Alle innlegg Sukkerforum

Så veldig nært, men dog så fjernt..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmm on. 2 mai 2012 17:24

For en tid siden møtte jeg en dame i en viss sammenheng jeg ikke vil utdype. Hun er i mine øyne helt perfekt på alle måter. Ikke bare utenpå, men også fantastisk personlighet, hun har alt jeg drømmer om hos en potensiell kjæreste.
Etter at jeg møtte henne virker det bare meningsløst å sende melding til andre her på sukker, så det har jeg helt sluttet med. De få gangene jeg har vært på byen har jeg ikke giddet involvere meg i samtaler med damer på sjekkern osv.

Så problemet; vi treffes i en sammenheng som i mine øyne tilsier at det er nærmest umulig for meg å invitere på date eller lignende uten at det skaper problemer.
Hun er singel og hun er på sukker, men jeg tør ikke engang gå inn på profilen hennes.

Huff, livet er jaggu brutalt..

(kvinne 39 år fra Østfold) on. 2 mai 2012 17:30 Privat melding

Den som intet våger intet vinner!!!
Om det er hun du vil ha så må du bare gå for det uten å nøle!!!

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 2 mai 2012 17:31

Hva er det verste som kan skje?
:-)

(mann 36 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 17:33 Privat melding

Så spennende:-D Hadde nå bare kastet meg ut i det jeg da:-D Verste som kan skje er jo at man blir skuffet.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 2 mai 2012 17:34

Nå ble jeg veldig nysgjerrig - hva slags sammenheng er dette? Antar at du med "skaper problemer" mener noe mer enn at det kan bli litt pinlig?

Skjult ID med pseudonym JSSJ on. 2 mai 2012 17:35

Kjør på!! ;)

Hva har du å tape?

(mann 57 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 17:35 Privat melding

Her er det bare en vettug ting å gjøre, og det er å ta kontakt med henne. Nå. Tross alt, mann, så blokkerer dette deg. og det blir for dumt. Uansett hva som skjer, må du ta kontakt med henne. Sånn som du beskriver situasjonen har du alt å vinne, hev deg over i konvensjonene.

Skjult ID med pseudonym hmm on. 2 mai 2012 18:33

Dere har nok rett, man bør jo bare kaste seg ut i det og ikke tenke på konsekvens av ditt og datt.
Det er bare det at i våre møter har hun en profesjonell rolle, og om alt skulle slå helt feil vil det være temmelig rart ved senere møter.
Selv om det ikke skulle slå feil, vil også det kunne skape en merkelig situasjon. Jeg er ikke engang sikker på om hun har lov til å evnt blande rollene slik, så derfor er nok dette helt umulig.

Skjult ID med pseudonym The One on. 2 mai 2012 18:40

TS

Send en melding til henne her inne på følgende måte....

Hei! Er du her inne også :-) Kanskje vi skulle ta en kaffe en dag?

Da selger du deg ikke ut, men inviterer samt at du gir henne en mulighet til avvise uten at det blir klamt.

Alternativt kan du be henne ringe til The One ;-)

Skjult ID med pseudonym hmm on. 2 mai 2012 19:01

(Skjult ID med pseudonym tj.) - on. 2 mai 18:56

Noe sånt ja. Hmm, Aleksander den store løste den Gordiske knute med sverd, men det er vel ikke akkurat noe alternativ her :-)

(mann 35 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 19:04 Privat melding

hehe, kjenner meg igjen.

Var i samme situasjon med ei dame som jeg tilfeldigvis har samme kantine som på jobben (flere firmaer som deler). Tok meg ganske lang tid før jeg fant en situasjon som ikke hadde involverte smalltalk over brødskivene hennes foran alle kollegaene hennes :) Men en dag, så så jeg henne vente på bussen rett utenfor jobb, og da hoppa jeg bare i det. Sa bare at jeg hadde sette henne rundtom, og lurte litt på hva hun gjorde for noe i samme bygg. Ble litt småprat, og så spurte jeg bare om hun hadde lyst til å ta samtalen videre over en kaffe et sted i nærheten.

"Det tror jeg ikke kjæresten min hadde satt pris" på er et relativt klar tale :D

Lo veldig godt av meg selv etterpå, men ble litt overraska over at jeg hadde det i meg. Veldig sant som det sies over her: det verste som kan skje er et smil og et høflig avslag. Og jeg følte meg litt tøff etterpå som et plaster på såret :)

I say: go for it, og gjør det face to face. Det får du sykt mye mer creds for, enn en internett-melding - SPESIELT når dere delvis kjenner hverandre fra før!

Skjult ID med pseudonym Beanie on. 2 mai 2012 19:56

TS. Hva er nicket hennes på sukker, da? hihi

Skjult ID med pseudonym bolla on. 2 mai 2012 20:07

til Hmm,

Du har bare en ting å gjøre, Hvis du virkelig vil ha henne så må du kontakte henne - enten her på sukker eller på det stedet der du pleier å treffe henne. Inviter henne på kaffe, lunsj, middag, joggetur eller whatever, der dere kan bli bedre kjent, og hun kan vise at hun faktisk er interessert når du viser interesse for henne. Hvis du ikke gjør dette, da kan du bare glemme henne. Det er veldig enkelt.

Skjult ID on. 2 mai 2012 20:12

Jeg ville har følt meg forsiktig fram ved å få henne på tomannshånd etter at dere har gjort en eller annen deal, avsluttet et møte sammen eller lignende "naturlige" hendelser. Da kan du invitere på en kaffe for å snakke litt om saken dere deler i deres profesjonelle liv og så kan du spørre litt forsiktig om private ting, hadde du en fin 1 mai i solen? eller annet aktuelt. En venninne av meg sa en gang at "føler du det sånn så føler motparten det sånn også" Gid det var så enkelt, men kanskje hun også liker deg? Vet hun at du er singel? Kanskje hun ikke vet det og derfor ikke tør å gi deg signaler om hun liker også deg? Det kan jo tenkes ikke sant? Så går dere der da, begge to, og går glipp av fantastiske muligheter. Kanskje bruke taktikken med å få henne til å bli bedre kjent med deg som person, snike inn noen setninger om hva du interesserer deg for utenfor jobb og kanskje har dere felles interesser? Åja, løper du også i Frognerparken, kanskje vi kan ta en løpetur en gang og teste formen sammen? Åja, liker du også å gå på kino? Jeg har så lyst til å se................ hvis hun sier "det har jeg og" så kan du fleipe litt og si at : det hadde jo vært artig om vi kunne sett den sammen? SOm gode kollegaer og venner, ikke sant?

Ikke "farliggjør" det, undersøk, lek og ha det gøy i din utforskning. Ønsker deg all mulig lykke på veien og måtte kjærligheten vinne til slutt!

Skjult ID med pseudonym moi to. 3 mai 2012 20:14

Underlig, jeg har hatt det på samme måte med en fyr. Egentlig helt samme handlingsforløp :-) Har sykt lyst til å ta kontakt, men det er så vanskelig. Så skjønner greia. Har tenkt at hvis jeg møter han tilfeldig på byen, så skal jeg ta kontakt. Kanskje du burde bare ta sjansen, for hvor ofte møter du noen du føler du passer så bra med? Og jeg burde gjøre det samme med "min" person :-) Utfordring til begge!

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 4 mai 2012 00:23

Du har rett moi, det er ikke ofte man møter personer som har ekstra stort potensiale til å være den rette. Kanskje like ofte som man tilfeldigvis møter han/henne tilfeldig på byen? :-)
Jeg er desverre litt for forsiktig av meg til å bare hoppe i det, men om det er meningen så finner jeg vel en løsning :-)
Du får ha lykke til med "din" person! Og si ifra hvordan det gikk dersom du tar sjansen :-)

Skjult ID med pseudonym moi fr. 4 mai 2012 19:12

Lykke til du også. Ta en sjanse her på sukker ;-) Så kan du legge til at hvis hun ikke vil, så kan dere avtale å aldri snakke om det igjen. Vanskeligere sagt enn gjort, I know. Sitter her og vurderer om jeg skal gjøre noe nå.. :-)

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 4 mai 2012 19:21

Det virker som om du evner å uttrykke deg. Skulle ikke være så vanskelig å formulere et eller annet rasjonelt via en sukkermelding.
Det kan virke som om du er klassisk avstandsforelsket. Det bør du nok holde for deg selv. Forsøk heller en festlig og kompiscasual tilnærming i form av en melding. Noe som gjør at du får henne med på en øl, eller som fremkaller noe som kan vise i hvilken grad hun syntes du er av interesse.

På videregående, når jeg var 17-18 år, var jeg avsandsforelsket i en jente i parallellklassen. Det fikk aldri noen vite noe om,, :)

Skjult ID med pseudonym fem fr. 4 mai 2012 20:23

Gjør det, gjør det, gjennomfør det ;-)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 4 mai 2012 20:54

Var på et 25-årstreff for russen, og snakket med en jente jeg hadde vært forelsket i, men også så som en god venn. Og hun hadde hatt det på samme måte med meg. På det treffet var jeg gift. Nå er hun gift.

Skjult ID med pseudonym sveis fr. 4 mai 2012 21:09

Jeg fikk også høre en historie i dag om to som var forelsket på videregående, men ingen turde å gjøre noe. 15 år senere møttes de igjen og begge innrømmet at de var forelsket i hverandre for lenge siden. Tilfeldigvis var begge skilt og klar for noe nytt, så da ordnet alt seg. They lived happily ever after. Denne historien endte heldigvis bra, men tenk, det er faktisk 15 år man har gått glipp av! Og det kunne like gjerne endt som Stevia sin historie.

Kjør på, sier jeg også ;-)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 4 mai 2012 21:23

Merkelig dette, nå har jeg passert 50, og har stadig færre hemninger mot å flørte med damer jeg har lyst til å få kontakt med. Og synes for så vidt jeg får vettug respons på det. Både oppfølging og avvisning foregår på en meget respektfull måte.

Og egentlig vet jeg nå at sånn ville jeg blitt behandlet da jeg var ung og usikker også. Men da turde jeg ikke likevel. Alt annet kunne jeg gjøre, men ikke nærme meg en jente jeg var betatt av.

Skjult ID med pseudonym argh fr. 4 mai 2012 21:34

Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke innrømmet følelsene mine for en fyr jeg var forelska i. Vi holdt på en stund, men ingen turde ta steget videre og det var litt dårlig timing i tillegg. I ettertid har jeg angret så sykt!! Nå er det for sent fordi han er gift og har to barn..

Skjult ID med pseudonym moi sø. 6 mai 2012 17:08

Go for it ;-)

Skjult ID med pseudonym moi sø. 6 mai 2012 19:28

@spl Hehe ;-) Men vet du hvem han er da? Kanskje du skulle overraske ham?

Skjult ID med pseudonym hmm sø. 6 mai 2012 20:55

Ta kontakt da, så får vi se :-) Vi møtes jo uansett til uken, så du får bare smile ekstra mye til meg da ;-)

Skjult ID med pseudonym moi sø. 6 mai 2012 21:25

Lykke til begge to ;-) Jeg forventer en oppdatering til uken ;-)

Skjult ID med pseudonym moi sø. 6 mai 2012 21:34

Hvis det er fakta så er det en kul historie ;-) Og den må fortelles videre på sukker før dere fordufter helt. Det gir oss andre litt håp! Hehe

(mann 36 år fra Oslo) ma. 7 mai 2012 20:31 Privat melding

Uuuuu <3<3<3<3<3

Skjult ID med pseudonym hmm ma. 7 mai 2012 20:45

spl: Jeg tror nok ikke det er meg du tenker på, selv om det jo er en fascinerende tanke at to personer hadde klart å finne hverandre på denne måten :-)
Men, det virker jo som om du er veldig klar for å kapre denne personen du lengter etter, så kanskje du bør følge rådene jeg fikk lenger opp her og bare hoppe i det? :-)

Jeg for min del må nok bruke mye lenger tid og eventuelt se hvordan ting utvikler seg, noe annet tar jeg ikke sjansen på.

Skjult ID med pseudonym hmm ma. 7 mai 2012 21:46

Jeg bor i Oslo, men er ikke født og oppvokst her.. Jeg snakker ikke østlandsk/oslo dialekt, men skriver bokmål. Tror ikke jeg skal avsløre så mye mer :-)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 7 mai 2012 22:01 Privat melding

Kan dere ikke bare møtes likevel, a? :D

Skjult ID med pseudonym tuddelidu ma. 7 mai 2012 22:12

Gjetter på at @spl kommer fra Vestfold
;-)

Skjult ID med pseudonym tuddelidu ma. 7 mai 2012 22:23

Hahaha....tror jaggu jeg greier å gjette nicket også ;-)

Skjult ID med pseudonym Kraken ma. 7 mai 2012 23:26

Et lite tips kanskje: Ikke fokuser bare på 1 så lenge du ikke vet om hun ikke vil ha deg. Mister du henne, så mister du alle. Har gjort det der et par ganger selv.

Skjult ID med pseudonym moi ti. 8 mai 2012 21:48

Nåååh, ble det ingen lovestory, så dumt :-(