Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig informasjon om lokasjon på personer

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Buskerud) ma. 30 april 2012 21:45 Privat melding

Sukker er den eneste "siden" jeg vet om som ikke forteller oss mer enn hvilket fylke man bor i, uten å bruke kartfunksjoen som jeg har inntrykk av at mange ikke bruker fordi de ikke ser den, eller forstår nødvendigheten av den.

Dette ender da jo veldig ofte opp med folk som bor i for eksempel buskerud, samtidig som de har markert at de ikke er flyttbare.
Dette sier jo meg ekstremt lite om lokasjon, da det ikke akkurat er bare 2 mil fra ene enden av buskerud til den andre.

Og det er helt uaktuelt å spørre hver eneste person om hvor de bor, da dette gjelder veldig mange.

Skjønner meg bare ikke på logikken til sukker her. De påstår at det er fordi "noen" ønsker å skjule hvilken plass de bor....som om det er noe som tjener noen her inne å skjule....

Dette er en av flere ting denne siden gjør for å gjøre det vanskelig for oss å finne folk i nærområdet, om vi ikke bor i Oslo.....

Jeg får liksom inntrykk av at et par personer som er ansatt hos sukker har bestemt at dette er informasjon som folk ikke vil oppgi, og derfor må det være sånn...."who cares what the people paying our salary wants...".

Savner at sukker legger til noen avstemninger på siden, for å sjekke ut hva folk faktisk ønsker her inne, fremfor å fomle rundt i blinde.

Eller er jeg alene her om å syntes at det er helt høl i hue at så basic informasjon ikke er et krav på denne siden?

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ma. 30 april 2012 21:50

Kan jo tenkes at mange syntes det er litt skummelt å vise hvor de bor? Er mange gale folk der ute, så jeg syntes det er greit å ta litt forholdsregler. Legger ikke ut telefonnummeret mitt heller, selv om jeg ikke har noe å skjule.

Hadde jeg blitt tvunget til å vise hvor jeg bodde, så hadde jeg ikke villet ha profil her inne, enkelt sagt. Det er vel det sukker har forstått også. Heldigvis!

Skjult ID med pseudonym slayer ma. 30 april 2012 21:55

@R2_D2

Helt enig med deg.Buskerud er litt spesielt da det er så vannvittig stort og grenser til så mange andre fylker.Akershus likeså.Stor forskjell på Bærum/Asker og "bygdene" på grensen til Østfold
Skjønner ikke helt hva som er så skummelt med å oppgi hvilken by eller bygd en bor i.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 30 april 2012 21:59

Her snakker man ikke om å vise hvor man bor spesifikt(adresse), men stedet man bor i. Jeg kan ikke i følge reglene komme med eksempler på hvor jeg har sett at det finnes bedre måter å gjøre ting på, men kan uten tvil si at dette ikke er et problem, om man tar i bruk denne funksjonen, da sukker er unik, så vidt jeg vet, i å ikke bruke den veldig viktige informasjonen.

EN bra måte å løse dette på, kunne vært å sette by/tettsted til et felt som var påkrevd. Samtidig kunne det vært en boks ved siden av man kunne haket av for å holde informasjonen skjult. Da må man gjøre et bevisst valg for å skjule det, fremfor at det er skjult som standard.

Ser ikke lenger hensikten med å sende forslag til sukker, da jeg ikke kan huske å noensinne ha fått et svar som høres ut som annet enn "dette kommer vi ikke til å gjøre. vi vet bedre enn deg. go away".

Den holdningen er nok grunnen til at denne siden ikke har forandret seg nevneverdig på flere år, og fremdeles har et design som hører hjemme i 2001.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 april 2012 22:39

Hvis du ikke vil vise akkurat hvor du bor, så kan du i det minste velge nærmeste by, så får folk ca følelsen av hvor langt unna du bor.

Og det gjelder jo ikke bare for innad i et fylke. Men også hvor du eventuelt bor i naboliggende fylker.
For det er tross alt stor forskjell om du bor i Oppland nær grensa til Buskerud og om du bor nær grensa til Møre og Romsdal eller Sør-Trøndelag.

Skjult ID med pseudonym carbar ma. 30 april 2012 23:02

TS: Ser poenget, men for min del er det for at ikke "Gud og hvermann" skal finne ut hvem jeg er. Det er nemlig uhyre lett hvis jeg hadde lagt til bare kommunen jeg bor i. Og siden jeg bor alene og har ansvar for småbarn, synes jeg det er riktig å ta noen forholdsregler. Dette er ikke noe stort problem for de son tar kontakt virker det som...

(kvinne 26 år fra Akershus) ma. 30 april 2012 23:29 Privat melding

Jeg bruker kartfunksjonen hele tida, men syns den burde vært bedre, feks. å kunne zoome inn mye mer, og kanskje litt lenger ut også, men innzoominga burde bli drastisk bedre syns jeg.

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 30 april 2012 23:49 Privat melding

Jeg bryr meg ikke jeg.. Spør om jeg lurer;)