Alle innlegg Sukkerforum
(mann 41 år fra Hedmark) to. 26 april 2012 20:26 Privat melding

Avviser dere interessante profiler bare pga avstand?

Skjult ID med pseudonym yks to. 26 april 2012 20:33

Ja. 22åring her som ikke flytter langt av gårde for min fremtidige eks...haha

Skjult ID med pseudonym Foxi to. 26 april 2012 20:33

Ja. Men det skal være litt avstand da.

Årsaker:

- Jeg kan aldri tenke meg å flytte langt.
- Av erfaring så fungerer avstandsforhold dårlig.
- Det er masse folk i Oslo, så oddsen for å kunne finne tonen med noen i nærheten er absolutt tilstedeværende.

BillMrk. Har Datet Kar Fra Alta

Skjult ID med pseudonym bille to. 26 april 2012 20:37

Kan skrive med noen og sikkert finne på å møte dem dersom de er interessante (mer felles interesser og "energi" enn utseende, egentlig), men det hadde skullet mye til før jeg trodde det var en god ide med lang avstand fra starten. Logistikken blir rett og slett for kronglete, og hvis ingen av oss har lyst til å flytte til hverandre er det gjerne dømt til å mislykkes etter hvert. Har hatt avstandsforhold tidligere, og det fungerte, men vi ble kjent mens vi bodde samme sted. Nå føler jeg meg for gammel til å investere tid og følelser i noe jeg innerst inne vet ikke kommer til å fungere.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 april 2012 20:39 Privat melding

Jepp, det gjør æ..

(mann 32 år fra Oslo) to. 26 april 2012 20:46 Privat melding

Ja det kan hende jeg gjør, ofte så kan ikke den ene eller andre flytte og det står som regel i profilen. Hvis kjemien er der er jeg åpen for å date en fra lenger borte og se ann, jeg er flyttbar hvis det trengs, men jeg har en jobb jeg trives i og er jo på jakt etter en jobb som kan føre meg hvor som helst i verden. :)

JSSJ, hvem som helst ville flyttet for deg, du kan bare sjarmere de til deg :)

Skjult ID med pseudonym Moods to. 26 april 2012 21:48

Ja, dessverre jeg hopper også over profiler som ikke er i mitt fylke. Men å flytte med barna til en annen by enn deres pappa bor er uaktuelt.

Skulle ønske jeg bodde i Oslo og ikke Bergen :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 26 april 2012 21:50

Kommer ann på om han er flyttbar eller ikke. Jeg er ikke flyttbar..så om en fyr viste interesse og kanskje var flyttbar...ville jeg nok ikke avvist....

Skjult ID med pseudonym Lady to. 26 april 2012 21:58

Selvfølgelig gjør jeg det. Jeg bor på et flott sted som er tilrettelagt for mine interesser og
har ikke til hensikt å flytte på meg:)

Skjult ID med pseudonym dr.dude to. 26 april 2012 22:05

Jeg flytter ikke en meter! Drømmedama får versågod flytte hit til mitt nabolag, i sin egen leilighet, slik at alt er uforpliktende for meg selvfølgelig. Skulle bare mangle..

(mann 33 år fra Akershus) to. 26 april 2012 22:07 Privat melding

Ja. Jeg har ikke tenkt til å flytte på meg med det første og avstandsforhold er uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym carbar to. 26 april 2012 22:11

Ja... Men det hender jeg er inne flere ganger og kikke på profilen bare for å gremmes litt ekstra. Ikke flyttbar suchs... Så kan jeg liksom ikke holde det mot andre siden jeg er i samme situasjon. Sier ikke at jeg bor her jeg er nå for alltid, men ser at jeg må det en liten stund pga stabilitet for ungene. Slik sett et enkelt valg...:-)

(mann 41 år fra Telemark) to. 26 april 2012 23:09 Privat melding

Hvor langt er avstand?

Jeg bor i Skien og er i Oslo på under to timer, og er der ofte. Da jeg bodde i Oslo kunne jeg på en dårlig dag bruke en time til jobb! Det som teller er ikke km, men hvor lang tid det tar og hvor ofte en kan møtes.

(mann 36 år fra Østfold) to. 26 april 2012 23:10 Privat melding

Dessverre ja. Men det skal være rimelig langt da...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 26 april 2012 23:15 Privat melding

Kommer an på evt hvor lang avstand det er da.

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 26 april 2012 23:20 Privat melding

Ja!

Jeg gjør det hvertfall viss han har barn også, DA hadde det vært umulig å møttes da, om han bor laangt unna meg. Aller helst, vil jeg helst finne en som ikke bor så langt unna at det er umulig å komme på besøk på kveldstid etc.. Trenger nødvendigvis ikke å henge sammen hver dag, men jeg vil ha mer enn annenhver helg kjæreste, sånn etterhvert da;) ikke er det så lett å bli kjent om man møtes en gang i mnd heller.. oioi, dette ble langt:p

(mann 33 år fra Hordaland) to. 26 april 2012 23:23 Privat melding

På sukker gjør jeg det i hvert fall. Bor i Bergen, så utvalget i nærheten burde vel være stort nok. Har tidligere vurdert et forhold over et par landegrenser, men det funka ikke av andre grunner, dessverre. Men hun hadde jeg kjent i mange år. Sånn blir det nok ikke på sukker.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 april 2012 23:57

Ja, helt klart. Jeg syns det er vanskelig nok å måtte prøve å få til et møte ei jente fra Oslo-området jeg, til tross for at det ikke er SÅ langt unna og til tross for at jeg ikke har barn.
Så da er det særdeles liten vits å kontakte ei jente som holder til laaaangt unna... Samme hvor interessant hun måtte være.

Skjult ID med pseudonym bille fr. 27 april 2012 00:09

@paalm: Noe avstand er greit for min del, jeg trenger ikke en "hverdagskjæreste" med det aller første, og to-tre timers reisevei ser jeg ikke som noe problem hvis begge har mange helger å sette av til hverandre. Men en av partene bør jo være flyttbar på sikt, om en ser for seg noe mer enn et avstandforhold med tiden. Har en bror som "pendler" 9-10 timer hver vei i bil til kjæresten, begge har i tillegg barn - det praktiske der har fort kommet litt i veien for det som var av overveldende følelser i starten.

Skjult ID med pseudonym Chris fr. 27 april 2012 00:45

Bor i drammen, og jeg kan bli sammen noen i oslo akershus, deler av buskerud og vestfold. Det er så langt jeg går tror jeg. Eller...

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 27 april 2012 01:18

Gjør nok det, hvis det er langt nok. Det bor vel bortimot 2 millioner mennesker innen rimelig avstand, så forhåpentligvis ordner det seg likevel.

(mann 45 år fra Aust-Agder) fr. 27 april 2012 03:47 Privat melding

Kan ikke helt se at å bo i Bergen kontra Oslo skulle være noe problem her på dette forumet.
Å bo i distriktsnorge må vel være ti ganger vanskeligere

(mann 35 år fra Aust-Agder) sø. 29 april 2012 07:54 Privat melding

Visst hun søker folk fra andre fylker enn mitt så holder jeg meg stort sett unna. Da ser jeg for meg at det vil bli vanskelig og treffes. Man kan lære mye om en person over mail og telefon men det viktigste er åssen man er sammen

(kvinne 36 år fra Hordaland) sø. 29 april 2012 09:23 Privat melding

For den rette flytter jeg hvor som helst :) vel, kanskje ikke til Syria ;)

Jeg bor midt på bondelandet og har ikke planer om å tvinge noen til å flytte hit ;)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 29 april 2012 09:42 Privat melding

Jeg har bestemt meg for å flytte, som egentlig gjør denne nettdategreia litt usikker, for jeg vet ikke hvor enda. Primært ønsker jeg å flytte vekk fra stedet jeg bor nå for det er for langt unna alt, og jeg har kun en jobb som passer meg i hele kommunen. Ok, kanskje to, men den andre er besatt. Det gir meg ikke nok sikkerhet til å slå meg til ro, selv om et er nydelig natur her. Jeg har best jobbsikkerhet i byer og har bestemt meg for å finne ny jobb før 1. august. Da primært nærmere Tønsberg (mora til gutten bor der) så jeg slipper å pende så langt når han skal dit. Har tenkt at en firetimers radius fra Tønsberg er ok. Så alt fra Lillehammer til Kristansand er aktuelt.
Eller - inn til Molde. Da det er nærmere min familie og mer "hjemme" for meg.

Men tar meg selv i å søke spennende jobber som ligger andre steder også... Men finner jeg ikke jobb innen 1.aug. så blir jeg her ett år til. :P - bare for å skape litt mer usikkerhet. Vil flytte i løpet av en sommerferie så gtten slipper å bytte skole midt i året.

Men så langt er 90 % av jobbene jeg har søkt i Osloregionen. Har masse venner der også, så det kan jo være at man havner der.

Jobb først, flytte, så finne date :P (hmm ikke akkurat egenreklame, men har man bestemt seg, så har man.) Så jobber du innen rekruttering så ta kontakt så kan jeg sende over CV :D

(mann 38 år fra Telemark) sø. 29 april 2012 10:17 Privat melding

Ja...har bodd i nord, vest og Oslo...endelig kommet meg hjem til barndomskompiser og nær familie. Ønsker ikke å miste den nærheten ingen...BØR vel være ei for meg innen rimelig nærhet vel?!?

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 29 april 2012 15:06 Privat melding

Jeg utelukker faktisk heller menn fra min by fordi jeg vet jeg ikke kommer til å bli boende stort lenger enn jeg må og en mann vil ikke kunne endre mitt syn på Bergen og min (manglende) trivsel her. Det skal endel til. Ellers er jeg enig med @prober - steder det går direktefly eller direktetog er da ingen problem egentlig, bortsett fra kanskje helt i startfasen.

Scenario: Tror ikke jeg ville bestilt fly og hotell for en førstedate med en tilfeldig fyr i tromsø f.eks, men hvis denne fyren fra tromsø tilfeldigvis var i bergen i jobbsammenheng og vi treffes ute og ble kjent, så er det ingen problem for meg å fortsette å bli kjent selv om han bor langt unna. Det bør iallefall ikke være noe hinder.