden" kvinne som hadde en mann som var lam. Hadde jeg likt henne litt bedre fysisk tror jeg jammen at jeg hadde ligget med henne. Hun hadde ikke hatt sex på noen år. Vi vet ikke en dritt om Furu sin situasjon, så det er ikke noe vits i å moralisere.

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 30 mai 2006 11:58 Privat melding

Hmm prøv med en "svingersklubb" du noen av de i oslo...Og ta med deg dame så blir det ivertfall "likt"....

(mann 40 år fra Buskerud) on. 31 mai 2006 17:53 Privat melding

hm, snodig tråd. Samtlige som har svart her har med en gang tolket det dithen at når han sier han er etablert så betyr det gift...
Men, han skriver da ikke det. Han er 57 år, sannsynligvis har han både vært gift, har voksne barn, hus, bil, hytte på fjellet. Men er singel, og leter etter en eller annen som kanskje er i den samme situasjonen.
Slik tolket iallefall jeg innlegget hans.

At han ikke har vært innom for å si noe mot dere betyr nok et av to ting, enten er det et snev av sannhet i det dere sier, eller så har dere skremt han bort.

hew

(mann 40 år fra Buskerud) on. 31 mai 2006 17:55 Privat melding

oki, trekker det tilbake.

Jeg hadde ikke lest profilen hans. :-P

bare fortsett!