Alle innlegg Sukkerforum

Så var det disse hjertene her inne??

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Troms) ti. 1 mai 2012 01:07 Privat melding

Hva legger man egentlig i å trykke på dem? Jeg trykker nå litt gult og litt rødt etterhvert som jeg leser en interessant profil eller om det er ei søt jente:) Har ikke vært her så lenge men har sikkert trykket 50 ganger om ikke mer. Legger ikke så mye i det, men uten å være innbilsk eller noe så var det nå jaggu rart at jeg bare har fått et eneste et tilbake;) Hehe er jeg så inn i helvete uinteressant eller er de hjertene en kjærlighetserklæring eller noe mer alvorlig? Hvis ikke er det jo bare til å bli deprimert av det der:)

Sitter alle vi mannfolka å trykker oss ihjel på de der slik at "alle" jentene her inne har tusen hjerter hver og hele konseptet er blitt vannet ut?

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 1 mai 2012 01:10

Jeg tenker at da var profilen min litt mer en asbdolutt nei. Men svarer ikke noe tilbake om jeg får. Kan jo hende han bare merket meg for å huske meg om ingen andre svarer.. (lest det her inne en gang:p)

Skjult ID ti. 1 mai 2012 01:51

Eg tar ikkje kontakt om noen trykker hjerte på meg, rett og slett fordi at eg ikkje legger så mye i akkurat det der. Sender ikke hjerter til noen heller-

Men eg svarer på alle meldinger som eg får.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 1 mai 2012 02:51 Privat melding

Folk bruker disse hjertene som bokmerke innpå her. Så man kan gå tilbake senere og evt kontakte den personen man liker senere. :) Legger ikke så mye vekt på hjertene igrunn. :)

(kvinne 30 år fra Nordland) ti. 1 mai 2012 09:58 Privat melding

Hvis eg trykka hjerte til noen så får jeg oftest ikke noe tilbake selv om vi begynner snakke, jeg tror sånn at filk er for lata her inne rett å slett....

(kvinne 36 år fra Hordaland) ti. 1 mai 2012 10:04 Privat melding

Legger heller ikke noe særlig i hjertene her inne. Jeg tar nok ikke kontakt med noen fordi de har sendt meg et hjerte, vil de skrive til meg så får de lov til det ;) Det svarer jeg da i det minste på... som regel.. ;)

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ti. 1 mai 2012 10:33

Yokohama: Hva med litt mer bilder av ansiktet ditt? Det er ikke noe galt med deg i mine øyne, men bildene dine er ikke så bra. Viser jo ikke veldig mye av deg egentlig, du ser jo vekk eller har på deg hjelm på nesten alle bildene.

Vi jenter er ikke så opptatt av motorsykler, så jeg ville nok tatt disse vekk til fordel for bilder som viser deg bedre. :)

(mann 57 år fra Oslo) ti. 1 mai 2012 10:57 Privat melding

Et hjerte er som å stå langs veggen på et utested og blunke til jentene. Det skal vanligvis mer til for å få respons.

Skjult ID med pseudonym cilia ti. 1 mai 2012 12:50

Jeg legger ikke mye i hjertene, men hvis det er en mann jeg synes virker interessant som sender, kan jeg finne på å svare. Det har ført til en date så langt. Men synes det er bedre at han sender en melding, han kan jo godt ha trykket hjerter på alle med match over 70, for alt jeg vet, mens en melding krever littegrann mer dedikasjon...

(mann 38 år fra Troms) ti. 1 mai 2012 15:16 Privat melding

Så de fleste ignorerer egentlig hjertene ser det ut som. Det er kanskje litt for mange av dem. Hvis man hadde maks 5 hjerter man kunne dele ut eller noe sånt ville de jo ha litt mer betydning:)

Skjult ID med pseudonym Adnil ti. 1 mai 2012 15:26

Både å sende å få hjerte kan være hyggelig. Jeg tenker at jeg viser at jeg legger merke til deg, og det er det jeg legger i det:))

(mann 38 år fra Telemark) ti. 1 mai 2012 15:37 Privat melding

Først la jeg en del vekt på det, men det vriene er at det ikke er noe fasit på hva de skal bety. Så begynte jeg å dele ut litt hjerter til de jeg synes virka interessante, men var lite respons å få. Nå har jeg bare et hjerte ute...men vet jo ikke hva hun legger i det heh

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 1 mai 2012 15:52 Privat melding

Fordi alle andre her skriver at de bruker det som bokmerker eller bare fyrer løs for sin egen hukommelses del, så har jeg sluttet å bruke hjertene. Jeg antok i starten at det kunne være et slags 'poke' for å vise at her er det bare å ta kontakt om man er interessert. Men hvis folk ikke legger noe som helst i å få disse hjertene, så er det jo lite poeng.