Alle innlegg Sukkerforum

Barnløse menn/ menn som ønsker flere barn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym JSSJ ma. 30 april 2012 21:44

Æ får ofte henvendelser fra menn som ønsker seg barn/flere barn, selv om det står tydelig i profilen min at æ ikke ønsker flere barn.
Tror de at dei kan få mæ til å endre mening hvis det blir seriøst nok eller e dei bare ute etter en flørt?

Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym foxi ma. 30 april 2012 21:46

Ok? Jeg får ikke det, og jeg har også skrevet det helt tydelig.

Skjult ID med pseudonym -redrum- ma. 30 april 2012 21:47

Sikkert begge deler.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 30 april 2012 21:48 Privat melding

Det varer ikke lenge før dere begynner å klø i fingrene uanz

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 ma. 30 april 2012 21:54

Personlig så ville jeg ikke tvunget en jente til å få barn med meg om hun ikke ønsket det selv, men jeg kan tro det er flere som ikke gir opp håpet om å klare å overtale eller at du rett og slett endrer mening... Man vet jo aldri, men tror også mange er ute etter en flørt desverre...
Når det er sagt kan det jo hende at mannen endrer mening når han kommer inn i livet til en jente med barn og finner seg til ro med det :) Mange muligheter.

Skjult ID med pseudonym JSSJ ma. 30 april 2012 21:54

Ingen fare for at æ begynner å klø i fingrene nei...
Den kroppen her har gjort nytta si og æ har ingen behov for å befolke hele verden alene ;P

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 30 april 2012 21:55

Jeg savner egentlig en slags "I don't care"-mulighet på "barn", da det er det samme for meg om vedkommende jeg roter meg borti vil formere seg eller ei...
Og JA; Er "frekk nok" til å mene at jeg kunne så absolutt blitt en bra far (har kommet til den konklusjonen på bakgrunn av mye og lang erfaring som "onkel" (bruker anførselstegn da jeg er enebarn, men er uansett "utnevnt" til det, bla. av mine søskenbarn og disses barn)/barnevakt), og blir det aktuelt, er jeg så absolutt med på DEN. Men kjenner uansett ikke noe "primalt ur-behov" for å formere meg heller, så møter jeg en som IKKE vil ha, er det OGSÅ greit... Er man "rar" om man ikke har noen mening om dette for sin egen del?

Skjult ID med pseudonym foxi ma. 30 april 2012 21:56

Jeg har skrevet at jeg ikke skal ha, og kan heller ikke få. Sånn sett bør folk lære seg å respektere det som står. Er ikke alle som kan overtales, for å si det sånn. :) Kjedelig å finne ut etter en lang stund, når man tror man har vært flink som har vært ærlig fra første dag.

Skjult ID ma. 30 april 2012 22:10

TS

Tro ikke nødvendigvis på at de du mottar henvendelser fra egentlig er interesser i å få barn. Mange av de er sikkert bare lystne på et ligg, ikke sant.

Skjult ID med pseudonym JSSJ ma. 30 april 2012 22:13

Hehe det er nok det ja @skjult id ;)