Alle innlegg Sukkerforum

Utseende, utstråling og fremtoning

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Akershus) ti. 1 mai 2012 18:04 Privat melding

Jeg er relativt ny her på sukker, og synes naturligvis det er spennende å setter forskjellige kriterier på søkene mine. Utførte nettopp et "sosialt" eksperiment, der jeg søkte på "Utseende, utstråling og fremtoning", og dette skulle være lavt. Ble nesten litt lei meg da det dukket opp bilder med masse flotte, søte jenter, som jeg overhodet ikke hadde forventet skulle plassere seg selv i denne kategorien. Trist at noen har så dårlig selvbilde. Jeg mistenker også at dette er et jentefenomen, og at det kanskje er motsatt hos gutta?? ;-)

Tilsvarende søkte jeg på medium og høy. Det som slo meg, var at de som hadde plassert seg selv som "det høyeste" framstod (for meg) som mindre attraktive enn dem som hadde satt seg selv som "midt på treet".

Noen tanker om dette? Eller har jeg rett og slett så flaks at jeg ikke tenner på de aller peneste?? :-)

Dette kommer nok ikke inn under empirisk forskning, men uansett, en interessant observasjon fra min side.

Takk for meg! :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 1 mai 2012 18:13 Privat melding

Tenker det ikke nødvendigvis er noen sammenheng mellom hvordan andre rangerer utseende og hvordan en rangerer sitt eget..Det har så mye å si hvilket selvbilde en har, om en har opplevd å få positiv respons på utseende IRL (og der kommer kemi og utråling som kanskje ikke fester seg på bilde også som faktor) ...Og desverre er det et faktum at mange kvinner og menn ikke ser sin egen verdi.
Starter ofte i ungdommen hvor det ene og andre er galt .... ?

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 1 mai 2012 18:15 Privat melding

er nok sikkert flere som er redde for å bli sett på som høye på pæra også, ville jeg tro

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 1 mai 2012 18:17

er også folk som svarer vilt på spørsmåla uten å være klar over konsekvensene.

(mann 45 år fra Akershus) ti. 1 mai 2012 18:20 Privat melding

Ja, det var det første som slo meg også, at man bare raser gjennom profilkartleggingen. Ellers tror jeg Gilla har rett angående "ballast" fra ungdomstiden. Negative ting henger nok med resten av livet.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 1 mai 2012 18:20 Privat melding

Jeg har gjort samme eksperiment på damene på min matchliste, og gjort meg samme tanker i første omgang. Men det er jo noe attraktivt med oss alle, og når vi foretar sånne vurderinger bygger vi bare på et mer eller mindre godt fotografi.

Når jeg derimot har vurdert meg selv på den skalaen, har jeg tatt med mer av totalbildet jeg har av meg selv. Sånn er det vel med damene også?

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 1 mai 2012 18:21 Privat melding

Hvorfor er man høy på pæren om en tenker bra ting om seg selv... Er lei av jantelovens land Norge. Ikke tro at du er bedre enn andre, penere enn andre kan mer enn andre... Jeg har en datter og hun blir foret med du er VAKKER, SMART; FLINK og helt nydelig... og ikke minst UNIK :))

(mann 45 år fra Oslo) ti. 1 mai 2012 18:34 Privat melding

@niceman (Angående skjønnhet)
Jeg skjønner ikke helt at dette er trist. Klart det er synd at folk synes de selv er stygge men det er godt å få avkreftet sosialnormens definisjon på "stygghet". Noen har høyere skjønnhetsstatus enn andre men det betyr ikke at noen som helst er stygge. Nemlig.
Hvis jeg hadde prøvd dette eksperimentet så hadde jeg blitt mere trist hvis det bare dukket opp dem som ikke regnes som så "pene". Men kanskje du, niceman, er flink til å beskue sjelelig skjønnhet.

(mann 45 år fra Akershus) ti. 1 mai 2012 18:38 Privat melding

@tresnitt
Har nok definitivt en sjette sans der, ja! :-)
Men jeg følger resonnementet ditt!