Alle innlegg Sukkerforum

Myten om originale meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RRr fr. 4 mai 2012 00:41

I motsetning til hva mange tror, er det bare tull at man må sende originale meldinger for å vekke interesse. Cluet er å ha et bra profilbilde og en interessant profiltekst. Har man det, så er det bare å sende ut en kort melding som "Hei på deg! Pål her. Ble litt nysgjerrig på deg :)"

Det er klart, du kan skrive noe veldig originalt eller interessant, og da kan du få svar, men denne personen er jo i utgangspunktet ikke interessert i deg, og diskusjonen vil da dø ut raskt.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 4 mai 2012 00:42

Het enig!

Skjult ID med pseudonym RRr fr. 4 mai 2012 00:44

Sender du en kort melding som den over, så vet du med stor sannsynlighet at personen som svarer er interessert. Du unngår da å kaste bort tid på å skrive med noen som bare syntes vitsen din var bra.

Skjult ID med pseudonym tuppa fr. 4 mai 2012 11:36

Dette er jeg også enig i!
Bilde betyr det mest for å få svar, fordi det er første inntrykket og om det treffer deg!
Profilen leser du da etterpå for å se om det også e bra!!!

Skjult ID fr. 4 mai 2012 11:42

Hei på deg, Pål her. Hei på deg, Henrik her. Hei på deg, Stian her.

Dritt lei slike meldinger, og slike menn som tror at utseendet deres selger alene tar feil for min del!

Skjult ID med pseudonym Jeg fr. 4 mai 2012 11:49

Jeg sender kun standariserte meldinger. Dog mer kreative enn forslagene over. Jeg gidder knapt lese en kvinnes profil. Et vakkert og søtt smil er nok til å sende en melding. Jeg vet jo at sjansen til å få svar uansett ligger på ca. 30 %. Hvorfor kaste bort tid på å "sette seg inn" i en profil når du vet at det er 70 % sjans for at du ikke får svar uansett hva du skriver.. Får jeg et lite svar derimot, så kan jag gå profilen nærmere etter i sømmene. Slik er mon sukker-logikk.

Skjult ID med pseudonym Adnil fr. 4 mai 2012 11:52

Trenger ikke en lang avhandling. Og ihvertfall ikke masseproduserte meldinger. Mye bedre med Hei, du likte jeg, eller Hei tror vi har en del til felles... Så kan en jo se i kommunikasjonen videre om det stemmer eller ei:))

Skjult ID med pseudonym Jensemann fr. 4 mai 2012 16:57

Dette tror jeg er helt rett. Ved å sende en kjedelig melding er man sikker på at den som svarer er interessert. Ved å sende en interessant melding kan det hende man får svar bare fordi meldingen var interessant.

Gikk i den fellen med en jente. Jeg sendte henne en kjedelig melding. Hun besøkte profilen min og svarte aldri. Så sendte jeg henne en interessant melding. Hun svarte. Jeg prøvde å få henne på date, hun svarte aldri.

Smart tankegang. Bildene er virkelig alt.

Skjult ID med pseudonym RRr fr. 4 mai 2012 20:52

"Hei på deg, Pål her. Hei på deg, Henrik her. Hei på deg, Stian her.

Dritt lei slike meldinger, og slike menn som tror at utseendet deres selger alene tar feil for min del!#

Utseende PLUSS profiltekst. Hvis ikke det selger alene, så er hun ikke interessert. Det er bare tull å sende originale vittigheter, for da er det vittighetene, og ikke det, hun er interessert i.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 4 mai 2012 20:58

Det er en god del "modellpene" jenter som bare har profilbilde og album og kanskje ett par linjer med (eller ingen som helst!) tekst... Da nytter det ikke med høye matchtall for min del, de blir elegant hoppet over.

Skjult ID med pseudonym RRr fr. 4 mai 2012 20:58

Jensemann, du har helt rett. Jeg sendte mange originale meldinger før. Jeg fikk svar fra de fleste, kanskje 5 av 6, men det var bortkastet tid, for mange av dem var ikke interessert i å møte meg.

Nå sender jeg bare korte meldinger som den jeg nevnte. Jeg får svar fra langt færre. Kanskje 1 av 6. Men alle virker genuint interessert, og ønsker å treffe meg.

I nettsjekkeverdenen teller bildene 90%.

Skjult ID med pseudonym RRr fr. 4 mai 2012 21:00

"Det er en god del "modellpene" jenter som bare har profilbilde og album og kanskje ett par linjer med (eller ingen som helst!) tekst... Da nytter det ikke med høye matchtall for min del, de blir elegant hoppet over."

De er ikke nødvendigvis så overfladiske som du tror. Jeg anbefaler deg å ta kontakt med dem. De er vant til å bli dynket med meldinger om hvor sexy og deilige de er. Hvis du i stedet kommer med en intellektuell utfordring til dem, så vil du skille deg ut.

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 5 mai 2012 00:14

Men RRr. Jeg tror man som gutt ikke trenger å vere så pen. Det holder at man har stilige bilder. Bilder der man viser ulike attraktive sider av seg selv. Snill. Slem. Bad boy. Praktisk. Elegant. Sporty. Sosial. Slike ting. Det er så enorm forskjell på det beste bildet og det dårligste bildet.

Jeg har ikke hatt så mye held med meg når det gjelder modellpene jenter heller. Jeg tror nemlig mange menn er rimelig snille og ålrighte i sine meldinger. La oss si at de får 100 meldinger om dagen. De får ikke hundre meldinger om sex. Disse hundre meldingene kommer ikke fra taper-menn. De kommer fra vanlige menn med vanlige profiler. Og det er ikke nok.

Så måten å skille seg ut er ved å jobbe drithardt med profilbildene. Og albumet. Det tar tid og det er det færreste som gidder å legge inn så mye tid. Så derfor er det noen få menn som dominerer sukker. Resten lagrer sutretråder.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 00:29

Det kan jeg faktisk tro deg på RRr, men det blir for fåfengt da jeg ikke har NOE å "ta utgangspunkt" i, da jeg er blant "tullingene" som faktisk legger litt arbeid i meldingene jeg skriver (og (NB!) faktisk får svar på majoriteten av disse, innbefattet "hyggelige avslag" for den del (for dem som på død og liv må ha SVAR uansett...); Ikke fått "Sukkers standard-avslag" enda heller... Så det ER mulig, for dem som ikke tror det!).
Skal man da bruke Autoteksten som utgangspunkt, kanskje ("Kan du gjette én av de "34 ubetydelige differenser" som vi har oss imellom, tar jeg deg med på middag!")? :)

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 00:39

"Jeg tror man som gutt ikke trenger å vere så pen. Det holder at man har stilige bilder."

Det er riktig. Det har ikke bare med genene å gjøre. Bra klesstill, riktig ansiktsuttrykk, situasjoner som viser at man har sosial verdi, osv.

Jeg hørte om en som hadde lagt knallmye arbeid i profilen sin. Blant annet leid inn fotograf, og spurt ærlige jentevenner om hvilke bilder som var mest attraktive. Han fikk 30 henvendelser i løpet av ett døgn!

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 5 mai 2012 08:05

Det er i første omgang bilde som tiltrekker deg, deretter profilen.
Hvis man da fikser og trikser med bilde og man da møtes, kan jo hende man blir skuffet!
Alle har forskjellige preferanser hva som e bra eller ikke.

Skjult ID med pseudonym cilia lø. 5 mai 2012 16:55

Det er nok noe i det at hvis du har en profil som fenger - både i teksten og bildene, så trenger du ikke skrive mer enn en kort inviterende mail. Men bare bilde? Mulig at menn tenker annerledes, men jeg gidder ikke skrive hvis han "bare" ser pen ut, og ikke har noe som helst tekst eller info om seg selv i meldingen, eller hvis han er kjekk, men det framgår at han lever og tenker helt annerledes enn meg,

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 5 mai 2012 23:41

Tuppa:

Alle damer er ulike. Men mitt inntrykker at damers overfladiskheit først og framst er begrensa til sukker. Sukkerdamene er ikkje overflatiske generelt, dei er berre overfladiske når dei surfer rundt på sukker. Får du ei sukkerdame på date, bryr ho seg meir om korleis du er.

Hehe. RRr. ja eg har også høyrt om denne fyren. Han har eit nick med War....

Alle sier at alle har ulik preferanser. Men saken er den at noe er mer populært enn andre. Noe er vakrere enn andre. Noen slår mer ann enn andre.

Ok. Då skal eg forberede meg på å lage gode bilder og en god profil.

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra lø. 5 mai 2012 23:45

Støtter hovedinnlegger her!

Skjult ID med pseudonym Njaa lø. 5 mai 2012 23:47

Skulle nesten tro dere mente man skal skrive "Ikke hei på dei".

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 5 mai 2012 23:54

Etter å ha vært på sukker en stund som mann begynner jeg å utvikle veldig stor sympati for kvinner. det må være hardt. Her på sukker føler jeg at jeg ikke strekker til på grunn av ansiktet mitt. Jeg har en lang utdannelse. Jeg er modig. Jeg bor ikke hos mammaen min. Jeg bor for meg selv. Jeg er nesten 190 centimer over bakken. Eg trener seks ganger i uken. Jeg er rolig og stabil. Jeg er ingen dørmatte. Men ingenting av dette betyr noe fordi kinnbenene mine ikke er rette nok eller fremtredende nok. Så derfor gidder ingen av de vakre damene å svare på mine meldinger. Og jeg tenker: Pokker. Må jeg begynne å ta til takke med en jente som aldri trener. Med en halvpen jente, uten ambisjoner og uten selvidisplin til å trene og spise sunt...må jeg virkelig det for å få meg noe...men da tror jeg heller at eg jeg importerer en dame ifra Østen eller ifra Afrika.

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 5 mai 2012 23:54

Jeg er så glad for at man kan være anonym her. Da kan man si hva man vil. Ma kan være ærlig. Og det får ingen verdens konsekvenser. Det er så fint. Det letter jo stresset en hel del.

Skjult ID med pseudonym Jensekvinn lø. 5 mai 2012 23:57

@Jensemann Er det du som har maskulinisert navnet mitt?

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra lø. 5 mai 2012 23:57

Jensemann da.... Du sikter på damer som er mer attraktive enn deg. Greit nok det, men de ser jo på deg som du ser på de jentene som aldri trener. Oh, the irony......! :)

Skjult ID med pseudonym Jensekvinn sø. 6 mai 2012 00:03

Høypåpæra da.... Du sikter på damer/menn som er høyere på pæra enn deg selv.

Skjult ID med pseudonym Jensemann sø. 6 mai 2012 00:21

Jeg tror ikke de jentene jeg prøver meg på er høye på pæra. Jeg tror bare de føler at de kan få seg noe bedre enn meg.

Høypåpæra. Jeg har faktisk datet mange jenter under meg. Jeg har datet mange av de jentene som ikke har trent. Jeg har prøvd å falle for de. Men det går ikke.

Høypåpæra. Jeg lurer på om du er en kvinne eller en mann. Jeg er 100 prosent sikker på at du ikke er en vakker kvinne. Du er enten en halvpen dame som fryder deg over at en mann må bite i det sure eple, må lide under smerten over ikke å få de damene som han begjærer. Enten er du en slik halvpen dame eller så er du en politisk korrekt tøffelhelt av en gutt. Trygt på venstresida. Åndsbroren til Øystein Djupedal og Audun Lysbakken. Bitterhetens sønn som hater den arrogante puppefikserte mannen.

Jaja. Jeg får fikse bedre bilder. Ingen vei utenom. Ingen vits i å mekke fancy meldinger. Slikt noe har jeg gjort, og slikt noe gjorde ikke at jeg fikk uttelling.

Jeg vil ha en rålekker vakker dame med vakker kropp og dritvakkert ansikt og eg kjem aldri til å fire på kravene. Man får det man vil ha viss man bare er villig til å jobbe hardt nok for det. Noe de fleste ikke er.

Jensekvinn: Da jeg såg navnet ditt tenkte jeg: Viss jeg visste hvem som skjulte seg bak jensekvinn og hun var under 25 år, da kunne jeg ha prøvd meg på henne. Vi ville helt sikkert ha funnet tonen. men da skjønte jeg det. For også du ville da ha vært som disse kvinnene jeg taler om. Du ville kanskje kunne ha annerkjent at vi pratet likt, at vi hadde et godt og rikt vokabular begge to, men i den grad du var en vakker kvinne, ville det ikke på noen måte ha vært bra nok for deg. Du ville derimot i likhet med alle andre kvinnene før deg ha gått inn på min profil og sjekket mine bilder. Og var ikke mine bilder gode nok så ville ingen samtaletema i verden kunne ha fått deg til å gå på date med meg.

Hm. Den verden den verden. Det kan være riktig så irriterende. Og nå holder jeg nesten på å drukne i selvmedlidenhet. Uansett. nå legger jeg meg.

Skjult ID med pseudonym Antonym sø. 6 mai 2012 00:29

Koko, koko, kokokorokoko
Koko, koko, kokokorokoko

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 6 mai 2012 00:33

Jensemann.. jeg er en sånn halvpen sak, eller kanskje ikke DET en gang.. og jeg bare flirer... Jeg er lat og, skikkelig lat..så lat at jeg knapt orker skrive dette selv. åååh fingrene verker.... Men jeg har humor... yeah, så mye at jeg ler av mine egne vitser. Drøm søtt, kjære <3

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 00:48

Klarer ikke å skjønne om Jensemann benytter en (svært) avansert form for ironi eller om det han skriver, faktisk gjenspeiler det som foregår oppi hodet der i gården... Tror det var lurt å legge seg, ja! :)
Og Snehvit; "Halvpen og lat" is my middle name! :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 6 mai 2012 00:56

nref.orker nesten ikke svare deg.... åååårhhh så sliten jeg ble..( er det ingen doormen her???)
Skjønte heller ikke om det var ironi eller ei....for jeg skjønner ikke ironi (hvem er det?)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 6 mai 2012 01:08

Den triste sandhed er vel netop at hvis du ikke er godt over middels attraktiv, så vil mange ikke besvære sig selv med at svare på dit brev. "Jeg kan gøre bedre, jeg er mere værd, jeg vil ikke nøjes, hellere single end sammen med en jeg ikke er 100% tilfreds med".

Originale meldinger, at sætte pris på personlighed fremfor udseende har i alle dage været de mindre attraktives måde at overleve på i datingverdenen. Er du derimod attraktiv nok behøver du hverken originale meldninger eller at vise din fantastiske personlighed frem - indpakningen er interessant så derfor får du svar.