Alle innlegg Sukkerforum

Antall besøk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tsjoff ma. 30 april 2012 17:28

Har oppdaget noe jeg syns er litt interessant. Jeg har vært registrert her i 1 år og et par-tre uker nå. Er VIP-bruker. Vært innom her hver dag, og besøker kanskje i gjennomsnitt 1-2 profiler hver dag. Samtidig har jeg et gjennomsnitt på ca 3 besøkende hver dag på min profil siden jeg registrerte meg. Personlig syns jeg dette er helt grei aktivitet, og har ikke forventninger til noe mer.

I går kveld registrerte jeg meg "på gøy" på en av de andre store datingsidene. Som gratisbruker med veldig begrensede kommunikasjonsmuligheter. Kan vel ikke nevne hvilken tjeneste, for det er sikkert ikke så populært hos sukker :) Tenkte bare jeg ville se hvordan det var andre plasser. Lastet opp samme profilbilde som her, men utelot album. Samtidig som jeg bruker samme tekst som her.

Sjekket nettopp profilen min der, og jeg har fått 43 besøk og 2 flørter. Hehe, ble mildt sagt overrasket :) Sikkert litt fordi jeg er ny bruker der og at folk vil sjekke ut et nytt tryne, men det tok ukevis før jeg var oppe i samme antall besøk her inne, og da var jeg i tillegg veldig aktiv med å klikke meg inn på profiler her. Disse 43 på den andre tjenesten er jenter jeg ikke har besøkt før de besøkte meg.

Så jeg er litt forvirret nå. Trodde det var litt automatikk i at det var mer besøk/aktivitet på en side som hevder å være "Norges Største Datingtjeneste" enn hos en av konkurrentene.

Om aktiviteten der inne ikke daler betraktelig de kommende par ukene, så er det jo litt fristende å bytte tjeneste. Kanskje jeg har gått meg litt fast her inne.

Men jeg har en liiiiten teori om hvorfor aktiviteten virker å være større på den andre tjenesten. Profilbildene der inne er mye mindre enn her, og derfor må en nesten klikke seg inn på profilen for å få et skikkelig inntrykk. Hvem vet :)

Skjult ID med pseudonym -redrum- ma. 30 april 2012 17:33

Har hatt helt samme opplevelsen selv, men tror ikke denne tråden blir sett på med blide øyer av sukker. Har nevnt dette her i andre tråder denne uken selv.

Det er flere grunner til at det er mindre besøk her.

1. Folk med match under 70 blir filtert bort. Der har du allerede et veldig stort antall medlemmer som ikke kan se profilen din. Dette er jo da egentlig helt greit, da de ikke matcher deg.
2. Sukker har ingen bra startside, med fokus på å gjøre andre profiler synlige for deg
3. Sukker har ikke en liste over online melemmer som alltid er synlig, uansett hvilken side du er på her inne
4. Det er ikke synlig noe sted om noen har besøkt deg. Folk må faktisk trykke seg inn på en underside for å sjekke, noe de fleste ikke gidder å holde øye med

Det er flere grunner, men dette var de jeg husket akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym S ma. 30 april 2012 17:39

Jeg vet hvilken side du mener, registrerte meg hos begge i februar og forskjellen i besøk er ca 10,000 fra sukker til den andre tjenesten. MEN, 80% av de som klikker seg inn på min profil på den andre tjenesten er totalt uinteressante (langveisfra, 30 cm lavere osv) fordi de ikke har den sorteringsmekanismen sukker har. Så da blir jo valget...sitte og blokkere nesten alle som besøker deg så de slipper å komme tilbake og fylle opp besøkslista di eller her hvor det i utgangspunktet er noen som matcher deg som kommer innom. Er også mer uoversiktlig 'der borte' fordi du ikke har en online liste du kan sortere.

Skjult ID med pseudonym Tsjoff ma. 30 april 2012 18:01

@-redrum-
Sikkert gode grunner det der ja. Men sukker har jo et stort fortrinn ettersom det går ann å kommunisere uten å være betalende medlem. Fikk nettopp flørt 3 og 4 nå på den andre nettsiden (omtrent samme antall jeg får på 3-4 mnd her :p ) , men kan jo ikke kommunisere med de så da er det jo dødfødt.

@S:
Ser poenget ditt. En del av besøkene er ganske uinteressante pga. avstand og alder. Men likevel er det ganske mange av de som absolutt er interessante for meg.

Men jeg tror aktiviteten der inne roer seg når jeg ikke er helt ny bruker lenger. Og da er det jo ikke sikkert det er like mange interessante som besøker meg.

Uansett litt overraskende at opplevelsen var såpass forskjellig mellom disse to datingtjenestene. Hehe, trodde det utelukkende var trynet mitt som begrenset antall besøk her inne, men tydeligvis ikke :)

Skjult ID med pseudonym Hmm... ma. 30 april 2012 22:16

Enig med S - registrete meg selv, og fikk masse besøk, men de var jo stort sett ubrukelige (-det var kanskje ikke pent sagt, men.......... uinteressante, da.) Kunne heller ikke kommunisere med dem, så jeg slettet profilen etter 4-5 dager. Så det er ikke kvantiteten som teller, det er kvaliteten!

Nå har jeg vært på sukker i ca 3 måneder, og er på veg ut. Har funnet ei som "virker lovende"....

Skjult ID med pseudonym Bjungt ma. 30 april 2012 22:20

tror andre sider mer og mer vil ta over, mest pga de i sukker er så ufordragelige av seg mot brukerne

Skjult ID med pseudonym John Doe ma. 30 april 2012 22:21

så "alle" som er her,er også på andre nettsteder? da er det jo liten vits å prøve noen av de andre hvis det ikke skulle funke her....

Skjult ID med pseudonym Noka$ ma. 30 april 2012 22:27

Haha,opplevde akkurat det samme selv. Plutselig var man LITT interresant for enkelte som også er her :) hehe..

Skjult ID med pseudonym -redrum- ma. 30 april 2012 22:31

@bjungt

Kundeservicen har fremstått som like dårlig på de andre "stedene", faktisk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 april 2012 22:42

Lager du en gratisprofil et annet sted og får mange besøk og flørter, så er det bare for å få deg til å betale for å sjekke hvem det var fra. Og du kan banne på at det bare er en haug med fake profiler. :P

Skjult ID med pseudonym Pjaff ma. 30 april 2012 23:17

Vet ikke hva det skyldes, men som en annen skrev lenger opp her, - man siler vekk en god del som ikke ser profilen din fordi man har en dårlig match med dem i utgangspunktet.

Jeg registrerte meg her og et annet sted samtidig, da jeg ikke hadde peiling på hva som var lurt/best.
På det andre nettstedet har jeg hatt 8560 besøk på litt over en mnd., her inne er det rundt 1700 som har kikket på profilen min.'
Liten tvil om at det er mer "liv" på den andre, men det er også en god del som er mildt sagt uinteressante...

Synes det er greit å være begge steder, og jammen er det noen kjente travere på den andre også :) Naturlig nok :) Flottere (les: større) bilder her da! Det er fint :)

Skjult ID med pseudonym Trulte ma. 30 april 2012 23:29

Synes det er vanskeligere å få kontakt her inne enn på andre sider... Men nå er jeg ganske ny her enda da.

Skjult ID med pseudonym Tsjoff ti. 1 mai 2012 00:00

Jeg er dessverre en ganske innadvendt og reservert person, og klarer ikke sjekking på andre steder enn internett. Det er noe med den første barrieren jeg overhodet ikke klarer å bryte, og her på slike tjenester så er jo barrieren allerede brutt. Vi er alle på utkikk etter å møte noen. Så jeg er nok ganske avhengig av tjenester som dette for å ha et håp om å møte noen i nær fremtid. Derfor syns jeg det er ganske dumt om svært mange potensielle nysgjerrige blir silt bort, og det dermed går månedsvis mellom hver gang jeg får kontakt med noen.

Selv om jeg er innadvendt og reservert, så skal det ikke mange meldingene til før jeg fint kan møte vedkommende, og siden jeg har vanskeligheter med å komme i kontakt med folk i det virkelige liv, så hadde det vært ganske forfriskende og nyttig for meg å kunne møte forskjellige folk herfra relativt hyppig, selv om de utifra sukkers matchingsystem ikke er forutbestemt å være en drømmejente for meg. Men å møte folk herfra relativt hyppig er jo vanskelig med den aktiviteten en average joe som meg oppnår her.. :)

Matchtallet og utsilingen har sikkert sin nytteverdi for noen, men systemet er jo langt fra noen fasit på hvordan to mennesker kan oppleve hverandre når de møtes. Og for min del der jeg noen ganger kan oppleve 0 besøkende på 1 uke, så hadde det holdt interessen og motet mitt for denne tjenesten oppe om det var litt mer aktivitet (som jeg jo nå ser er mulig på andre steder). For å møte kvalitet, må en ha en viss kvantitet å velge mellom.

Men for folk som allerede har et høyt antall besøkende i uken, så skjønner jeg selvsagt at en effektiv utsiling er velkommen.

Skjult ID med pseudonym jente30 ti. 1 mai 2012 08:46

Snart 500 ULESTE meldinger og over 20.000 besøk på et nettsjekkested jeg aldri har vært aktiv på. Har inntrykk av at alt og alle sender meldinger til alt og alle i et desperat forsøk på å nå igjennom, siden min mailbokos helt sikker ikke er den eneste som oversvømmes av søppelpost. Kan telle på en hånd meldingene som har kommet fra menn på min egen alder, Oslo/Akershus og som ikke er under 175 cm.... Så det sier seg selv at antall meldinger eller antall besøk ikke sier spesielt mye om kvaliteten på nettstedet. Snarere tvert imot!

Så takke seg til sukkers matchingssystem! Eneste ønske er å kunne selektere på alder, slik at jeg kan få med de med barn uten å få med de på 50-60 :-)

Men så klart, for de som ikke er opptatt av sukkers matching... Har en venninne som foretrekker det andre stedet fordi hun får så få matcher her, og gjerne foretrekker gutter med en dårlig sukkermatch. Men hun er den eneste jeg kjenner som tenker sånn :)

(mann 35 år fra Oppland) ti. 1 mai 2012 09:38 Privat melding

frustrerende å lese hvor mange dere har på besøks lista. Jeg har vært her siden jul, er inne daglig, sender ca 3-4 meldinger i uken, for å prøve å få kontakt, har fått svar på 6 av x antall. Og totalt 12 besøkende.