Alle innlegg Sukkerforum

Påfugler og Moskuser.

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 30 april 2012 22:14 Privat melding

Alt man skal tenke på når man surfer rundt i denne damekatalogen på jakt etter sin utkårende make. Hvor overflaten ligger rett foran deg. De fleste virker å ha et ønske om å kjøpe ny bil uvitende at man blar i en bruktbilkatalog. Her finnes utslitte, bulkede, styla, lakkerte og tungkjørte modeller. Noen har gått langt og andre har fusket med turtelleren. Uansett sitter man og drømmer om den perfekte partneren mens gode mennesker avvises. For lav, for høy, for blond, for mørk, for rar, for dum, for smart, for utadvendt, for innadvendt, for stor nese, for aktiv, for pen osv. Det er ikke lett å navigere i en jungel hvor utseende betyr så mye. Mange har gode produktbeskrivelser, men mange er like – det er de samme kvalitetene som går igjen, snill, trofast, gladjente søker kjekk og snill gutt. Mens gutta skriver, snill og kjekk gutt søker snill, trofast gladjente. Og de klarer ikke å finne hverandre om man kaster de på hverandre.

Er det ikke slik at alle ønsker den beste i flokken? Alphahannen og alphakvinnens makt over individene rår – men her inne kan vi ikke sloss som vårkåte moskus, her må vi bruse med fjæra som en flott påfugl og fremstå fra vår beste side i håp om å lokke den rette inn i honningfella. Legger ut flotte bilder, blar igjennom tusen kameraforsøk for å finne det ene bildet med WOW-faktoren delvis intakt. Samtidig som vi irriterer oss over at vi ikke er like kjekke på bilder som i virkeligheten, kompleksene får virkelig lov å ta litt tak og ruske i de tofirefem kiloene man har for mye.

Den interessante betraktningen jeg vil frem til er at om noen hadde plassert oss på en øde øy med 10 mindre pene av det motsatte kjønn så ville noe skje over tid. En av dem ville du blitt bedre kjent med, du ville begynne å le av vitsene, smile til vedkommende og legge merke til personen på en annen måte. Og etterhvert ville du begynne å like personen. De 9 andre stakkarene sitter igjen med samme følelsen som de fleste her inne og ser på hvordan andre lykkes. I en sånn setting vil man bruke tid for å tilpasse seg, man bruker tid på å bli vant til og «avhengig» av personen som før var uaktuell.

For å få en god kropp, må man jobbe for det.
For å få en god jobb, må man jobbe for det.
For å få et flott hjem, må man jobbe for det.
For å finne lykken, så kan man forvente at den ramler ned i fanget på oss?

Lykke til i jakten. Og ha en fortreffelig aften.

Skjult ID med pseudonym slayer ma. 30 april 2012 22:20

Dypt,relevant,aktuelt og ett meget godt bilde av tingenes tilstand her inne

Skjult ID med pseudonym Noka$ ma. 30 april 2012 22:24

Meget god beskrivelse av nettdating og fy f... hvor jeg kjenner meg igjen...!

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 30 april 2012 22:44 Privat melding

Tusen takk for mange godord. Må jo underholde litt også når man først er her. :)

Ha en superfin kveld.

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 30 april 2012 22:49 Privat melding

Så flott innlegg :) :)

Skjult ID med pseudonym carbar ma. 30 april 2012 22:57

Thank u TS!:)

Skjult ID med pseudonym slayer ma. 30 april 2012 23:01

Viser til tråden "Intelligensforskjell og varighet på forhold"

Her Jenter har dere en mann med virkelig IQ ! Ja TS altså : )

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 30 april 2012 23:54 Privat melding

@slayer *blush* takk for kompliment.

@Lyngspia - Høres ut som en spennende TV3 - satsing :) hehe.