Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Jon Due on. 2 mai 2012 18:18

Hvorfor er det slik at det alltid er karene som må ta kontakt? Greit nok, det finnes noen jenter som også tar kontakt, men flesteparten gidder ikke løfte en finger for å være litt aktiv. Hva er egentlig da vitsen med å ha profil på Sukker.no?

Det er jo en slags uskreven regel at mannfolkene skal ta første steget, men hvorfor er det slik? Det er like vanskelig for mannfolk som jenter å ta kontakt med totalt ukjente folk på en datingsiden på internett! Når noen av de du tar kontakt med i tillegg ikke gidder å svare deg en gang, mister du jo bare mer og mer lysten og drivet til å ta videre kontakt med andre.

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 20:04 Privat melding

Det henger igjen fra gamelt av, seriøst gamelt av. Husker å ha lest en tråd om dette for lenge siden, kanskje du kan finne den fram via søkfunksjonen? :)

Skjult ID on. 2 mai 2012 20:10

For det om det har blitt diskutert her før rasec, så skal det være lov å diskutere det igjen her, det er jo f.eks. stadig nye brukere.
Jeg er jente, tar stadig kontakt, en del gidder ikke svare. Dersom jeg får mail, svarer jeg, og er jeg ikke interessert sier jeg høflig i fra om det. Skal ikke være så vanskelig, men likevel er det det...for noen.

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 20:25 Privat melding

Jada, det er ikke det jeg sier, mente bare at det var en del gode argumenter og innlegg der som kan være verdt å lese. Og hvem vet, kanskje TS finner et svar han er fornøyd med? ;)

Ellers så er jeg helt enig med deg, jeg syntes det ikke er vanskelig å svare på alle henvendelser, men forstår at de som har sider med brev hver gang de logger seg på, ikke gidder/orker å gjøre det etter en stund.

Skjult ID med pseudonym -a- on. 2 mai 2012 20:42

Jeg er jente, har tatt kontakt med mange gutter, fått svar fra noen, men langt fra alle. Så dette går begge veier :)

Skjult ID med pseudonym Bjungt on. 2 mai 2012 20:49

ja, men det er noe alle vet at når først ei jente kan tillate seg å ta kontakt, så er det med noen hun aldri i verden har sjangs på uanz, ser bare på de som hjerter på meg, å liksom tror at nå hopper jeg på tastaturet !

Selvinnsikten finnes ikke! :)

Skjult ID on. 2 mai 2012 20:51

Jeg har tatrt kontakt med flere menn her inne, men ikke fått svar. Så nå foretrekker jeg at mannfolkene tar kontakt. Og det har de gjot....

Skjult ID med pseudonym bønna on. 2 mai 2012 21:25

TS; i ditt neste liv blir du en tangkutling! Da blir det årnings!

http://www.forskning.no/artikler/2012/april/320337

(mann 33 år fra Akershus) on. 2 mai 2012 22:22 Privat melding

Menn er flinkere til å ta initiativ enn kvinner, det gjør at kvinner føler at de ikke trenger å ta initiativ for å oppnå det de vil, som igjen fører til at menn tvinges til å gjøre det. Selvforsterkende effekt, enkelt og greit. Men selvfølgelig ikke helt svart/hvitt.

(mann 35 år fra Østfold) on. 2 mai 2012 22:31 Privat melding

jentene klarer de og ;)

tar ikke ofte kontakt med jenter jeg heller, men det er jo fordi jeg velger det helt selv, og det må damene få lov til og ;)

Skjult ID med pseudonym Stura on. 2 mai 2012 22:51

Bjungt.. Antar jeg ikke tar kontakt med deg... Ikke fordi jeg mangler selvinsit, men ikke finner deg av interesse.....

Skjult ID med pseudonym Mr.E to. 3 mai 2012 22:58

Mennene tar vanligvis initiativet, - Skjønt det finnes unnatak.
Jeg tror dette ligger i menneskenes natur fra veldig gammelt av.
De fleste damer venter nok på at mannen skal ta det første skrittet.

Noen av oss menn drømmer skjønt at en dame, kanskje en slags morsfigur, skal ta initiativet.

(mann 32 år fra Oslo) to. 3 mai 2012 23:21 Privat melding

alltid vært sånn, bør forbli sånn.

Skjult ID med pseudonym sånnerdet to. 3 mai 2012 23:24

Har faktisk sendt 4 førstemeldinger i dag......

Og fått svar på 25% etter veldig kort tid :)

Så det er bare å fortsette å skrive gutter.... :)

(kvinne 26 år fra Nordland) to. 3 mai 2012 23:30 Privat melding

Jeg tar alltid kontakt om jeg finner noen som fakker interessen min, og det kan godt bare være for å prate. Jeg opplever det slik at jeg ofte må ta det første steget i de fleste sammenhenger, og at mange menn er veldig dårlige på å ta initiativ. For det er jo veldig attraktivt når de gjør det!

Skjult ID med pseudonym jente to. 3 mai 2012 23:32

Jeg har sendt mange førstemeldinger jeg, men det virker som det skremmer de fleste av gutta at jeg som jente tar kontakt først, hehe, så da svarer de ikke, og man ender opp med å ikke gidde sende førstemeldinger. Kanskje de oppfatter en jente som tar kontakt først som lettvinn? Uansett, min "strategi" har blitt å heller å legge igjen et besøk, uten melding, og heller sitte og "håpe på" at gutta kommer innom min profil, og finner min profil såpass interessant at de får lyst å sende en melding, og believe me, det fungerer faktisk MYE bedre :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora to. 3 mai 2012 23:41

@ jente

Hvis de ikke svarer så er det ikke fordi de tror du er "lettvint", det er fordi de ikke er interessert. Fordi de ikke synes du er tiltrekkende nok. Samme grunn som at jentene ikke svarer gutta egentlig, utseendet betyr alt. Eller nesten alt i det minste, for det er utseendet som avgjør om både menn og kvinner ønsker videre kontakt. Derfra kan selvsagt andre ting avgjøre om det blir noe mer.

Jeg for min del svarer aldri jenter hvis jeg ikke er interessert. Gjorde det til å begynne med, men når 95 prosent av jentene som ikke er interesserte ikke gjør det så går jeg ganske enkelt ut fra at opp til 95 prosent av jentene faktisk foretrekker at det er sånn også andre veien. De 5 øvrige prosentene blir vel sure og synes jeg er uhøflig, men jeg vet jo ikke hvem de er. Og når valget står mellom å gjøre dette feil 19 av 20 ganger ved å svare jenter som ikke vil ha skriftlige avvisninger, eller 1 av 20 ganger ved å ikke gi slike avvisninger til de som faktisk ønsker dem, ja da er valget enkelt.

Skjult ID med pseudonym mynoduesp to. 3 mai 2012 23:46

Jeg fikk en førstemelding fra en jente for bare en time siden, i sin enkelhet er den fantastisk!

"Hei! Vet du, på tross av hva matchtallet sier - jeg er din perfekte match!"

Herlig! :)

Skjult ID med pseudonym jente to. 3 mai 2012 23:58

@Mannehora

Hehe, ikke sant - så enkelt er det, det går begge veier :)

Skjult ID med pseudonym lettlurt fr. 4 mai 2012 00:25

Du må i allefall ikkje klage, eg trur eg har blitt fjerna frå søk. Eg får jo ikkje besøk ein gong,

Skjult ID med pseudonym :p fr. 4 mai 2012 00:29

Lettlurt

post på forum med bilde, så kanskje du får besøk, jeg skal besøke deg hvertfall ;-)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 4 mai 2012 00:39

Næsj kansje litt det av vi jenter altid får en del brev på sånne sider som detta uansett? Nå er ikke jeg sånn veldig engasjert her for tiden sjøl heller..men er da innom i blant å svarer på brev som tikker inn..veldig sjelden jeg sender 1mail men det hender da jeg får ånden over meg :P hmm og min erfaring som jenter vertfall er at vis man viser litt interesse..så sluker de hele deg med hud og hår..guud så mange desperate menn det fins der ute..men skikkelig søte er dere som lengter etter kjæreste! For min del blir jeg ofte til den typiske mannlige rollen som player litt er litt små slem og ikke sånn veldi intresert...hvorfor blir noen menn til små purrende pusekatter som vil vise deg til hele familyn og kompis gjengen innen 2 sek? beundrer dere litt som klarer å engasjere dere så voldsomt i et annet menneske..jeg har ikke den egenkapen lenger..den er i så fall dypt gravd ned et sted :P
og ja inrømmer at jeg ikke allti svarer på mld men der er jo samme som jeg gjør med mld og anrop på tlf det ikke allti jeg gidder å svare :P

Skjult ID med pseudonym Jensemann fr. 4 mai 2012 17:00

Jeg tror utstrålingen på bidlene betyr mye. Ikke utseendet i og for seg. Utseendet forandrer seg ikke så mye, men en og samme person kan se sykt mye mer attraktiv ut på et bilde enn et annet bilde.

Jeg vet dette av egen erfaring fordi jeg har brent meg skikkeleg på dette ved å gå på date med damer jeg aldri ville ha gått på date med viss jeg visste hvordan de såg ut i virkeligheten.