Alle innlegg Sukkerforum

Til guttene ;)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer fr. 27 april 2012 23:39

Hvordan ønsker/vil dere at jenta skal være mot dere?
Ser bortifra snill, omtenksom etc... Men mer på det at feks: at hun ikke skal vise for mye/lite interresse, la dere evt få "jakte" litt på hun.
Opplever ofte at selvom utseende og personlighet er "godkjent" av mannen blir det ofte feil å vise for mye interresse. Føles litt som om jenta må begrense sin entusiasme for at gutten skal ville fortsette å treffe hun.

Skjult ID med pseudonym TB-303 fr. 27 april 2012 23:41

Jeg tror på den gylne middelvei.

Svar som er korte og virker uinteresserte er like uinteressante som "oh em gee, du er best azz, lizzom". Sistnevnte antagelig mest fordi det kan bli litt intenst.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 27 april 2012 23:41 Privat melding

Liker både jakten og det å bli jaktet på.Jenter som viser initiativ er bare supert.Hvis jeg synes det blir slitsomt sier jeg fra,men det pleier jo å være et tegn på at hun og jeg ikke skal bli sammen i utgangspunktet.Så kjør på!

Skjult ID med pseudonym Tsjoff fr. 27 april 2012 23:51

Er jeg betatt av personligheten og utseende ditt, så er du veldig velkommen til å kjøre over meg med entusiasme og pågangsmot.

Er jeg betatt av personligheten og utseende ditt, så er det få regler som gjelder. Sex på første date? Sex ikke før 8. date? Hva f¤%n betyr det? Ja takk til hva som helst så lenge begge vil og begge er betatt av hverandre.

Er jeg betatt av deg, så forsvinner ikke den av små bagateller som ofte blir diskutert på forumet her hver bidige dag. Er jeg betatt av deg, så går jeg rett mot forelskelsen, og da er det positivitet og åpenhet som gjelder. Trekker du deg vekk og er kald, så går jeg fra betatt til usikker. Forelskelsen uteblir.

En følelse av usikkerhet og en god, ekte forelskelse går vel sjelden godt sammen? Eller hva?

Men så er jeg vel kanskje rar..

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 27 april 2012 23:52 Privat melding

Det er vel forskjell fra person til person....

Selv liker jeg å bli "jaktet på".

Elsker når dama tar initiativ, og er litt "på".

(mann 38 år fra Østfold) fr. 27 april 2012 23:55 Privat melding

Hvis jenta er gira og viser det, og fyren stikker av... Hvor kommer egentlig den konklusjonen at han stakk FORDI hun viste interesse? Syns det er en smule spesiellt altså... Bekvemelighetskonklusjon?

Det hender jeg ikke gidder å ha noe å gjøre med damer som viser mye interesse, men det er da ikke fordi de viser mye interesse, det er fordi jeg ikke er interessert i de. Er jeg interessert så er det selvsagt meget velkomment at hun viser interesse og initiativ.

Skjult ID med pseudonym Chris fr. 27 april 2012 23:55

Har fått kontakt med en dame som var sjalu fordi jeg ikke bare snakket med henne. Dette var 4 meldinger inn i samtalen altså

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not fr. 27 april 2012 23:56

@tsjoff.....nå er jeg jente da..men tenker akkurat som deg...
Men hvis betattheten svinner hen da?...og du ikke blir forelsket..har du guts til å si det da??..eller lar du det kjølne, og la det renne ut i sanden??
Det savner jeg..si det som det er.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 28 april 2012 00:00 Privat melding

Jeg er svak for jenter som tar initiativ og liker å flørte litt og forføre. :)
Jeg syns det er turn on å bli jaktet på og forført. :) Ikke bare oss menn som skal ta initiativet bestandig. :)

Skjult ID med pseudonym Tsjoff lø. 28 april 2012 00:04

@2Be-or_not: Om jeg går til det steg å treffe noen i RL og ikke vil treffes igjen, så sier jeg selvsagt i fra. Er ikke det vanlig? :)

At det renner ut i sanden her på http://d0tdot.webtinett.grønnerepåandresiden.blokk tar jeg nesten som en selvfølge. Jeg pratet med en jente i 11 mnd, og hun lot det renne sakte men sikkert ut i sanden den siste måneden, uten å si hvorfor. Slik er det bare :)

Jada, 11 måneder er jækla lenge uten å treffes, men det ble nå bare slik. Hvorfor ikke prøve det også :)

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 28 april 2012 00:05

Har opplevd å vise interresse også har karen trukket seg tilbake, men i det jeg gikk videre å traff andre menn, først DA kom han løpende tilbake...

Skjult ID med pseudonym Tsjoff lø. 28 april 2012 00:10

Lurer. Styr unna folk som er treig i oppfattelsen. Uansett om han var førstevalget og om du eventuelt syns han var skamdeilig. Den der ikkeinteressert/plutselig interessert -leken tror dessverre funker alt for ofte, og samtidig må det vel være den sikre vei mot et kortvarig forhold. Men noen liker jo det også :)

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 28 april 2012 00:12 Privat melding

Ærlig, ikke spille hard to get o.l
Skulle ikke tro det var vanskelig å finne....men ser ut som det er seriøs manko på dem på sånne sider som dette.

Entusiasme er bra, og egentlig ganske viktig. Så lenge det ikke går over i stalker tendenser.

En av de aller verste tingene jeg ser her inne er jenter som leser mailer og svarer et par dager senere. Da går jeg automatisk utifra at de ikke er interessert, selv om de noen ganger later som. Da blokkerer jeg og går videre....Syns de kunne sagt at de ikke var interessert med en gang.

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not lø. 28 april 2012 00:15

@tsjoff..jeg tenker mer på etter en har truffet hverandre noen ganger...en kan jo finne ut på veien at ..niks..dette stemmer ikke helt..(og det er fullt lovlig)....tør en gi beskjed da, eller er det beste at en bare svarer svada og lar det sakte skli ut i ingenting?

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 28 april 2012 00:25 Privat melding

1. Ta initiativ gjerne, ikke vær redd for å si hva du synes om gutta - de liker å høre at de er spennende, kjekke osv.
2. Om du er den rette så gjør det ingenting om man skriver fort og ofte. :)
3. Ikke tenk så mye, gjør det du føler for, liker karen deg, så henger han på likevel.
4. Drit i "spilleregler" tror de er laget for folk som ønsker å beskytte "singellivet" (Investorer i dateforum o.l)
5. Menn er enkle, skryt av de så kommer du langt.
6. Ikke la det gå 3-4 dager fra du fikk en melding til du svarer, spesielt om du har lest den, da mister gutta interessen fort.
7. Lange brev fungerer veldig fint for meg... men holder med en "hei" til å begynne med.
8. Gå ut å let... ikke sitt å vent på hva som kommer i innboksen, gå ut å let etter de du liker og ta kontakt med dem.
9. Vær deg selv. Vil du skrive til han, så gjør det. Se punkt 4.
10 Om alt annet feiler se punkt 5.

Skjult ID med pseudonym Tsjoff lø. 28 april 2012 00:26

2Be-or_not: Hadde du latt det renne ut i svada i en kommunikasjon med meg, etter at vi hadde møtt hverandre 3-4-5-6-7-8 ganger, så hadde jeg ærlig talt blitt satans irritert.

Jeg har 2 ganger dessverre ikke fått den riktige følelsen for de jeg har møtt, og da har jeg fortalt de at forelskelsen (som er avgjørende for meg) dessverre ikke gjør seg gjeldende. Og at det derfor blir feil for meg å treffe de videre. For å være ærlig, så forventer jeg at folk som har passert tenårene på en eller annen måte klarer å formidle noe slikt. Å la det renne ut i sanden etter flere treff er så ynkelig og patetisk som du får det. Folk som det fortjener en saftig bitchslap. Samme om det er fra en mannlig eller kvinnelig hånd.

Skjult ID med pseudonym -redrum- lø. 28 april 2012 00:28

punkt 4=important!
Ikke gjør dette mer komplisert enn det trenger være....

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 28 april 2012 00:28

Er nok forskjellig fra person til person ja. Men for mye og for lite ødelegger alt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 28 april 2012 00:56

For all del, spill så mye hard-to-get du bare vil for min del. Men ikke forvente at jeg blir værende spesielt lenge, for jeg klarer ikke å skille hard-to-get fra not-really-interested.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 28 april 2012 01:02

Skriver under med to streker på Powpow sin her, har jaggu meg andre ting å ta meg til i livet...

Skjult ID med pseudonym sta lø. 28 april 2012 01:12

Jepp, bare å kaste seg over. Funker mye bedre :)
Er man interessert tilbake skal det veldig mye til at det blir for mye altså. Bare kjør på.

Veldig enig med powpow... hard-to-get = not-really-interested - da mister jeg helt lysten, når man må drive sånn enveis greier i starten

Skjult ID med pseudonym høna lø. 28 april 2012 10:17

.... men, men .... er det ikke i det hele tatt sånn at hvis en jente viser interesse, så vet du hvor du har henne (eller du tror du vet det ihvertfall), og vips, så blir hun kjedelig og du begynner å jakte på andre? Eller bør vi jenter uansett styre unna gutter som reagerer sånn ...? Heeelt i starten er det kanskje lurt å ikke gjøre seg så tilgjengelig og easy to get? Bevare spenningen litt? Eller er jeg helt på tur?

Skjult ID med pseudonym sta lø. 28 april 2012 10:36

erm what? Dersom hun viser interesse så vet man at det er noe poeng å kontakte henne i det hele tatt? Dersom hun ikke viser interesse hvorfor skal man da gidde å fortsette? Da virker det jo ikke som det er noe poeng i det hele tatt. Er jo ikke vits å jakte på noe som ikke er interessert i det hele tatt føler jeg da men.

Det burde jo være en viss form for toveis interesse for at det er noe poeng. Slik føler jeg det ihvertfall. Om det hele tiden er jeg som skal ta kontakt så synker interessen utrolig fort.

Men klart man trenger ikke være sammen hver dag i starten, det er jo også greit å få litt tid til å kjenne på følelsene og sortere litt i topplokket.

Man kan fint lage mye spenning bare ved å flørte litt underveis også, skape litt forventninger til neste treff osv. Flere måter å bevare spenning på ;)

Men så er det dette med at vi alle er forskjellige og vi liker forskjellige ting. Er vel derfor det ofte går litt galt i kommunikasjonen. Han gidder ikke jakte uten at hun tar litt kontakt, hun tar ikke kontakt for å holde på spenningen - ender jo med at det renner ut i sanden.

Er heller ikke nødvendigvis noe feil med gutter selv om de liker jakten og liker at du er litt utilgjengelig :) Kan jo uansett være en kjernekar når han har bestemt seg for at det er deg han vil ha. Er vel derfor det skrives mye forskjellig, siden det ikke er en fasit for hva vi liker og hva som trigger oss. Noen ganger funker "spillet" andre ganger ikke i det hele tatt.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 28 april 2012 10:52 Privat melding

Jeg ser helst at jenta hjelper meg litt med å sjekke henne opp, siden jeg liker jenter men ikke liker sjekking. Det kan selvfølgelig bli for mye av det gode, men hvis jenta er tiltrekkende og det er tydelig at intensjonen hennes er ONS kan hun være så på som hun bare vil. Gir hun veldig kjærestevibber med en gang må jeg nok ha litt tid til å bli kjent med henne før ting blir superseriøst.

tl;dr middelvei