Alle innlegg Sukkerforum

Plutselig er han tilbake :) ? :)

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 29 april 2012 15:53

For noen måneder siden datet jeg en fyr. I går sendte vi meldinger og, han ville komme på besøk etter at han hadde vært ute i Oslo by. Han kom på besøk og vi hadde det veldig koselig.
Greien er at jeg allerede hadde avtalt en date med en her på sukker. Er det ikke typisk at sånn skjer når det egentlig ikke passer? Han sier at han ikke er ute etter noe forhold akkurat no, men jeg liker han veldig godt. Hva gjør jeg? Prøver å sjamere han i senk, drite i han, eller bare ha det fint sammen uten at det blir noe forhold? Har jo det helt supert sammen med han.

Skjult ID sø. 29 april 2012 15:58

At han plutselig var på banen etter en tur på byen, tyder på hva han ønsket!

Om han fikk det eller ikke er ikke min sak, men hvis du vil egentlig noe mere, så er dette døfødt.

Ender bare opp å møte han når han ønsker, og du blir tilslutt såret!

(mann 36 år fra Aust-Agder) sø. 29 april 2012 15:59 Privat melding

Vet han hva du vil?
Visst du er klar for å finne deg noen og han ikke vil så er det vel ikke så mye håp.
Åssen hadde du følt om han hadde lagt med noen andre? Regner med at han ikke gjør noe av det siden agn vil være singel.
Du må kunne takle eventuelt avslag senere og visst du ikke gjør mer nå, og da kan det kanskje være vanskeligere om du har utviklet enda mer følelser for han.

Skjult ID sø. 29 april 2012 16:09

Hva du skal gjøre kommer jo an på hva du selv ønsker..

Vil du ha et forhold? Da er ikke han noe å satse på. Hadde du vært den rette hadde det ikke vært snakk om "ikke ute etter noe forhold akkurat nå".

Ønsker du bare å ha det hyggelig sammen med han på hans premisser er jo det helt greit, men etter hva du skriver høres det ut som om du fort kan gå på en smell.

Gå på daten din og se hva som skjer, da behøver du ikke i etterkant å angre på at du muligens kastet bort en sjanse til å treffe MR right ;-)


Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Trulte sø. 29 april 2012 17:17

Når han sier han ikke er ute etter et forhold men vil komme på besøk etter en bytur tyder på at han er ute etter en ting.... Du er i hans øyne ikke noe kjæresteemne men grei å ha det litt moro med. Du kommer bare til å bli såret så drit i han!!!!

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 29 april 2012 17:21

Enig med @trulte.. Gå på date med han andre..

Skjult ID sø. 29 april 2012 17:31

Kuttr han ut, sats på en seriøs sukkerklump. Masse ykke til :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 29 april 2012 21:12 Privat melding

Hvis han ikke er ute etter noe fast forhold nå,så er det vel ingenting å satse på nå. Gå videre og date han andre og se hva det fører til.
Men når du liker han første,så kan det bli et dilemma. Men til sist er det du som bestemmer og hva du vil og føler for. Uansett lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym bolla sø. 29 april 2012 21:20

Det er dødfødt hvis du vil ha et seriøst langvarig forhold.. ikke sats på han, kanskje har du det moro en stund, men han er tydeligvis ikke seriøs, men det er du. Da blir du bare såret til slutt. Uansett hvor fint dere har det i sengehalmen. Og han flyr videre.