Alle innlegg Sukkerforum

Info til nye brukere på sukker!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 4 mai 2012 17:49

Her kan du komme med all verdens av info det er kjekt å vite for nye brukere. Om det er "h*n" svarer ikke på meldinger, hva betyr TS, hva er hjertene etc.. Go on, del dine "beste" tips... Så kanskje noen får en enklere start her inne :)

(mann 33 år fra Akershus) fr. 4 mai 2012 18:03 Privat melding

Punkt 1, som i grunn er svaret på det meste av tenkelige spørsmål: Profilbildet ditt er for dårlig.

(kvinne 26 år fra Akershus) fr. 4 mai 2012 18:13 Privat melding

Ja, hva betyr egentlig TS? Kom igjen folkens, prøv å gjett :D

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 4 mai 2012 18:17

Smart i det hele tatt å HA et bilde.. Tror folk oppnår mye bedre kontakt da.......

Skjult ID med pseudonym Jensemann fr. 4 mai 2012 18:32

Viss du er gutt:

Brukk all din tid på å ta gode bilder av deg selv. Du må prøve å se så kjekk ut som overhovudet mulig. Stilige klær. Pent smil. Du må se glad ut. Du må ha bilder av deg selv i mange situasjoner. Med venner. Alene. Du må vise at du er aktiv, glad, kjekk og selvsikker. Når du har brukt en eller to dager på å ta gode bilder av deg selv og på å bruke fotoshop så kan du konsentrere deg om profilen din.

Profilen din bør vere litt original og spennende. jeg vet ikke om noen råd jeg kan gi. Så lenge du ikke skriver noe dumt slipper du unna viss du har veldig gode bilder. Og du bør ha veldig gode bilder.

Meldingen du sender betyr nesten ingenting. Send en litt kjedelig melding som tar deg under 20 sekunder å komponere. Det er sentralt at du virker normal. Ved å sende en kjedelig melding vet du at viss hun svarer så er hun interessert. Viss ikke hadde hun ikke giddet å svart.

Alle disse rådene er bare aktuelle viss du har tenkt å prøve deg på noen som er i din liga eller over. Viss du dater en jente som du tror de fleste guttene ikke vil prøve seg på, så kan du bare drite i alt dette. Da kan du ha middelmådige bilder og du kan ha en litt rar profil også.

Men generelt sett: Jenter når de er på sukker er mye mer kresne enn ute i verden. Jenter på sukker siler svært mye etter utseendet og relativt lite på personlighet. Og så møter de deg i virkeligheten når du får de på date og da, da gjelder det å ha litt personlighet. Men du får henne aldri på date viss du ikke har gode bilder.

Match på 95 eller 100 betyr selvsagt ingen verdens ting. Viss hun ikke synes du er kjekk hvem bryr seg da om hva en formel har ment om hvor godt dere passer sammen?

Skjult ID med pseudonym Jensemann fr. 4 mai 2012 18:37

Jeg er gutt så jeg har ikke peiling på hva slags råd jeg skal gi jenter. Hvis du er en pen jente kommer du til å få sykt mange meldinger. Menn får seg til å skrive alt mulig. Du kommer til å bli veldig kresen. Du kommer til å bli veldig opptatt av hvordan de ser ut på disse bildene som de legger ut. Du kommer til å ignorere en del gutter som du kanskje kunne ha funnet interessant viss du traff de i virkeligheten.

Men jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive. Jeg vet ikke om det er noen pene jenter her som har noen som helst problem med å være på sukker? Viss de får mail fra veldig mange kjekke mannfolk. Og i tillegg fra en del ikke fullt så kjekke mannfolk. Da kan de vel bare velge og vrake med hvem de ønsker å gå på date med?

Men tror mange reagerer på at noen menn er veldig pervo.

Skjult ID med pseudonym Inemor fr. 4 mai 2012 19:08

Det finnes mange perverse menn(sikkert også damer) her inne. Ikke bruk energi på dem, slett, gå videre.... Det finnes mange go'gutter her og :) ( ja lurer sikkert på hvorfor jeg er her inne fremdeles da, men)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 5 mai 2012 01:13 Privat melding

Liker det nye profilbildet ditt, @Rimtusse :)

Og fordi tråden er grønn: TS betyr trådstarter. Hvis folk ikke svarer, referer til mitt forrige innlegg. Drit i hjertene, de betyr ingenting.

Skjult ID med pseudonym singelvest lø. 5 mai 2012 13:45

hva betyr egentlig "blokker" ? har trykket det på alle jeg liker, slik at en blokkera dei i å få meldinger fra andre menn... men slite med å finne de igjen etterpå...

(mann 41 år fra Østfold) lø. 5 mai 2012 15:17 Privat melding

Knallbra singelvest ;)

Men jeg lurer på om det går an å fjerne folk fra søk? Er endel som er totalt uaktuelle.