Alle innlegg Sukkerforum

Gammel vane vond å vende?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 29 april 2008 10:20 Privat melding

Hei, alle dere som er hyggelige og svarer på en henvendelse: "Beklager, men jeg har akkurat truffet en dame som jeg tror kan være den rette," .... Hvorfor blir dere værende her i uke etter uke, måned etter måned? Klaffet det ikke likevel? Eller er det håpet om å finne en som er ENDA litt bedre som holder dere her?

Sagt med andre ord:
Finnes det forskning som tyder på at sukker kan være vanedannende?

Skjult ID med pseudonym løve69 ti. 29 april 2008 10:28

Vil kanskje tro at det er en enklere måte å avvise på :-)

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 10:34

Ja, jeg har også brukt den for å avvise noen, uten at det nødvendigvis er sant. Noen gir seg bare ikke med å sende mail og da er det en grei måte å avslutte ting på.

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 10:37

Hva er gærent med "beklager, men jeg tror ikke du er min type"?

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 10:37

Man får huden full av kjeft fordi man tror man er noe kanskje?

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 10:40

Men det skal nevnes at jeg kjenner flere her inne som fortsatt er her selvom de har truffet det man tror er "drømmemannen/kvinnen" og det kan jo faktisk hende at de er her for å bruke forumet, som f.eks. Cino. Dette er jo ikke utelukkende en datingside, man kan være her for å få seg nye venner eller en elsker/elskerinne. Det kan vel ikke skyves under en stol at det finnes mange mange utro mennesker, så til tross for at de tror de har møtt "drømmemannen/damen" så kan det jo hende de vil swinge litt, og hvem er du eller jeg til å nekte de det? Det er jo i så fall bare å holde seg unna slike mennesker. :-)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 10:41

Seriøst? Har du opplevd det?
Det har ikke jeg. Og jeg har brukt den. Jeg er og blir en sterk tilhenger av ærlighet, jeg.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 10:45

Ja, jeg har opplevd det mange ganger. Først får man mail om at man er så søt og sjarmerende og bla bla bla, så sier man takk for mail, det var hyggelig og lykke til videre. Så får man en ny mail og man svarer da med "høflig avslag" og DA kommer det. Da er man det styggeste, feiteste og mest egosentriske de har opplevd. Så ja, at man dater noen funker bedre. Eller så kan man jo si det som det er også, dine bilder er ikke tiltrekkende nok, eller, du virker totalt bak mål. Gjør du det tårnsvalen, om du syntes det om noen?

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 10:49 Privat melding

Exakt Mockis!! Å sen får man post av "sukker Morten"........;) Ingen större fan av ärlighet han verkar det som.....:(

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 10:49

Nei, jeg prøver stort sett å henvende meg til folk på en høflig og respektfull måte. Selv om de ikke er min type. Som regel er det ikke så fryktelig vanskelig å få til å svare folk i en hyggelig tone, selv om man er ærlig. Jeg ville aldri skrevet at noen virker totalt bak mål. Jeg ville skrevet "ikke helt det jeg søker," eller noe i den dur.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 11:22

Ja, okay, så da spiller det jo ingen rolle, da er du jo ikke sterk tilhenger av ærligheten som du sier, men tilhenger av å pakke ting godt inn. :-) Ikke noe galt i det, bare ikke si man er en stor tilhenger av ærlighet når man da syntes den er respektløs og uhyggelig. Så hvilken rolle spiller det om du får "Jeg dater noen andre" eller "Du er ikke helt det jeg søker"? Begge er et avslag.

(mann 61 år fra Akershus) ti. 29 april 2008 12:14 Privat melding

Ærlig og tydelig kan man nok være uten å "slå av på kravene".. kanskje du er veldig direkte Mockis, noen takler det greit mens andre blir som du nevner sur og kommer med stygge beskyldninger ?? Kansje du ville sagt til en type "du er bastant og arrogant, ønsker ikke videre kontakt" ?? Tårnsvalen ville kanskje lurt på hvorfor han virker arrogant, er han sjenert, lite erfaren m.m.. Det ville sannsynligvis ført til at hun hadde svart på en annen måte en Mockis, men forhåentligvis ville resultatet blitt det samme :) En annen ting jeg tenker på, kan det ha noe med standard måter i hendvendelser, noe som kan gjøre til at man lettere svarer basert på tidligere erfaringer med mails i samme stilen ?

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 29 april 2008 12:38

Hvordan jeg svarer leste du over der, jeg svarer hyggelig, jeg spurte tårnvalsen om HUN svarte slik ettersom hun var så stor tilhenger av ærlighet. Følg med i timen.

Slik jeg velger å fremstille meg her (forumet) trenger ikke ha sammenheng med virkeligheten, det er hele mitt poeng med dette. Dere tror folk er "slik og slik" fordi de skriver som de gjør her inne. For mange er dette deres virkelighet, og det syntes jeg faktisk er ganske skremmende. At folk velger å ta seg "nær" av noe en helt tilfeldig person, som ikke kjenner en I DET HELE TATT, sier til en via et nettforum, det er for meg totalt uforståelig.

Skjult ID med pseudonym ela ti. 29 april 2008 12:47

Det og være her inne er vel en del av virkeligheten? Jeg føler meg like mye "alive" når jeg er her inne sånn som når jeg er avlogget fra sukker. Jeg prøver og fremstå som jeg er hele tiden, istedet for og gå inn i en rolle. Og jeg går ut ifra at alle som er her inne er levende personer som føler at de er viktige sånn som meg selv.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 29 april 2008 12:48

Ela

Du la inn et innlegg i "selvinnsikt"-tråden --- det innlegget tror jeg egentlig hører hjemme her?

*smiler*

Skjult ID med pseudonym ela ti. 29 april 2008 12:55

ups!! Takk for det bloomie

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 29 april 2008 12:56

You're welcome, ela!

:-))

Skjult ID med pseudonym ela ti. 29 april 2008 12:59

Prøver igjen ;))

Jeg avviste en mann for noen dager siden og skrev at jeg hadde et godt øye for en utenfor sukker, og at jeg fortsatt ville velge og være her inne pga forum etc. Det er ikke sikkert det blir noe med han jeg har et godt øye for, men han som skrev til meg på sukker var ikke i nærheten til og vekke min nyskjerrighet. Og da var jeg ærlig uten og brette ut hele min livshistorie.

(mann 61 år fra Akershus) ti. 29 april 2008 12:59 Privat melding

@ela
jeg forstår hva du mener, men samtidig opplever jeg at det er lett og bli distansert her, og det med å være fraværende og nærværende, går i bølger når man er her over tid, og det er litt vanskelig å opprettholde interessen å "være på leit" sånn hele tiden :) Derfor blir det også et fora der du blir kjent med folk, får venner m.m. og det er jo godt og i slike perioder prater man kanskje rundt forbi, diskuterer litt å er med og tuller og tøyser litt, PRØver å mobbe Mockis, men hun bryr seg ikke :)

Skjult ID med pseudonym ela ti. 29 april 2008 13:02

Ja det er jeg enig i med det mr.perfekt :) Men det er vel sånn vi er ellers i hverdagen også. Forskjellen her er vel at man har litt lenger tid til og tenke over på hvordan man er når man responderer til andre.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 13:10 Privat melding

@ Tårnsvalen
Jeg hadde profilen min her inne mens jeg datet og drev og ble kjent med "Bergen". (ca 4mnd)
Samtidig som jeg takket høflig for evt. henvendelser jeg fikk av andre gutter/menn. Ja de fikk jo avslag og jeg fortalte at jeg for tiden driver og blir kjent med en person.

Så brukte jeg forumet fordi jeg har fått venner her inne som jeg ønsker og ha kontakt med..
Noen ble sure på meg for dette og mente at jeg ikke burde være her men det er faktisk ene og alene min egen rett til og
bestemme selv. Det igjen betyr at noen vil faktisk få et avslag.

klem Cino

Skjult ID med pseudonym Gutten 51 ti. 29 april 2008 13:33

Hvorfor ikke bare: "beklager, men jeg tror ikke du er min type"? som tårnvalsen skriver?

Har fått kjeft for ikke å svare, og får å svare som over, men etter min mening må det være opp til meg hvem jeg ønsker å skrive med, og ikke skjønner jeg at noen skal bli skuffet eller irritert for at ikke alle ønsker kontakt?

Er man så hårsår bør man kanskje ikke "ligge på nett" eller ikke henvende seg til noen, men vente til noen henvender seg til egen profil?

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 29 april 2008 13:40

Hei igjen..

Jeg svarer det som er riktig for meg jeg... Ikke hva som passer andre.
Dessuten kunne personen som kontaktet meg kanskje være riktig type men ikke der og da!
Fordi jeg traff noen...

Men de som jeg mener ikke er min type for også beskjed om dette... Dette er og blir opp til hvert enkelt menneske her inne.

,o))

(kvinne 49 år fra Hedmark) ti. 29 april 2008 13:44 Privat melding

"Slik jeg velger å fremstille meg her (forumet) trenger ikke ha sammenheng med virkeligheten, det er hele mitt poeng med dette. Dere tror folk er "slik og slik" fordi de skriver som de gjør her inne.For mange er dette deres virkelighet, og det syntes jeg faktisk er ganske skremmende."

KJEMPE UENIG! Men for all del en hver må få ha sin tolkning og "rolle" på nett.
Mulig jeg er helt på jordet, men jeg ser IKKE dette som et rollespill hvor slik man skriver og ting man sier IKKE er en DEL av en person.
Jeg for min del skriver på forskjellig måte da jeg har FORSKJELLIGE sider...bruker humor, ironi, kan være alvorlig osv, MEN de representerer likefult MEG. Det fordi jeg ønsker å fremstå som jeg er med mine fasetter.
Håper de fleste her inne velger å vise sitt eller sine sanne jeg. I motsatt tilfelle vil man kunne f.eks kunne fatte interesse for en person som er en helt annen enn vedkommende fremstår som.

Nå har jeg snakket med og truffet Mockis flere ganger og opplever henne som ei kjempe jente som virker omsorgsfull og flott m.m.
*sorry, dersom jeg med dette ødelegger ditt image..eller "rollen " du innehar på forumet;-)*

"Finnes det forskning som tyder på at sukker kan være vanedannende?" som TS skriver i hovedinnlegget vil jeg få si,
Sukkerinntakt medfører høyt blodsukkernivå, noe man kan oppleve som vanedannende og trenger igjen når blodsukkeret klassker i bunn etter en stund og derfor føler for et inntak igjen.
Derfor annbefales gulerøtter som snacks i stede for sjokkis;-)

Skjult ID med pseudonym Sportylady ti. 29 april 2008 13:45

*Knall det nye bilde av deg Cino;-)*

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 13:45 Privat melding

@Gutten51.
Fick post nu jag, Jag prövar "beklager, men jeg tror ikke du er helt min type", så kommer jag tillbax hit å berättar om den funkar!
Oki?

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 13:57 Privat melding

Oki, I´m back! Den ska jag nog använda mig mer av ass!!!!! Han svarade: Det var jo synd. Lykke till videre Sexy:)
Allright det ju?!:)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 13:59

@ Mockie:

Du spør hvilken rolle det spiller om jeg får avslag i form av "opptatt på annet hold" og "du er ikke min type". Enkelt. Hvis det skinner igjennom at "annet hold" er helt i startfasen og at utfallet er høyst usikkert ennå, beholder jeg døra på gløtt hva interesse angår. Om en fyr har alle de egenskapene jeg leter etter, men desverre ikke er ledig til å date meg -akkurat da-, kan det jo være at situasjonen er annerledes noe senere.

Men får jeg klar melding så vet jeg jo hvor jeg står.

Jeg skjønner ikke hvordan du kan mene at ærlighet og høflighet står i motsetning til hverandre. Å si at noen ikke svarer til det man leter etter er et høflig og straight avslag, og hundre prosent ærlig selv om man tier med at man synes vedkommende virker helt bak mål.

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 14:06

Jeg skjønner jo at noen blir værende her i bli-kjent-fasen. Men hadde det ikke vært greit - og mest respektfullt overfor den man faktisk dater - å ha med en liten linje om det i profilen?

Så kunne andre interesserte spart bryet med å forsøke seg, mener jeg. Med mindre det faktisk bare ER en vikarierende unnskyldning, altså. I så fall synes jeg en grei og ærlig tilbakemelding er langt å foretrekke.

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 29 april 2008 14:34

@ Sporty takk - ble tatt på lørdag så er rykende ferskt.... hihih

@ Tårnsvalen - jeg hadde det i profilen min jeg at jeg hadde møtt en mm. Og fjernet alt annet..
Gutter tok likevel kontakt med meg.... Er jo ikke lei for det og jeg har gitt hyggelige meldinger tilbake.

Igjen jeg synes at man får tåle og høre det som den som avsender ønsker og si.. Om det er at du ikke er typen
eller at de driver og dater. men det er nå min mening..

klem

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 14:39

@ Cino:

Jeg tåler det meste, jeg. Inkludert å få høre at jeg ser helt bak mål ut. ;-) Den eneste grunnen til at jeg tar det opp, er at det har rent praktiske konsekvenser for meg (og sikkert også andre), som fortsatt leter etter nåla i høystakken og gjerne skulle ha silt ut en del "halm".

Med en ærlig tilbakemelding om at man ikke er interessant, er det jo bare å krysse vedkommende ut.

Skjult ID med pseudonym FEMINI ti. 29 april 2008 14:47

Dersom en feks er her inne bare for å bruke forumet, kan en jo velge at profilen ikke skal være synlig i onlinelisten og sidebanneret. Så blir det kanskje lettere for tårnsvalen og andre å lete.

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 29 april 2008 15:21

@Tårnsvale - jeg er helt enig at man kan bare krysse dem bort... Samt at det ikke er så lett.. er jo her selv av samme grunn som deg og ønsker og finne en som passer for meg!

@ Feminin - Jeg har til og med nå at jeg ikke er online jeg...

Ønsker dere en fin fin dag!!!

klem cino

Skjult ID med pseudonym ela ti. 29 april 2008 15:41

Jeg tror at hvis man stresser for mye i og møte den rette, så skjer det aldri. Nyt heller livet som det er og så dukker han nok opp skal du se. Og det når man minst forventer det ;))

Skjult ID med pseudonym FEMINI ti. 29 april 2008 16:00

@cino - de finner deg fortsatt her på forum da vet du:)

Fin dag til deg og

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 29 april 2008 16:13

@Femini - ja, men det er jo helt ok.... ;o))

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 16:25 Privat melding

NBNB! Kan den rette væer så snill og finne meg snart!!!!!!!!!!!! haaaalllllllllllllloooooooooooooooooooooooo.... hihihihi

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 29 april 2008 16:43

er vel lov å være her så lenge man har lyst til det....Jeg er en av de heldige som tror jeg kanskje har funnet den rette - men hvordan kan jeg vel vite det ??? Har bare kjent han en måned og det føles riktig, men litt for tidlig å si om det er noe som vil vare - derfor er jeg her fortsatt. Og jeg avviser nye interesserte på en høflig måte. ER DET NOE GALT I DET???

(mann 56 år fra Hordaland) ti. 29 april 2008 16:47 Privat melding

Det er nok med dating som med strikking; Det går to vrange på en rett =)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 29 april 2008 16:50 Privat melding

@ belezza - NEI ikke noe galt i det i mine øyne....

Pssst og du - lykke til! ;o)) Blir glad av og lese slikt jeg...

klem Cino

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 16:53

Fælt som det ropes da! Jeg har ikke sagt at det er noe galt i noe som helst, jeg. Jeg har bare spurt. Det slår meg som merkelig at en del av de jeg har forsøkt å ta kontakt med blir værende her i måned etter måned når jeg forstår det slik at de faktisk HAR dame. Og det er også helt greit, jeg synes bare det hadde vært ryddig (og mest respektfullt overfor den de er sammen med) å nevne noe om det i profilen.

Eller hva mener dere? Hvis dere har gått ut med en fyr i lengre tid og det begynner å føles som alvor - hvordan hadde dere tatt det hvis dere fikk høre at han hadde profil her eller et annet sted, der det står at han søker kjæreste? Kanskje atpåtil deltok på fester og treff?

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 16:55

Og før dere hisser dere opp: Les startinnlegget én gang til. Står det noe der som tyder på at jeg mener å rakke ned på folk?

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 29 april 2008 16:59

Takk Cino :-))) er glad jeg også.... og Tårnsvalen - både jeg og min sukkermann har beholdt profilene her, vi er helt åpne om det, kan i grunnen snakke om alt - åpenhet fører til trygghet og lite sjalusi tror jeg. Jeg kan heller ikke se at det ville være vanskelig om han dro på en sukkerfest uten meg, kan skje like mye eller lite om han går på byn med gutta...

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 29 april 2008 17:01

har ikke hisset meg opp, skal mer til enn det du skrev :-) fnis fnis. Ikke meningen å rope i sted, beklager de store bokstavene

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 17:03

Så lenge det er åpenhet er det jo bra. Jeg kjenner en del som har fått seg litt lite hyggelige overraskelser med den de var sammen med, på det området.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 17:06

Ellers har jeg tro på at en avvisning (hvis nødvendig) skal være kort, konsis og fra hjertet.
F.eks:
"Skjebnen har dessverre gjort det umulig for oss to å være sammen, men jeg vil alltid huske deg for din gode smak"

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 29 april 2008 17:06

Har opplevd det selv jeg så skjønner hva du mener.....åpenheten må være gjensidig, ha en fin dag - nå drar jeg til kjæresten min ( vet ikke helt om jeg kan kalle ham det, vi har ikke definert oss enda hihi)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 29 april 2008 17:16

@ Morpheon: DEN likte jeg. Hvorfor ikke gjøre det med litt humor, liksom? Man kan være ærlig, og samtidig kalle på latteren.

Skjult ID med pseudonym Lazy ti. 29 april 2008 17:28

Morpheon, den der må du få sukker til å legge inn som standardmelding, den var jo bare KONGE!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 29 april 2008 17:35

enig , lazy... den til Morpheon var drit bra ..... !!! hahhahahha

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 29 april 2008 17:39

Det er vel fullt mulig å bli hekta på omtrent alt mulig, også dette nettstedet her! Man må jo bare håpe at man blir hekta på noen man finner inni dette "hektestedet" så man kan begynne hekketiden.. :-)

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 17:40

Takker, gir med dette sukker alle rettigheter =)

Skjult ID ti. 29 april 2008 20:48

Eg trur sukker er blitt ein plass der ein snakker med ein annan via nettet istaden for å daite, For når eg les all det positive som stod om sukker i avise så trudde eg at her måtte det vera rette plassen for å finne ei dame men det er ikkje enkelt.Eg syns eg ser myjhe dei same ansiktene er her enno og det er ei stund siden eg melde meg inn i sukker.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ti. 29 april 2008 23:14

Ikke bry deg om det, kjære skjult id. Noen ha kommet for å date, andre har kommet for å prate. For øyeblikket føler jeg meg mest henfallen til sistnevnte gruppe ; )

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 29 april 2008 23:50

Siste 2 måneder har det kommet 12.000 nye inn skult ID, men heldigvis er ikke alle forumet :)

Skjult ID med pseudonym love er nå on. 30 april 2008 00:00

hallo dere, man kan vel skrive med flere samtidig, noen har du truffet, noen skriver en med forsatt i uke etter uke, synes det er koserlig å titte innom her ,enkelte dager, mange flotte innlegg, å vi diskuterer helt okey syns jeg.......

Skjult ID on. 30 april 2008 10:44

Det kan iallefall ikkje være mangen fra vestlandet i den aldersgruppen eg søkjer for der er dei dame eg har sett siden eg melde meg inn i sukker.

Skjult ID on. 30 april 2008 10:54

Dei er vell fra austlandet mesteparten av dei 12 000 du nevnte som er melde inn i sukker siste 2 månaden.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 april 2008 10:59

Skjult ID. Jeg kan trøste deg med at det ikke alltid er lite lett å finne nåla i høystakken for slike som meg som bor i Oslo heller!
Men det er vel bare en eneste ting å gjøre, er det ikke? Være positiv og tro på at hun som er ment for deg dukker opp? :-)

Skjult ID on. 30 april 2008 18:00

For håpe det sjølv om ikkje trua er så stor på det no.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 april 2008 18:08

Lighten up, skjult ID!
Du MÅ tro! Du vet vel at tro kan flytte fjell? Og når du kan flytte fjell med å ha troen, så kan du jo tiltrekke deg en jente også!
Jeg tror på både sommeren og kjærligheten jeg! (selv om det holder hardt noen ganger :-)

Skjult ID on. 30 april 2008 18:16

Ein skal jo holde håpet oppe med at der dikker opp ei jente det er nå derfor me er her.Men etter mangen forsøk der mangen ikkje gidder å svare ein gong blir ein trøtt av heile sukker.Men no dkal nå det sies at mangen av damene er flinke til å svare. Der var ei som skreiv eit så høfligt å fint svar at motet var forsatt like stort om å finne ei dame sjølv om det var avslag fra henne.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 april 2008 18:23

Skjult ID. Det er mange som ikke gidder å svare meg heller. Men noen mennesker tar seg ikke bryet på nettet til sånt. Det som er viktig er at du ikke tar det personlig, men tenker at det ikke har noe med deg å gjøre, men med nettets kommunikasjonsmåte å gjøre.
Og det som er så fint å tenke på er at det er en jente som sitter akkurat som deg et sted og også lurer på om hun skal gi opp
- men så er dere egentlig perfekt for hverandre!

Tenk på det du.......du kan bare glede deg! :-)

Skjult ID on. 30 april 2008 18:32

Ja me for håpe at det du skriver der stemmer ein gong før superbruker abonomange går ut. Men det er like før eg gir opp for det er ikkje mykje her inne for min del som motiverer så mykje lenger. Hadde vist på forhånd kor få damer sukker har her fra hordaland i min aldersgruppe så hadde eg ikkje melt meg inn.

Skjult ID med pseudonym ikkesyt on. 30 april 2008 18:37

Med den halvhjerta holdningen, tviler jeg på du får til å skrive noe entusiastisk. Tro på det LIKE mye hver gang! Eller dropp det. Om du skal på jobbinterju og tenker jeg får sikkert ikke jobben uansett, så får du den ikke!

Skjult ID on. 30 april 2008 18:40

Nei det kan godt hende at det ikkje blir noko dame på meg.

Skjult ID med pseudonym Ikkesyt on. 30 april 2008 18:45

Det kan godt hende. Det kan godt hende med alle oss som er her. Poenget mitt var like vel at du må krumme nakken og gå på! Lykke til!

Skjult ID on. 30 april 2008 20:55

Eg har aldri hatt noko problem på jobbintervju men her ser det ikkje så lyst ut.Men me for håpe og tro.