Alle innlegg Sukkerforum

Savner positive innlegg her..

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) lø. 19 mai 2007 19:30 Privat melding


Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å klage, eller riktigere sagt å få ut en del frustrasjoner. Det må være lov det en gang iblant!! Som en del sukkerbrukere der ute, er jeg ikke 100% fornøyd med nettdatinga mi men,men jeg har bare meg selv å skylde på:)

Derimot kjenner jeg til en del folk her inne som gjør det ganske bra. Og med det mener jeg folk som faktisk treffer interessante (og mindre interessante) folk, chatter, dater, osv... Jo, jo det finnes:)

Til alle dere som har det ganske bra på sukker, vil jeg oppfordre dere om å legge ett innlegg for å dele deres erfaringer... Jeg trenger å vite at det finnes folk der ute som er aktive på datingfronten, og som er fornøyd med det ;)

Det er viktig å dele positive erfaringer, morsomme anekdoter,og andre interessante kommentarer.... Og ja, litt tips og', kan ikke skade:)

(mann 46 år fra Troms) lø. 19 mai 2007 21:16 Privat melding

Hei, arnaud.

Enig i det du skriver om at det er mye klaging og syting her inne. Det er ikke attraktivt.
Selv om det er lov å bli frustrert er det vel som i livet ellers at de menneskene man liker best er de som er positive og sprer glede :). Dette sukkerforum har så vidt jeg kan se < 90 prosent negative innlegg. Huff!

Så til det du etterspør: Positive erfaringer med sukker.
Selv har jeg hatt fine opplevelser via dette nettstedet. Har datet flere etter en kort mailingrunde her for så og gå over til MSN som er et mye bedre forum for å bli bedre kjent, etter min mening. Sukker er jo bra på å vise hva man i utgangspunktet har felles. Men personlige egenskaper, kjemi etc kommer tydeligere fram via MSN og senere også telefon. Slik kan man finne ut om man har lyst og treffes. De jeg fant en ålreit kjemi møtte jeg på dates. Og selv om det var trivelige jenter og vi hadde det artig sammen så var ingen av de Den store kjærligheten for min del og kontakten ble avsluttet. No hard feelings :)

Hvis jeg skal komme med et par tips så viser min erfaring her inne at det hjelper å sette hjerter og skrive mail. Ikke alle responderer, naturlig nok - alle har heldigivis ikke samme smak ;-) - men noen gjør det og da har man et godt utgangspunkt for å bli bedre kjent. Dersom ingen svarer (ser det er flere som sier de opplever det) så tror jeg man må senke kravene og se om ikke det hjelper på responsen. Dessuten opplever jeg at jenter er vel så flinke på å sette hjerter og sende den første mailen. Så dette ser ut til å gå begge veier :)

En annen mulighet er å bytte profilbilde og bytte profiltekst. Eksperimenter litt og sjekk responsen. Selv har jeg hatt alt fra lange seriøse utgreiinger på profilen til ingen tekst. Min teori er at det er bildene som vinner. De fleste av jentene som har kontaktet meg (hjerter/mail) har nok gjort det på bakgrunn av bildene. Matchtreet er jo i tillegg en god indikator på hvordan man passer sammen som person. Jeg sier ikke at man ikke skal skrive noe. En profiltekst kan si mye om en person for all del, men jeg syns de fleste er nokså like, ergo er det bildene og matchtreet som avgjør for meg hvem jeg vil bli bedre kjent med.

Et annet tips er, som du har valgt her, å stå fram med profilnavn på diskusjonsforum. Da blir du mer synlig og kan oppleve at jenter tar kontakt dersom de liker det de ser og hva du skriver.

Ønsker deg og alle på sukker en flott varm sommer :)

Skjult ID med pseudonym Glad sø. 20 mai 2007 10:47

Jeg har hat mange gode opplevelser som følge av sukker. Kvier meg litt for å stå frem ettersom jeg har gjort mange glade, men også noen litt lei seg. Dette er en del av virkeligheten dessverre når man leter etter en kjæreste. Det som er bra med sukker er at man skåner mange fler enn hvis man skulle møtt uforberedt på blinddater. Synes både matchpoeng og ikke minst treet funker bra og har det kanskje derfor fint også på dater selv om de ikke blir noe av. Skal ikke legge skjul på at sukker har åpnet mange muligheter for meg som var mindre "aktiv" før

Skjult ID med pseudonym Ålikebli sø. 20 mai 2007 19:39

Husk at det skal ikke mer enn 3 for å lage et demonstrasjonstog, to som bærer plakater og 1 som kaster stein !
Sukker er litt annerledes enn andre steder, her skjer det noe i alle fall. Turer og treff man kan dra på om man vil.
Og like bra mulighet med eller uten bilde er min erfaring men man må ha en ok profil ellers er du lost, vær aktiv og send meldinger til alle som har grei match (over 90?)

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) sø. 20 mai 2007 20:59 Privat melding

Wow Frisco! Mye bra i det du skriver! Takk for mange fine tips!

Skjult ID med pseudonym Glad sø. 20 mai 2007 22:38

Tror det er viktig å se optimistisk ut på bilde. Har eksperimentert litt med forskjellige bilder og merker helt klart forskjell i responsen. Hører det samme av en kamerat. Kanskje ikke så oppsiktsvekkende..

Skjult ID med pseudonym Solskinn ma. 21 mai 2007 18:02

Nå skal jeg på date med en herfra og jeg gleder meg. Og hvis du leser dette så lover i allefall været godt, eller hur?!