Alle innlegg Sukkerforum

hva slags meldinger svarer dere på jenter?

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Oslo) ma. 23 april 2012 23:54 Privat melding

Siden jeg har en svarprosent på 1 av 100 og ikke har fått en eneste melding fra ei jente lurer jeg på hva slags meldinger som vekker deres interesse? Eller er det slik at det er det samme hva en skriver, dersom en ikke har et attrakttivt profilbildet? Vis dere får en interessant melding i fra en gutt, ville dere ha svart dersom han ikke så attraktiv ut? Hvor mye betyr utseende, hvor mye betyr innhold?

Er det slik at dere jenter renner over av forespørsler i fra gutter, og derfor ikke har tid til å svare på alle og må prioritere hvem dere skal svare? Jeg er ikke bitter, jeg har bare null innsikt om hvordan det er på den andre siden av skjermen. Jenter! Svar!

Også har jeg en mistanke om et det er et fåtall av attraktive personer som får 90 prosent av meldingene, mens den store majoritenen for ingen. Dette gjelder for begge kjønn. Er det noen som har den samme fornemmelse, eller er jeg et unntak?

For meg er det faktisk enklere å komme i kontakt med ei jente i virkeligheten, enn det er her på sukker. Å min forklaring er at jenter er mer personfokuserte og mindre utseendefokusert når de møter en person i virkeligheten, enn når de blir kontaktet av en her på sukker. Er det slik jenter?

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 24 april 2012 00:01

Disse mytene om hvem som får/svarer/ikke får, etc, etc, etc. mener jeg er tilbakevist ganske ettertrykkelig av representanter for kvinnekjønnet her inne gang på gang, og TS' oppfatning av hvordan dette "funker" mht til at "ingen svarer på meldinger" og "ingen jenter tar kontakt selv", stemmer overhodet ikke for MIN del, i hvert fall... Men ETT råd fra en med-mann, helt gratis; Tviler på at det hjelper på besøks- og brev/svar-frekvensen å poste et sånt innlegg på forumet (NÅR skal det gå inn i hodet, karer?) under åpen profil. Så.

(mann 33 år fra Akershus) ti. 24 april 2012 00:05 Privat melding

Det viktigste er profilbildet.
Still minst ett konkret spørsmål.
Nevn noe fra profilen hennes så hun ikke tror meldingen er masseprodusert.
Skriv 1-3 linjer.

(mann 36 år fra Aust-Agder) ti. 24 april 2012 00:20 Privat melding

@Nref

Bør gi kan litt cred for at han spør om dette.
Er jo tydelig at han vil ha hjelp/tips fra jenter hva de ser etter.
Og visst hans forventning til Sukker.no har feilet så hvorfor ikke spør om hjelp?

@Sinsara

Håper du får noen gode svar på dette, enten på mail eller her på forumet så slipper du å undre :)
Husk at dette er intharwebz og det er mye lettere å ignorere folk her enn i virkeligheten.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym sukkerert ti. 24 april 2012 00:20

Når noen jeg har skrevet til ikke svarer og heller ikke klikker for å se profilen min, da konkluderer jeg med at det var utseende mitt =) For jeg legger ikke ut om meg selv i en førstemelding, sender heller en kort kommentar/spørsmål om jenten sin profil som inviterer til å starte en samtale. Hvis de faktisk klikket seg inn på profilen så kan det være at utseende kunne godtaes men noe i tekst/stats klingte dårlig. Jeg har jo opplevd de som ikke engang gidder å lese meldingen og =)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 24 april 2012 00:22

Jeg svarer uansett. Kan hende jeg har sendt standard melding om at han ikke er av interesse om jeg er totalt uinteressert. Pleier skrive personlige. Svarer uansett alle.....

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 24 april 2012 00:27

@sukkerert

Der tar du feil. Det kan rett og slett være noe så enkelt at hun dater noen akkurat da, som hun kanskje skriver med her inne. Kanskje hun rett og slett ikke gidder og forklare dette til xxxx antall menn hver bidige dag.Tenkt på det kanskje????

(mann 29 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 00:43 Privat melding

@nref:
Jeg vet ikke hvor mange meldinger andre for svar på, jeg vet bare hvordan det er for meg. Og hvis du ikke skal si noe fordi det gjør deg upopulær, så driver du på med markedsføring. Jeg har ingen interesse av å komme i kontakt med ei jente ved å markedsføre meg selv, så ved å kanskje bli upopulær så filterer jeg ikke bort noen jenter som jeg anser som tap. Uansett er verden større enn sukker.

@Snehvit:
Er det for mye å forvente at alle er som deg. Det holder fint for meg med et ordsmeldinger som "retard", "ikke interessert", "ikke send meg meldinger". Det tar bare to sek å skrive, og burde være mulig sende et sant svar tilbake når en faktisk har vist interesse. Hvis ikke tolker jeg det som jenta har blitt bortskjemt av å få for mye oppmerksomhet. Men nok en gang, jeg veit ikke om det faktisk stemmer.

@Grimstad 82
Koselig med et positivt svar, det hadde jeg ikke forventa.

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 24 april 2012 00:45

JEG syns ikke det er for mye forlangt..det er i min verden normal høflighet.....Hadde satt pris på det selv også, ikke bare " null svar"
Men jeg kan jo bare snakke for meg selv.. er jo ingen fasit for damen her inne ;)

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 24 april 2012 00:49

TS

" Hvis ikke tolker jeg det som jenta har blitt bortskjemt av å få for mye oppmerksomhet." Hehe, ja men det er jo faktisk sånn det er her på sukker. Jenter får for mange brev. Masseutsendelser osv. Finnes en million tråder om samme tema her inne. Og samme svar kommer fra jentene. Nytter ikke forklare det videre gang på gang på gang på gang...Hvorfor vil du egentlig ha svar hos noen som ikke vil svare deg?? Får du ikke svar så er det vel ingen interresse eller?

Skjult ID med pseudonym G22 ti. 24 april 2012 00:54

Får svar på det meste jeg...

Skjult ID med pseudonym JoeRogan ti. 24 april 2012 00:54

Ærlig tips! Det ser ut som du har veldig smal kjeve på profilbildet. Det liker ikke damer. Få et annet.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 24 april 2012 00:59

Det du bør gjøre først, er å tenke hva bildet ditt utstråler. Bildet er ofte det første folk ser, og går det ikke gjennom nåløyet, så er resten bare tull. Ditt bilde er dårlig opplyst, du smiler ikke, og du har et slags spionerende blikk. Er dette uttrykket til en mann som er ute etter å sjarmere en jente? Eller potensiell overgriper? You decide.

Skaff deg et godt og lyst bilde, der du skrur på sjarmoffensiven. Det bør utstråle ett eller annet positivt. Stikkord: Morsom, frekk/glimt i øyet, hyggelig, varm, sterk, avslappet.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 01:23 Privat melding

@poppy

Nei det er ikke så enkelt. Til vanlig når jeg spør noen om noe om noe så forventer jeg en eller annen form for respons. Enten jeg spør en kamerat om hva han har holdt på med i det siste, spør en foreleser om noe jeg ikke forstår, eller for den saks skyld spør kassadama etter kviteringa. For meg er dette alminnelig høffelighet, og jeg ser ikke at det ikke skal gjelde på nett også. Jeg ser ikke hvorfor terskelen for å bli ignorert skal være mye lavere på nett, fordi det er på nett. Tar noen kontakt med deg i virkeligheten, så er det rett og slett pinlig bare totalt overse de. Mens på nett er dette plutselig helt ok, siden det da er en skjerm i mellom. Men kontakt mellom mennesker, er kontakt mellom mennesker, selv om det er en skjerm i mellom. Og da oppfører man seg som det er faktisk er et menneske på den andre siden av skjermen. Ingen liker selv og bli ignoret, så hvorfor ignorere andre da. Det finnes noe som heter empati, eller det fantes i hvert fall i tiden før internett ble alment tilgjengelig.

@MrAsshole
Fint svar. Det er akkurat et slik svar jeg har drømt om få fra ei jente=P Vet at profillbildet er fullstendig turn off, tatt med webcam på hybelen og greier. Men skal det være nødvendig åi idealisere seg selv, for å få svar i en eller annen form? I så fall har sukker redusert det å ta kontakt med jenter, til ren markedsføring. Men du har et godt poeng: Hvis du ikke tilpasser deg reglene, er det ikke noe poeng å forsøke.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 01:25 Privat melding

Typ: Du ser litt sånn britney spears/ paris hilton fan ut. Noe i det?

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 24 april 2012 01:50

Kanskje jentene tror at du er han Ivo Caprino-figuren som var en av medhjelperne til Askeladden-eventyret - han med sjumilsstølene som måttte bindes fast for ikke å fly fort av sted....
Jenter vil nok kvie seg for en så flyktig type som deg,, men det er nå bare min ville gjetning da :)

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 24 april 2012 01:52

..ja, - og som ceca også skriver.. hvis du både er flyktig og medlem i fanklubben til Paris Hilton, kan det by på en del problemer, sånn innledningsvis :)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 01:52 Privat melding

Det er ingenting som får meg til å føle meg så bra som når jeg shaker rumpa til britney=P Men, tilbake spørsmålet:

Hvorfor er dere jenter så mye mer utseendefiksert på sukker, enn det dere er i virkeligheten. Hva skal til for dere for at dere tenker at "hei, det kan være en årlight person bakom denne profilenbildet, han er sikkert mer interessant en profilen viser". Eller er det slik at dere jenter lar dere blendet av profilbildet, og ikke evner å se at det er et interessant menneske bakom profilen dersom ikke profilbildet viser det?

Hadde satt pris på om ei jente kunne svare oppriktig på de to spørsmålene.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 24 april 2012 01:56

Svaret er enkelt, ts..
Når en jente har 10 000 potensielle friere foran seg (side opp og side ned) velger hun ikke, men bortvelger - 9 995 karer må elimineres bort, for at hun skal sitte igjen med 5 aktuelle.. Er m.a.o. fort gjort å havne i den 9 995-fella.. :)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 24 april 2012 01:57

@sinsara Nettdating er ganske overfladisk, i hvertfall i den tidlige opprette-kontakt-fasen. Det er vel også naturlig, siden utseendet er det som virkelig kommer fram, mens andre ting som kroppspråk, stemme, etc. ikke går an å formidle via nett.

Så man må i bunn grunn spille etter reglene, og fjerne flest mulige "diskvalifiserende" trekk ved profilen sin (for profilen ER en annonse, og dette ER markedsføring), for å faktisk klare å opprette kontakt og kunne bli litt dypere kjent med noen.

Nettet er en ganske annen arena enn det virkelige liv, med h elt andre spilleregler. En som er en kløpper med jdet andre kjønn IRL, er ikke automatisk det her. Det har sine positive og negative sider. Men jeg tror ikke man bør bli for opphengt i at ting virker annerledes her.

Får man mye uinteressant oppmerksomhet i virkeligheten, så kan jeg garantere deg at man begynner å ignorere folk etter hvert der og. Kom nettopp hjem fra India, og der er det ekstremt mange selgere, tiggere etc. som prøver å få oppmerksomheten din hele tiden, og man orker rett og slett ikke å si "no thanks", eller være høflig med alle. Spesielt siden mange ikke tar nei for et svar hvis du først har gitt dem litt oppmerksomhet.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 01:58 Privat melding

Selv så ser jeg bare på personlighet ved dating men det fysiske må jo være litt tilstede føler jeg. Er i grunn ikke såååå kresen.. her hos meg går det på emiriske studier;-) Og de er sterkt subjektive desverre.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 24 april 2012 02:07

Kall det gjerne tilgjengelighetens forbannelse.. Fint med tilgjengelighet for deg,, problemet er at hun har like god tilgjengelighet :)
Med så mange "konkurrenter" må du iallefall gjøre som asshole skriver,,
Videre bør du kanskje skille deg ut..
Registrerte at norsken din ikke er spes god heller, ts.. allerede der vil du falle gjennom hos enkelte.. jenter er ofte litt mer pedantiske i så måte,,

(mann 29 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 02:15 Privat melding

@MrAsshole:
Det er veldig fint å få et konstruktivt og seriøst svar, som faktisk sier ting det som det er. Selv om jeg er fullstendig uenig i at å vise oppriktig intresse/nysgherighet for ei jente, kan sidestilles med innpåslitende tiggere som bare ute etter penger og gir langt f i deg som person.

Ja, det er egentlig å bare å akseptere at forskjellige arenaer har forskjellige regler. Ikke tenke på hvordan det burde ha vært, men tilpasse seg etter slik det er. Vis man ikke kan gjøre noe med reglene, er den eneste måten å fikse arenaen påm og akspetere reglene og følge/utnytte dem. Egentlig er det jo ikke noe problem, siden det er i virkeligheten man først og fremst blir kjent. Sukker er mere som en mellomstasjon.

Nå skal det bli markedsføring=P Du har konveretert meg.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 24 april 2012 02:33

Hehe, jeg vet at det blir litt drøyt å sammenlikne med tiggere og selgere, men jeg synes ikke det er helt bak mål heller. Poenget er at interessen som blir vist her på sukker, er ikke av den uselviske typen. Alle som kontakter noen her, er ute etter noe. Et forhold. Et vennskap. En date. Sex. Nærhet etc. De mest desperate er litt som tiggere, i at de ikke kan tilby så mye i retur.

Vi andre har litt mer å tilby, og er ikke på utkikk etter veldedighet, men vi prøver definitivt å selge en vare. Noen mer ekslklusivt enn andre. Og som en markedsplass, eller et kjøpesenter, så tror jeg folk er opptatt av å være effektive her. Gjøre business og bli ferdige. For det er jo ikke så veldig mye annet man kan gjøre her. Man kan ikke slå seg ned og ta en øl og kose seg. Man kan skrive. Og dette er strictly en sjekkearena, ikke en bar, eller annet sosialt møtested for høyt og lavt, gifte og opptatte venner.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 24 april 2012 05:27

Eg trur nok at det eine og aleine går på utseende når dei avviser. Forklaringen på det, er at dei som avviser eller bare ignorere ein melding, ikkje besøker profilen den sendes fra, men bare konkluderer basert på bildet dei ser.
Samme damene skriver ofte i profilteksten sin, at det er "indre kvaliteter" som betyr noe for dei. BAH!

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 april 2012 07:20 Privat melding

@Snehvit
mannfolk pleie å svare en jenter.
Det er det motsatte som er problem for mange .
Ikke altid lett å skrive noe artig hver gang ...

Skjult ID med pseudonym cilia ti. 24 april 2012 10:23

Jeg tror ikke det bare går på utseende, jenter leser vel faktisk profilteksten og ser om man har tilstrekkelig felles? Jeg har fått intetsigende mail fra en som ser kjekk ut på bildene, men som ikke har skrevet et ord på profilen - da svarer jeg ikke, eventuelt avviser jeg. Men utseendet er viktig her inne - viktigere enn ute blant folk. For mitt vedkommende (kvinne) har jeg fått noe respons, noen mailer, og svar på en del av de mailene jeg har sendt ut selv. Profilbildene har vært først ett hvor jeg ser ok ut, men alvorlig og litt lite feminin, så et mer uhøytidelig webcam-bilde (fikk mer svar da) - og så la jeg inn ett hvor jeg ser pynta og bra ut (ikke for å skryte) - plutselig fikk jeg seks-sju henvendelser pr dag og masse besøkende 0.o Dessverre er mange fra nesten tomme profiler og meldingene er korte og helt anonyme.

Jeg ville antagelig svart en som deg om du skrev en ok melding.

Skjult ID med pseudonym S ti. 24 april 2012 10:23

@ Pedro, alder og bosted kan sikkert spille en ganske stor rolle. Hvis du leter etter menn 30-40 (pluss/minus) år fra Oslo og får en melding som sier "Hei sexy" fra en mann på 54 fra Troms - som i tillegg ser ut som en øksemorder på bildet sitt - er det vel ok å la være å både svare eller å besøke profilen hans...

Skjult ID med pseudonym grevbigmac ti. 24 april 2012 10:26

Eller en potensiell skikkelig badguy, en altfor god mulighet til å la ham glippe unna :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 24 april 2012 11:19

wombat... så sier jeg til mine medsøstre..: sjæææærpings!!! Et lite "nei" har du alltid tid til..!

Skjult ID med pseudonym pragma ti. 24 april 2012 13:51

@ Snehvit
Jeg er mann, og jeg var enig med deg helt til jeg leste at mannfolka her sendte ut 200 meldinger om dagen.
Jeg har faktisk forståelse for at de som får flere tusen meldinger ikke orker å skrive "nei" engang, til alle.

Mannfolk: skjerpings!
Jeg har vært her i noen måneder nå, og sendt ut under 20 førstemeldinger. Rundt 50% svar.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 april 2012 14:07

Nå er det vel slik at 99% av alle jentene her på forumet svarer på ALLE henvendelser..
Vi vet jo hvordan dere har det:))
Forumet lese av veldig få..så dette når jo ikke ut til så mange:)

Men igjen.. Vi jenter får ikke alltid svar fra gutta alltid vi heller.
Uansett hva dere tror/sier/mener... Så er det slik det er:)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 24 april 2012 14:08

Jeg håper jo inderlig folk sender meldinger til de de har interesser av...IKKE bare sender meldinger i håp om at noen svarer. DET blir jo bare dumt....

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 24 april 2012 14:09

Noen som vil prøve ut og teste om det er 99% av damene her som svarer? :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 april 2012 14:23

watchersky@
Av jentene på forumet...som skriver her regelmessig. Sier jo at de alltid svarer ALLE.
Jeg også...i alle fall om det er første meldinger.
Mener du at vi ikke gjør det?
Hadde du bombardert meg med meldinger ETTER at jeg hadde gjort det klart at det ikke er av interesse...da hadde jeg sluttet å svare deg.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 24 april 2012 14:29

Det er nok primært DER det ligger, det Stjerne* sier... Har opplevd det med en (1) jente her inne og, brukte en del meldinger på å forklare "hvorfor" jeg ikke var interessert (hadde lite å gjøre den dagen...), og det gikk nå til slutt "inn", da (slapp å blokkere, noe jeg unngår for min del hvis det ikke er fakeprofiler eller andre "ekstreme" tilfeller). Men å oppleve det ofte, hadde nok gitt meg lite lyst til å svare i det hele tatt om jeg ikke var interessert, så jeg skjønner mange av hunkjønnenes "approach" til det utmerket godt.

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 ti. 24 april 2012 14:41

Stjerne* Jeg får jo ikke skrevet til deg :p hehehe

Skjult ID med pseudonym høna ti. 24 april 2012 14:42

@TS: Tror ikke du er den eneste som opplever at det er lettere å komme i kontakt med / flørte med det motsatte kjønn IRL enn på sukker. Jeg er jente, og har mye bedre draget ute i den virkelige verden enn her inne. Det er egentlig ikke noe rart når man tenker etter: Man får jo vist så mye mer av seg selv, smilet etc., når man er ute på byen f.eks.

Og når du så legger til at verden fremdeles er slik at det "skal" være gutten som tar initiativet, så vil det nødvendigvis resultere i at gutter oftere opplever manglende respons enn jenter, rett og slett fordi de oftere tar den første kontakten. Hadde normene vært snudd på hodet, ville jenter helt garantert ha opplevd ikke å få svar eller fått mange høflige avslag :) Det er mange her som hevder at jentene vasser i mailer fra attraktive gutter og at vi er så bortskjemte at det er derfor vi ikke gidder å svare. Det er langt fra tilfelle for min del ihvertfall. Jeg får en del mail, men sjelden fra noen som jeg ser på som aktuelle kjæresteemner.

Limer man inn høflig avslag, setter man gjerne i gang en runddans av såre mailer med krav om begrunnelse etc etc etc, så ofte er det bedre ikke å svare ...

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 april 2012 15:52

@Kvein1985
Hehe...vet jo det da unge mann:)
Har så strenge krav da vet du...flirer*
Desto enklere å svare alle som kommer gjennom også....

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 24 april 2012 16:28

@ S
Nja, eg står på påstanden min. Det er bildet som betyr mest, for ganske mange.
Spes siden både aldersspenn og bosted stemmer med dei som kontaktes.
Så nei, argumentet ditt holder ikkje akkurat.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 24 april 2012 16:29

@Stjerne
Eg trur du kan sei at 90% av jentene her på forumet PÅSTÅR at dei svarer på meldinger.
I praksis svarer IKKJE 90% av jentene på meldinger.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 16:46 Privat melding

Jeg anser det som ren høflighet å svare en som snakker til deg. Vi lever i en digitalisert verden. Men vi er alle forskjellige.

Men gutta: Om du hadde fått ca 30 til 40 meldinger hver gang du logger på, hadde du svart alle? Og hvem velger du å svare?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 april 2012 17:06

@Pedro
Ok..dette vet du kanskje bedre enn meg...
Men har du skrevet til de da?
Er det noen av de du har vist interesse for som passer inn i ditt søk?

Synes det er litt rart at de skriver her at de svarer..og ikke gjør det. De blir jo fersket med en gang:)))
Og man vet jo at man ofte får svar på tiltale om man lyver her på forumet:)))

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 24 april 2012 17:40

@Stjerne
Jada, med match over 90 i mange tilfeller... og ihvertfall over 85.
Og nei, det er heilt greie meldinger som eg sender... er ikkje heilt dust heller

@Jagger84
Eg hadde ihvertfall prøvd. Kanskje litt standardisert svar... men eit forsøk ihvertfall

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 24 april 2012 17:48

TS

Give me a fucking brake!!! . Du kunne vært i mine/våre jenters sko et par uker, så skal vi se hvor høflig du er og hvor empatisk du er. Du skulle bare visst hva vi får av brev her. De fleste jenter svarer nok alle når de er ny, men. Etter en stund med: kjeft, bitterhet, personhets, klaging og uttalige bortkastede timer med skriving til personer som IKKE tar hintet eller som IKKE godtar et nei. Ja, da sier det seg selv.Da gir man blankt fan og svarer de man vil svare. Du må enten godta at sukker konseptet ikke er perfekt i så måte, eller ikke. Da har du isåfall en case! Med deg selv altså!:))) Just saying

Skjult ID med pseudonym C. ti. 24 april 2012 19:24

Jeg svarer de som sender personlige meldinger der det ser ut som om de har giddet å lede profilen min. "hei sexy", "du er deilig" osv får ikke svar. Som regel gidder jeg ikke en gang å åpne slike meldinger.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 22:06 Privat melding

Tror damene her får så mange meldinger at de ikke klarer å svare...de bare blir forvirret og meldingene hoper seg opp mens de prøver å bestemme seg. :P

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 24 april 2012 22:17

Regner med at dette med " en haug" av post har med utseende eller alder å gjøre.....( og/eller)..for jeg får ikke mer post enn jeg kan svare på....

Skjult ID med pseudonym høna on. 25 april 2012 10:33

Vil bare ile til og tilbakevise at bildet betyr ALT. Det hjelper jo ikke at fyren er verdens kjekkeste hvis det er andre dealbreakers der :)